:

Hvilke butikker har ILLUM?

Indholdsfortegnelse:

  1. Hvilke butikker har ILLUM?
  2. Kan man købe online hos ILLUM?
  3. Hvor mange butikker er der i ILLUM?
  4. Hvem ejer ILLUM i dag?
  5. Hvem ejer Ilum?
  6. Kan man betale med euro i ILLUM?
  7. Kan man ringe til Illum?
  8. Kan man bruge gavekort fra Illums Bolighus i Illum?
  9. Hvad betyder ILLUM?
  10. Hvor mange kvadratmeter er ILLUM?
  11. Hvad koster det at parkere i Illum?
  12. Hvad koster det i euro?
  13. Kan gavekort til Illums Bolighus bruges i Illum?
  14. Kan man få penge ud af gavekort?
  15. Kan man bruge gavekort på Magasin?
  16. Is Illum a good store in Copenhagen?
  17. What is Illums Bolighus?
  18. What do you do at Illums?
  19. How do I get a tax free refund in Illum?
  20. Where is Illum in Copenhagen?
  21. Where can I find beauty products in Illum?
  22. What is Illums Bolighus?
  23. What to do in Illum basement & rooftop?

Hvilke butikker har ILLUM?

Helsemin Holms Café og Brød Joe & The juice Lagkagehuset Lakrids by Johan Bülow MENY

ACNE Studios Aesther Ekme Alaïa Balmain* Benedetta Bruzziches* Calajade* Celine Coach* Coperni* Demellier London* Diesel Dolce & Gabbana Ferragamo* Givenchy Jacquemus* Jerome Dreyfuss J.W. Anderson* La Milanesa Le Moreau Paris* Little Liffner Loewe Longchamp* Maison Margiela Mansur Gavriel* Marc Jacobs Marni Michael Kors Mulberry Paco Rabanne Phanta Proenza Schouler Proenza Schouler White Label See By Chloé Stella Mccartney Stuart Weitzman The Vintage Bar Tod’S* Toteme Tory Burch* Versace Wandler

111 Skin* Acqua Di Parma Aesop Amouage Armani Aveda Balmain Paris Hair Couture Bioeffect Biotherm Biotherm Homme Bobbi Brown Bodyologist Boucheron Bumble And Bumble Burberry Bynacht* By Kilian* Byredo Calvin Klein Carolina Herrera Chanel Chloé Christian Dior Clarins Clean Clinique Coach Creed* Creme De La Mer David Mallett Dermalogica Diptyque Dolce & Gabbana Donna Karen Dr. Barbara Sturm DSquared2 D.S & Durga Elizabeth Arden Escentric Molecules Estee Lauder Etat Libre D´Orange Filorga Foreo Frederic Malle* Givenchy Goldfield & Banks Gucci* Hanz De Fuko Helena Rubinstein Hermés Hourglass Hugo Boss Humanrace* Iles Formula Initio Inuacare* Issey Miyake James Read Jane Iredale Jean Paul Gaultier Jimmy Choo Jo Malone London Juliette Has A Gun Karl Lagerfeld Karmameju Kenzo Kjær Weis Kunkeii Kure Bazaar La Prairie Lacoste Lancôme Lancaster L'Atelier Parfum* M2 Beaute MAC Maison Christian Dior* Maison Margiela Marc Jacobs Marvis MEMO Paris Michael Kors Moncler Mont Blanc Mühle Mugler Murad Nailberry Narciso Rodriguez Neville Nuori Ole Henriksen Origins Oscar De La Renta Ouai Package Paco Rabanne Parfums De Marly Penhaligon's Peter Thomas Roth Philip B Prada Ralph Lauren Recipe For Men Ren Revitalash Rudolph Care Sensai Shiseido Sisley Susanne Kaufmann Tangent Tata Harper Skincare The Skin Lounge Tom Ford Tromborg Truefitt & Hill Tweezerman Valentino Van Cleef & Arpels Verden Versace Verso Viktor & Rolf Vilhelm Parfumerie* Votary Yves Saint Laurent Zadig & Voltaire Zarkoperfume

Kan man købe online hos ILLUM?

Your Opt Out Preference Signal is Honored

To opt out of the sale, certain sharing, or processing of your personal information for targeted advertising purposes that involves the use of automated technologies on this site, please follow the instructions below.

