:

Hvor lander vandflyveren i KBH?

Indholdsfortegnelse:

  1. Hvor lander vandflyveren i KBH?
  2. Hvad koster det at flyve med vandflyver?
  3. Hvor hurtigt flyver en vandflyver?
  4. Hvor ofte flyver vandflyveren?
  5. Hvor flyver vandflyveren fra?
  6. Hvem ejer vandflyveren?
  7. Hvor er det billigst at flyve hen?
  8. Hvor mange kan der være i en vandflyver?
  9. Hvor lang tid tager vandflyveren?
  10. Hvor mange vandflyver er der i Danmark?
  11. Hvor er det billigst at rejse hen fra København?
  12. Hvilken dag på ugen er det billigst at flyve?
  13. Hvem ejer vandflyver?
  14. Hvilken europæisk by er billigst?
  15. Kan man flyve direkte fra København til Sicilien?

Hvor lander vandflyveren i KBH?

Den nyetablerede vandflyver-rute mellem Danmarks to største byer er en succes.

Flyvetiden har vist sig at være ca. 50 minutter mod estimeret 59 minutter. Der er god belægning på de fleste afgange og kunderne er typisk advokater, revisorer, politikere eller landskendte entertainere på vej mellem jobs og møder i København og Aarhus.

Hvad koster det at flyve med vandflyver?

Med en vandflyver forstås, at der flyves langs vandet, mens der er tale om en maskine, der ligeledes lander på vandet. Det er muligt at hoppe på en vandflyver i Aarhus eller at hoppe på vandflyveren i København. Uanset hvor du starter din oplevelse, vil du slutte din oplevelse af i den samme by, som du startede i.

På turen vil du få en fantastisk oplevelse, hvor du får en rundflyvning i både Aarhus og København samt oplever den flotte indflyvning i Danmarks to største byer langs vandet. Det bliver en oplevelse, som du og dine nærmeste sent vil glemme, hvor farten, spændingen og naturens skønhed vil være i din erindring i al evig tid.

Du kan regne med, at denne oplevelse giver dig mellem 1-2 timers vandflyvning. Tiden afhænger af, om du f.eks. vil stå af i København eller i Aarhus – alt efter, i hvilken by, du har startet din tur.

Hvor hurtigt flyver en vandflyver?

Alt er klar til første afgang på Danmarks første faste vandflyrute om få dage. Vandflyveren vil forkorte rejsetiden mellem Aarhus og København til blot én time. Billetprisen er dog i den dyre ende.

Muligheden for at reducere rejsetiden mellem Danmarks to største byer vækker glæde i erhvervslivet, hvor en mere bynær lufthavn til Aarhus længe har været et ønske.

Hvor ofte flyver vandflyveren?

Vi flyver også helligdage. Afgangene i weekenden er planlagt‚ så du kan rejse ud lørdag formiddag og retur sidst på eftermiddagen om søndagen. Perfekt til en miniferie i København eller Aarhus.

Vores fartplan er tilpasset årstiden‚ og vil derfor variere alt efter om det er sommer eller du ønsker at flyve f.eks. i december.

Hvor flyver vandflyveren fra?

AarhusAarhus er byen‚ hvor NORDIC Seaplanes har base. Hovedkontoret er placeret i glastårnet med et flot view ud over "landingspladserne" på havet. Det er også her‚ at flyet hver aften bliver serviceret‚ rengjort og kørt i hangar‚ så det er klart til morgendagens flyvninger. 

Lufthavnen ligger for enden af Østhavnsvej med Molslinjen som nabo. Der er ca. 10 minutters kørsel ind til Aarhus C‚ eller hvad der for de fleste er en frisk cykel- eller gåtur. Bemærk‚ at der ikke er etableret offentlig transport ud til området.

Hvem ejer vandflyveren?

Lars Henrik Nielsen, Jesper Mourier og Rene Mourier er fætre, og sammen har de skabt en succesfyldt forretning bestående af vandflyruter i særdeleshed Maldiverne.

Hvor er det billigst at flyve hen?

Blandt de byer, som det er billligt at rejse til i USA finder du typisk New York, Boston, Los Angeles, Orlando, Miami og San Francisco. Det er muligt at flyve til alle disse byer til alle disse byer for mindre end kr. 2.500 t/r.

USA er jo et meget stort land, så det er ikke nok, bare at kunne finde billige flybilletter til USA. Rejsen skal også gå til den del af USA, hvor du ønsker at rejse hen. Her kommer 10 byer i USA, fordelt over hele landet, med nogle af de billigste priser, som du kan forvente for en flybillet t/r.

  • New York (fra cirka kr. 1.500 t/r)
  • Boston (fra cirka kr. 1.700 t/r)
  • Los Angeles (fra cirka kr. 1.900 t/r)
  • Miami (fra cirka kr. 2.100 t/r)
  • Washington DC (fra cirka kr. 2.200 t/r)
  • Orlando (fra cirka kr. 2.300 t/r)
  • Chicago (fra cirka kr. 2.700 t/r)
  • Seattle (fra cirka kr. 2.800 t/r)
  • Las Vegas (fra cirka kr. 3.100 t/r)

Hvor mange kan der være i en vandflyver?

