:

Hvad er den dyreste restaurant i Danmark?

Indholdsfortegnelse:

  1. Hvad er den dyreste restaurant i Danmark?
  2. Hvor spiser man godt og billigt i København?
  3. Hvor er godt at spise i København?
  4. Hvilke restauranter skal man besøge i København?
  5. Hvor skal man spise i København 2023?
  6. Hvad koster et måltid i København?
  7. Hvor skal man spise brunch i København?
  8. Hvad er den bedste restaurant i Danmark?
  9. Hvad kan man lave som kærestepar i København?
  10. Hvor spiser de unge i København?
  11. Hvad er Danmarks bedste restaurant?
  12. Hvor meget koster det at spise på Noma?
  13. Hvad koster et måltid på Noma?
  14. Hvad koster en middag hos Noma?
  15. Hvad tid på dagen spiser man brunch?

Hvad er den dyreste restaurant i Danmark?

Gourmetguiden pÃ¥ Bord1.dk har fundet Danmarks 25 dyreste og mest eksklusive menuer pÃ¥ landets bedste restauranter. Og hvis du tror at Noma topper listen, sÃ¥ tager du fejl. Vil man spise Danmarks dyreste middag skal man nemlig til Era Ora i København, der serverer en Evening Menu med en tilhørende “Limited Edition Wine Menu” med 6 forskellige glas. Denne anretning koster sammenlagt 3.900 kroner og gør menuen til Danmarks dyreste.

Årets andenplads gÃ¥r til Søllerød Kro med deres Menu prestige skarpt forfulgt af Falsled Kro med Hallundbæks menu. Begge steder ender regningen for en fuld aften med mad og vin over 3.000 kroner.

Hvor spiser man godt og billigt i København?

Ancestrale på Vesterbro er først og fremmest en vinbar. Men det er også uformel dagligstuehygge og værdi for pengene hos de tre drenge, som driver stedet på en passion for vin, mad og godt værtskab.

I en gammel fragthal i den hippe Kødby på Vesterbro finder du H15. Et spise- og eventsted, hvor du dagen lang kan få serveret enkle men alligevel voldsomt smagsfulde rett...

Hvor er godt at spise i København?

Som en metropol i gastronomisk verdensklasse, venter der store madoplevelser, når du besøger København. Fra allerøverste hylde med Michelinstjernerne til det varierede og brede udvalg af restauranter, hvor du får høj kvalitet for relativt beskedne penge. Og så selvfølgelig kaffebarerne, vinen og den tiltrængte frokost med smørrebrød. Du finder det bedste af det hele lige her.

Hvilke restauranter skal man besøge i København?

Du finder et udbud af gode spisesteder hos Early Bird. Vi har samlet en varieret håndfuld af de bedste og mest populære spisesteder, hvor du får skåret 1/3 af prisen med Early Bird. Se hvordan Earlybird konceptet fungerer her. 

Se her hvilke spisesteder du kan spise på i aften med 1/3 skåret af prisen!  

Nordisk gourmet tildeles Michelin Guidens Bib Gourmand 2023. Restaurant website Bib Gourmand status i Michelin Guiden

Norrlyst i København K byder på økologiske råvarer, nordisk mad og et bæredygtigt menukort. På rekordtid er Norrlyst blevet en eftertragtet perle i indre by, der også har vagt interesse hos Michelin Guiden.

Hos Norrlyst får du højtbelagt smørrebrød, der har været under kokkens kreative og nytænkende hænder. Anretningerne er detaljerige og en fryd for både øjet og smagsløg. Aftenkortet byder på klassiske hverdagsretter i nye klæder og tilpasses efter sæsonens råvarer. Smag på det nordiske menukort, der siden 2021 har fået Michelin guidens Bib Bourmand status. 

Gastronomisk POP UP fusionerer mellem sæson, tema og kokkens frie fantasi. Restaurant website

Restaurant POP UP er et fusionskøkken, der kombinerer det bedste i sæson, tid og trend. Fokus er især et grønt og bæredygtigt køkken, men menuen og konceptet skifter løbende. POP UP er én af Københavns bedste restauranter, som også har søsterrestauranterne; Salon 39 og Oyster Bar. 

Menukortet bærer præg af gourmet, der er til at betale - “affordable luxury”, som var idemanden bag, Mads Rye Magnusson's motto. Han ejer i dag restaurant Mes og Michelin anbefalede Mielle. 

