:

Hvad kan man lave i København indenfor?

Indholdsfortegnelse:

  1. Hvad kan man lave i København indenfor?
  2. Hvad skal man bare se i København?
  3. Hvad kan man lave udendørs i København?
  4. Hvad kan man lave i København voksne?
  5. Hvad skal du lave i weekenden?
  6. Hvad skal man opleve på Sjælland?
  7. Hvad kan man lave som ikke koster mange penge?
  8. Hvad kan man lave med sin kæreste?
  9. Hvad kan man lave i København som ikke koster penge?
  10. Hvad kan man lave med gutterne?
  11. Hvad kan man lave 2 personer?
  12. Hvad kan man lave som ik koster penge?
  13. Hvad kan man lave gratis på Sjælland?
  14. Hvor er der smukkest på Sjælland?
  15. Hvad kan man lave i Danmark gratis?

Hvad kan man lave i København indenfor?

Blandt de mange oplevelser og aktiviteter i Købehavn, som er repræsenteret her på Funguide, finder du alt lige fra gokartbaner, byvandringer og bowlingbaner til paintball og hardball, ballonflyvning og en masse andet.

Der er også en lang række udendørs aktiviteter og oplevelser i KBH, hvis du ønsker at få en oplevelse med masser af frisk luft.

Skal der være godt med motion inkluderet, så er der også en hel masse gode valgmuligheder her.

Her på Funguide er vi specialister i at finde de sjove oplevelser og aktiviteter og der er masser af dem her på vores liste om aktiviteter, oplevelser og events i København.

Udover at du kan kigge vores aktiviteter igennem – husk at gå dem alle sammen igennem – der ligger mange sjove både i midten og slutningen af vores samling, så klik videre til næste side.

Vi har dog samlet nogle oplevelser og aktiviteter der ligger i København og som er rigtig sjove lige her:

Hvad skal man bare se i København?

I ZOO kan du møde mere end 4000 fascinerende dyr og krydse kontinenter i en trækvogn.

Kom helt tæt på de ikoniske pandaer og spis synkront med de bambusspisende bjørne i det storslåede Pandaanlæg. K...

Oplev en verdensomsejling under overfladen og kom helt tæt på majestætiske hammerhajer og elegante rokker i Nordeuropas største og mest moderne akvarium.

SMK ligger i hjertet af København og rummer mere end 700 års kunst og kunsthistorie, der udfolder sig gennem udstillinger, omvisninger i voksen- og børnehøjde, kreative værksteder, film, koncerter, ar...

Amalienborg er et must for alle med interesse i vores royale historie og de kongeliges liv, som i dag stadig leves i paladset.

Velkommen til Bakken – en helt unik forlystelsespark med en helt særlig historie.

Hvad kan man lave udendørs i København?

Leder du efter gratis ting at lave i København? Glem ikke at tjekke denne liste med de bedste gratis oplevelser i København.

Det er ingen hemmelighed, at København er en af de dyreste byer i verden. Det kan dermed hurtigt blive en dyr fornøjelse, at tilbringe et par dage i storbyen.

Hvad kan man lave i København voksne?

  • Gratis seværdigheder i København
  • Oplevelser for voksne i København
  • Oplevelser for børn i København

Det er ingen hemmelighed at København kan være hård for budgettet, men du vil blive overrasket over hvor mange ting du kan lave i hovestaden, som ingenting koster! Her er nogle af vores foretrukne gratis seværdigheder og oplevelser i København.

Vidste du at det danske flag er et af de ældste flag i verden som fortsat er i brug? Eller at vi har et af verdens ældste monarkier? For en ægte royalist eller historieentusiast er der derfor her en oplagt oplevelse for dig.

Hver dag kl. 11.30 marcherer Den Kongelige Livgarde fra pladsen udenfor Rosenborg slot til Amalienborg – hvor Dronning Magrethe og Kronsprins Frederik samt familie bor. Du kan følge garden gennem Københavns gader og hele veien til dronningens residens. Tag fine billeder, få dig en spadsertur og lær lidt historie samtidig.

Hvad skal du lave i weekenden?

“Hvad skal vi lave i dag?” Det spørgsmål har nok alle spurgt om på et eller andet tidspunkt og forståeligt nok. Selvom der findes tusindvis af mystiske egenskaber at lære, eller sjove aktiviteter at bruge tiden på, virker det stadig fuldstændig uoverskueligt rent faktisk at sætte sig i gang med det. Hvis du er havnet på denne side, har du højst sandsynligt afklaret med dig selv, at “nu er det nu” – så her får du bare nogle få ideer til hvad eftermiddagen, dagen eller weekenden kan gå med.

