:

Hvad koster et stykke kage på La Glace?

Indholdsfortegnelse:

  1. Hvad koster et stykke kage på La Glace?
  2. Hvorfor hedder det en Sportskage?
  3. Hvilken kage er den mest berømte fra La Glace?
  4. Hvem er ejer af La Glace?
  5. Hvad koster en bryllupskage til 50 personer?
  6. Hvad koster en bryllupskage fra La Glace?
  7. Hvad koster en kop kaffe på La Glace?
  8. Hvad koster en kransekage fra La Glace?
  9. Hvad er den mest solgte kage i Danmark?
  10. Hvor mange ansatte er der på La Glace?
  11. Hvor gammel er Marianne fra La Glace?
  12. Hvornår skærer man bryllupskage?
  13. Hvad koster en kage til 50 personer?
  14. Hvor meget koster verdens dyreste kaffe?
  15. Kan kransekage blive for gammel?

Hvad koster et stykke kage på La Glace?

Should you feel like ordering a cake when you have looked through our range, this is done by sending an email or calling during opening hours. In general all cakes in standard sizes can be ordered the day before at 12 noon.

Note that most of our layer cakes can also be made in larger versions from 20 people and up in intervals of 5. The price is then – without further decoration – DKK 80 per person

Hvorfor hedder det en Sportskage?

Sportskage, Kreeret af konditoriet La Glace til Otto Benzons satiriske og stadigt aktuelle komedie Sportsmænd Folketeatret 1891 om en gruppe mænd, som under dække af sportslige interesser mødes jævnligt omkring den opulente kage for at fordele magtfulde poster imellem sig. Stykket blev først afvist af Det Kongelige Teaters censor Erik Bøgh for at være ‘hensynsløst’ og ‘uhørt gement’. Kagen består af flødeskum med knust nougat på en makronbund og med karamelliserede vandbakkelser. Se også Mad og drikke på scenen.

Hvilken kage er den mest berømte fra La Glace?

La Glace er placeret på Skoubogade i centrum af København - og der har den ligget siden 1870, hvor den blev grundlagt. Det gør det til Danmarks ældste - og deuden mest kendte konditori.

Hvem er ejer af La Glace?

»Det må tiden vise,« har Stagetorn Kolos-døtrene høfligt svaret, når de er blevet spurgt af kagespisende kunder i Conditori La Glace i København.

Og de er blevet spurgt. Igen og igen, år efter år. For det er tilsyneladende ens lod, når man er barn af en forælder, som står i spidsen for en succesfuld familievirksomhed.

Hvad koster en bryllupskage til 50 personer?

Priser er inklusiv med hvid chokolade ganache overtræk.

Endelig pris på kagen afhænger af: modellerede fondant figurer og pynt, friske blomster, kagens design (hvid chokolade dryp effekt, macarones, frisk frugt, guldblad, sukker krymmel og sprinkles,...).

Hvad koster en bryllupskage fra La Glace?

REMEMBER TO ORDER WELL IN ADVANCE

La Glace makes cakes that delight both the eye and the palate. And that for all ages. Here we show several options, but you are welcome to contact us. Whether the cakes are for children or adults, they are adjusted according to age in terms of decoration and taste. We have many years of experience in which cakes are suitable for which size.

Hvad koster en kop kaffe på La Glace?

I København ligger et konditori. Siger man navnet La Glace vil mange nikke genkendende til denne institution udi kager. Det er som at træde ind i en tidslomme, nÃ¥r man ankommer til Conditori La Glace. Hos Danmarks ældste konditori har man i seks generationer skabt kager, og der er mange anekdoter forbundet med konditoriet. Mange prominente personligheder og andet godtfolk har nydt dagligdagens søde pause og bidraget med kolorit.

Grundlæggeren var Nicolaus Henningsen, der blev født i 1839 i Slesvig. I 1855 startede han i lære hos Konditor Georg Cantiery i Flensborg og da han var færdigudlært kom han i 1860 til København. Her arbejdede Nicolaus Henningsen i forskellige konditorier og startede sin opskriftsbog, hvoraf en del endnu anvendes den dag i dag pÃ¥ La Glace. Konditoriets officielle etableringsdato var den 8. oktober 1870, hvor forretningen i kælderen i Skoubogade 3 Ã¥bnede under navnet “Henningsens Kælder”.

Hvad koster en kransekage fra La Glace?

In the autumn of 2022, we held an internal competition where 20 of our talented apprentices and pastry chefs participated with their bid for “Skoubogade’s best kransekage cake 2022”. The box was on sale for 2 months and the judges in the competition were all the customers who bought the box and handed in the ballot afterwards. That’s how we came up with the composition of this box; 2 completely classic and 3 winning pieces.

Price:

Hvad er den mest solgte kage i Danmark?

Tørre skærekager er som flæskesteg med blød svær. De er ikke værd at sætte tænderne i. Heldigvis er der nærmest garanti for en snasket kageoplevelse, når man bager gulerodskage.

