:

Kan man få glutenfri på Frankies?

Indholdsfortegnelse:

  1. Kan man få glutenfri på Frankies?
  2. Hvad koster Feast på Frankies?
  3. Hvem ejer Frankies Pizza?
  4. Hvornår åbnede Frankies pizza?
  5. Hvem har lavet Frankies?
  6. Hvad er Danmarks bedste pizza?
  7. Hvad er den mest solgte pizza?
  8. Kan man tabe sig ved at spise glutenfri?
  9. Er det sundt at spise glutenfri?
  10. Hvilket land har opfundet pizza?
  11. Hvor mange kan spise en familie pizza?
  12. Hvor kan man se jeg er Frankie?
  13. Hvad er verdens dyreste pizza?
  14. Kan man få oppustet mave af gluten?

Kan man få glutenfri på Frankies?

Our favorite Italian place in Spring Hill. Once my daughter was diagnosed with celiacs we tried their GF options 2 times but she got sick. Very sad about that bc we love the food!

Hvad koster Feast på Frankies?

Der er 14 forskellige pizzaer på menukortet. Folkene bag Frankies har brugt mange timer på at udvikle hver enkelt pizza. Råvarerne skal være gode, ligesom sammensætningerne skal fungere. 

Der er noget for alle. Veganerne kan sætte tænderne i Roger Nelson med butternutsquash, oliven, kål, zucchini og pistacienødder. Vegetaren kan vælge Bianco med mozzarella, gedeost, kartofler, rosmarin, hvidløg og havsalt, og for kødspisere er der bl.a. Notorious P.I.G. med tomat, mozzarella, ventricina salami, salsiccia – pølse og pimientos de padron eller den med steak og bearnaise.

Frankies Feast er arrangementet for hele bordet, hvor du kan læne dig tilbage i 1,5 time og overlade mad og drikke til Frankies. Her kan du spise al den pizza og drikke alle de cocktails og vin, du kan rumme.

I den søde afdeling finder du Frankies Nutella calzone med ristede hasselnødder, saltet mascarpone og knuste Oreos. Der er også sticky toffee sundae med Oreo crumble, hasselnøddeis og saltet karamel.

Hvem ejer Frankies Pizza?

Restaurantkæden Madklubben, der de seneste år har ekspanderet markant, gør nu klar til at etablere en landsdækkende pizzakæde. Kæden vil rulle pizzakonceptet Frankies, der blev lanceret i oktober sidste år, ud i hele landet. Det skriver Børsen. Frankies har p.r. tre restauranter i København og en enkelt i Aarhus, men er ifølge medejer Lars Bertelsen klar til at ekspandere kraftigt i et håb om at blive danskernes foretrukne pizzasted - i første omgang er der planlagt to nye åbninger på hver sin side af nytår. Lars Bertelsen, der ejer Frankies sammen Anders Aagaard, Christopher Haar og Martin Alf, vil ikke sætte et tal på, hvor mange restauranter Frankies sammenlagt vil op på. - Hvis man tager et landkort og en passer og laver nogle cirkler for at se, hvad vi kan dække, så kunne vi da godt tænke os at dække det meste af kongeriget, siger han til Børsen.

Tidligere i år lancerede Madklubben buffetkæden Food Club, som kæden også satser på at gøre landsdækkende.

Hvornår åbnede Frankies pizza?

Madklubben har siden 2007 stået for den innovative restaurantoplevelse. Seneste skud på stammen er farverige FRANKIES PIZZA - en række markante pizzajoints, der fra dag ét har taget det at spise pizza et helt nyt sted hen. Brønnum er med på rejsen som leverandør af køkkener og udstyr

Et besøg pÃ¥ FRANKIES PIZZA er alt andet end kedeligt. Oplevelsen starter allerede ved indgangen, hvor navnet stÃ¥r bøjet i neonrøde versaler - og det farverige udtryk fortsætter i restauranten, hvor skrigende pink og lyserød gÃ¥r igen og blander sig med den rÃ¥ og uformelle indretning.   

Hvem har lavet Frankies?

Madklubben består af en række restauranter med forskellige koncepter.

De tre lokaler i Vintapperstræde lægges sammen - Restaurant Vår-lokalet og de to lokaler, hvor restauranten Vår på Første og skønhedsklinikken Cerix lå. Således får restaurantkæden ét stort lokale med stue og førstesal og plads til cirka 130 mennesker. Her åbner Madklubben Grill.

- Det er vores version af et steak house. Her handler det om, at man som gæst ikke er bundet op af kokkens beslutninger. Man vælger kød, fisk, tilbehør og sauce, som man har lyst til. Jeg plejer at sige, at det er det sted, som piccoloen anbefaler, når man kommer til udlandet og spørger på hotellet, hvor man skal gå hen og spise, lyder det fra Anders Aagaard, der samtidig forklarer, hvordan den – udover grilldelen – adskiller sig fra den klassiske Madklubben-restaurant.

Hvad er Danmarks bedste pizza?

For første gang nogensinde er der blevet afholdt Danmarksmesterskab i pizza - særligt én landsdel var stærkt repræsenteret. »Alt det, man har set før, ville vi gerne vende på hovedet og gøre anderledes. Det var hele tiden vores mål. At skille os ud,« siger medejer fra vinderrestauranten.

Det taler vi om lige nu. Modtag vores nyhedsbrev for at få dagens østjyske tophistorier. Klik her, indtast din mailadresse og tilmeld dig.

