:

Hvornår er det billigst at gå i biografen?

Indholdsfortegnelse:

 1. Hvornår er det billigst at gå i biografen?
 2. Kan man få rabat i biografen?
 3. Hvad koster en billet i biografen?
 4. Hvor kan man købe biograftur for 2?
 5. Hvor meget tjener man på at arbejde i biografen?
 6. Hvad er Bio plus kort?
 7. Hvad kostede en biografbillet i 1980 erne?
 8. Hvor meget koster en billet til Nordisk film biografer?
 9. Hvad koster en biografbillet til børn?
 10. Hvor meget koster en billet til Nordisk Film biografer?
 11. Hvad koster en biografbillet i Big Bio?
 12. Hvilket arbejde tjener man mest på?
 13. Hvad job tjener man mest på?
 14. Er Bioplus gratis?
 15. Kan man betale med MobilePay i biografen?

Hvornår er det billigst at gå i biografen?

Flere biografer rundt om i landet afholder på søndag den 12. marts den tilbagevendende begivenhed Den store biografdag. Her kan du købe billetter til stort set alle film til reduceret pris.

Om aftenen er der Oscar-uddeling, så det er den perfekte anledning til at få set en eller flere nominerede film til en god pris.

Kan man få rabat i biografen?

Du kan få pensionistrabat på nogle aftenskoleaktiviteter. Der er forskel på reglerne for tilskud afhængigt af, hvilken kommune du bor i. Se prisen under den enkelte aktivitet

Abonnerer du på Faglige Seniorers nyhedsbrev, kan du få rabat på biografbilletter i Faglige Seniorers fordelsklub

Hos Nordisk film biografer flere steder i landet finder du SeniorBio. Et tilbud for dig der er 65+ med en aktuel film ved en formiddags/middagsforestilling, hvor biografen byder på en kop kaffe og lidt til den søde tand.

Nordisk Film Biograf Herning har seniorbilletter til 105 kroner  (gælder mandag – fredag før kl. 17.00). Normalpris er 125 kroner.

Som pensionistmedlem af DCU sparer du hele 50 % på alle 21 DCU-campingpladser og kan gratis tage dine børnebørn med på camping i lavsæsonen fra søndag 20. august og helt frem til næste sommer 30. juni 2024, dog undtagen helligdagsferierne i foråret.

Roskilde dyrskue har pensionistrabat. Gælder alle former for pensionister.  Pris 100 kroner, hvis du bestiller online. Normalpris 130 kroner ved indgangen.

De fleste fagforeninger har et særligt lavt kontingent for pensionister. Fortsætter du som medlem, når du bliver pensionist, er der ofte mange fordele som for eksempel billige forsikringer, pensionistklubber, PlusKortet er med rabatter og ikke mindst medlemskab af Faglige Seniorer.

Har du fået en fartbøde, kan du få nedsat din bøde til det halve, hvis du har en lav indkomst. Bøden vil dog ikke kunne blive sat ned til mindre end 500 kroner. Du kan få nedsat din bøde, hvis din gennemsnitlige bruttoindkomst er mindre end 14.804,16 kroner om måneden eller 177.645 kroner om året før skat. (2023)

Hvad koster en billet i biografen?

Hvad koster en biografbillet?

En almindelig biografbillet koster fra 90 kr. Børn under 12 år sparer 10 kr., samt seniorer (65+) sparer 10% på alle ordinære forestillinger.Ved forlænget spilletid, 3D og helaftensfilm vil der være yderligere tillæg. Derudover kan der desuden forekomme tillæg på udvalgte titler. Dette er ikke noget vi i Kulturbiografen bestemmer, men et tillæg som kommer fra filmselskabernes side.

Hvor kan man købe biograftur for 2?

En god tur i biografen med det hele – for dig og en ledsager. I skal bare finde den film, som I har lyst til at se, læne jer tilbage i mørket – og lade jer rive med! Med denne oplevelse får du to biografbilletter og to biomenuer, så du og en ledsager kan få en hyggelig aften i en af ca. 40 biografer over hele landet. Uanset om I er til action, komedie, drama eller underfundige fantasy-film, så kan I garantereret finde en forestilling efter jeres smag. I får billetter til bio-menuerne, som kan indløses til sodavand og popcorn i biografens café/kiosk. Oplevelsen dækker 2 standard biografbilletter inkl. 2 biomenuer Gyldighed: 1 år fra købsdato

Hvor meget tjener man på at arbejde i biografen?

Vidste du, at det er din overenskomst og ikke loven, der sikrer dig din mindsteløn? En overenskomst og ikke loven, der sikrer dig din mindsteløn? En overenskomst er en aftale mellem din arbejdsgiver og en fagforening om, hvad medarbejderne som minimum har krav på i løn og eventuelle tillæg.

Mindstelønningerne her på siden gælder derfor kun på de arbejdspladser, hvor der er overenskomst.

Hvad er Bio plus kort?

Bestilte billet til en film online og da jeg ville flytte eller fortryde købet så kræves der personligt fremmøde i biografen for at det kan lade sig gøre.

Jeg er ikke bioplus medlem. Her er det kun muligt at refunderer billetten.

OLD-Nordisk Film.Fik tilsendt en digital fribillet som undskyldning. Den digitale billet kan dog ikke bruges online - kun i biografen, så man kan ikke bestille plads hjemmefra. Virkelig gammeldags og spild af kunders tid. Så jeg fik den ikke brugt alligevel.

