:

Hvad skal jeg lave i KBH?

Indholdsfortegnelse:

  1. Hvad skal jeg lave i KBH?
  2. Hvilke restauranter skal man besøge i København?
  3. Hvor skal man spise i København 2023?
  4. Hvor spiser man sent i København?
  5. Hvad er den bedste restaurant i Danmark?
  6. Hvad kan man lave som kærestepar i København?
  7. Hvor skal man spise brunch i København?
  8. Hvor skal man spise på Vesterbro?
  9. Hvor ofte spiser danskere ude?
  10. Hvad er den dyreste restaurant i Danmark?
  11. Hvilke restauranter i Danmark har en Michelin stjerne?
  12. Hvad kan voksne lave i København?
  13. Hvad kan man lave i København uden penge?
  14. Hvad skal unge se i København?
  15. Hvad kan man lave i København der ikke koster penge?

Hvad skal jeg lave i KBH?

Leder du efter sjove ting at lave i København? Glem ikke at tjekke denne liste med de bedste must-see seværdigheder og oplevelser i København.

Vores skønne hovedstad bliver gang på gang kåret som én af verdens gladeste og mest attraktive byer. Det kan virke helt skørt for os danskere, at vores lille hovedstad har så store titler på verdensplan.

Hvilke restauranter skal man besøge i København?

På denne side finder du de bedste gode restauranter København – specielt udvalgt for deres gode service og høje kvalitet. Vi har lavet denne side for at give et mere overskueligt overblik over de gode restauranter i København, da vi som par, har været ret trætte af dårlige restaurant oplevelser.

Listen her har restauranter fra Indre by, Østerbro, Vesterbro, Nørrebro og Amager – da vi kommer fra Københavns området. Skal du på date eller ud at spise med venner eller bekendte, så er disse restauranter et sikkert valg til god mad og til en oplevelse ud over det sædvanlige. Vi har valgt disse restauranter ud fra vores egen oplevelse. Vi regulerer listen løbende, som vi besøger stederne igen for at sikre os at kvaliteten stadig er i top.

Hvor skal man spise i København 2023?

Fredag d. 10. marts åbnede La Bodega, som er det nyeste skud på Madklubben-stammen. Restauranten henter sin inspiration fra det sydlige Europa, hvor den sydeuropæiske varme, de simple retter og de gode vine er i højsædet. Det er det erfarne team bag Madklubbens restaurant Bazaar, som står bag åbningen af La Bodega, og de fortæller, at det skal være et sted, hvor der altid er god stemning og plads til en ekstra gæst. På menukortet finder du blandt andet oksekæber, jomfruhummer og helleflynder, og så kan du naturligvis slukke tørsten med lækre sydeuropæisk inspirerede cocktails.

Adresse: Vesterbrogade 55A, 1620 København V Læs mere om restauranten her.

I slutningen af januar fik København en ny, amerikansk diner. Dineren serverer både lækker amerikansk comfort food, men har også et udvalg af sundere retter. De anbefaler selv deres vafler, som både kan fås med cream cheese og laks, palmekål og spejlæg og med fried chicken. Palazzo Diner er placeret midt på Axeltorv, men adskiller sig fra mange af de andre nærliggende spisesteder ved at have en ambition om at blive et stamsted for de lokale københavnere. I underetagen af dineren finder du et festlokale med lysloft, karaokeanlæg og glasmursten – og her kan du både nyde en drink med dine venner før en bytur, eller du kan få hjælp til at arrangere et brag af en fest.

Hvor spiser man sent i København?

SPONSORERET indhold

Drop hjemmekontoret og brug en af de mange caféer i København, hvor du kan arbejde dagen lang.

Hvad er den bedste restaurant i Danmark?

Geranium og Rasmus Kofoed var på forhånd tippet en plads i top fem. Fold sammen

Geranium var også på forhånd tippet en plads i top fem, men ikke nødvendigvis så højt. Den danske restaurant tog i 2019 springet fra en 19.-plads til femtepladsen og havde efterfølgende mange internationale foodiegæster.

