:

Hvem ejer Samsøe og Samsøe?

Indholdsfortegnelse:

  1. Hvem ejer Samsøe og Samsøe?
  2. Hvor mange butikker har Samsøe Samsøe?
  3. Hvilke mærker har Samsøe Samsøe?
  4. Hvor bliver Samsøe Samsøe produceret?
  5. Er Samsø En del af Danmark?
  6. Hvor spiser man bedst på Samsø?
  7. Er Samsøe dansk?
  8. Er Samsø En del af Jylland?
  9. Hvad kalder man folk der bor på Samsø?
  10. Hvad er hovedstaden på Samsø?
  11. Hvornår skal man besøge Samsø?
  12. Hvilke byer skal man besøge på Samsø?
  13. Hvad hedder folk på Samsø?
  14. Hvem ejer Brattingsborg på Samsø?
  15. Er Samsø Samsø dansk?

Hvem ejer Samsøe og Samsøe?

Samsøe Samsøe giver dig en elegant stil med et unikt og genkendeligt skandinavisk design til både mænd og kvinder. Samsøe Samsøe skaber smukt skræddersyet tøj i luksuskvalitet og i lækre materialer som silke, ruskind, cashmere og japansk stof.

Tøjmærket afspejler Nordens livsstil og sætter en ære i at skabe enkle men veludførte styles, der bryder med de aktuelle trends og i stedet afspejler Skandinaviens minimalistiske og kvalitetsbevidste designtraditioner. Samsøe Samsøe skaber tilgængeligt, modebevidst tøj til overkommelige priser, der ikke går på kompromis med kvaliteten. Besøg Samsøe Samsøe på Frederiksberg i dag – vi ser frem til at tage imod dig.

Samsøe Samsøe butikken ligger på plan 3 i Frederiksberg Centret. Tøjbutikken er placeret mellem SAND og & Other Stories og overfor Tiger of Sweden. Her finder du blandt andet skjorter, bukser og accessories til både kvinder og mænd i et minimalistisk design til overkommelige priser.

Hvor mange butikker har Samsøe Samsøe?

Få adgang i 14 dage for 0 kr. Det kræver intet kreditkort, og du vil ikke overgå til et betalt abonnement efterfølgende.

Hvilke mærker har Samsøe Samsøe?

Samsøe Samsøe kommer for det meste op med nytænkende mønstre og en lækker kvalitet, og med keywords som identitet, troværdighed, personlighed, kvalitet og innovation har Samsøe Samsøe uden tvivl placeret sig i toppen af dansk mode. De skaber moderigtigt tøj, hvor det stilrene og det enkle er fællesnævneren for tøjet. Selve stilen er ren skandinavisk og de har altid øje for tidens trends. De siger selv, at looket er baseret på frihed og simpelhed, hvilket gør tøjet super elegant og stilrent. Så er du vild med det enkle, skandinaviske look med masser af lækre detaljer og rene linjer, skal du vælge Samsøe Samsøe næste gang, du shopper efter tøj. Du vil elske det!

Hvor bliver Samsøe Samsøe produceret?

Samsøe Samsøe blev grundlagt i Københavns Latinerkvarter i 1993 af Samsøe-brødrene. Den første butik åbnede i Studiestræde i København i 1993. De første to år solgte Samsøe Samsøe udelukkende smykker, hvorefter virksomheden gik over til salg af basis-T-shirts, hovedsageligt til mænd. I 2000 købte CEO Peter Sextus og hans forretningspartner Per-Ulrik Andersen virksomheden, og herefter blev Samsøe Samsøe-kollektionerne udviklet til fulde tøjkoncepter til både mænd og kvinder.

Samsøe Samsøe har 1500 forhandlere i Europa, USA og Asien og beskæftiger ca. 750 ansatte per 2016. Virksomheden har et internt team bestående af følgende afdelinger: design, konstruktion, produktion, økonomi, salg, marketing og detail, der alle arbejder tæt sammen.

I dag har Samsøe Samsøe 46 selvstændige butikker i blandt andet de europæiske storbyer København, Oslo, Amsterdam, Stockholm og Berlin. De har desuden 50 shop-in-shop-butikker i blandt andet Galeries Lafayette og Merci i Frankrig, Harvey Nicols og John Lewis i England, Ludwig Beck og Cramer & Co. i Tyskland, Aplace og Åhlens i Sverige, Steen & Strøm og Høyer-Gruppen i Norge samt Illum i Danmark. Samsøe Samsøe lancerede sin første online webshop i 2008 og er tilgængelig i 29 lande via www.samsoe.com. Samsøe Samsøe-kollektionerne bliver også solgt gennem ASOS, Boost, Modo Moto, Urban Outfitters og Zalando.

