:

Hvor gammel skal man være på kb3?

Indholdsfortegnelse:

  1. Hvor gammel skal man være på kb3?
  2. Hvad hed Dorsia før?
  3. Kan man gå på bar som 16 årig?
  4. Hvilke klubber ejer Rekom?
  5. Kan man komme ind på Arch?
  6. Hvor meget må en 15 årig drikke?
  7. Er det ulovligt at tage på bar når man er under 18?
  8. Hvem ejer flest natklubber i Danmark?
  9. Hvad hed hive før?
  10. Hvor sent må en 13 årig være ude?
  11. Hvilket alkohol må 16 årige købe?
  12. Hvilket alkohol må en 16 årig købe?
  13. Hvad hed Arch før?
  14. Hvad er den største natklub i Danmark?
  15. Hvad får en 14 årig i lommepenge?

Hvor gammel skal man være på kb3?

Der er ikke oplæsning af denne artikel, så den oplæses derfor med maskinstemme. Kontakt os gerne på [email protected], hvis du hører ord, hvis udtale kan forbedres.

KB3. Det er her i natklubben KB3s lokaler at restauranten Harvey San nu også huserer.

Hvad hed Dorsia før?

Adam Falbert har opbygget landets største bar- og natklubkoncern. Gennem seks år var han desuden ejer af Nasa i København. Foto: Peter Hove Olesen. Han købte sin første bar som 23-årig og endte med at opbygge sit eget imperium, der står bag kendte koncepter som A-Bar, Heidi’s Bier Bar, Den Glade Gris og Hornsleth Bar.

Simon og Simon, mændene bag natklubberne Simons og Sukkerbageren og restauranten Congo, er klar med deres seneste satsning, natklubben Sunday. Deres venskab startede for ti år siden, da den ene stjal en flaske spiritus fra den anden. 27 Sept 2013

Først skulle man købe VIP-armbånd til 350 kr. pr. person for indgang, og det fik vi først at vide efter en times tid i køen.

Det bedste bord koster omtrent 10.000 kr., afhængig af dagen, men så er der også stjernekastere i bowlen med is og flasker, som knistrer opsigtsvækkende fra baren og forbi dansegulvet op til bordet. Hive omsætter i nat for 350.000 kr., hvilket er et pænt resultat uden at være prangende.

Kan man gå på bar som 16 årig?

Aldersgrænsen ved køb af alkohol afhænger af alkoholprocenten og købsstedet. Ved køb i detailhandlen skal man være mindst 16 år for at købe produkter med en alkoholprocent på op til 16,5%, mens man skal være 18 år for at købe alkohol på 16,5% og derover. Ved køb på restaurationer skal man være 18 år for at købe alkohol uanset alkoholprocenten.

Hertil skal det bemærkes, at Danmark er blot ét ud af fem lande i EU, hvor det er tilladt at købe visse former for alkohol som 16-årig – denne aldersgrænse er hævet til 18 år ved køb af alle former for alkohol i langt de fleste europæiske lande.

Hvilke klubber ejer Rekom?

En del af Danmarks største bar og natklub koncern Grundlægger og tidligere ejer af barkæden Zwei Grosse, Henrik Foget Jensen, udtaler i pressemeddelelsen, at Rekom Group er de rette til at tage kæden, bestående af 11 jyske barer, til nye højder.

Skandinaviens største nattelivskoncern. I dag ejer og driver vi mere end 200 barer, bodegaer og natklubber fordelt rundt om i hele Danmark, Norge, Finland og UK – med flere på vej.

Frankrig, Italien, Spanien, Portugal, Kroatien og Grækenland deler en promillegrænse på 0,5, men tager du turen til Polen er grænsen meget lavere: her må man ikke køre med en promille på over 0,2, og bliver du fanget med en sådan promille er det strafbart med op til to års fængsel.

REKOM er Skandinaviens største nattelivskoncern. Koncernen blev etableret i 2007, og vi ejer og driver i dag 175 barer, bodegaer og natklubber fordelt rundt om i hele Danmark samt i Norge, Finland og UK – og vi har hele tiden flere på vej.

Kan man komme ind på Arch?

Experience the epitome of clubbing ambiance in the heart of Copenhagen at ARCH – a sophisticated and fervent venue. The venue is the brainchild of the renowned nightlife magnate, Cy Waits. ARCH is where avant-garde meets business, attracting an exclusive crowd of models, actors, artists, and businessmen.

ARCH is renowned as an influencer and a high-profile hotspot, with a long list of celebrity visitors, including Rihanna, Kid Laroi, Virgil Abloh, Black Eyed Peas, Burna Boy, Rema, Masego, Tayc, Juice WRLD, Lil Tjay, and Gims. The club has hosted a line-up of world-renowned DJs, such as Diplo, DJ Snake, Black Coffee, Major League DJz, Chris Lake, Seth Troxler, Morten, Dennis Horvat, Dom Dolla, Vintage Culture, Sonny Fodera and Guy Gerber.

Hvor meget må en 15 årig drikke?

For bedst at kunne lave rimelige regler for sin teenager kræver det ifølge Anett Wiingaard, at man ved, hvad ens søn eller datter laver.