Der banker et hjerte i København som alle, der besøger byen, kan mærke slå. Der er et liv og en energi i byen, som man ikke kan lade være med at blive smittet af, hvad enten man er barn eller voksen. Tag børnene med ud for at opleve de mange aktiviteter København byder på og få en hyggelig dag med oplevelser i børnehøjde.

Find et udvalg af aktiviteter for børn i København herunder.

Hvad skal man opleve på Sjælland?

Trænger du til at komme ud i det fri? Naturen på Sjælland gemmer på et væld af oplevelser under åben himmel, hvad enten du er til vandreture, vandsjov på stranden eller afslappende skovture.

Tag på en tidsrejse på din næste udflugt på Sjælland. Vil du rejse helt tilbage til vikingernes tid, eller vil du dykke ned i koldkrigstiden og opleve en del af Danmarks forsvar?

Hvad kan man lave som ikke koster mange penge?

Det er ferietid og vi er nogle, der skal have 4 uger til at gå med børnene (uden at kunne stikke af til et all-inclusive ferieresort med pools i tre størrelser, vandland, aktivitetsrum og børneklub). Man kan godt tage i et sommerland hver dag, hvis man lige har vundet i Lotto. Det har vi ikke, så vi må lægge hovederne i blød og finde på billige og gratis aktiviteter 🙂

Det er jo tiltænkt den danske sommer, så alle dem med en lille paraply er tiltænkt regnvejrsdage. Ved godt alle ikke har mulighed for alt – men mon ikke der skulle være en 10-15 ting, I kan give jer til.

Hvad kan man lave med sin kæreste?

Mangler du inspiration til aktiviteter til kærestepar eller date? Så er du landet på den rette side. Her finder du en hel masse ideer til sjove og gode aktiviteter til kærestepar eller date.

Det behøver nemlig ikke at kræve meget tid eller planlæggelse for at gøre en date helt perfekt og uforglemmelig.

Hvad kan man lave i København som ikke koster penge?

Varm kakao og brætspil mens regnen trommer på ruderne, det lyder da hyggeligt! Og det behøver altså ikke at foregå hjemme i stuen. Besøg f.eks. Bastard Café i Rådhusstræde, der har over +3.800 brætspil at vælge imellem. Vi kan også anbefale, at du prøver deres virkelig lækre toasts. 

Det er umuligt at planlægge forud, når man ikke ved, hvornår den næste regnsky dukker op. Trænger du til at stå i 'hundestræk' eller lave en serie 'solhilsner' (måske det jager regnen væk?), men du har ikke booket dig ind på et hold, så findes der heldigvis flere yogacentre i København, der har drop in-klasser. Besøg f.eks. Up Dog Yoga på Amager eller dyrk yoga online hos danske Yogamudra.

LÆS OGSÅ: Sådan undgår du shampoo i din kuffert og 18 andre uundværlige tricks til flyveturen

Hos Creative Space på Østerbro og Frederiksberg kan du og resten af familien få lov at male på kopper, skåle, fade og finurlige figurer. Der er over 300 forskellige stykker italiensk keramik at vælge imellem, og priserne starter ved 189 kroner. Når I er færdige med at male, sørger personalet for at jeres kreationer bliver glaseret og brændt. En uge efter kan de færdige resultater hentes i butikken. Det kan være nødvendigt at booke i forvejen, men ring og hør, om I er heldige, at der er plads til jer allerede i dag. Besøg Creative Space her.

Har man lyst til andet end at ligge i et karbad, når regnen siler udenfor? Der findes kurbade og spa flere steder i København. Tillad os at anbefale Sofiebadet på Christianshavn. Her får du både adgang til spa massage, hamam behandlinger og klassisk kurbad.

Hvad kan man lave med gutterne?

De fleste venner går af og til i byen og drikker sig fulde og det kan da også være hammer sjovt med en tur ude på diverse barer og diskoteker. Men hvad med en mere rolig version, nemlig ølsmagning. Her får man mulighed for at udvide sin smagssans og viden indenfor øl. Få udvidet dig øl repertoire med mere end blot Grøn Tuborg og Corona.  Opbyg en mere sofistikeret tilgang til ølproduktion og en verden af forskellige øltyper. Ølsmagning giver ligeledes anledning til nogle rigtig gode og dybdegående snakke med dine venner, da de som oftest foregår i hyggelige, men stille omgivelser. Som aftenen skrider frem kan man selvfølgelig ikke vide hvordan stemningen udvikler sig.

