:

Hvad kan man lave af aktiviteter med børn?

Indholdsfortegnelse:

  1. Hvad kan man lave af aktiviteter med børn?
  2. Hvad kan man lave med børn i Svendborg?
  3. Hvad kan man lave med børn i Vejle?
  4. Hvad kan man lave med børn i Helsingør?
  5. Hvor kan man tage på tur med børn?
  6. Hvilke aktiviteter kan man lave?
  7. Hvad kan man lave af sjove ting på Fyn?
  8. Hvad er der for børn på Fyn?
  9. Hvad kan man lave gratis i Vejle?
  10. Hvad kan man lave med børn i Ebeltoft?
  11. Hvor kan man tage hen med børn?
  12. Hvad kan man lave udendørs med børn?
  13. Hvad kan man lave med børn udendørs?
  14. Hvad kan man lave af hyggelige ting?
  15. Hvad kan man lave med børn på Fyn?
  16. Hvordan lærer du at bage med børn?
  17. Hvad kan du lave med dine børn derhjemme?
  18. Er København en børnevenlig by?
  19. Hvordan lærer du at bage med børn?
  20. Hvad kan du lave med dine børn derhjemme?
  21. Er København en børnevenlig by?

Hvad kan man lave af aktiviteter med børn?

  • Bage muffins, boller med glasur eller vafler med frugtfarve
  • Så karse
  • Lave en hjemme-biograf med hjemmelavede biograf- og popcornbilletter
  • Klippe gækkebreve
  • Lave et hjemmespa
  • Dryppe stearinlys
  • Lave perler 
  • Sy noget af stofrester
  • Male
  • Spille brætspil
  • Lege med modellervoks
  • Samle puslespil 

Hvad kan man lave med børn i Svendborg?

Tag med veteranskibet M/S Helge på en enestående sejltur og oplev Sydfyn og Svendborgsund fra den smukkeste side.

På Naturama kan du opleve kæmpe hvalskeletter, hundredvis af fugle, isbjørne, ulve og vildsvin. Alt sammen opsat som en totaloplevelse med lys, lyd og film. Caféen på museet byder på lækre madoplevels...

Giv den gas i vores fede trampolinpark, hvor I kan spille trampolin basketball, trampolin høvdingebold og lave sjove spring i vores skumgrav.

Hvad kan man lave med børn i Vejle?

Her på siden finder du alle disse tilbud - alt sammen målrettet børn, unge og familier. 

Arrangørerne er foreninger og private kulturarrangører, som til daglig arbejder med børn og unge samt kultur- og naturinstitutioner.

Hvad kan man lave med børn i Helsingør?

Der findes masser af aktiviteter man som familie eller par kan foretage sig i Helsingør også udenfor åbningstid og uafhængigt af dag på ugen. Tjek her og ha en rigtig god dag i Helsingør.

Her har I Helsingør kommunes officielle liste over aktiviteter, I som familie kan foretage jer, når I nu er på besøg i vores dejlige kommune.

Hvor kan man tage på tur med børn?

Juhuu! – vi skal på tur. Børn elsker ture. Især, hvis det er ture for børn. Mange børnefamilier tager hver weekend på tur. Børn gider ikke museer og borgruiner, så derfor er det vigtigt at finde nogle ture for børn såvel som for voksne. Heldigvis er der massere ture for børn, som også appellerer til voksne. Nogle ture er aktuelle i kort tid, som fx en koncert, teaterstykke eller et julemarked. Derfor kan altid finde aktuelle arrangementer på sider som aoa.dk og aok.dk

Men vi har i højere grad specialiseret os i at i levere et overblik over generelt ture for børn, som er aktuelle hele året. Nogle af dem er bedst i regnvejr og nogle kræver solskin. Nogle er småture og andre er heldagsture. Der er fokus på storkøbenhavn og øvrige sjælland.

Hvilke aktiviteter kan man lave?

Tag en pause fra din travle hverdag og nyd naturen ved at tage på dejlige gåture. Danmark har mange smukke områder, hvor du kan udforske skove, strande og marker. Det er en god måde at slappe af, komme i form og nyde den friske luft.

En af de bedste måder at opleve naturen på er gennem vandreture. Der er et væld af naturskønne områder i Danmark, hvor du kan udforske smukke skove, bjerge og søer. Tag på en kort dagstur eller planlæg en længere vandretur og nyd naturens skønhed.

Hvad kan man lave af sjove ting på Fyn?

