:

Hvad koster FitnessX for 1 person?

Indholdsfortegnelse:

  1. Hvad koster FitnessX for 1 person?
  2. Kan man træne alene i FitnessX?
  3. Hvem ejer FitnessX?
  4. Hvad koster en træning i FitnessX?
  5. Hvad hed FitnessX før?
  6. Hvor gammel skal man være i FitnessX?
  7. Hvad hed fitness dk før?
  8. Hvor mange FitnessX er der i Danmark?
  9. Hvorfor skiftede Fitness World navn?
  10. Hvem ejer sats?
  11. Kan en 13 årig gå i fitness?
  12. Er PureGym dansk?
  13. Hvad er det billigste fitness center?
  14. Hvem har overtaget Fitness World?
  15. Hvad hed sats før?

Hvad koster FitnessX for 1 person?

GENERELTNår du opretter et medlemskab i FitnessX, accepterer du FitnessX’ medlemsbetingelser, Datapolitik og at vi må sende ændringer i medlemsbetingelserne pr. e-mail.

VARIGHED AF MEDLEMSKABDit medlemskab er løbende og fortsætter indtil du opsiger det.

Kan man træne alene i FitnessX?

GENERELTNår du opretter et medlemskab i FitnessX, accepterer du FitnessX’ medlemsbetingelser, Datapolitik og at vi må sende ændringer i medlemsbetingelserne pr. e-mail.

VARIGHED AF MEDLEMSKABDit medlemskab er løbende og fortsætter indtil du opsiger det.

Hvem ejer FitnessX?

  • person

    Per Nielsen Adm. direktør for virksomheden siden 05. juli, 2020

  • group

    Per Nielsen Medlem af bestyrelsen siden 01. september, 2023

  • group

    Philip Lyngbak Nielsen Formand for bestyrelsen siden 01. september, 2023

  • group

    Hanne Lyngbak Nielsen Medlem af bestyrelsen siden 05. juli, 2020

Hvad koster en træning i FitnessX?

GENERELTNår du opretter et medlemskab i FitnessX, accepterer du FitnessX’ medlemsbetingelser, Datapolitik og at vi må sende ændringer i medlemsbetingelserne pr. e-mail.

VARIGHED AF MEDLEMSKABDit medlemskab er løbende og fortsætter indtil du opsiger det.

Hvad hed FitnessX før?

GENERELTNår du opretter et medlemskab i FitnessX, accepterer du FitnessX’ medlemsbetingelser, Datapolitik og at vi må sende ændringer i medlemsbetingelserne pr. e-mail.

VARIGHED AF MEDLEMSKABDit medlemskab er løbende og fortsætter indtil du opsiger det.

Hvor gammel skal man være i FitnessX?

Flere af os på redaktionen her hos Træningsguiden har børn, ligeledes har vi også selv gået meget til sport som børn, så det her spørgsmål har lagt flere os på sinde i et stykke tid. Det virker alt i alt blot som værende en sejlivet myte, men ikke desto mindre er det vigtigt at få på plads.

Hvornår må børn styrketræne? Der er intet grundlag for at sige at børn, uanset alder, ikke må styrketræne. Det er tværtimod både sundt og livsbekræftende for børn. Børn bliver desværre omvendt mere og mere overvægtige. Styrketræning med vægte og løb vil derfor være et godt våben i kampen mod overvægt

Hvad hed fitness dk før?

Vi skal helt tilbage til halvtredserne for at finde Danmarks første fitnesscenter. For selvom helsecentre så små begyndte at dukke op i løbet af halvfjerdserne, og det første rigtige “fitnessboom” fandt sted op igennem firserne, så skal vi endnu længere tilbage i tiden for at finde de første pionere.

Tekst: Kasper Lund Kirkegaard / Foto: Privat

Hvor mange FitnessX er der i Danmark?

Det er januar måned, og mange har taget hul på et nytårsforsæt, hvor sport og motion er omdrejningspunktet. Derfor har Idrættens Analyseinstitut taget temperaturen på fitnessbranchen, og ifølge en opdatering af Facilitetsdatabasen er der for første gang tale om en stagnation i antallet af fitnesscentre i Danmark.

Der er således 1.515 fitnesscentre i Danmark, hvilket er præcis samme antal som i juni 2021, hvor optællingen sidst fandt sted. Tallet dækker blandt andet over et fald i antallet af private centre og en modsvarende stigning i antallet af foreningsdrevne centre (se tabel 1). Det er første gang siden 2010, at der er sket et fald i antallet af private centre.

Hvorfor skiftede Fitness World navn?

