:

Hvad er sjovt i København?

Indholdsfortegnelse:

  1. Hvad er sjovt i København?
  2. Hvilke restauranter skal man besøge i København?
  3. Hvor spiser man sent i København?
  4. Hvad er den bedste restaurant i Danmark?
  5. Hvor skal man spise i København 2023?
  6. Hvad kan man lave som kærestepar i København?
  7. Hvor ofte spiser danskere ude?
  8. Hvad spiser man meget i Danmark?
  9. Hvad er den dyreste restaurant i Danmark?
  10. Hvad er den mest populære restaurant i Danmark?
  11. Hvor skal man spise brunch i København?
  12. Hvor skal man drikke vin i København?
  13. Hvad skal unge se i København?
  14. Hvad skal en turist se i København?
  15. Hvad kan voksne lave i København?

Hvad er sjovt i København?

Blandt de mange oplevelser og aktiviteter i Købehavn, som er repræsenteret her på Funguide, finder du alt lige fra gokartbaner, byvandringer og bowlingbaner til paintball og hardball, ballonflyvning og en masse andet.

Der er også en lang række udendørs aktiviteter og oplevelser i KBH, hvis du ønsker at få en oplevelse med masser af frisk luft.

Skal der være godt med motion inkluderet, så er der også en hel masse gode valgmuligheder her.

Her på Funguide er vi specialister i at finde de sjove oplevelser og aktiviteter og der er masser af dem her på vores liste om aktiviteter, oplevelser og events i København.

Udover at du kan kigge vores aktiviteter igennem – husk at gå dem alle sammen igennem – der ligger mange sjove både i midten og slutningen af vores samling, så klik videre til næste side.

Vi har dog samlet nogle oplevelser og aktiviteter der ligger i København og som er rigtig sjove lige her:

Hvilke restauranter skal man besøge i København?

Man skal ikke lede længe efter steder at spise i KBH. Der er et hav af gode madsteder, og det er muligt at få stillet sulten på nærmest hvert eneste gadehjørne i byen.

Her noget for enhver smag, og Københavns madscene dækker over alverdens køkkener – fra de smagfulde italienske til de krydrede marokkanske, det spicy mexicanske og alt der imellem.

Der er naturligvis også SU-venlige spisesteder i København, samt et stort udvalg af vegetariske og veganske, glutenfri og halal-venlige steder.

Hvor spiser man sent i København?

Som en metropol i gastronomisk verdensklasse, venter der store madoplevelser, når du besøger København. Fra allerøverste hylde med Michelinstjernerne til det varierede og brede udvalg af restauranter, hvor du får høj kvalitet for relativt beskedne penge. Og så selvfølgelig kaffebarerne, vinen og den tiltrængte frokost med smørrebrød. Du finder det bedste af det hele lige her.

Hvad er den bedste restaurant i Danmark?

Forvent det uforventelige! Det er mantraet på den 2-stjernede Michelin-restaurant, Alchemist. Bag restaurantens massive bronzedøre venter en 50-retters menu, teater, kunst og en holistisk spiseoplevel...

Geranium i København er en af to restauranter i Danmark med tre stjerner i Guide Michelin Nordic Cities 2022.

noma - historien om restauranten, der satte Danmark på det gastronomiske verdenskort og skabte en madrevolution i København.

Tilbage i 2003 slog Rene Redzepi dørene op, til hvad der skulle vise sig a...

Hvor skal man spise i København 2023?

TorvehallerneKBH er et fødevaremarked, hvor I kan finde de bedste og mest friske råvarer i hele København.  Fødevaremarkedet fungerer som et trækplaser for mere end 115.000 københavnere om ugen! 

Gå en tur rundt i TorvehallerneKBH og bliv inspireret af de forskellige stader, som byder på alt fra friskfanget havkat til kaffebønner i verdensklasse. 

Den Danske Spiseguide er en anerkendt guide, der siden 1978 har anmeldt restauranter, som serverer mad udover det sædvanlige i forskellige prisklasser. Madanmelder Bent Christensten står bag spiseguiden, som indeholder over 250 forskellige restauranter i hele landet. 

Se guiden over de bedste restauranter i København og på den resterende del af Sjælland. 

Hvad kan man lave som kærestepar i København?