Mega dårlig service. Ringer til dem om fredagen for at få refunderet mine billetter høre intet fra dem ringer til dem i dag tirsdag får at høre hvornår jeg får mine penge de informere mig og de ikke har fået min mail som jeg ellers har sendt og nu kan jeg ikke få mine penge tilbage igen. Mega skod service sidste gange jeg nogle sinde benytter mig af disse biografer.

DÅRLIG service. Min mand bestilte 2 billetter og betalte til biografen i Kolding storcenter. Desværre blev jeg syg på dagen og min mand skriver til kundeservice at vi er forhindret ( corona taget i betragtning) tager man INGEN chancer og passer på og bliver hjemme! De henviser til, at man skal møde op personligt😳 ( i en corona tid) Eller have ringet. Men grundet travlhed ved tlf - ender det med et skriv.

Vi vil ikke have penge tilbage- blot mulighed for at komme en anden ( rask) dag. Men de nægter at give sig- nægter at give nogen former for service. Henholder i samtlige mails at paragrafferne siger sådan og sådan.

Hvad kostede en biografbillet i 1980 erne?

Far, mor og to børn må betale 320 kroner for billetter til den ny film om det grønne monster Shrek i Danmarks største biograf, Imperial i København.

Det unge par må lægge 140 kroner ved billetlugen hos Empire Bio ligeledes i København for at se Michael Moores dokumentar Fahrenheit 9/11.

Hvor meget koster en billet til Nordisk film biografer?

Oscar-vindende storfilm, historiske dramaer, farverig animé, neglebidende action, lårklaskende komedie, rørende kærlighedseventyr, fantasifulde børnefabler, gruopvækkende horror…

Sæt dig til rette i én af vores 750 velkendte bløde sæder fordelt i 6 sale og lad dig opsluge af de allerbedste biografoplevelser. Vi bringer et bredt udvalg af premierefilm for børn og voksne i alle aldre og byder på masser af spændende særarrangementer. Vores moderne teknologi bringer filmoplevelserne til live og sørger for, at ethvert gys er hårrejsende, komedien latterkrampe-fremkaldende og de romantiske kys får alle hjerter til at flertakte.

Hvad koster en biografbillet til børn?

Hvad koster en biografbillet?

En almindelig biografbillet koster fra 90 kr. Børn under 12 år sparer 10 kr., samt seniorer (65+) sparer 10% på alle ordinære forestillinger.Ved forlænget spilletid, 3D og helaftensfilm vil der være yderligere tillæg. Derudover kan der desuden forekomme tillæg på udvalgte titler. Dette er ikke noget vi i Kulturbiografen bestemmer, men et tillæg som kommer fra filmselskabernes side.

Hvor meget koster en billet til Nordisk Film biografer?

Biograftur for 1 indholder: 

1 x Biografgavebillet 1 x Gufbillet (2,5 l. popcorn og 0,5 l. sodavand/kildevand eller til valgfrie varer for en værdi af 35 kr.) 

Hvad koster en biografbillet i Big Bio?

BilletpriserNormal billetpris 115 kr. Der kan forekommer tillæg ved helaftensvisninger, eventvisninger samt 3D visninger

Hvis du bliver forhindret i at komme, bedes du kontakte vores billetsalg på 44 94 60 20 inden filmstart.Efter filmstart er det ikke længere muligt at få refunderet/ombyttet købte billetter.Obs. ved refundering af billetter refunderer vi ikke billetgebyret.

Hvilket arbejde tjener man mest på?

Hvordan ser fremtidens jobmarked ud, og hvad bliver min løn? Her kan du se gennemsnitslønnen for forskellige erhverv, ligesom du kan sammenligne jobs på tværs af geografi og den offentlige eller private sektor.

Hvad job tjener man mest på?

Her er top 20 over de uddannelser i Danmark, hvis kandidater får den bedste løn. Du kan i denne statistik se den gennemsnitlige løn for personer, som har en bestemt uddannelse.

Tabellen viser altså ikke de højest lønnede eller bedst betalte stillinger i Danmark, eller startløn, men den gennemsnitsløn, personer med en bestemt uddannelse har.

Du kan altså bruge oversigten til at se hvilken uddannelse, der i gennemsnit giver den bedste løn, når man er færdig.

Er Bioplus gratis?

Her er top 20 over de uddannelser i Danmark, hvis kandidater får den bedste løn. Du kan i denne statistik se den gennemsnitlige løn for personer, som har en bestemt uddannelse.

Tabellen viser altså ikke de højest lønnede eller bedst betalte stillinger i Danmark, eller startløn, men den gennemsnitsløn, personer med en bestemt uddannelse har.

Du kan altså bruge oversigten til at se hvilken uddannelse, der i gennemsnit giver den bedste løn, når man er færdig.

Kan man betale med MobilePay i biografen?

Servicehunde må som udgangspunkt komme alle steder ejeren må, så længe den ikke er til gene. Det betyder, at du kan tage den med i biografen. Husk at tage hensyn til de mennesker, som befinder sig omkring dig og hunden, og husk ydermere at tage hensyn til hunden.

Hunden skal være godkendt og certificeret som servicehund. Der skal være synlige tegn pÃ¥, at hunden er certificeret. Det kan f.eks. være en orange vest fra Servicehundeforeningen.