:

Hvad skal man lave på Østerbro?

Indholdsfortegnelse:

 1. Hvad skal man lave på Østerbro?
 2. Hvor skal man spise på Østerbro?
 3. Hvor skal man spise frokost på Østerbro?
 4. Er det dyrt at bo på Østerbro?
 5. Hvorfor hedder Østerbro Østerbro?
 6. Hvor spiser man frokost i Nordsjælland?
 7. Hvor skal man spise brunch i København?
 8. Hvad er det dyreste område i København?
 9. Hvor er det dyreste sted at bo i Danmark?
 10. Hvem bor på Østerbro?
 11. Hvor skal jeg spise i Nordsjælland?
 12. Hvor mange unge spiser ikke frokost?
 13. Hvor spiser man sent i København?
 14. Hvor spiser man billigt i København?
 15. Hvor skal man ikke bo i København?

Hvad skal man lave på Østerbro?

Med ungerne, din partner eller på egen hånd. Her er et bredt udvalg af gode, Østerbroske oplevelser.

Fælledparken er ikke blot synonym med 1. maj, karneval og DHL Stafet. Parken, der er Københavns største, trækker dagligt mange forskellige typer til.

Den Frie Udstillingsbygning er et must see i København for alle interesserede i kunst og arkitektur.

Den Frie er et af de ældste og mest traditionsrige udstillingssteder for samtidskunst i Danmark, o...

Den Hirschsprungske Samling på Østerbro i København rummer dansk kunst fra det 19. og begyndelsen af det 20. århundrede.

Østerbro i København fik i 2010 sin egen badestrand i Svanemøllebugten.

Svanemøllestranden er en 4.000 kvm. ny sandstrand med en 130 meter lang mole ud i vandet.

Hvor skal man spise på Østerbro?

“I Østerbros mini-Paris laver de bedre bistromad end i Paris”. Sådan skrev Berlingskes madanmelder efter sin spiseoplevelse ved Le Saint Jacques og kvitterede med 5 flotte stjerner.

På smukke Sankt Jakobs Plads byder den franske perle på en hyggelig og afslappet stemning. Om sommeren kan I nyde maden i de flettede stole på den store plads, og indenfor er restauranten charmerende indrettet med retro, franske plakater og hvide duge.

Køkkenet er præget af det franske landkøkken med retter som andebryst med valnødder, syltede kartofler og sauce Bigarade og dagens fisk. På kortet finder du også husets hjemmerøgede laks, som er en af køkkenets specialiteter.

På Famo Metro får du et stykke af Italien midt i København – oven i købet med sø-kig til Sortedams Dosseringen.

Famo Metro er en del af Famo-familien, der i mange år har serveret ærke-italiensk mad til de pastaglade københavnere. På det moderne osteria serveres klassiske retter fra hele Italien.

Er du en af dem, der aldrig kan beslutte dig for, hvad du vil have? Det bliver ikke noget problem på Famo Metro. Der er nemlig ikke noget menukort. Her må du blot læne dig tilbage i sædet og stole på kokkene, der tryller med italienske råvarer i køkkenet.

En af Østerbros mest populære caféer er Café Bopa. Her ved de altså, hvordan man skaber hyggelige omgivelser.

Caféen er et ideelt sted at hænge ud, mens du nyder den afslappede atmosfære og udsigten til grønne træer, de kulørte lysranker og petanque-banen.

Menukortet på Café Bopa trækker inspiration fra det franske køkken, som blandt andet byder på hvidvinsdampede blåmuslinger, croque madame, tatar med estragon og mange andre skønne café-retter. Særligt populært er deres weekendbrunch, hvor du får røræg, pølser, yoghurt, pandekager og hele molevitten.

Hvor skal man spise frokost på Østerbro?

© Bistro Lupa

Fra italiensk og thailandsk til mellemøstligt og vegansk. Østerbro er spækket med lækre restauranter, hvor du kan nyde en god middag. Vi guider til de bedste steder her.

Er det dyrt at bo på Østerbro?

Priserne på ejerlejligheder varierer så voldsomt i København, at der kan være mere end 1 million kroner at spare, hvis man kan leve med at flytte et par hundrede meter. København K og Vesterbro topper listen som hovedstadens dyreste bydele - foran Frederiksberg og Østerbro.