Er Samsø En del af Danmark?

The name Samsø is of unknown origin.[3] The name is known from 1075 as Samse. This word is a simplex and the addition of -ø, Danish for 'island', is thus a later compounding,[4] known in toponymy as epexegesis.

Ballen's beach and village are popular with visitors. The island is served by a bus service which runs around the island, including the two ferry terminals in Sælvig and Ballen. In clear weather, the peninsula of Helgenæs to the north is visible. Geographically, the island divides into three areas:

People have lived and hunted on Samsø from the earliest of times, when the ice receded at the end of the last Ice Age. Samsø first became an island approximately 9,000 years ago and there are several traces like dolmens, burial mounds, passage graves, kitchen middens, etc. from the Stone Age and Bronze Age cultures across the landscape. Excavations at Tønnesminde and Endebjerg, for example, show evidence of human habitation from the Stone Age through the Viking Age.

Hvor spiser man bedst på Samsø?

Vi og vores partnere benytter teknologier, herunder cookies, til at indsamle information om dig af forskellige grunde, herunder:

- Nødvendige - Statistiske - Marketing

Er Samsøe dansk?

Samsøe & Samsøe er garant for stilfuld herremode til unge fyre og stilsikre mænd. Du kan både finde en klassisk skorte, en trendy jakke, en smart cardigan, en lun sweatshirt eller hoodie samt gode basis T-shirts. Alt sammen i den velkendte Samsøe & Samsøe stil, som er nem at matche på kryds og tværs. Enten med hinanden eller med spændende styles fra andre brands indenfor herretøj. På den måde bliver dit Samsøe & Samsøe tøj nemt til en fast del af din basisgarderobe – og måske endda dit nye yndlingstøj. Gå på opdagelse i udvalget af vores herretøj fra Samsøe & Samsøe herunder og læg dine favoritmodeller i kurven. Vi sender dit nye tøj indenfor 1-2 dage og tilbyder gratis ombytning.

Samsøe & Samsøe er skandinavisk modetøj, når det er bedst. Mærket er dansk og blev grundlagt i 1993 i Københavns hippe latinerkvarter omkring Rundetårn, Universitetet og Vor Frue Kirke. Med andre ord: Midt i storbyen og i et ungt studiemiljø. Det afspejles også i stilen hos Samsøe & Samsøe, der er urban mode med et nutidigt, stilrent strejf, som er elsket både herhjemme og i udlandet. Noget de i alt 41 fysiske butikker og 1500 forhandlere verden over også vidner om. Samsøe & Samsøe blev skabt af brødrene Samsøe og i starten blev der udelukkende designet smykker. Senere kom en række basisstyles til og i dag er kollektionerne store og består af alt fra sko og accessories til undertøj og badetøj. Der udkommer i øvrigt 6 kollektioner med modetøj fra Samsøe & Samsøe om året og der er derfor altid masser af spændende nyheder på hylderne. Samsøe og Samsøe designer både dame- og herretøj og hos Kings & Queens har vi valgt at fokusere på mærkets smarte modetøj til mænd.

Er Samsø En del af Jylland?

Den ældst kendte kilde til navnet Samsø er fra *ca. 1075, hvor formen Samse optræder. I senere belæg findes former som Samsø (*1231), Samsøø (1401) og Sams (1690). Navnet er en tidlig s-afledning til et ord svarende til oldislandsk samr, der betyder »samme, forenet«, sandsynligvis sigtende til den smalle tange, som binder øen sammen. Senere har navnet fået tilføjet den artsangivende endelse -ø. Lignende s-afledninger findes i flere navne på større jyske øer, fx Als og Mors samt i Læsø, der også har fået tilføjet endelsen -ø.

Hvad kalder man folk der bor på Samsø?

SPONSORERET indhold

Skal du holde sommerferie i Danmark, er Samsø et af de hotspots, hvor du virkelig kan forkæle ganen og oven i købet supplere de lækre madoplevelser med smuk og varieret natur og garanti for havudsigt hele vejen rundt.

Hvad er hovedstaden på Samsø?

Samsø har siden vikingetiden været et centralt punkt i Danmark. Men allerede fra den ældre stenalder, da Samsø “løsrev” sig fra fastlandet, har der været en del bosættelser, hvilket talrige arkæologiske fund vidner om. På din tur rundt på øen kan du se mange tegn i landskabet på tidlig kultur. Start gerne med et besøg i Samsø Museums Velkomstcenter, hvor du kan få en kort introduktion til Samsøs spændende historie.