Hvor skal man spise i København 2023?

  • Mad & Kaffe
  • Promenaden 1932​
  • Lille Bakery
  • Atelier September
  • Palæo
  • Torvehallerne

Med denne guide over de bedste frokoststeder i København kan du få et overblik over de lækreste spisesteder på både Vesterbro, Østerbro, Nørrebro, Christianshavn og Frederiksberg! Det kan være svært at overskue dem alle, derfor guider vi hos MyDinners dig trygt igennem de bedste og mest spændende muligheder at spise til frokost i København.

I vores vores guide kommer vi ind på forskellige frokostrestauranter, så du er klar til at invitere din kæreste eller date med på nogen af de bedste restauranter, så du ved hvad de gør godt. Det er de bedste restauranter og caféer ift. frokost, som vi synes du skal tage og besøge næste gang du er i København efter en god frokost. Lad os komme i gang med de bedste frokoster i København!

Vores favorit frokost i København finder du hos Mad & Kaffe. Ikke nok med, at du kan få glæde af deres frokost tre steder i København, så er du sikret afslappet atmosfære og kompetent service på alle deres restauranter. Det bedste ved Mad & Kaffe er, at du kan finde dem på både Amager, Vesterbro og på Frederiksberg, så du kan nemt svinge forbi, hvis sulten kalder på et lækkert stykke smørrebrød.

Et godt, dansk, moderne smørrebrød, en sprød salat og en saftig burger – deres menukort byder på en række af de bedste frokostretter i København. Nyd til din frokost et godt glas vin, en friskbrygget kaffe eller en af Københavns bedste hjemmelavet lemonader med mynte.

Hvad koster et måltid i København?

Ancestrale på Vesterbro er først og fremmest en vinbar. Men det er også uformel dagligstuehygge og værdi for pengene hos de tre drenge, som driver stedet på en passion for vin, mad og godt værtskab.

I en gammel fragthal i den hippe Kødby på Vesterbro finder du H15. Et spise- og eventsted, hvor du dagen lang kan få serveret enkle men alligevel voldsomt smagsfulde rett...

Hvor skal man spise brunch i København?

Den hyggelige restaurant og café, Granola, er et kæmpe hit blandt københavnere, når det kommer til en hyggelig weekendmorgen. I restaurantens hyggelige atmosfære kan du sætte tænderne i en let og luftig Pain au Chocolat, en mumset Egg Royale med laks eller gå “all-in” med deres morgenmadstallerken, som serveres over 2 severinger. Læs mere på deres hjemmeside.

The Union Kitchen byder på brunch fra hele verdenskortet. Her kan dine smagsløg både tage på tur til USA og mæske sig i amerikanske pandekager eller spise en lækker fransk croque madame. Du kan både vælge en brunchtallerken, hvor du smager på lidt forskelligt, eller du kan vælge en af deres større morgenmadsretter såsom deres fried chicken & waffles. Læs mere på deres hjemmeside. 

Pris: 199 kr. for en brunchtallerken Adresse: Store Strandstræde 21, 1255 København K, Øster Farimagsgade 16A, 2100 København, Kystvejen 2, Terminal 2 Airside, 2770, Kastrup

For enden af Husumgade på hjørnet af Stefansgade midt på Nørrebro finder man den hyggelige, lille café Stefanos Mad og Kaffe. Her kan du både sidde inde i deres lille, hjemlige café eller udenfor på Stefansgade, hvis vejret er til det. Her kan du få klassisk brunch til gode priser. Stefanos har et brunchkort med en masse forskellige brunchretter, hvor du selv krydser af, hvilke du kunne tænke dig. SÅ du er garanteret alle dine yndlings brunchretter.

Pris: 3 retter 100 kr., 5 retter 150 kr., 7 retter 180 kr. Adresse: Husumgade 50, 2200 København N

Sving forbi Polly og prøv deres avocadomad, eggs royal eller yoghurt med granola. Skal det være ekstra fancy? Så disker Polly gerne op med en østers til brunchen. Eller kast dig ud i den arabiske/nordafrikanske brunchret shakshuka, som serveres med feta, pocheret æg & ristet surdejsbrød. Læs mere her.

Hvad er den bedste restaurant i Danmark?

