:

Hvad kan jeg lave i dag?

Indholdsfortegnelse:

  1. Hvad kan jeg lave i dag?
  2. Hvad kan man lave i Kbh i dag?
  3. Hvad kan man lave 2 personer?
  4. Hvad for nogle sjove aktiviteter?
  5. Hvad kan man lave når man ingen penge har?
  6. Hvad kan man lave når man keder sig med sine venner?
  7. Hvad kan man lave gratis på Sjælland?
  8. Hvad kan man lave som ikke koster mange penge?
  9. Hvad kan man lave når man keder sig alene?
  10. Hvad kan man lave 2 venner?
  11. Hvilke ting er gratis i Danmark?
  12. Hvad får man gratis i Danmark?
  13. Hvad skal jeg lave med min ven?
  14. Hvad kan man lave som ik koster penge?
  15. Hvad kan man lave i København som ikke koster penge?

Hvad kan jeg lave i dag?

Det er ofte mere fristende at bruge penge i weekenden. Du kan sagtens have en hyggelig weekend uden at det går hårdt ud over budgettet. Her er 30 ting du kan lave i denne weekend uden at bruge en krone.

1. Spil brætspil med venner2. Gå en tur i skoven3. Lær at meditere4. Sælg ting du ikke bruger5. Læs en bog6. Test en ny opskrift7. Lav et budget8. Ommøblér hjemme9. Lav frivilligt arbejde10. Organisér indholdet i dine køkkenskabe11. Gå på gratis museum12. Kør en seriemaraton i TV, steaming, box set13. Tag en løbetur14. Planlæg måltider for den kommende uge15. Kig gamle billeder16. Lav en opsparingsplan17. Lær noget nyt på youtube18. Planlæg julegaver — måske du laver dem selv?19. Tag på fisketur20. Prøv yoga21. Ring til en ven du ikke har talt med længe22. Vask bilen, cyklen, løbehjulet23. Invitér til spisning hvor hver tager en ret med24. Prøv en gratis time i fitnesscenter25. Tag på cykeltur26. Sy gammelt tøj om til ny spændende kreation27. Tag ud og besøg en øko-gård28. Tag telt og primus med og overnat ude i det fri29. Spil fodbold, håndbold e.a. med venner30. Lav en kogebog

Hvad kan man lave i Kbh i dag?

Jeg må blankt erkende, at dette er min absolutte yndlingsting at lave i København om sommeren. Da jeg i sommeren 2020 første gang ville booke en GoBoat og sejle rundt med mine venner nede i havnen, så blev jeg dog slemt skuffet – alle bådene til den kommende weekend var nemlig bookede.

Det vidner meget godt om, hvor populært det er at leje sin egen båd og sejle rundt i havnen 😀

Et par uger senere fik vi dog endelig booket en GoBoat i 2 timer, hvilket vi alle så meget frem til.

Skal du til København, må du bare ikke snyde dig selv for en tur i Tivoli. Uanset om du har været der før eller ej, er det altid både tiden og pengene værd at besøge den smukke have og forlystelsespark i hjertet af København.

Med sin beliggenhed lige overfor Københavns Hovedbanegård kan du køre direkte til døren.Vær opmærksom på, at det nok er nemmest at ankomme til Tivoli med offentlig transport, da det ikke ligefrem bugner med parkeringspladser omkring Tivoli. 

Hvis du vil gøre det nemmere for dig selv at besøge Tivoli , kan du med fordel booke dine billetter hjemmefra.

Hvis du interesserer dig for det danske kongehus, bør du lægge vejen forbi Amalienborg Slot. Det er her, Danmarks monark bor, hvilket i skrivende stund vil sige Hendes Majestæt Dronning Margrethe II.

Amalienborg Slot finder du tæt på en række andre seværdigheder i centrum af København, som også er værd at besøge, hvis du kommer forbi. Det er blandt andet Frederiks Kirke, Marmorkirken, Amaliehaven og Skuespilhuset. 

Hvis du tager forbi Amalienborg Slot, kan du time det således, at du får mulighed for at opleve Den Kongelige Livgardes vagtskifte, hvilket sker kl. 12.

Når du har besøgt det sted, hvor den danske regent residerer, bør du næsten også lægge vejen forbi Christiansborg Slot, eller bare Christiansborg som det går under i daglig tale.

Her har du mulighed for at se og besøge Danmarks måske vigtigste arbejdsplads, nemlig Folketinget.

Noget af det mest unikke ved Christiansborgs historie må være, at Borgen er brændt ned hele to gange, så bygningen er opført over tre omgange. Sidste gang det brændte var den 3. oktober 1884, og først i 1928 anså man slottet som endeligt genopbygget. 

