:

Hvor kan jeg sælge mine antikviteter?

Indholdsfortegnelse:

  1. Hvor kan jeg sælge mine antikviteter?
  2. Hvor gammel skal en ting være for at være antik?
  3. Hvor kan jeg sælge mine gamle møbler?
  4. Hvor kan jeg få vurderet dine smykker?
  5. Er gamle møbler noget værd?
  6. Hvem tager imod brugte møbler?
  7. Hvor kan jeg sælge mine gamle smykker?
  8. Hvad gør jeg med gamle smykker?
  9. Hvem vil have brugte møbler?
  10. Hvor sælger jeg bedst mine smykker?
  11. Hvor kan man få vurderet sine smykker?
  12. Hvem henter gratis møbler?
  13. Hvor kan man sælge sine gamle smykker?
  14. Hvor kan jeg sælge min guld halskæde?
  15. Hvor kan man sælge sit gamle guld?

Hvor kan jeg sælge mine antikviteter?

  • Møbler og lamper (dansk design, teaktræ og palisander)
  • Farvede Holmegaard effekter
  • Keramik (fx. Saxbo, Arne Bang, Salto, Kähler, Palshus)
  • Sølv, både bestik og korpus (lysestager, kander, skåle mv.)
  • Smykker (gulv, sølv og bijouteri)
  • Militæreffekter (sabler, bajonetter, uniformer, medaljer ol.)
  • Musselmalet porcelæn fra den Kongelige porcelæns fabrik.
  • Porcelæn og stentøjfigurer
  • Gamle postkort (fra før 1950)
  • Gammelt julepynt og nisser (fra før 1940)
  • Gammelt legetøj (LEGO i træ, tekno biler mv.)

Hvor gammel skal en ting være for at være antik?

Et emne, der optager mange mennesker er antikviteter. Ting, der har opnået denne flotte betegnelse, er som hovedregel mere end 100 år gamle. Hvad der oftest er mere interessant, er den historie, som tingen har igennem brug og tilhørsforhold og selvfølgelig også dens særegne udformning, raritet og stand.

Antikviteter med historie

Hvor kan jeg sælge mine gamle møbler?

Antika søger altid flere varer indenfor alle genrer af genbrug, retro, antik, design, vintage og kuriositeter. Stort set alle de varer, som Antika handler med, stammer fra opkøb og rydning af dødsboer samt restboer ved flytning til plejehjem eller mindre bolig. Der er almindeligvis tale om, at en større mængde af indbo og effekter skal sælges og fjernes fra boligen. Herudover skal boligen oftest tømmes for diverse andre ting (f.eks. fjerne tæpper, gardiner, hårde hvidevarer samt tømme loft/kælder), så boligen kan sælges eller overdrages til udlejer.

Alle typer boer har interesse, og det er gratis og uforpligtende at fÃ¥ et tilbud pÃ¥ køb og totalrydning. 

Hvor kan jeg få vurderet dine smykker?

Smykker og ure er i dag en stor del af vores personlighed, og af den grund passer vi godt på dem. Derfor bør vi også sikre at forsikring og vurdering af smykkerne er på plads inden der sker dem noget.

Hos Pind J. Design kan vi altid være behjælpelig med at vurdere dine smykker ud fra fotos og beskrivelser. 

For at forsikringen dækker skal en autoriseret guldsmed stå for vurderingen af dine smykker. Det er derfor vigtigt at man har beskrivelse og fotos liggende på alle smykker, dette kan eventuelt suppleres med at man scanner kvitteringen på smykkerne, samt at man fotograferer dem.

Er gamle møbler noget værd?

Hvis du har gamle saml-selv møbler fra IKEA stående i stuen eller gemt i kælderrummet, kan du muligvis tjene gode penge på dem. Den svenske møbelkædes stole, borde og reoler fra 70’erne, 80’erne og 90’erne er nemlig blevet populære samlerobjekter, der går for mange tusinde kroner på internetauktioner. Det skriver Daily Mail.

Den farvelige stol er designet af Verner Panton for IKEA i 1993.

Hvem tager imod brugte møbler?

Donationer af tøj, ting og møbler fra privatpersoner til Kirkens Korshær er nødvendige for at vi kan drive genbrugsforretninger. Tak fordi du betænker Kirkens Korshær med dine aflagte ting. Det gør en verden til forskel for dem vi hjælper.

Kirkens Korshær modtager altid gerne aflagt tøj til salg i vores genbrugsbutikker, så længe det er i pæn og ren stand. De fleste butikker vil også gerne aftage både møbler og ting. Enkelte butikker har mulighed for at afhente dine donerede møbler efter aftale. Du kan ringe til din lokale butik og høre, om det gælder dem.