»Der kom mange kolleger og journalister forbi Geranium, efter vi fik femtepladsen,« har chefkokken Rasmus Kofoed tidligere fortalt. Kofoed har tidligere fortalt, at han havde en god mavefornemmelse – uden dog at forvente noget specifikt.

Man kan undre sig over, hvordan det kan lade sig gøre at udnævne verdens 50 bedste restauranter, når der ikke kan stemmes på de førende spisesteder. Hvor meget ville tennissportens verdensrangliste være værd, hvis Djokovic, Nadal og Federer, som allerede tidligere har toppet listen, ikke kunne være med?

I forbindelse med et pressemøde før uddelingen af priserne, sagde 50 Bests indholdschef, britiske Wlliam Drew, til Berlingske, at den nye regel om, at vinderen forlader listen, er indført »for at holde listen frisk og dynamisk og undgå tidligere situationer, hvor restauranter som elBulli og Noma beklædte førstepladsen i adskillige år i træk«.

Kunne man så ikke frygte, at 50 Best udvikler sig til at være en liste over de bedste af de næstbedste?

Hvad kan man lave som kærestepar i København?

København er en dejlig storby – både set ud fra et generelt synspunkt, men også for kærestepar, der gerne vil tilbringe en eller flere gode dage sammen. Der er mange forskellige muligheder, for at nyde en dag eller en weekend i København, hvilket vil kunne styrke forholdet og jeres kærlighed til hinanden. Her i indlægget kommer vi med en række gratis oplevelser som forhåbentligt vil være interessante for dig og din partner.

Der findes naturligvis de traditionelle oplevelser, hvilket blandt andet tæller Tivoli og København Zoo, men der findes også en lang række gratis oplevelser i København, der ikke nævnes i alle guides om København. Nogle af dem koster penge, men mange kan nydes kvit og frit. Et eksempel er de gratis byture med guide.

Hvor skal man spise brunch i København?

Her i indlægget har vi fundet 10 steder, du kan spise brunch i København, og vi har samlet et udvalg af forskellige brunch fra den simple, til den sunde, den veganske og den helt store brunchbuffet.

Hvor skal man spise på Vesterbro?

En lang og begivenhedsrig dag på Vesterbro, skal selvfølgelig starte ud med et godt og solidt morgenmadsmåltid. Det er der heldigvis utallige muligheder for på Vesterbro.

Jeg fristes til at sige, at La Foretta er lidt af en institution på Istedgade. De laver de lækreste og mest greasy pizzaslices, og jeg tør godt garantere, at alle inkarnerede vesterbro-folk har smagt deres pizzaslices, som særligt egner sig godt til en frokost på farten.

Hvor ofte spiser danskere ude?

Det vidner om, at der er sket en ”social acceleration”, hvor vi skal nå mere og mere, og madlavning bliver nedprioriteret, mener direktør for Madkulturen, Judith Kyst.

- Det har været tydeligt i nogle år, og det kan hænge sammen med, at der er kommet mange flere lødige alternativer, der hjælper os med at få mad i en fart, men samtidig er der også kommet mange flere frostpizzaer på bordet, siger Judith Kyst.

44 procent af de adspurgte svarer i undersøgelsen, at gårsdagens aftensmad var ”helt og aldeles hjemmelavet”, hvor 55 procent svarede det samme i 2015.

Hvad er den dyreste restaurant i Danmark?

Forvent det uforventelige! Det er mantraet på den 2-stjernede Michelin-restaurant, Alchemist. Bag restaurantens massive bronzedøre venter en 50-retters menu, teater, kunst og en holistisk spiseoplevel...

Geranium i København er en af to restauranter i Danmark med tre stjerner i Guide Michelin Nordic Cities 2022.

noma - historien om restauranten, der satte Danmark på det gastronomiske verdenskort og skabte en madrevolution i København.

Tilbage i 2003 slog Rene Redzepi dørene op, til hvad der skulle vise sig a...

Hvilke restauranter i Danmark har en Michelin stjerne?