Hvis man krydser søerne i København, kan det være lige så meget værd som en lotto-gevinst. I hvert fald når man kigger efter ejerlejlighed i hovedstaden. En opgørelse fra boligsiden.dk, viser nemlig, at ejerlejlighederne i København K i gennemsnit koster 33.000 kroner per kvadratmeter, mens de på den anden side af Dronning Louises Bro på Nørrebro er mere end 10.000 kroner lavere.

Hvorfor hedder Østerbro Østerbro?

Du har sikkert også undret dig over det.

Hvorfor hedder det Østerbro, når kvarteret ligger mod nord? Og hvad med Nørrebro, der snarere ligger mod nordvest, og Vesterbro, der ligger mere sydligt end vestligt? Og nu vi er ved det, hvorfor findes der ikke noget, der hedder Sønderbro?

Hvor spiser man frokost i Nordsjælland?

Du er velkommen til at bestille bord på +45 49 22 50 60, ellers kig endelig forbi – vi venter på at betjene dig og dit selskab i vores hyggelige frokostrestaurant i Nordsjælland. Restauranten ligger på Strandvejen 232, 3070 Snekkersten.

Hvor skal man spise brunch i København?

Den hyggelige restaurant og café, Granola, er et kæmpe hit blandt københavnere, når det kommer til en hyggelig weekendmorgen. I restaurantens hyggelige atmosfære kan du sætte tænderne i en let og luftig Pain au Chocolat, en mumset Egg Royale med laks eller gå “all-in” med deres morgenmadstallerken, som serveres over 2 severinger. Læs mere på deres hjemmeside.

The Union Kitchen byder på brunch fra hele verdenskortet. Her kan dine smagsløg både tage på tur til USA og mæske sig i amerikanske pandekager eller spise en lækker fransk croque madame. Du kan både vælge en brunchtallerken, hvor du smager på lidt forskelligt, eller du kan vælge en af deres større morgenmadsretter såsom deres fried chicken & waffles. Læs mere på deres hjemmeside. 

Pris: 199 kr. for en brunchtallerken Adresse: Store Strandstræde 21, 1255 København K, Øster Farimagsgade 16A, 2100 København, Kystvejen 2, Terminal 2 Airside, 2770, Kastrup

For enden af Husumgade på hjørnet af Stefansgade midt på Nørrebro finder man den hyggelige, lille café Stefanos Mad og Kaffe. Her kan du både sidde inde i deres lille, hjemlige café eller udenfor på Stefansgade, hvis vejret er til det. Her kan du få klassisk brunch til gode priser. Stefanos har et brunchkort med en masse forskellige brunchretter, hvor du selv krydser af, hvilke du kunne tænke dig. SÅ du er garanteret alle dine yndlings brunchretter.

Pris: 3 retter 100 kr., 5 retter 150 kr., 7 retter 180 kr. Adresse: Husumgade 50, 2200 København N

Sving forbi Polly og prøv deres avocadomad, eggs royal eller yoghurt med granola. Skal det være ekstra fancy? Så disker Polly gerne op med en østers til brunchen. Eller kast dig ud i den arabiske/nordafrikanske brunchret shakshuka, som serveres med feta, pocheret æg & ristet surdejsbrød. Læs mere her.

Hvad er det dyreste område i København?

Foto: Pixabay

I løbet af de seneste år er lejlighedspriserne i København steget betydeligt. Men hvordan er udviklingen for hver enkelt bydel? Og hvor finder man den aktuelt dyreste og billigste kvadratmeterpris på lejligheder i de københavnske bydele? Få svarerne her.

Hvor er det dyreste sted at bo i Danmark?

Huspriserne er steget i hele landet gennem tiden med corona.

Men der har været klart mest fart på stigningerne i de byer, der i forvejen havde de højeste priser. Det har øget prisforskellen mellem de dyreste og billigste kommuner markant.

Hvem bor på Østerbro?

 • Asger Aamund, Hellerup
 • Flemming Østergaard, Skodsborg
 • Peter Straarup, Gentofte
 • Lars Larsen, Silkeborg
 • Nils Smedegaard Andersen, Vedbæk
 • Lars Løkke Rasmussen, Græsted
 • Pia Kjærsgaard, Gentofte
 • Helle Thorning-Schmidt, København, Østerbro
 • Lene Espersen, Dragør
 • Villy Søvndal, Bjert

Hvor skal jeg spise i Nordsjælland?