Hvad end du er vinconnaisseur, ølnørd, ginentusiast eller whiskeykender, så burde du besøge de lokale destillerier, bryggerier og vingårde.

Hvad kan man lave som kærestepar i København?

Sving jer op i højderne og brug kroppen som eneste redskab til at komme højere og højere op ad klatrevæggen. Det er skønt at udfordre dig selv og din partner på den op til 15 meter høje væg. Det er ikke altid nok at være stærk, man skal også kunne løfte sin egen vægt op. I får selvfølgelig grundig instruktion i sikkerhed og klatreteknikker, før I kaster jer ud i at erobre væggen og nå til tops.

De fleste har hørt om det, de færreste har prøvet hvad det egentlig er. Men nu har du chancen for at opleve virtual reality på egen krop. Hop ind i et univers, hvor du er i centrum på din egen forunderlige rejse og del oplevelsen med din partner bagefter.

De fleste har hørt om det, de færreste har prøvet hvad det egentlig er. Men nu har du chancen for at opleve virtual reality på egen krop. Hop ind i et univers, hvor du er i centrum på din egen forunderlige rejse og del oplevelsen med din partner bagefter.

Hvor spiser de unge i København?

Kan du ikke få nok af velsmagende fisk og skalddyr? Så skal du lægge vejen forbi Københavns hippeste fiskejoint, Hooked. Fiskeeventyret for Hooked startede i en lille blå foodtruck i 2017, og i dag er de indehaverne af to restauranter; en på Nørrebro og en i Kødbyen. Konceptet er simpelt; fisk og skalddyr street food style. Menukortet spænder vidt fra den klassiske fish and chips og fyldige fiskeburgere til hawaiianske poke bowls og sprøde tempura. Fiskerestauranterne på Nørrebro og i Kødbyen er begge råt indrettet med hvide fliser og beton og store langborde, hvor du og hele slænget kan samles og smovse i street food fra havet.

Hvor: Nørrebrogade 59, Halmtorvet 34Tlf.: 30 70 59 22 (Nørrebrogade), 30 70 89 23 (Halmtorvet)Nærmeste station: Nørrebro Runddel, Gasværksvej

Mæxico ligger inde med alle de rigtige ingredienser til en god fiesta: Hurtige tacos med et dansk twist, masser af smil og ikke mindst lækre margaritas. Og så må vi ej forglemme, at Mæxico, der tidligere gik under navnet Barburrito, naturligvis også serverer Københavns måske bedste burritos. Hos Mæxico er størstedelen af retterne lavet til at kunne blive delt mellem venner, så der er rig med mulighed for at komme hele vejen omkring menukortet. Prikken over I’et er, at Mæxico opfordrer til at bruge klør 5, når der skal tacos indenbords – fingermad når det er bedst!

Hvor: Skindergade 36, Guldbergsgade 3Tlf.: 35 86 16 16Nærmeste station: Strøget, Skt. Hans Torv

Poke bowls har for alvor indtaget Københavns madscene, og en af frontløberne for den hawaiianske madtrend er OLIOLI. OLIOLI slog i 2017 dørene op til Danmarks første poke bar på Frederiksberg, og siden da er der kommet intet mindre end 5 andre OLIOLI-butikker til på Østerbro, Amager, København K, Lyngby og Københavns Lufthavn.

Poke bowls er en lækker forening mellem sushi og salat, og hos OLIOLI kan du vælge en bowl fra den spændende menu af allerede sammensatte bowls. Hvis du selv vil bestemme smagen og ingredienserne i din bowl, kan du slå dig løs med en Build Your Own. Skyld din poke bowl ned med en af OLIOLIs friske smoothies – var det noget med en bromance eller en enerjoy?

Souls er til dig, der har lyst til at sætte tænderne i smagfuld cafémad uden dårlig samvittighed. Denne veganske café, der blev startet af to australiere, serverer veganske, økologiske, bæredygtige og så vidt muligt glutenfrie retter – på den lækre måde. Hos Souls finder du veganske retter til alle dagens måltider; quinoapandekager til brunch, salat og avocado smash til frokost, raw kager til kaffe og burger og pizza af boghvede til aften. Souls’ australske baggrund er lig med en hyggelig ‘straight forward yet laid back-vibe’, som Souls selv beskriver det, med grønne planter og glødepærer, der hænger fra loftet. Bonusinfo: Souls blev i 2018 kåret som Københavns bedste veganske og mest bæredygtige restaurant.

