:

Hvem kommer til Samsø Festival 2023?

Indholdsfortegnelse:

  1. Hvem kommer til Samsø Festival 2023?
  2. Hvornår er der Samsø Festival 2023?
  3. Hvad koster det at komme på Samsø Festival?
  4. Hvor mange billetter sælges til Samsø Festival?
  5. Hvornår kan man få armbånd på til Samsø Festival?
  6. Er Samsø Festival altid i uge 29?
  7. Hvad koster en returbillet til Samsø?
  8. Hvad koster en dagsbillet til Samsø?
  9. Hvor mange er der plads til på Samsø Festival?
  10. Hvornår starter Samsø festivalen?
  11. Hvad koster en færgebillet til Samsø med bil?
  12. Hvornår er der gratis færge til Samsø?
  13. Hvor skal man overnatte på Samsø?
  14. Hvornår skal man besøge Samsø?

Hvem kommer til Samsø Festival 2023?

Der er liv og glade dage på Samsø lige nu.

Årets Samsø Festival løber af stablen, og det har samlet omkring 6000 publikummer.

Hvornår er der Samsø Festival 2023?

Solskinsøen Samsø rammer kogepunktet, når Danmarks Hyggeliste Festival løber af stablen i uge 29. 6.000 glade gæster samles til fire dage med masser af god musik, kolde fadøl og fest med nye og gamle venner. Du kan se frem til b.la. D-A-D, TV-2, Thomas Helmig, Carpark North, Jada, Kesi, Phlake, Saveus og Swan Lee.

Natur

Hvad koster det at komme på Samsø Festival?

Samsø Festival har eksisteret siden 1989 – samme år som Birthe Kjær vandt det danske Melodi Grand Prix med “Vi maler byen rød”, og siden dengang har et hav af store navne underholdt på scenerne sommer efter sommer.

Igen i år finder festivalen sted i uge 29. Nærmere bestemt 20. til 23. juli.

På plakaten er både Dizzy Mizz Lizzy, Gnags, Drew Sycamore, Hjalmer, Mads Langer, Poul Krebs, Pauline og mange flere, så der er lagt op til fire festlige dage fulde af god musik og glade gæster.

Hvor mange billetter sælges til Samsø Festival?

I år finder Samsø Festival sted i Uge 29 fra 19. til 22. juli, og trænger I til en god solskinsoplevelse krydret med musik og rare mennesker, bør I pakke taskerne og sætte kurs mod øen i Kattegat.

Programmet byder igen i år på noget for enhver musiksmag – og underholdning for såvel små som store.

Blandt årets hovednavne er Thomas Helmig, Birthe Kjær, TV-2, Annika Aakjær og Carpark North, og for ungerne optræder både Oda Omvendt samt Cirkus Mongo, som for længst er blevet fast inventar på festivalen.

Hvornår kan man få armbånd på til Samsø Festival?

Der kan derfor ikke bruges kontanter i festivalens egne boder, men der kan bruges kreditkort: Dankort, Mastercard, Visa og Visa Elektron mm.) og chiparmbånd.

Er Samsø Festival altid i uge 29?

Samsø festival 

Kendetegn for Samsø festival er at udover den gode musik satser Samsø festivalen på, at være Danmarks hyggeligste festival. Børn under 13 år har gratis adgang ifølge med en voksen. Ligeledes er der camps med såkaldte stillezoner.

Hvad koster en returbillet til Samsø?

Min kæreste og jeg havde været til bryllup på Samsø, og om søndagen skulle vi med den sidste færge hjem (20:45). Vi havde ikke bestilt billet i forvejen, og benyttede derfor deres automat på havnen til at købe billetten. Vi havde en trailer med bagefter bilen, men da der var meget få valgmuligheder på automaten endte vi med at købe en alm. billet, og vi tænkte ikke nærmere over dette da vi kørte ind på pladsen.

Vi kører ind på den tomme plads, og fortsætter mod indgangen til færgen, da vi bliver stoppet af en ung kvinde der gerne vi se vores billet. Vi viser hende den, og får af vide vi ikke har registreret traileren, og derfor skal betale differencen mellem de 205 kr vi allerede havde betalt, og 294 kr, som en billet med trailer koster. Derudover skal vi også af med 800 kr oveni, da der tillægges en ”kontrolafgift”.

Hvad koster en dagsbillet til Samsø?

Pris med Storebælt Privat-aftale og automatisk betalingsløsning (bizz/nummerplade) for personbiler: 194 kroner.

ASK har været ledig på fragtmarkedet, siden den 27. juli i år blev lagt op i Nakskov havn. Den ejes af Scandlines og har senest sejlet på ruter mellem Travemunde i Tyskland og Liepaja i Letland og Travemunde og Helsingborg. Søsterfærgen Urd sejler stadig for Scandlines i Østersøen.