Hvor mange butikker er der i ILLUM?

ILLUMs historie begyndte i 1891, hvor grosserer A.C. Illum åbnede en forretning med speciale i syartikler og kjoletilbehør i Østergade på den modsatte side af gaden af ILLUMs nuværende placering.[1] Målgruppen var byens fine fruer. Forretningen voksede gennem årene og flyttede i 1899 til sin nuværende placering. Efter A.C. Illums død i 1938 gik selskabet i arv til sønnen Svend Illum.

I 1959 overtog Illum en eksklusiv møbelforretning, der skiftede navn til Illums Bolighus, som atter blev solgt fra i 1995.[1]

I 1950'erne og 60'erne oplevede ILLUM stigende konkurrence fra storcentrene, der begyndte at skyde op i hovedstadsområdet. Midt i 1960'erne byggede man en parkeringskælder og foretog en større ombygning i kampen om kundernes gunst.[1] Dette var dog ikke nok til at gøre selskabet til en god forretning, og i 1972 måtte familien sælge til den britiske koncern House of Fraser.[1]

Hvem ejer ILLUM i dag?

Kom ind og besøg os

I maj åbnede MENY i ILLUM, hvor der er fokus på, at give gæsterne høj kvalitet, gode råvarer og en indkøbsoplevelse ud over det sædvanlige.

Hvem ejer Ilum?

Mick Kristensen, f. 1989, er ledende nyhedsredaktør på Finans. Han begyndte som praktikant på Morgenavisen Jyllands-Posten i februar 2012 og kom undervejs forbi redaktionerne jp.dk, sport og JP Aarhus. Efter afslutningen af sin uddannelse fra Danmarks Medie- og Journalisthøjskole i sommeren 2014 var han tilknyttet de tre førnævnte redaktioner som freelancejournalist. I august 2015 kom Mick til Finans, hvor han siden skrev om investering, privatøkonomi, virksomheder, detailhandel og meget andet. Siden august 2020 har Mick været ledende nyhedsredaktør på Finans. Sport har en betydelig plads i Micks hjerte, og som sportsudøver har han gjort sig på eliteplan i golf, fodbold, tennis og springgymnastik. Desværre for Mick ligger hans største præstationer i sportens verden nok bag ved og ikke foran ham. I dagligdagen slår Mick sig op på at kunne snakke flydende rigsdansk. Men dette selvbillede krakelerer totalt, når han og kammeraterne mødes og slår over i en omgang næsten uforståeligt midtjysk.

Kan man betale med euro i ILLUM?

Med ILLUM KEY app’en får du det fulde overblik over dine KEY point og fordele, samt muligheden for at deltage i konkurrencer om skønne præmier og ekstra KEY point. Du kan tilmelde dig ILLUM KEY direkte i app’en, og lige nu får du 10 % rabat på dit næste køb*, når du downloader den første gang.

Du optjener KEY point, når du shopper næsten alle brands i ILLUM. Dine point kan du bruge som betaling.

Kan man ringe til Illum?

Var inde i rolex butikken i Illum i København, og sikke en ringe service man får der. Jeg blev imødekommet men en snobbet og arrogant med arbejder som ikke ville skrive mig op til et rolex ur, fordi det gør de kun til deres gode kunder, fik jeg afvide. Og jeg var ikke en af dem påstår han, så jeg skulle finde mig et andet sted og shoppe.

Jeg kan med skarpest anbefaling ikke tag ind i rolex butikken og shoppe, tag hellere ind i Klarlund eller nogen anden, efter min anbefaling skulle den butik bare lukkes eller fyre medarbejder på baggrund af ringe Service.

0 stjerner til Illum! Jeg købte Marni sandaler for 4.200,- sidste år (så de er 1 år gamle). Sandalen er gået op 3 steder og jeg skal nu vente i 16 uger for at få et svar på hvad der skal ske med sandalen - altså 4 måneder! Jeg har skrevet ind til deres kundeservice, men ingen hjælp at få. Jeg handler aldrig mine eksklusive varer hos Illum igen! Deres kundeservice får 0 stjerner.