Varm kakao og brætspil mens regnen trommer på ruderne, det lyder da hyggeligt! Og det behøver altså ikke at foregå hjemme i stuen. Besøg f.eks. Bastard Café i Rådhusstræde, der har over +3.800 brætspil at vælge imellem. Vi kan også anbefale, at du prøver deres virkelig lækre toasts. 

Det er umuligt at planlægge forud, når man ikke ved, hvornår den næste regnsky dukker op. Trænger du til at stå i 'hundestræk' eller lave en serie 'solhilsner' (måske det jager regnen væk?), men du har ikke booket dig ind på et hold, så findes der heldigvis flere yogacentre i København, der har drop in-klasser. Besøg f.eks. Up Dog Yoga på Amager eller dyrk yoga online hos danske Yogamudra.

LÆS OGSÅ: Sådan undgår du shampoo i din kuffert og 18 andre uundværlige tricks til flyveturen

Hos Creative Space på Østerbro og Frederiksberg kan du og resten af familien få lov at male på kopper, skåle, fade og finurlige figurer. Der er over 300 forskellige stykker italiensk keramik at vælge imellem, og priserne starter ved 189 kroner. Når I er færdige med at male, sørger personalet for at jeres kreationer bliver glaseret og brændt. En uge efter kan de færdige resultater hentes i butikken. Det kan være nødvendigt at booke i forvejen, men ring og hør, om I er heldige, at der er plads til jer allerede i dag. Besøg Creative Space her.

Har man lyst til andet end at ligge i et karbad, når regnen siler udenfor? Der findes kurbade og spa flere steder i København. Tillad os at anbefale Sofiebadet på Christianshavn. Her får du både adgang til spa massage, hamam behandlinger og klassisk kurbad.

Hvor ofte spiser danskere ude?

Aftensmaden er den ret på dagen, flest af os indtager. (Foto: © ASGER LADEFOGED, Scanpix Denmark)

Nogle springer morgenmaden over. I weekenden kan vi finde på at springe frokosten over, men aftensmaden – den består.

Hvad spiser man meget i Danmark?

8 broer, du kan gå på i Danmark

En bro kan have mange betydninger. En bro kan være noget, der skaber kontakt mellem parter. Noget, der lader dig passere forhindringer, som vandløb og fjorde. Hos Samvirke guider vi dig til 8 forskellige broer i Danmark. Både en rød genfunden bro ved Horsens og en blå bro i Randers. Broer, der fører dig tørskoet gennem rørskov og åløb. Og broer, der lader dig udforske middelalderlige borgruiner

Hvad er den dyreste restaurant i Danmark?

<p>En ny amerikansk undersøgelse har netop vist, at København er verdens 6. dyreste by. Det er imidlertid ikke blandt hovedstadens mange Michelin-stjerner, at man finder Danmarks dyreste restaurant.</p>

Her skal man i stedet en tur til Trige, lidt nord for Århus, nærmere bestemt Randersvej nummer 395. Her ligger nemlig Restaurant WH i Danmarks Japanske Have.

Hvad er den mest populære restaurant i Danmark?

  • ⭐- ⭐⭐⭐= Michelin stjerner

  • 😋 = Bib Gourmand

  • 🍽️ = Plate MICHELIN

  • 🍀 = Michelin Green Star

  • 💲-💲💲💲💲 = Prisniveau

Du kender måske Noma? Eller Kokkeriet? Hvad med Kadeau? Stederne er blandt de mest kendte og populære Michelin-restauranter i Danmark – men der er mange flere nævneværdige Michelin restauranter i Danmark. 

Listen her nævner Michelin-restauranter i hele Danmark – ikke kun i hovedstaden og i Aarhus. Her finder du også Michelin-restauranter i Jylland, på Sjælland og Bornholm. Her er tilmed nævnt én på Færøerne.

  • Hvad betyder en Michelin stjerne? ⭐ = “En rigtig god restaurant i sin kategori” ⭐⭐ = “En omvej værd” ⭐⭐⭐ = “Værd at rejse efter”

  • Hvad er Bib Gourmand? 😋 Bib Gourmand uddeles af Guide Michelin til restauranter, som leverer god mad til rimelige priser.

  • Hvad er Plate MICHELIN? 🍽️ The Michelin Plate uddeles til de allerbedste restauranter, hvor du får et godt måltid.

  • Hvad er Michelin Green Star? 🍀 Michelins nye bæredygtighedspris er Den Grønne Kløver - bedre kendt som “Michelin Green Star”.

Hvor skal man spise brunch i København?