Oplevelserne venter lige rundt om hjørnet! I hvert fald sammen med os og sammen med Fyn, som er en ren gavebod, når det kommer til storslåede naturoplevelser, spændende kulturelle oplevelser og gastronomi. Den lille perle mellem Jylland og Sjælland får alt for lidt opmærksomhed.

Men det laver vi om på her, hvor du kan dykke ned i og blive inspireret til alt lige fra bridgewalking til ølsmagning på Fyn.

Hvad er der for børn på Fyn?

Som en del af det nye H.C. Andersens Hus kan I nu komme på en sanseoplevelse i Eventyrlandet ved H.C. Andersen Haven. I Eventyrlandet er der et hav af oplevelser, alle inspireret af den odenseanske forfatters liv og fortællinger. Her er legeoaser og scenograferede rum, hvor man kan klæde sig ud og bruge rekvisitter til at digte sit eget eventyr. Er man mere til at klippe og klistre har stedet også et fantastisk atelier, hvor man kan male på staffelier eller fordybe sig i andre kreative projekter. 

Hvor? H.C. Andersens Hus, H.C. Andersen Haven, 5000 Odense C

Store lokomotiver fascinerer de fleste børn - og på Danmarks Jernbanemuseum midt i Odense, må ungerne både røre, lege og gå på opdagelse i de mange lokomotiver og vogne. I kan bl.a. besøge museets Børnebanegården - en banegård i børnestørrelse, og udendørs finder I et stort lære- og legeområde. Hver dag kører desuden det populære minitog, og som noget nyt har museet investeret i 6 lokomotiver, Koblingerne, et formidlingstilbud til børn i alderen 3-7 år. Hver lokomotiv har sin egen personlighed og indgår løbende i aktiviteter som skuespil og opgaver. Alle aktiviteter er gratis, når først entréen er betalt. Børn op til 17 år har GRATIS entré.

Hvad kan man lave gratis i Vejle?

Tørskind Grusgrav (billedet) er en gammel grusgrav, der er blevet lavet om til et skulptur-område, hvor flere fantastiske skulpturer, der blandt andre er lavet af Robert Jacobsen, pryder området. Der er både noget for voksne og børn. De voksne kan gå sig en tur ved Randbøl Hede, mens børnene leger i nogle af de store skulpturer – for det er nemlig tilladt at klatre på dem.

Tørskind ligger tæt på Egtved, og det er en god idé at sætte GPS’en, da det ligger lidt skjult.

Hvad kan man lave med børn i Ebeltoft?

Ebeltoft er en dejlig by, ikke for stor og ikke for lille med smukke gamle gader og en fantastisk atmosfære. Ebeltoft er et perfekt sted, at tage sine børn med hen, når du skal på ferie med familien.

Ebeltoft har en fed strand, og da byen ligger på østkysten, har du ikke de store vilde bølger og den hårde blæst, som du ofte ser på vestkysten. Derfor egner byen sig også godt til børnefamilier, hvor børnene stadig er små.

Hvor kan man tage hen med børn?

Tag familien med til WOW PARK Skjern og oplev en dag fyldt med eventyr! Her kan både børn og voksne udforske trætoplegehuse, suse ned ad rutsjebaner og krydse hængebroer. Parken byder på sjove aktiviteter både oppe i træerne og på jorden, ideelt for alle aldre fra 2 til 102 år. Når sulten melder sig, kan I besøge den hyggelige skovcafé eller grille jeres egen mad.

Godt gemt væk i en vestjysk skov finder I denne perle, som består af et kunstmuseum uden vægge og under åben himmel. Musset fungere som en surrealistisk mellem træer og de over 80 forskellige kunstinstallationer, og kan betegnes som en hybrid mellem et kunstgalleri og en naturlegeplads.

Det populære udflugtsmål og kunstværk Den Uendelige Bro er beliggende ved Varna og Ballehage Strand syd for Aarhus. Der er masser af muligheder for aktiviteter ved kunstværket – I kan trække i badetøjet og hoppe i vandet, nyde udsigten til havet, skoven og stranden eller spadsere rundt og rundt i den evige cirkel. 

Hvad kan man lave udendørs med børn?

Det er nu hvor vejret bliver bedre, at vores børn mødes med de andre børn i kvarteret. Og skal vi holde dem lidt væk fra computeren, så skal vi finde på noget sjovt. Vi har fundet 10 sjove lege, der egner sig supergodt til villavejen, det grønne område eller den lille skov.