Forfærdelig service, forfærdelige ansatte og endnu værre produkter. For cirka et år siden køber jeg et par doucals støvler og bruger dem så fornuft jeg kan. Efter cirka 5-6 ganges brug er læderet gået op. Skoene var blevet solgt til mig som var det ægte læder og god kvalitet. Støvlerne er tydeligvis ikke ægte læder efter som varen bliver slidt alt for hurtigt op, og man kan se at læderet ikke er gennemfarvet, hvilke klart er et problem når det drejer sig om støvler til 3.000kr. Deres møgunger af salgsassistenter er selvfølgelig trænet til at passe på firmaets penge så de gør alt hvad der står i deres magt for ikke at modtage en reklamation. Ingen i Illum har noget ordentlig træning i kvalitet og det kan jeg bekræfte efter som jeg selv har stået i consignment store derinde. De burde undersøges af arbejdstilsynet. Forfærdeligt sted og forfærdelig service.

Særdeles dårlig service og betjeningIdag skulle jeg finde et par gaver(solbriller og parfume) ved 16 tiden. Jeg kunne ikke finde en ekspedient, der kunne hjælpe. Ved selvbetjening, fandt jeg et par Prada solbriller, der var ret beskidte, med små forbrugsspor, men der var ikke et par ubrugte i butikken. Jeg betalte fuld pris for varen. I parfumeafdelingen, skulle jeg have hjælp til at vælge en parfume, men medarbejderen var så ligeglad og uvidende, at jeg til sidst ikke kunne mere, og måtte gå tomhændet derfra. Håber at Illums ledelse bruger dette feedback til at forbedre servicen. Jeg regner ikke med at komme forbi Illum for at handle foreløbigt.

Kan man bruge gavekort fra Illums Bolighus i Illum?

Varerne er i god kvalitetDet bestilte kom som forventet og var pakketforsvarligt og i orden

Alt fint og det passede, og skal ikke byttes. Kunne være en god ide at dække priserne til.

Pakken kom senere end der stod den ville gøre, men det kan skyldes juletravlhed og er acceptabelt. Men pakken var ikke pakket ind i gavepapir som jeg ellers havde bestilt.

Havde købt en julegave i Illums Bolighus. Desværre blev den også købt fra en anden giver, så jeg ville gerne have pengene retur. På trods af byttemærke etc. var det ikke muligt. Beskeden var: du kan få en tilgodeseddel, men kom tilbage med notaen, så kan du få pengene.Finder notaen efter 14 dage og vender tilbage. Samme ekspedient var klar til at betale, men spørger så sin kollega, og de to bliver enige om, at jeg var for sent ude. Så nul penge retur. Ud over en særdeles sur og uvenlig betjening en konstatering af at Illums Bolighus ligger langt under den standard for god og venlig kundebetjening, der udvises i andre Københavnske stormagasiner.

Hvad betyder ILLUM?

ham er oversættelsen af "illum" til dansk. Eksempel på oversat sætning: Haec mensa scriptoria est tam bona quam illa. ↔ Dette skrivebord er lige så godt som det der.

Haec mensa scriptoria est tam bona quam illa.

Hvor mange kvadratmeter er ILLUM?

Fredag indvier Illums Bolighus sin næststørste butik pÃ¥ landsplan, nÃ¥r en nyistandsat forretning slÃ¥r sine døre op i Lyngby Storcenter. 

Hele 3800 kvadratmeter - fordelt pÃ¥ tre etager - fylder den nye flagship store, som er den anden af sin slags Illum-regi. 

Hvad koster det at parkere i Illum?

Kongens Nytorv har 26 parkeringspladser og er lokaliseret i bydelen Indre By i København. Kongens Nytorv er placeret i den røde betalingszone, som er den dyreste af betalingszonerne som dækker indre by i København. Se priser i bunden af siden. PÃ¥ kortet herunder kan du se hvilke zoner, de forskellige parkeringspladser ligger i (zoom ud for at fÃ¥ overblik over zonerne). Parkeringspladser og eventuelle restriktioner er afmærket med ikoner pÃ¥ kortet herunder.

Opret dig som kunde hos betalings-app'en ParkMan og få 100 kr. at parkere for. Brug med rabatkoden parkeringsinfo.dk, når du opretter dig i App'en.

Hvad koster det i euro?