Det sidste slot på listen, som jeg har valgt at tage med i dag, er Kronborg Slot. Dog vil jeg kun anbefale dig at besøge det, hvis du har flere dage at gøre godt med i København.

Turen kan hurtigt tage et par timer ud af din dag, så hvis du har kort tid og gerne vil se så meget som muligt, bør du fokuserer på alt det du kan se inde i selve København. Men har du tid, er Kronborg ved Helsingør en stor oplevelse. 

En af de mest oplagte oplevelser at få, når du er i København, er en tur rundt i kanalerne på en guidet kanalrundfart.

På en kanalrundfart vil du blive sejlet forbi nogle af byens vigtigste monumenter og bygninger, og undervejs på turen vil der livligt blive fortalt om de københavnske seværdigheder I passerer undervejs. Guiden vil snakke både dansk og engelsk, så det er til at forstå for alle.

Hvad kan man lave 2 personer?

Mangler du idéer til, hvad du kan lave med din veninde? Vi giver dig 10 gode bud på, hvad I skal lave.

Hvad for nogle sjove aktiviteter?

Det er svært at nå det hele – også aktiviteter for børnene, som man jo ellers ofte gerne vil bruge lidt mere tid på.

Det behøver ikke at være noget stort. Det kan være små, hyggelige oplevelser i hverdagen, der kan være med til at gøre hele forskellen – både for børnene og forældrene. Spørgsmålet er bare, hvad skal du finde på at lave med ungerne?

Her finder du en masse idéer til hvilke aktiviteter, I kan tage på med ungerne. Her er noget for alle skemaer og budgetter. Nederst på siden finder I 5 idéer til gratis aktiviteter for børn.

Vi har samlet nogen aktiviteter for børn, som du kan lave året rundt.

Her er både til regnvejrsdagene eller dage, hvor vejret ikke er til at være ude i og der er brug for indendørsaktiviteter for børn.

Vi har også fundet nogle udendørsaktiviteter for børn frem, som er gode til de varmere dage – eller bare til dem, der ikke mener, at der findes dårligt vejr, kun dårlig påklædning. Til sidst i indlægget kan du også finde nogle idéer til gratis aktiviteter for børn.

Der er noget eventyrligt over København, og det kan mærkes af folk i alle aldre.

Tag børnene med ud for at opleve de mange aktiviteter København byder på og få en hyggelig dag med oplevelser i børnehøjde.

Hvad kan man lave når man ingen penge har?

SPONSORERET indhold

Coronavirussen har i den grad begrænset vores sociale aktiviteter, og mange bruger derfor langt mere tid i hjemmet, end de ellers ville gøre. Og hvad skal man så lige finde på? Vi har samlet vores bedste bud på hyggelige aktiviteter for både enlige og for familier lige her.

Hvad kan man lave når man keder sig med sine venner?

Invitér din veninde i biografen!

Det er jo seriøst hyggeligt at gå i biografen, og din veninde vil helt sikkert gerne med dig ind og se en god film!

Hvad kan man lave gratis på Sjælland?

Vi elsker gratis oplevelser – og midt i Nordsjælland i Hørsholm og Rungsted er der masser af gratis oplevelser at byde på. 

Der er inspiration til ture i naturen, oplevelser for familien, specielt til børn, til de kunstinteresserede, de kreative, de nysgerrige, til oplevelser ude, hjemme og til alt derimellem.

Kvit og frit kan I få en række nye spændende oplevelser, udforske nye steder, genbesøge de kendte eller dykke ned i historien.

Rungsted strand er med fint strandsand og badebroer. Vandet er lavt og fantastisk til masser af vandleg. Eller man kan svømme ud til pontonen på det dybere vand. Her er også beachvolley til de ’større børn’.

I den historiske bygning Fuglsanghus på Gl Hovedgade kan du opleve de skiftende udstillinger arrangeret af Hørsholm Kunstforening. Sommeren 2023 byder på udstillingen ‘Grafisk Guldmine’.

Der er bingoplader lige til at printe og tage med, hvis I trænger til lidt sjov til gåturen. Har I ikke en printer derhjemme, kan biblioteket hjælpe for kr. 4,- eller I kan bruge mobilen.

Bliv inspireret til jeres næste gåtur eller vandretur midt i det naturskønne Nordsjælland –  her i Hørsholm og Rungsted. Her er alt fra korte ture i skoven, sjove ture for børn i skov og by, kulturture, byvandringer og meget mere.

Vi markerer naturligvis også, at Danmark er vært for Verdens Arkitekturhovedstad 2023 her i Nordsjælland. Her i byen har vi nemlig også arkitektur i verdensklasse. Kun 30 minutter fra København finder man en tæt koncentration af dansk arkitektur.