Vi kender alle sammen ståtrold, hvor man hvis man bliver fanget skal stå med spredte ben og først blive fri, når en anden kravler igennem benene på en. Men det kan også gøres anderledes. Man kan aftale, at der f.eks. er 3 ting, man skal gøre for at befri en anden. Det kunne f.eks. være, at befrieren skal lave englehop, klappe sig selv på hovedet og sige et kodeord, og så skal ham der er fanget gøre det samme og derefter er han fri.

Hvad kan man lave med børn udendørs?

På Facebook vælter det ind med forslag fra pædagoger til udendørsaktiviteter. Skrald, bildæk og alt det, naturen gemmer på. Det er nogle af de redskaber, man skal bruge til de 50 udendørslege, som er blevet delt.

Aktiviteter, der kan foregå udenfor, skal foregå udenfor. Sådan lød opfordringen fra myndighederne, da de valgte at åbne op for dele af landets skoler, fritidsordninger og daginstitutioner. Den opfordring har mange pædagoger taget til sig, og kreativiteten blomstrer rundt omkring. Insekthoteller, bowling, skyggetegning og børn, som skralddetektiver – iderigdommen er stor!

Hvad kan man lave af hyggelige ting?

SPONSORERET indhold

Coronavirussen har i den grad begrænset vores sociale aktiviteter, og mange bruger derfor langt mere tid i hjemmet, end de ellers ville gøre. Og hvad skal man så lige finde på? Vi har samlet vores bedste bud på hyggelige aktiviteter for både enlige og for familier lige her.

Hvad kan man lave med børn på Fyn?

H.C. Andersens Hus - en verden, du troede du kendte - besøg det nybyggede H.C. Andersen Hus i det historiske kvarter, tæt på Møntergården og Koncerthuset Odeon.

Odense ZOO byder velkommen i en zoologisk have, der byder på oplevelser for alle aldre. Mød alle havens dyr mens I samtidig nyder en dejlig og hyggelig dag i gode omgivelser. 

Hvordan lærer du at bage med børn?

Lærerens 6 tips til læring 1 Bag med børn. Når I bager, arbejder I både med læsning og hovedregning. Man øver sig i at forstå en instruerende... 2 Lav en butik. Den er der aktivitet til adskillige dage i. Rengør egnede fødevareemballager, beslut priser. Tegn... 3 Gå en tur i skoven. Tag en gammeldags flora- eller faunabog med, eller brug en app. Find ti træer, ti... 4 Få lært klokken. More ...

Hvad kan du lave med dine børn derhjemme?

Her er 30 ting, du kan lave med dine børn derhjemme 1 24 gode lege - og en lille smule pligter. Vi har allieret os med Balder Brøndsted, som er ekspert i leg og pædagogik og... 2 Aktive lege. Find din gamle ketcher frem, pust en ballon op og spænd en snor ud mellem to møbler i stuen. Du er nu i... 3 Rolige aktiviteter. Den ene er pizza-kok, og den anden den friske dej, der... More ...

Er København en børnevenlig by?

København er en børnevenlig by med masser af oplevelser for hele familien. Her er museer i børnehøjde - ofte med rabat eller fri entré til de mindste. Også i arkitekturen og byrummet alle størrelser tænkt med, og byen er fuld af sjove legepladser.

Hvordan lærer du at bage med børn?

  • Lærerens 6 tips til læring 1 Bag med børn. Når I bager, arbejder I både med læsning og hovedregning. Man øver sig i at forstå en instruerende... 2 Lav en butik. Den er der aktivitet til adskillige dage i. Rengør egnede fødevareemballager, beslut priser. Tegn... 3 Gå en tur i skoven. Tag en gammeldags flora- eller faunabog med, eller brug en app. Find ti træer, ti... 4 Få lært klokken. More ...

Hvad kan du lave med dine børn derhjemme?

  • Her er 30 ting, du kan lave med dine børn derhjemme 1 24 gode lege - og en lille smule pligter. Vi har allieret os med Balder Brøndsted, som er ekspert i leg og pædagogik og... 2 Aktive lege. Find din gamle ketcher frem, pust en ballon op og spænd en snor ud mellem to møbler i stuen. Du er nu i... 3 Rolige aktiviteter. Den ene er pizza-kok, og den anden den friske dej, der... More ...

Er København en børnevenlig by?

  • København er en børnevenlig by med masser af oplevelser for hele familien. Her er museer i børnehøjde - ofte med rabat eller fri entré til de mindste. Også i arkitekturen og byrummet alle størrelser tænkt med, og byen er fuld af sjove legepladser.