M/F Nexelø sejler mellem Havnsø og Nekselø, plads til 73 passagerer. Sejltiden er ca. 20 min., mødetid senest 15 minutter før afgang.

SAMSØLINJEN sejler mellem Ballen på Samsø og Kalundborg på Sjælland. Turen tager 1 time og 30 minutter, så slå benene op og nyd turen.

Hvor mange er der plads til på Samsø Festival?

Foreningen

Her kan du læse om foreningen. Du kan bl.a. læse de gældende vedtægter eller bestyrelsens beretning.

Hvornår starter Samsø festivalen?

Solskinsøen Samsø rammer kogepunktet, når Danmarks Hyggeliste Festival løber af stablen i uge 29. 6.000 glade gæster samles til fire dage med masser af god musik, kolde fadøl og fest med nye og gamle venner. Du kan se frem til b.la. D-A-D, TV-2, Thomas Helmig, Carpark North, Jada, Kesi, Phlake, Saveus og Swan Lee.

Faciliteter og emner

Hvad koster en færgebillet til Samsø med bil?

Oplev Samsø på en dag – køb en dagsbillet til Samsø og nyd en dag på vores skønne ø.

På ruten Aarhus – Sælvig kan du som voksen eller pensionist tage to børn med gratis på en dagsbillet til hurtigfærgen HSC Lilleøre. Pris for voksne er 199 kr. tur/retur og 119 kr. for pensionister. I sommerferien er prisen på dagsbilletten 249 kr. for voksne og 136 kr. for pensionister.

Hvornår er der gratis færge til Samsø?

Fra Kalundborg til Samsø Start ferien med havudsigt og afslapning ombord på Samsølinjens færge M/F Samsø mellem Kalundborg og Ballen. Der er plads til dig om bord, uanset om du rejser til fods, på cykel eller i bil.

Færgerejsen varer 90 minutter, og du kan bruge tiden ombord på at stille sulten i bistroen, slippe børnene løs i legerummet, eller hvile ørene i færgens stillezone. Du er selvfølgelig også velkommen til at nyde din egen medbragte mad ombord.

Hvor skal man overnatte på Samsø?

Er I en familie, forening, firma eller bare en større forsamling som gerne vil samles på Samsø har vi faciliteter som giver gode rammer om jeres arrangement. Ballen Strandcamping er en naturskøn campingplads der ligger på østsiden af Samsø. Pladsen ligger lige ud til en dejlig sandstrand med badebro.

I kan bo I vores moderne hytter eller komme med eget telt eller campingvogn. Vi har soveplads i hytterne til i alt 120 personer, men I behøver ikke leje alle hytterne for at mødes hos os.

Vi ligger centralt på øen, har god plads og stort udeområde med frugthave. Østerby er en frederlig landsby og stedet egner sig rigtig godt til familiegrupper og interessegrupper. Bekvem afstand til Samsøs herligheder på cykel og i bil.

Der er masser at tage sig til for børn på vores boldbane, bordtennis, bordfodboldt, gynger og bålplads. Der er 2 km til en børnvenlig badestrand. På tur eller hjemme på lejrskolen – der vil være dejlige dage. Der er også adgang til en opholdsstue.

Hvornår skal man besøge Samsø?

  • Samsø er beliggende midt i Danmark og kattegat
  • Det er en ø på 114 km2  hvoraf den er 28 km. lang og 7 km. bred på det bredeste sted
  • Der er ca. 3800 indbyggere bosat i 22 landsbyer
  • Tranebjerg som ligger midt på øen er den største by med 836 indbyggere

For at komme til Samsø skal du sejle fra enten Hov eller Kalundborg. I industriferierne er der godt besat og husk derfor at booke billet i god tid.

Sjællandsfærgen Kalundborg – Ballen tager ca. 1,5 time og koster på stående fod ca. 400 kr. for en bil med 2 voksne og 1 barn. Jyllandsfærgen sejler fra Hov – Sælvig på 1 time og koster også omkring 400 kr. for en bil med 2 voksne og 1 barn afhængig af rejse tidspunktet.

Færgebilletterne er billigere jo før du køber dem. Og vær opmærksom på at du kan opleve at der er udsolgt, særligt i uge 29. Det er muligt at købe mad ombord som er klassisk cafeteriamad til lidt halvdyre priser. Du kan også medbringe egen mad og nyde ombord.

Samsø er et væld af hyggelige små landsbyer med hver deres charme. I og med at der er 22 af slagsen er ingen af dem deciderede storbyer. Til gengæld kan du forvente en hyggelig stemning med flere fine huse, specialbutikker og gode spisesteder. Den bedste oplevelse er at lade sig fare vild og ikke være bange for en snak med de lokale.