Man skal blande sig og bruge energi på at snakke sig frem til nogle gode aftaler med sin teenager, lyder det fra Anett Wiingaard, der har arbejdet med alkoholforebyggelse gennem de sidste 25 år.

- Det er vigtigt at have føling med, hvor ens barn er, og hvem det er sammen med. En god kontakt gør, at man kan bevare en god dialog med sit barn og på den måde også få sat nogle klare regler, siger Anett Wiingaard.

Er det ulovligt at tage på bar når man er under 18?

ER DU UNDER 15 ÅR?

Du må ikke arbejde i lokaler, hvor der bliver serveret alkohol, så længe du er under 15 år – dette gælder eksempelvis også arbejde i garderoben.

Hvem ejer flest natklubber i Danmark?

Efter interviewet skal han flyve til Nottingham for at hilse på ledelsen i Storbritannien og se nogle af de venues, der indgår i det britiske selskab.

Det er et meget fedt job. Et forretningsmøde og så ud og kigge på nattelivet?

- Jeg skal bestemt ikke klage. Men det skal siges, at når vi kigger på nattelivet, så er det altså ikke med en øl eller en drink i hånden. Du kan simpelthen ikke skabe en koncern som vores, hvis fest og hverdag smelter sammen., og for os er det tilfældigvis hverdag, når det er fest for alle andre, siger Jonathan Grumme.

Kontrasten kan synes stor. Gulve der klæber, sofaerne, der lugter af øl, personale i røde badeshorts og Beer Pong turneringer. Og så ejes det hele af en strømlinet koncern, der arbejder med koncepter og er kontrolleret af en kapitalfond.

Andre steder i erhvervslivet vil man synes, at det er en skæg blanding. I er professionelle og strømlinede, men det handler også om natteliv, druk, slagsmål, knive i natten og politi. Hvordan er det at lade de to ting møde hinanden?

Jonathan Grumme er helt stille i over 20 sekunder, inden han svarer:

Hvad hed hive før?

Få ting er ligeså omskiftelige som den københavnske natklubscene, og der er ikke altid langt imellem succes og lange køer til nedtur og kedsomhed. De københavnske nattegæster kræver konstant underholdning, nyskabelse og kant. De kan være svært at følge med, og derfor har vi samlet en liste med 10 gode natklubber – der både nye skud på stammen og gamle kendinge blandt. God fest.

1. ARCH

Hvor sent må en 13 årig være ude?

Vi er uenige med vores søn på 16 om, hvornår han skal være hjemme om aftenen. Hvad er rimeligt?

(Foto: Â© Erwin Wodicka, Colourbox)

Hvilket alkohol må 16 årige købe?

Retsinformation.dk er indgangen til det fælles statslige retsinformationssystem, der giver adgang til alle gældende love, bekendtgørelser og cirkulærer m.v. Der er også adgang til Folketingets dokumenter og beretninger fra Folketingets Ombudsmand.På retsinformation.dk anvendes der ikke cookies.

Hvilket alkohol må en 16 årig købe?

Danske unge er langt oftere fulde end andre unge i Europa. Det har været situationen i årevis. De senere år har vi ganske vist konstateret et fald i børn og unges alkoholforbrug, men de nyeste opgørelser viser, at den positive udvikling er vendt.

Det høje og frekvente forbrug skyldes først og fremmest, at børn og unges alkoholkultur er en ”beruselseskultur”. De drikker for at blive fulde. Det er bl.a. et resultat af, at alkohol i flere tilfælde er adgangsbillet og omdrejningspunkt for sociale relationer; takker man nej til rusen, vender man fællesskabet ryggen.

Danske unge er langt oftere fulde end andre unge i Europa. Det har været situationen i årevis. De senere år har vi ganske vist konstateret et fald i børn og unges alkoholforbrug, men de nyeste opgørelser viser, at den positive udvikling er vendt.

Det høje og frekvente forbrug skyldes først og fremmest, at børn og unges alkoholkultur er en ”beruselseskultur”. De drikker for at blive fulde. Det er bl.a. et resultat af, at alkohol i flere tilfælde er adgangsbillet og omdrejningspunkt for sociale relationer; takker man nej til rusen, vender man fællesskabet ryggen.

Hvad hed Arch før?

»Der er god vinder-karma derinde.«

Sådan siger musiker-stjernen Remee, som i aften åbner dørene til sin natklub, Arch, for de danske VM-helte, som kan se frem til et brag af en fest på den eksklusive natklub i det indre København.

Hvad er den største natklub i Danmark?

Pjalte skrev:

Jeg var oppe og besøge nogle kammerater i Thy og vi endte på et sted kalder Dampmøllen i Thisted. De lokale sagde det er Danmarks største diskotek - men kan det passe?

Hvad får en 14 årig i lommepenge?

Danske børn får lommepenge. Helt konkret får fire ud af fem børn og unge mellem 11 og 17 år lommepenge af deres forældre, mens det for dem mellem 6 og 10 år er tre ud af fem. Det viser nye tal fra Epinion.

”Lommepenge er en vigtig måde at lære om penges værdi og øve sig på at få pengene til at slå til og måske endda spare op. På den måde tjener lommepenge et vigtigt formål i børns læring om økonomi,” siger Niels Arne Dam, cheføkonom i Finans Danmark.