Hvis du vil have en god aften med rigtig mandehørm og ud med dine venner til ølsmagning i København, så anbefaler vi Taphouse som ligger meget centralt i København og byder på en rigtig god ølsmagning til blot 150 kr. pr. person. Denne oplevelse byder på halvanden times ølsmagning med 5 smagsprøver á 12 cl, samt fortællinger om de forskellige øl, ingredienser, brygning, historie mm. Når ølsmagningen er slut er der selvfølgelig mulighed for, at blive i baren og drikke lidt mere af sin favorit. Er man i Aarhus kan vi anbefale ølsmagning hos Highlanders Bar som koster 199 kr. pr. person og byder på 5 smagninger af 20 cl stykket.

Skal der være fart over feltet og ren action så er paintball det oplagte valg. Her får I som venner chancen for at skyde løs på hinanden og lege krig hvor der rent faktisk er noget på spil(Ja, det kan gøre rigtig nas at blive skudt til painball). Painball er en fed og oplagt aktivitet til en større gruppe venner der gerne vi have action og lave noget sjovt og anderledes en lørdag eller søndag.

Til Painball bliver man indelt i to hold. Man spiller på en bane hvor der så er forskellige regler som gør sig gældende. Et af de mest udbredte spil er hvor man skal ind til det andet holds base og stjæle deres flag. Det hold der stjæler det andet holds flag først har vundet. Painball er det tætteste man kommer på at være i rigtig krig og man får den fulde oplevelse af at være under beskydning og som hold lave en taktik for at vinde over modstanderen. En sjov og spændende oplevelse der med helt sikkert giver grundlag for en rigtig god dag sammen med vennerne.

Hvad kan man lave 2 personer?

SPONSORERET indhold

Coronavirussen har i den grad begrænset vores sociale aktiviteter, og mange bruger derfor langt mere tid i hjemmet, end de ellers ville gøre. Og hvad skal man så lige finde på? Vi har samlet vores bedste bud på hyggelige aktiviteter for både enlige og for familier lige her.

Hvad kan man lave som ik koster penge?

Langt de fleste af os danskere holder af spændende og sjove oplevelse, og endnu flere af os holder af gratis ting. Derfor er gratis oplevelser også noget, som størstedelen af os sætter pris på.

Det kan dog nogle gange være lidt svært at finde frem til gode og gratis oplevelser, da mange oplevelser typisk koster penge, hvad enten det er en tivolitur, en omgang ræs på go cart-banen eller noget helt tredje. Der findes dog alligevel en hel del gratis oplevelser rundt omkring i Danmark, som vi ønsker at sætte fokus på og oplyse om her på Funguide.

Hvad kan man lave gratis på Sjælland?

Fredensborg Slotshave er nok Danmarks mest storslåede haveanlæg, en enestående kongelig barokhave. ISlotshaven finder man et unikt indblik i dansk historie, arkitektur, have- og billedhuggerkunst, som...

Oprindelig var Pilgrimsruterne forbeholdt religiøse folk, der med biblen som sin guidebog og bodsang som motiv, vandrede på søgen efter et helligt sted.

Hvor er der smukkest på Sjælland?

Midt i Gisselfeld Klosters Skov ligger der et 45 meter højt tårn. Som gæst får du mulighed for at opleve skoven fra oven med en unik udsigt udover trætoppene. Det er tilmed den nyeste naturoplevelse på Sjælland.

Skovtårnet blev nemlig indviet i marts 2019. Det er bygget af arkitektfirmaet Effekt. Til dagligt bliver det bestyret af Camp Adventure. Selve tårnet er lavet af cortenstål og egetræ.

Midt i Gisselfeld Klosters Skov ligger der et 45 meter højt tårn. Som gæst får du mulighed for at opleve skoven fra oven med en unik udsigt udover trætoppene. Det er tilmed den nyeste naturoplevelse på Sjælland.

Skovtårnet blev nemlig indviet i marts 2019. Det er bygget af arkitektfirmaet Effekt. Til dagligt bliver det bestyret af Camp Adventure. Selve tårnet er lavet af cortenstål og egetræ.

Du skal gå 650 meter, før du når toppen. Når du først er kommet op, så har du en formidable udsigt udover Gissefeld Klosters Skov. Det er en privat skov, som kort fortalt betyder, at du kun må være i skoven fra klokken 06.00 om morgenen til solnedgang og ikke bevæge dig væk fra stier og veje.

Hvad kan man lave i Danmark gratis?

Leder du efter gratis ting at lave i København? Glem ikke at tjekke denne liste med de bedste gratis oplevelser i København.

Det er ingen hemmelighed, at København er en af de dyreste byer i verden. Det kan dermed hurtigt blive en dyr fornøjelse, at tilbringe et par dage i storbyen.