De revne gulerødder giver nemlig en blød og svampet kage, og så er der selvfølgelig den hvide flødeostglasur, som får hele moletjavsen til at glide ned.

Kanelsneglens helt store højtid er efterårsferien, hvor vi ikke er blevet trætte af kanel endnu. Men kagen er bestemt også et hit i vinterferien, hvor julen allerede er kommet lidt på afstand.

Sidste år foretog vi cirka 33.000 søgninger på kanelsnegle i februar, og mon ikke vi giver den lidt ekstra gas i år?

Hvor mange ansatte er der på La Glace?

Head Baker/Confectioner Lars Juul leads production at La Glace. A staff of seven qualified confectioners and seven apprentices support him. At La Glace we make everything ourselves, from scratch.

The large production department stands at the rear of the building and is accessible from Skindergade 43 but is built together with the rest of the business at Skoubogade 3-5. The building was designed to accommodate the production area of La Glace, which is now divided over four floors, however electricity wasn’t installed until 1923.

Hvor gammel er Marianne fra La Glace?

Helt præcist sker det den 8. oktober 2025, når Marianne Stagetorn Kolos’ to døtre, Maria og Laura, køber forretningen.

- Jeg har selv sat den dato. Jeg vidste, at generationsskiftet ville komme, og så tænkte jeg, at det er bedst, hvis der er en dato. Jeg har set mange generationsskifter, hvor der sidder en gammel stodder ovre i hjørnet og ikke kan slippe tøjlerne og ikke kender sin besøgelsestid, fortæller Marianne Stagetorn Kolos, der overtog konditoriet fra sin mor, Merethe Stagetorn, i 1989.

Det er dermed tredje generation Stagetorn, der om få år tager over.

Marianne Stagetorn Kolos og hendes mand gennem 30 år, Peter Kolos, har tre børn sammen, og fra en ung alder er de alle blevet spurgt, hvad de ville med deres liv.

- Alle tre børn er blevet trukket til side i løbet af gymnasieårene og har på tomandshånd fået spørgsmålet: Hvad vil du med dit liv, og er der kage involveret? De to kvinder sagde: ”Ja, det kan godt være”. Sønnike sagde: ”Nej, det er der ikke”, fortæller Marianne Stagetorn Kolos om sine tre børn på 26, 25 og 23.

Hvornår skærer man bryllupskage?

En bryllupskage er lige sÃ¥ traditionsbunden som brudekjolen – og stort set alle bryllupsfester fejrer parret med en kage. Udskæringen af bryllupskagens første stykke er en festlig begivenhed, som mange brudepar og gæster elsker. Kagen symboliserer troskab mellem mand og kone, og skæres for i fællesskab af bruden og gommen. En bryllupskage kan laves i uendeligt mange smagsnuancer og udseende, sÃ¥ grib muligheden og design en kage, der afspejler jer. 

En bryllupskage kræver store konditorfærdigheder, og derfor vælger de fleste brudepar at få lavet deres i byen. Har du mod og tid til at bage din egen bryllupskage, vil det være et flot personligt aftryk på jeres bryllup, men ofte er tiden knap – og I sparer sjældent på kagebudgettet, hvis I skal ud og købe alt udstyret til bagningen.

Hvad koster en kage til 50 personer?

20. juli 2009 kl. 22:04

ej ik i nærheden af 500kr.. Jeg lavede en kage til 45 pers. for en måned siden og gav ca. 200kr.

Hvor meget koster verdens dyreste kaffe?

Der er kaffe og så er der Kopi Luwak. Du har måske hørt navnet før, for de eksklusive bønner er verdensberømt som den dyreste kaffe, du kan hælde i koppen, og det vilde prisskilt dækker over absolut luksus for kaffekendere. Vi har selv nydt et par kopper her på redaktionen, og den klassiske bløde, men fyldig kaffesmag har overhovedet ingen syrlighed, mens der er undertoner af chokolade til at give en helstøbt oplevelse for selv de mest kræsne smagsløg. Det er sådan noget, der bare skal prøves mindst én gang i livet.

Kan kransekage blive for gammel?

Godt nytår! Alle ved at kransekage hører sig til nytårsaften, som flot og festligt tilbehør til champagnen, når klokken slår tolv. Men den festlige kransekage bruges også til bryllupper konfirmationer, barnedåb og andre festlige lejligheder – f.eks. bagt som et overflødighedshorn. Og den er faktisk meget nemmere at lave hjemmelavet kransekage, end man lige skulle tro.

Om du vil bage kransekage i ringe og stable dem til et kransekagetårn, eller bage kransekagemassen i mindre og nemmere udgaver, er helt op til dig og til hvor fingernem du er. Hvis du ikke har tid til at lave en hel kransekage, kan du i stedet lave enkle stykker. Form marcipanmassen til lange pølser, tryk dem, så de får form som tagrygge, skær dem i portionsstykker, og bag dem. Du kan pynte stængerne af kransekage med smeltet chokolade eller glasur, og evt. komme blød nougat i midten af stængerne, det smager ret godt.