Hvor: Melchiors Plads 3, Nørre Farimagsgade 63Tlf.: 34 10 01 01 (Melchiors Plads), 33 30 01 50 (Nørre Farimagsgade)Nærmeste station: Nordre Frihavnsgade, Nørre Farimagsgade

Du kender sikkert problematikken. Skal man bestille en pepperonipizza, en hawaii eller en margherita? Eller skulle man måske være modig og prøve en pizza med rødbede og gedeost? Men hvorfor skal man nøjes med én pizza, når man kan få tre? Pico Pizza har nemlig løst det evige problem ved at servere tre mini-pizzaer i stedet for én stor. Udover de klassiske toppings byder menukortet også på nogle mere eksperimenterende varianter som en Sloppy Joe med mozzarella og bolognese, en krydret lammepølse med radicchiosalat samt en vegansk pizza med butternutsquash og frisk salvie.

Hvad er Danmarks bedste restaurant?

tirsdag 20. jun. 2023 kl. 07:05

Verdens bedste restauranter kåres tirsdag. Danske Geranium fik førstepladsen sidste år, men er ikke kandidat

Hvor meget koster det at spise på Noma?

Bemærk: Artiklen er mere end 30 dage gammel

NÃ¥r den nye Nomarestaurant slÃ¥r dørene op i februar 2018 bliver det i nye lokaler og med nye priser - højere priser.

Hvad koster et måltid på Noma?

Det er ikke alle, der kan være med, når Michelin-restauranterne tager op mod 1500 kroner for en menu

Årets Michelin-guide bliver offentliggjort torsdag, og stjernerne skal uddeles til de bedste restauranter i verden. Danmark fik hele 13 restauranter på listen sidste år - 12 af dem med én stjerne og Noma med to. Mens Danmark fejrer det store danske islæt på listen, så holder mange danskere sig nok tilbage med at bestille bord.

Hvad koster en middag hos Noma?

Gourmetguiden pÃ¥ Bord1.dk har fundet Danmarks 25 dyreste og mest eksklusive menuer pÃ¥ landets bedste restauranter. Og hvis du tror at Noma topper listen, sÃ¥ tager du fejl. Vil man spise Danmarks dyreste middag skal man nemlig til Era Ora i København, der serverer en Evening Menu med en tilhørende “Limited Edition Wine Menu” med 6 forskellige glas. Denne anretning koster sammenlagt 3.900 kroner og gør menuen til Danmarks dyreste.

Årets andenplads gÃ¥r til Søllerød Kro med deres Menu prestige skarpt forfulgt af Falsled Kro med Hallundbæks menu. Begge steder ender regningen for en fuld aften med mad og vin over 3.000 kroner.

Hvad tid på dagen spiser man brunch?

Weekender og ferier med lange morgener går hånd i hånd med en lækker, hjemmelavet brunch, som kan nydes mellem familie og venner. Den sene morgenmad er hyggelig at nyde sammen, og så er den ikke desto mindre utrolig lækker. De fleste af os kan uden problemer bruge hele formiddagen på at lave og nyde alle de små brunch-opskrifter. 

Det gode ved hjemmelavet brunch er, at du kan sammensætte lige de retter og brunch-opskrifter, som du bedst kan lide, og du kan nemt skalere op og ned alt efter, om du skal servere brunch for to, ti eller tyve personer. Har du brug for lidt inspiration til din hjemmelavet brunch, har vi samlet de bedste tips, brunch-opskrifter og ideer til brunch her. Du finder både kolde og varme retter og det drikbare. 

En god brunch skal være en blanding af alt det bedste fra morgenmad og frokost, og det betyder, at en hjemmelavet brunch bør bestå af både salte, søde, varme og kolde brunch-opskrifter. Du kan holde det helt enkelt og lave en brunchtallerken med godt brød og pålæg, æg og bacon, yoghurt med frugt og en lille pandekage. Men du kan også give den fuld gas og diske op med en stor brunchbuffet med chiagrød, french toast, avocadomad og frugtsalat. Der er masser af brunch-ideer her på siden, så det handler bare om at skræddersy din egen, lækre brunch-menu.