Charmerende, lille bistro med god, fransk velsmag og hyggelig atmosfære. Restaurant website

Det bliver ikke meget mere fransk end hos Céline og Frédéric på Blegdamsvej. Cocorico serverer brunch med blandt andet charcuterie, røget laks, æg en cocotte - og selvfølgelig croissant og crepe suzette. Den vegetariske variant frister med rødbedehumus og avocado i stedet for laks og charcuterie. 

Hvis brunchen gav dig lyst til ægte fransk coq au vin eller quiche lorraine til middag, er det en mulighed blandt alle de andre lækkerier, du kan få på Bistro Cocorico. 

Grønt fusionskøkken til 4 hjerter - nordiske noter med sydens twist og udsigt til Peblinge sø. Restaurant website

Med en forkærlighed for grøntsager laver Hector Rachlin menuen, så den bliver udskiftet i takt med sæsonen. I solen i haven på Ewaldsgade kan du sammensætte din egen morgenmad fra 8.30-11.30 eller lade den glide over i frokost fra menukortet, der drager inspiration fra Hectors karriere i det franske, det danske smørrebrød og det spanske køkken. 

Savner du smagen af ægte sortfodsgris eller nylavede churros, så er det La Pausa, du skal besøge efter 17, hvor deres aftenmenu byder på alt det bedste og mere end du troede.

Hvor skal man drikke vin i København?

Refshalevej 141, 1432 København K • labanchina.dk

Refshaleøen er gået hen og blevet en sand madoase med Amass, Aamanns Kantiner, Lille Bakery og det kommende Alchemist. Her finder man også en af byens mest unikke vinbarer i form af La Banchina, som ligger først på Refshaleøen. Det lille gamle blå hus fungerede tidligere som ventesal for B&W’s ansatte, der skulle med båd til og fra arbejde, og med sin afskallede maling ser det heller ikke ud af meget udefra, men indenfor mærker man med det samme hyggen i det be-skedent indrettede lille lokale med plads til 16 spisende gæster.

Hvad skal unge se i København?

Danmarks hovedstad er hjemsted for nogle af landets mest toneangivende kulturinstitutioner, hvor du kan opleve historiens vingesus, moderne kunst i verdensklasse. Få inspiration og overblik her.

Tivoli kender du formentlig. Men hvad med alle de andre store attraktioner i København? Dem finder du her.

København er en historisk og gammel havneby. En af de bedste og smukkeste måder at se den maritime hovedstad på, er fra vandsiden. Så hop ombord på en klassisk kanalbåd eller tag din egen kaptajnkasket på og udforsk havnen i en lejet båd på egen hånd.

Hvad skal en turist se i København?

I ZOO kan du møde mere end 4000 fascinerende dyr og krydse kontinenter i en trækvogn.

Kom helt tæt på de ikoniske pandaer og spis synkront med de bambusspisende bjørne i det storslåede Pandaanlæg. K...

Oplev en verdensomsejling under overfladen og kom helt tæt på majestætiske hammerhajer og elegante rokker i Nordeuropas største og mest moderne akvarium.

SMK ligger i hjertet af København og rummer mere end 700 års kunst og kunsthistorie, der udfolder sig gennem udstillinger, omvisninger i voksen- og børnehøjde, kreative værksteder, film, koncerter, ar...

Amalienborg er et must for alle med interesse i vores royale historie og de kongeliges liv, som i dag stadig leves i paladset.

Velkommen til Bakken – en helt unik forlystelsespark med en helt særlig historie.

Hvad kan voksne lave i København?

I ZOO kan du møde mere end 4000 fascinerende dyr og krydse kontinenter i en trækvogn.

Kom helt tæt på de ikoniske pandaer og spis synkront med de bambusspisende bjørne i det storslåede Pandaanlæg. K...

Oplev en verdensomsejling under overfladen og kom helt tæt på majestætiske hammerhajer og elegante rokker i Nordeuropas største og mest moderne akvarium.

SMK ligger i hjertet af København og rummer mere end 700 års kunst og kunsthistorie, der udfolder sig gennem udstillinger, omvisninger i voksen- og børnehøjde, kreative værksteder, film, koncerter, ar...

Amalienborg er et must for alle med interesse i vores royale historie og de kongeliges liv, som i dag stadig leves i paladset.

Velkommen til Bakken – en helt unik forlystelsespark med en helt særlig historie.