Meld deg på VisitDenmarks nyhetsbrev

Ved påmelding godtar du å motta VisitDenmarks nyhetsbrev med reisenyheter fra Danmark, artikler om kommende arrangementer, nye attraksjoner, spørreskjema og spesielle tilbud, samt invitasjoner til å delta i konkurranser. Se VisitDenmark sitt Data Protection Notice for å lese mer om behandling av dine data. Du kan når som helst trekke tilbake ditt samtykke ved å klikke «Avmeld» nederst i nyhetsbrevet.

Hvad kan voksne lave i København?

Blandt de mange oplevelser og aktiviteter i Købehavn, som er repræsenteret her på Funguide, finder du alt lige fra gokartbaner, byvandringer og bowlingbaner til paintball og hardball, ballonflyvning og en masse andet.

Der er også en lang række udendørs aktiviteter og oplevelser i KBH, hvis du ønsker at få en oplevelse med masser af frisk luft.

Skal der være godt med motion inkluderet, så er der også en hel masse gode valgmuligheder her.

Her på Funguide er vi specialister i at finde de sjove oplevelser og aktiviteter og der er masser af dem her på vores liste om aktiviteter, oplevelser og events i København.

Udover at du kan kigge vores aktiviteter igennem – husk at gå dem alle sammen igennem – der ligger mange sjove både i midten og slutningen af vores samling, så klik videre til næste side.

Vi har dog samlet nogle oplevelser og aktiviteter der ligger i København og som er rigtig sjove lige her:

Hvad kan man lave i København uden penge?

Blandt de mange oplevelser og aktiviteter i Købehavn, som er repræsenteret her på Funguide, finder du alt lige fra gokartbaner, byvandringer og bowlingbaner til paintball og hardball, ballonflyvning og en masse andet.

Der er også en lang række udendørs aktiviteter og oplevelser i KBH, hvis du ønsker at få en oplevelse med masser af frisk luft.

Skal der være godt med motion inkluderet, så er der også en hel masse gode valgmuligheder her.

Her på Funguide er vi specialister i at finde de sjove oplevelser og aktiviteter og der er masser af dem her på vores liste om aktiviteter, oplevelser og events i København.

Udover at du kan kigge vores aktiviteter igennem – husk at gå dem alle sammen igennem – der ligger mange sjove både i midten og slutningen af vores samling, så klik videre til næste side.

Vi har dog samlet nogle oplevelser og aktiviteter der ligger i København og som er rigtig sjove lige her:

Hvad skal unge se i København?

I ZOO kan du møde mere end 4000 fascinerende dyr og krydse kontinenter i en trækvogn.

Kom helt tæt på de ikoniske pandaer og spis synkront med de bambusspisende bjørne i det storslåede Pandaanlæg. K...

Oplev en verdensomsejling under overfladen og kom helt tæt på majestætiske hammerhajer og elegante rokker i Nordeuropas største og mest moderne akvarium.

SMK ligger i hjertet af København og rummer mere end 700 års kunst og kunsthistorie, der udfolder sig gennem udstillinger, omvisninger i voksen- og børnehøjde, kreative værksteder, film, koncerter, ar...

Amalienborg er et must for alle med interesse i vores royale historie og de kongeliges liv, som i dag stadig leves i paladset.

Velkommen til Bakken – en helt unik forlystelsespark med en helt særlig historie.

Hvad kan man lave i København der ikke koster penge?

  • Gratis seværdigheder i København
  • Oplevelser for voksne i København
  • Oplevelser for børn i København

Det er ingen hemmelighed at København kan være hård for budgettet, men du vil blive overrasket over hvor mange ting du kan lave i hovestaden, som ingenting koster! Her er nogle af vores foretrukne gratis seværdigheder og oplevelser i København.

Vidste du at det danske flag er et af de ældste flag i verden som fortsat er i brug? Eller at vi har et af verdens ældste monarkier? For en ægte royalist eller historieentusiast er der derfor her en oplagt oplevelse for dig.

Hver dag kl. 11.30 marcherer Den Kongelige Livgarde fra pladsen udenfor Rosenborg slot til Amalienborg – hvor Dronning Magrethe og Kronsprins Frederik samt familie bor. Du kan følge garden gennem Københavns gader og hele veien til dronningens residens. Tag fine billeder, få dig en spadsertur og lær lidt historie samtidig.