Tag med på en spændende rejse gennem byens skjulte perler og ukendte afkroge. De fire afmærkede ruter starter ved Kløverpælen i PH Park og forbinder særligt interessante steder i byen.

Hvad kan man lave som ikke koster mange penge?

Langt de fleste af os danskere holder af spændende og sjove oplevelse, og endnu flere af os holder af gratis ting. Derfor er gratis oplevelser også noget, som størstedelen af os sætter pris på.

Det kan dog nogle gange være lidt svært at finde frem til gode og gratis oplevelser, da mange oplevelser typisk koster penge, hvad enten det er en tivolitur, en omgang ræs på go cart-banen eller noget helt tredje. Der findes dog alligevel en hel del gratis oplevelser rundt omkring i Danmark, som vi ønsker at sætte fokus på og oplyse om her på Funguide.

Hvad kan man lave når man keder sig alene?

Hvor mange mapper med gamle worddokumenter ligger efterhånden og roder rundt på dit skrivebord? Sikkert en hel del. Sæt en dag af til en gennemgå det hele, gem vigtige ting på en harddisk og slet alt det, du aldrig kommer til at åbne igen. Når du er færdig med det, så sluk computeren og gennemgå den udenpå. Tastaturet på din computer kan nemlig være dækket af op til fem gange så mange bakterier som et offentligt toilet. Klamt, ikke? I de kommende uger, får du rig mulighed for at rengøre alle hjørnerne på tasterne, som du rører ved hver dag. Mere veloplagt tidspunkt findes nok ikke! Her guides du gennem rengøring af et computertastatur.

Du har sikkert en hel skuffe fyldt med tøj, du ikke har haft på de sidste to år. Brug en dag på en gennemgå og prøve det hele. Er der en mulighed for, at glitterblusen får renæssance om nogle år? Hvis nej, så aflevér den i genbrug (ikke hverken i dag eller i morgen, men om et par uger). Hvis ja, så behold den – men læg den væk i en tillukket kasse på loftet eller en bedroller, så den ikke ligger og fylder i skuffen. Til sommer har du sikkert glemt alt om din nedgemte kasse, og så er det, som at få en helt ny garderobe. Smart!

Hvad kan man lave 2 venner?

MÃ¥ske er du flyttet til en ny by eller er startet pÃ¥ et studie eller arbejde, hvor du har fÃ¥et en ny veninde. Og det er jo skønt! SÃ¥ er spørgsmÃ¥let bare lige, hvordan I fÃ¥r den allerbedste start pÃ¥ jeres nye, spirende venskab. 

Hvilke ting er gratis i Danmark?

Davids Samling er centralt placeret i det historiske København, tæt på Kongens Have.

Museet indeholder en perle af en privatsamling af fantastisk islamisk kunst, ældre europæisk og nyere dansk kunst...

Besøg Christiansborgs tårn, Tårnet. Med sine 106 meter er Tårnet Københavns højeste, og det byder på en storslået udsigt ud over byens tage. 

Det er gratis at nyde udsigten og kan kombineres med en m...

Hvad får man gratis i Danmark?

Som medlem af Sygeforsikringen “danmark” kan du få gratis tandrensning og eftersyn

Finansloven fra 2022 giver dig mellem 18 – 21 år mulighed for at komme helt gratis til tandlæge.

Hvad skal jeg lave med min ven?

Der er intet så godt som en rigtig hyggelig venindetur med gode oplevelser og ægte tøsehygge. Der er så mange ting at lave og opleve, at det halve kunne være nok. Hvis du mangler idéer til en god, så finder du en masse god inspiration her på Funguide.

Vi har nemlig samlet det største udvalg af idéer til gode oplevelser og aktiviteter til dig og dine veninder, hvis det bare skal handle om jer og jeres venskab.

Hvad kan man lave som ik koster penge?

Selv om både børn og voksne elsker en tur i biffen eller at besøge en forlystelsespark, er det en god øvelse at lave ting sammen, der ikke koster penge. På den måde viser du børnene, at forbrug og hygge ikke behøver at være to sider af samme sag. Her er ti gratis ting, du kan lave med dit barn afhængig af alder.

Selv om både børn og voksne elsker en tur i biffen eller at besøge en forlystelsespark, er det en god øvelse at lave ting sammen, der ikke koster penge. På den måde viser du børnene, at forbrug og hygge ikke behøver at være to sider af samme sag. Her er ti gratis ting, du kan lave med dit barn afhængig af alder.

Hvad kan man lave i København som ikke koster penge?

Leder du efter gratis ting at lave i København? Glem ikke at tjekke denne liste med de bedste gratis oplevelser i København.

Det er ingen hemmelighed, at København er en af de dyreste byer i verden. Det kan dermed hurtigt blive en dyr fornøjelse, at tilbringe et par dage i storbyen.