Den nyetablerede vandflyver-rute mellem Danmarks to største byer er en succes.

Flyvetiden har vist sig at være ca. 50 minutter mod estimeret 59 minutter. Der er god belægning på de fleste afgange og kunderne er typisk advokater, revisorer, politikere eller landskendte entertainere på vej mellem jobs og møder i København og Aarhus.

Hvor lang tid tager vandflyveren?

Den nyetablerede vandflyver-rute mellem Danmarks to største byer er en succes.

Flyvetiden har vist sig at være ca. 50 minutter mod estimeret 59 minutter. Der er god belægning på de fleste afgange og kunderne er typisk advokater, revisorer, politikere eller landskendte entertainere på vej mellem jobs og møder i København og Aarhus.

Hvor mange vandflyver er der i Danmark?

I 2012 var der fremskredne planer om at flyve med vandfly fra Aarhus Havn (ICAO: EKAC) til Københavns Havn (ICAO: EKCC). Via selskabet Samsoe Seaplanes var man i følge initiativtager Rune Balle kun én enkelt tilladelse fra at kunne sætte ruten i drift med et Cessna 208-fly.[1]

Men det var først i slutningen af 2014 at der for alvor kom skred i tingene. Erhvervsmanden og racerkører Lars Erik Nielsen var sammen med advokat og kaptajn Lasse Rungholm gået ind i projektet. Lars Erik Nielsen og to fætre havde i 2013 solgt Maldivian Air Taxi for et milliardbeløb. Maldivian havde på dette tidspunkt 45 vandfly.[2] Til Nordic Seaplanes blev der i december 2014 indkøbt et 37 år gammelt DHC-6 Twin Otter-300-fly, der før havde fløjet for det iranske selskab Iranian Naft Airlines. Det fløj i april 2015 fra Dubai til Schweiz, hvor det gennemgik en otte måneder lang totalrestaurering, ligesom der blev monteret amfibiepontoner på flyet, så det kunne starte og lande på vand og på land. Flyet fik den danske indregistrering OY-NSA.[3]

I februar 2016 var den oprindelige initiativtager Rune Balle ude af projektet, og det blev nu udelukkende ledet af Lars Erik Nielsen og Lasse Rungholm.[4] 25. maj 2016 kunne Nordic Seaplanes for første gang lette fra Nordre Toldbod i København med betalende passagerer og lande cirka 45 minutter senere i Østhavnen i Aarhus. Dette blev Danmarks første kommercielle rute med vandfly, og startede med fire returflyvninger på hverdage. Flyet opereres officielt af schweisiske Zimex Aviation Ltd.

Hvor er det billigst at rejse hen fra København?

Lige herunder finder du en top 40 over de billigste direkte flybilletter fra København t/r. Når du besøger denne side, kan du altid se, hvor det er billigst at flyve hen fra København.

Klik på det flytilbud, som du er mest interesseret i, og du bliver derefter sendt over i Travelmarkets flysøgemaskine.

Hvilken dag på ugen er det billigst at flyve?

Der findes mange søgemaskiner til flybilletter, når man bladrer rundt på nettet, og en af dem er Googles egen søgemaskine for flybilletter, kaldet Google Flights. Her har du – i lighed med alle andre steder – mulighed for at søge efter dato og steder, men du kan også vælge at være fleksibel ved for eksempel at søge efter flybilletter til en to-ugers tur til USA i september, uden at være mere specifik omkring selve rejsemålet. Du kan også bruge redskabet til at udforske flypriser over hele verden i en given periode.

Er du træt af at rejse til overrendte turistmål? I denne guide får du ny inspiration:Sådan finder du de skjulte perler, når du rejser

Hvem ejer vandflyver?

Med hang til hurtige biler og gode forretningsideer har Lars Erik Nielsen både titel af racerkører og iværksætter. Vandfly har gjort ham til mange­millionær, og nu prøver han med en rute mellem Aarhus og København.

Lars Erik Nielsen tæller møjsommeligt til 11. Én, to, tre ...

Hvilken europæisk by er billigst?

Leder du efter en billig sommerferie, så læs med her. Det behøver ikke koste en formue at rejse sydpå, og kan du lige som os lide at få noget for pengene, er det en god idé at se nærmere på disse seks rejsemål.

I forhold til Europas dyreste destinationer kan du her få sol og sommer til næsten halv pris – ikke nok med at rejsen dertil er billig, så er det også steder, hvor du kan leve på lavbudget.

Kan man flyve direkte fra København til Sicilien?

Jeg har her samlet informationer om flyfobindelser til Sicilien fra lufthavne i Danmark samt fra Hamborg lufthavn. Når du rejser med Escapeaway til Sicilien og andre rejsemål i Italien kan du frit vælge afrejselufthavn og rejselængde, samt om du vil flyve direkte eller måske sparre penge på flybilletten ved at mellemlande undervejs. Du kan også vælge at flye ud med et flyselskab og hjem med et andet for at opnår de bedste forbindelser.

Du finder samtlige flyselskaber og aktuelle flytider og priser i søgemaskinen.