Her på siden kan du bruge vores valutaomregner, til at omregne fra én valuta til en anden – fx fra danske kroner til euro eller danske kroner til amerikanske dollars.

Valutaomregneren henter data fra Nationalbanken og opdateres én gang dagligt – derfor er kurserne vejledende.

Kan gavekort til Illums Bolighus bruges i Illum?

I Illums Bolighus i Frederiksberg Centret finder du et udvalg af det bedste inden for dansk og internationalt design, fashion og skønhed. Butikken er opdelt i to flotte afdelinger, hvoraf den ene er fyldt med klassisk boligtilbehør, fashion og skønhed. Overfor finder du den den lidt mindre afdeling, hvor de mindste familiemedlemmer bydes velkommen i et særligt børneunivers, hvor alt det bedste er samlet inden for design i børnehøjde; tøj, legetøj og møbler.

Du finder Illums bolighus på plan 3 i centret, hvor vi byder velkommen i intet mindre end 700 kvm fordelt på de to afdelinger. Tag et kig forbi butikken.

Kan man få penge ud af gavekort?

“Det er et tilbagevendende problem for mange forbrugere, at gavekort udløber, før man når at bruge dem”, fortæller Martha Nør Kjeldsen, som er jurist hos Forbrugerrådet Tænk.

Det vil sige, at det beløb, du har stående på gavekortet, skal udbetales, selv om udløbsdatoen er overskredet. Virksomheden må dog godt tage et gebyr for at udbetale det til dig.

“Men det skal være et rimeligt beløb”, siger Martha Nør Kjeldsen.

Kan man bruge gavekort på Magasin?

Frederik Gram havde glædet sig til at bruge de Magasin-gavekort, han havde fået i julegave, til det store januarudsalg på nettet, der allerede er skudt i gang. Det kan han bare ikke.

»Jeg synes jo, at det er virkeligt surt. Jeg sidder med nogle julegaver, jeg ikke kan bruge, og det er ærlig talt til grin, at Magasin holder sine kunder bondefanget på denne måde,« lyder det fra ham.

Is Illum a good store in Copenhagen?

ILLUM is Copenhagen's premium department store. A skillfully decorated shopping paradise, offering everything from fashion and beauty to home décor and design. Besides being a shopping paradise, ILLU ... Illums Bolighus is the must-visit interior store in Copenhagen.

What is Illums Bolighus?

Illums Bolighus is the must-visit interior store in Copenhagen. Exclusive Flagship Store at Amagertorv square presenting Danish, Scandinavian and international design. Fashion, wellness, jewelry, porc ...

What do you do at Illums?

Et tehus, der inviterer dig til at tage en pause. Sofistikerede ure og udsøgte smykker i verdensklasse. Dyk ned i ILLUMs Beauty univers og opdag de seneste trends, tutorials og meget mere.

How do I get a tax free refund in Illum?

Save up to 19% on your purchases and get your Tax Free refund in ILLUM right away. If you are a non-EU resident, you are entitled to a Tax Free refund on purchases made in Denmark. Present your taxfree form at ILLUM Service Center or one of Global Blue’s City Cash Centres to receive your refund in cash right away.

Where is Illum in Copenhagen?

  • The department store is situated perfectly in the heart of Copenhagen right where the pedestrian streets Strøget and Købmagergade meet. ILLUM was established in 1891 by A.C. ILLUM and has since then been one of the leading department stores in Denmark.

Where can I find beauty products in Illum?

  • You will find many in store shops in ILLUM such as Acne, Paul Smith, Armani and Won Hundred. The beauty department is full of all the international brands as well as a large collection of organic skin products. The department store is situated perfectly in the heart of Copenhagen right where the pedestrian streets Strøget and Købmagergade meet.

What is Illums Bolighus?

  • Illums Bolighus is the must-visit interior store in Copenhagen. Exclusive Flagship Store at Amagertorv square presenting Danish, Scandinavian and international design. Fashion, wellness, jewelry, porc ...

What to do in Illum basement & rooftop?

  • The basement is home to a unique food market, ILLUM UNDERGROUND, where you will find eateries and food shopping for every foodie with an eye for quality. ILLUM Rooftop is another way to satisfy your taste buds before continuing your shopping spree or sightseeing. Enjoy the views from the balcony.