Samsøs historie fra istid til andelsbevægelse – i korte træk

Hvornår skal man besøge Samsø?

Hvornår skal du møde i havnen inden afgang? Må du tage hunden med? Jeg har glemt min jakke ombord på færgen. Hvordan ændrer jeg min billet?

Få svar på alt om rejsen til Samsø. Alt der er værd at vide, når du skal ud og rejse med færgen til Samsø.

VisitSamsø er vores turistinformation og på deres hjemmeside, kan du finde alt den information du skal bruge for at få en fantastisk ferie. Du finder også her et sted at sove, et sted at spise overblik over øens mange oplevelser mv.

Du kan i deres kalender også se hvad der sker lige præcis, når du skal holde ferie. Vi opfordrer dig også til at besøge turistinformationen i Tranebjerg. På den måde får du det bedste udgangspunkt til din ferie. 

Hvilke byer skal man besøge på Samsø?

  • Samsø er beliggende midt i Danmark og kattegat
  • Det er en ø på 114 km2  hvoraf den er 28 km. lang og 7 km. bred på det bredeste sted
  • Der er ca. 3800 indbyggere bosat i 22 landsbyer
  • Tranebjerg som ligger midt på øen er den største by med 836 indbyggere

For at komme til Samsø skal du sejle fra enten Hov eller Kalundborg. I industriferierne er der godt besat og husk derfor at booke billet i god tid.

Sjællandsfærgen Kalundborg – Ballen tager ca. 1,5 time og koster på stående fod ca. 400 kr. for en bil med 2 voksne og 1 barn. Jyllandsfærgen sejler fra Hov – Sælvig på 1 time og koster også omkring 400 kr. for en bil med 2 voksne og 1 barn afhængig af rejse tidspunktet.

Færgebilletterne er billigere jo før du køber dem. Og vær opmærksom på at du kan opleve at der er udsolgt, særligt i uge 29. Det er muligt at købe mad ombord som er klassisk cafeteriamad til lidt halvdyre priser. Du kan også medbringe egen mad og nyde ombord.

Samsø er et væld af hyggelige små landsbyer med hver deres charme. I og med at der er 22 af slagsen er ingen af dem deciderede storbyer. Til gengæld kan du forvente en hyggelig stemning med flere fine huse, specialbutikker og gode spisesteder. Den bedste oplevelse er at lade sig fare vild og ikke være bange for en snak med de lokale.

Hvad hedder folk på Samsø?

I idylliske Nordby ligger restaurant Nordby 13 i et gult bindingsværkshus, hvor der serveres fiskefilet og pariserbøf i stride strømme.

Stedet drives af Lasse Fisker, der torsdag morgen står i sit køkken og laver en omelet med friske, grønne asparges høstet lige om hjørnet.

Dagli Brugsen i Mårup på Samsø er på jagt efter mindst fire folk til sommersæsonen.

Hvem ejer Brattingsborg på Samsø?

Historisk går Brattingsborg tilbage til cirka 1120. Dengang var det Kongens borg på Samsø. Senere opretter Kong Christian den 5. Grevskabet Samsøe, og siden har godset været i slægten Danneskiold-Samsøes eje. Unikt for godsets historie er også områdets mange fortidsminder i form af kæmpehøje fra sten- og bronzealderen samt vikingetiden.

Fra 1677 til 1870 drives Brattingsborg Gods uden, at de enkelte ejere opholder sig ret meget på godset. Dette ændres i 1870, hvor grev Christian Frederik bosætter sig på Brattingsborg Gods. Det bliver starten på en ny epoke – bl.a. nedrives den oprindelige gård, og opførelsen af godset, som det fremstår i dag, påbegyndes.

Er Samsø Samsø dansk?

Samsøe Samsøe er et populært tøjbrand med rødder i Danmark. Samsøe Samsøe blev grundlagt i 1993 og har siden etableret sig som en betydelig aktør inden for skandinavisk mode. Samsøe Samsøe er kendt for sin minimalistiske og moderne tilgang til design. Deres herretøjskollektioner er præget af rene linjer, enkle snit og tidløse silhuetter. Mærket stræber efter at skabe beklædningsgenstande, der udstråler enkelhed og elegance og kan integreres i forskellige stilarter og udtryk.

Kvaliteten af Samsøe Samsøes produkter er også en vigtig faktor for mærket. De bruger nøje udvalgte materialer af høj kvalitet, herunder naturlige fibre som bomuld, uld og silke. Deres beklædning er kendt for sin komfort og holdbarhed, der gør at tøjet forbliver behageligt og bevarer sin form og farve over tid.