Hvor kan jeg sælge mine gamle smykker?

Det kunne være gammelt guld i form af eksempelvis smykker, mønter, barrer eller sågar tandplomber. Alt kan vise at være en indbringende forretning at sælge. I prisberegneren til højre kan du udregne den pris, du vil få hos Nyfortuna i dag. Priserne opdateres alle hverdage.

Hvad gør jeg med gamle smykker?

Skræddersyede smykker designet af dig fremstillet af Perlen.Kom forbi med dine gamle guldsmykker, ligegyldigt om det er gamle ringe, øreringe eller halskæder, bare det er guld. Vi vil naturligvis stå til rådighed og guide dig gennem hele processen, så vi finder den bedste løsning, som passer til dig.

Hvem vil have brugte møbler?

Ved at donere dine brugte møbler til en Røde Kors-butik er du med til at støtte vores nødhjælpsarbejde i krigs- og katastrofesituationer, og samtidig støtter du vores sociale arbejde herhjemme, som vores 33.000 seje frivillige i Danmark er med til at udføre.

Derudover sørger du også for at dine gamle møbler, der måske ellers ville samle støv eller ryge på lossepladsen, får nyt liv. Din donation gør det muligt for en anden person at købe billige og unikke møbler - og så er du med til at skåne miljøet. Mange genbrugsbutikker har endda mulighed for at hente dine gamle møbler hjemme hos dig. Det er da ren win-win, ikke?  

Vi har ingen fastlagte retningslinjer for, hvilke møbler vi tager imod og ikke modtager. Det, der er interessant og sælger godt i den ene butik, har måske sværere ved at blive solgt i en anden. Forhør dig i din lokale genbrugsbutik, hvis du er i tvivl. Som udgangspunkt tager vi imod:

  •   Sofaer
  •   Sofaborde
  •   Lænestole
  •   Spisebord og stole
  •   Skriveborde
  •   Senge
  •   Kommoder
  •   Lamper
  •   Spejle
  •   Porcelæn og keramik
  •   Tæpper, hvis kvaliteten og standen er i orden

Hvor sælger jeg bedst mine smykker?

Det er ikke helt lige meget hvilke smykker, du gerne vil sælge til os. Vi er interesserede i smykker, der er af gode, kendte mærker, og også smykker, der er lavet af ædelmetaller, eksempelvis guld. Også ædelsten med diamanter kan du sælge til os, hvis du ligger inde med den slags smykker.

Hvor kan man få vurderet sine smykker?

Hos Sero Guld opkøber vi alle slags guldsmykker, i alle karater.

Det kan være alt fra dansk guld og udenlandsk guld, som arabisk-, pakistansk- eller tyrkisk guld. Vi yder en professionel service med en professionel vurdering af dine guldsmykker, så du får en korrekt vurdering af dit guld.

Hvem henter gratis møbler?

De fleste af vores møbelbutikker afhenter med glæde de fleste slags møbler. Der er dog enkelte møbler, vi ikke modtager. Dette vurderes af den enkelte butik fra gang til gang. Derfor skal du først tage en snak med den lokale Røde Kors møbelbutik.

Her vil en erfaren frivillig vurdere, om butikken har mulighed for at hente de møbler, du ønsker at donere. Vi er interesseret i at høre om møblernes stand og kvalitet, og vurderer så om den enkelte butik har plads til møblerne, om møblerne kan sælges etc.

Ønsker du også at donere andet boligtilbehør såsom lamper, fade, potter og pander osv., så tager vi også gerne det med, når vi alligevel kommer forbi.

Hvor kan man sælge sine gamle smykker?

Ønsker du at sælge dine gamle smykker, bedes du henvende dig i en af vores fysiske forretninger og medbringe dit gamle guld og sølv. Find vores forretninger her. 

Hos Müllers Guldsmedje får du altid en proffessionel vejledning og vi hjælper dig med at vurdere værdien af dit gamle guld og sølv.

Hvor kan jeg sælge min guld halskæde?

Er du helt afklaret med at skille dig af med dine smykker, vil det sikkert give rigtig god mening for dig at sælge dem. Så kan du få ryddet op i gemmerne derhjemme, og der vil være en anden, der kan få glæde af dine smykker. 

I stedet for selv at have besværet med at sælge dine smykker kan du sælge dem til os. Du får både dine smykker vurde

Hvor kan man sælge sit gamle guld?

The store will not work correctly in the case when cookies are disabled.

Har du gamle guld- eller sølvsmykker liggende, så kan du sælge og give det nyt liv hos Aveny.