Udsøgt spiseoplevelse med fabelagtig udsigt over Øresund. 4 stjerner i Berlingske. Restaurant website 4 stjerner i Berlingske

Kører du langs Strandvejen er det svært ikke at holde ind til siden for at aflægge Strandmøllekroen et besøg. Det er en idyllisk perle i Klampenborg, der under romantiske settings byder på fransk-dansk spise.

Menukortet byder bl.a. på smørrebrød til frokost og til aften, hvor der skrues op for ambitionerne, serveres der alt fra lækre skaldyrsretter, til saftige kødudskæringer og raffinerede desserter i restauranten. Restauranten får 4 stjerner af AOK, hvortil der fremhæves; "De velsmagende og visuelt smukke formel b-style-småretter er en fornøjelse og et godt bud på moderne kromad."  

Bæredygtigt sushikøkken med smagseksplosioner i dekorative rammer. Restaurant website

Hatoba har både traditionelle, japanske smagshits, graciøse konstellationer og kokkens egne favoritter på menukortet. Her får du krydrede og sprøde spyd, silkebløde sashimistykker og delikate sushiruller. I Kongens Lyngby nord for København, finder du et stort udvalg af sushirestauranter. Hatoba bruger kun friskfangede og certifiserede fisk og skaldyr. Heldigvis er Nordsjælland et område med gode havne og tæt på lokale forhandlere. 

Hvor mange unge spiser ikke frokost?

Opptil 50 prosent av ungdommer dropper frokost, og det er vanligere for jenter enn gutter. Grunnen til at mange dropper frokost er ofte mangel på tid eller dårlig appetitt på morgen. Sett derfor av tid om morgenen og sørg for at frokosten blir et rolig og hyggelig måltid. Spis gjerne frokosten sammen, familier med felles måltider har ofte sunnere kosthold. Når en hel familie skal ut av huset på morgenen ligger selvfølgelig alt til rette for et høyt stressnivå. Å planlegge frokosten dagen før, eventuelt gjøre den klar i kjøleskapet, reduserer stressnivået på morgenkvisten. En mulighet er selvfølgelig å legge seg tidligere for å kunne stå opp litt før og ha tid til frokost.

Det å gjøre frokosten litt mer delikat og spennende kan øke appetitten, husk at vi spiser først med øynene. En brødskive med salami vil kanskje ikke øke en allerede dårlig appetitt, men en smoothie med litt kornblanding kan være mer fristende? Kanskje vi kan tjene på å lage mer spennende frokoster og matpakker til barna? Vi trenger alle litt variasjoner i måltidene våre for å friste appetitten. Har du god appetitt om morgenen og trenger kun en brødskive eller knekkebrød kan en rask og enkel frokost være godt nok. Det viktigste er faktisk bare å få i seg mat – det enkle kan ofte være det beste.

Hvis du ikke klarer å få i deg frokost hjemme, kan det være lurt å ta med seg frokost på skolen. Enkelte trenger litt tid på å starte kroppens maskineri før appetitten kommer snikende.

Hvor spiser man sent i København?

The Danish summer weather is as beautiful as ever, and this means that the streets of Copenhagen are buzzing with people - day and night. As something new, we now offer table reservations outside, so you can secure a place in the sun - or in the shade - when you eat with us. You book your table outside online or when you call us to make your reservation.

Most of our restaurants offer outdoor dining, and there is even the option of sitting outside from morning to evening in several places.

Hvor spiser man billigt i København?

Ibyen Cheap Eats er vores årlige ultimative guide til Københavns bedste billige mad lige nu. På listerne finder du alt fra burger, kebab, burritos, pizza og toasts til salater, morgenmadsserveringer, pandekager og sandwich.

Hvor skal man ikke bo i København?

Hus? Så skal du længere ud end en kort cykeltur til kbh bygrænsen. Herlev, Gladsaxe, Rødovre, albertslund. Huse er pænt dyre. Hold dig fra de store indfaldsveje som Roskildevej så skal der nok være roligt nok, alt larm/gå-ibyen/Hænge-ud-i-parker-med-store-højtalere har en tendens til at være I kbh kommune.

Rækkehuse i Farum, Værløse, kunne godt være en ide for dig. ca 30m med tog ind til byen, ret roligt. Farum og Birkerød er dog ret... pevrede i pris (er vokset op der).