Hvad er den mest solgte pizza?

09/05-08   -   Pressemeddelelse

Med 500.000 bestilte måltider på just-Eat.dk om måneden i Danmark, har Just-Eat mulighed for at lave "alle tiders hitliste" over de meste spiste/solgte pizzaer i Danmark.

Kan man tabe sig ved at spise glutenfri?

SPONSORERET indhold

Glutenfri kost er nærmest blevet synonym med sund livsstil, men er langtfra altid det sundeste valg for dig, der kan tåle det. Mange glutenfri produkter er nemlig fattige på gode fuldkornsfibre og spækket med tunge kulhydrater. Vi har mødt to kvinder, der af forskellige årsager lever glutenfrit.

Er det sundt at spise glutenfri?

Selvom mange altså eksperimenterer med en glutenfri diæt og føler sig bedre tilpas efter sådan en kostændring, er der ikke videnskabelig evidens for, at det er sundere for raske mennesker at undgå gluten.

Det siger Jüri Johannes Rumessen, enhedschef ved Forskningsenheden på Herlev og Gentofte Hospital.

»Der er ikke nogen kendte helbredsgevinster forbundet med at leve glutenfrit, hvis man ikke lider af cøliaki. Der er ikke forsket så meget i, hvad en glutenfri kost gør ved raske mennesker, men det kan være vanskeligt at få de fibre, sporstoffer og vitaminer, man har behov for, gennem en glutenfri kost,« påpeger Jüri Johannes Rumessen og tilføjer en vigtig pointe:

Læge og forsker i tarmbakterier Cæcilie Crawley Larsen forsker i øjeblikket i såkaldt ‘ikke-cøliaki glutensensitivitet’ på Odense Universitetshospital (se faktaboksen).

Læge og forsker i tarmbakterier Cæcilie Crawley Larsen forsker i øjeblikket i såkaldt ‘ikke-cøliaki glutensensitivitet’ på Odense Universitetshospital (se faktaboksen).

Hvilket land har opfundet pizza?

De første pizzaer, som vi kender dem, er naturligvis den klassiske italienske pizza. Den italienske bager, Raffaele Esposito, fra Napoli var den første til at lave den klassiske napolitanske pizza. Raffaele Esposito ville skabe et nyt og anderledes brød i byen, og han startede derfor med at tilføje ost på toppen brødet.

Sidenhen begyndte han også at tilføje et lag tomatsauce under osten, som skabte rammerne om den napolitanske pizza. I 1889, fik den italienske bager til opgave at lave en pizza til italienske Kong Umberto og Dronning Margherita. Raffaele Esposito skabte en pizza med tomatsovs, ost og basilikum, som afspejlede farverne i landets flag.

Pizzaen var med sine grønne basilikumblade, hvide ost og røde tomatsovs, et symbol på Raffaeles loyalitet til landet og flaget. Pizzaen fik navnet Margherita, opkaldt efter den italienske dronning, og blev hurtigt en stor succes og en utroligt populær spise. Sidenhen er der sket meget med pizzaen, og den findes i utallige versioner og udgaver.

Hvor mange kan spise en familie pizza?

Ekslusivt for Heartbeats’ brugere bringer vi her sandheden om familiepizza versus almindelig pizza. En familiefar fik nemlig nok og fandt tommestokken frem, og resultatet var intet mindre end chokerende.

Tanken har spøgt i mange år, og nu fik jeg endelig vished! Desværre overstiger forargelsen over min nye viden langt min lettelse over omsider at være blevet klogere.

Hvor kan man se jeg er Frankie?

This site uses cookies to make it work as expected, offer you a better browsing experience, personalise content and analyse our traffic. The information we get can be about your preferences or your device and does not usually directly identify you. We use both first and third party cookies. You can read more on how we handle cookies in our Cookie Policy.

In the Cookies Settings you can click on the different categories to make your choice on which cookies you want to allow. Please note that blocking cookies may affect how you view this site and your overall browsing experience. If you have visited this website before and accepted the use of cookies, you can always withdraw or delete these by navigating to the privacy settings in your browser.

Hvad er verdens dyreste pizza?

Det lyder som total luksus ud over alle grænser, når prisen på en pizza ligger på 8.300 euro(ca. 62.250 kroner) – og det er for en pizza for 2 personer. Selvom det lyder fuldstændigt vanvittigt, så er det rigtigt nok – det er den virkelige pris for pizza’en som laves af kokken Renato Viola.

Kokken med det italiensk klingende navn er født og opvokset i Italien, som mange italienere så har kærligheden til mad og madlavning haft en stor plads hos ham. Da hans mor lærte ham at lave pizza, var det kærlighed ved første blik – og pludselig var alt fokuseret på at lave pizza. Den kærlighed har bragt ham rundt i det meste af verden, hvor han blandt andet har vundet Verdensmesterskaberne i pizzabagning i 2004. En titel som han vandt for sine akrobatiske og kunstneriske egenskaber i tilberedning og bagning af en pizza.

Kan man få oppustet mave af gluten?

Ifølge forskerne kan det forklare, hvorfor det kan hjælpe på, men ikke fjerne symptomer på irritabel tyktarm, når hvede skæres ud af kosten, men man stadig får fruktaner fra for eksempel løg og artistokker.

»Gluten blev anset som skurken på grund af glutenallergi og det faktum, at folk følte en forbedring, når de stoppede med at spise hvede. Nu ser det ud til, at den antagelse var forkert« siger Peter Gibson til newscientist.