Danmarks største fitnesskæde Fitness World skifter navn til PureGym. Samtidig investerer det britiske selskab bag den danske fitness-kæde et større tre-cifret millionbeløb de kommende tre år i at renovere Fitness Worlds centre.

Det fortæller Fitness Worlds danske direktør Morten Bentzen i en pressemeddelse. ”Til foråret vil vores hjemmeside, app og Fitness World-profiler på de sociale medier skifte til PureGym. Men inden da vil vi gøre os klar til navneskiftet ved at påbegynde maling og opdatering af centre, hvor det er nødvendigt, ligesom vi vil udskifte logoer og skilte.

Hvem ejer sats?

Periodiske afgifter betales af den person, der er registreret som primær ejer eller som primær bruger af køretøjet.

Den 1. juli 2021 blev der indført en ny periodisk afgift, som beregnes ud fra, hvor meget CO2 køretøjet udleder. Det betyder, at der nu er tre typer periodiske afgifter, som er bestemt af, hvornÃ¥r dit køretøj er registreret første gang - uanset om første registrering er sket i Danmark eller i udlandet. 

Kan en 13 årig gå i fitness?

Vi har mange i den aldersgruppe, da vi ligger tæt på mange skoler.

Reglen er, at vi anbefaler at hvis man er under 15 år træner man sammen med en voksen.

Er PureGym dansk?

Den britiske virksomhed PureGym har købt danske Fitness World.

Fitness World er Danmarks største fitnesskæde. (Foto: Â© Malene Anthony Nielsen, Scanpix)

Hvad er det billigste fitness center?

Nytårsaften er for længst overstået, hvilket for rigtig mange er ensbetydende med, at de er nødt til at gøre noget ved nytårsforsættet om at tabe sig og komme i form. Det er dog ikke altid lige nemt at finde motivationen og en fitnesskæde, som passer både lokations- og prismæssigt.

Et pristjek foretaget af spareportalen CupoNation viser, at du skal gå i Urban Gym, hvis du vil træne i Danmarks billigste landsdækkende fitnesskæde.

Her kan du træne for 99 kroner om måneden efter at have betalt samme beløb i oprettelsesgebyr. Du kan benytte alle Urban Gyms centre, men har dog ikke adgang til holdtræning eller saunaområde.

Hvem har overtaget Fitness World?

Pure Gym protagoniza la operación corporativa del año en el fitness europeo. La cadena británica de gimnasios low cost ha anunciado la compra de Fitness World, un operador con 240 gimnasios en Dinamarca, Suiza y Polonia. Esta operación le permitirá doblar su tamaño, pues agregará un negocio de 179 millones de libras (161,2 millones de euros). 

El acuerdo está firmado y se espera que la operación se complete durante a principios de 2020.  La compañía también ha anunciado un aumento de las líneas de crédito revolving disponibles, con en 35 millones de libras (31,5 millones de euros). Según Bloomberg, la empresa británica abonará 350 millones de libras (315,3 millones de euros), razón por la que ya ha anunciado su intención de refinanciar la emisión de bonos de 430 millones de libras (787,4 millones) que actualmente tiene un vencimiento a febrero de 2025.

Hvad hed sats før?

Sats i Sillebroen er altid et godt sted at komme. Pænt og rent. Sødt personale og god plads. Klart mit favorit sted at træne!

Jeg går i Valby. De fleste løbe-maskiner er defekte og lige meget hvor mange gange man nævner det bliver det ikke fixet. De samme maskiner der var i stykker før corona er stadig i stykker efter corona. Kvinde-trænings rummet er blevet til et lille,klemt,beskidt rum med næsten kun defekte maskiner. Der er som regel ikke folk der inde mere og der er faktisk heller ikke plads til at være der eller særlig rart mere. Så glem alt om udstrækning i det private,det er der hverken plads eller spejle til. De fleste trænere er super dygtige og der er gode hold med god stemning,hvilket er godt når man skal døje med støv og gammelt hår der hvirvler op når man træner. Til den dyre pris man betaler,burde det simpelthen være tip top.

Sats taastrup! Jeg har altid været medlem at sats/fitnessdk og har flittigt brugt deres kvindeafdeling i Taastrup! Men denne bliver barberet mindre og mindre efterhånden. Der bliver færre og færre maskiner og nu har de endnu engang fjernet en hel sektion! Hvad er ideen med at man betaler for at benytte kvinde afdelingen når der gang på gang bliver færre maskiner, på tråds af at kvinde afdelingen bliver brugt af mange! Det hænger ikke sammen. Og når man ytre sig omkring det til personalet, får man det svar, at der ikke er så meget at gøre ved det! Det er virkelig sølle!