:

Hvad kan man lave som firmaarrangement?

Indholdsfortegnelse:

  1. Hvad kan man lave som firmaarrangement?
  2. Hvad kan man lave som gruppe i København?
  3. Hvad kan man lave til personalefest?
  4. Hvad kan man lave to personer?
  5. Hvad kan man lave af sjove aktiviteter?
  6. Hvad er sjovt at lave i København?
  7. Hvad kan man lave i København på budget?
  8. Hvad tager man på til en firmafest?
  9. Hvad kan man lave udenfor i København?
  10. Hvad kan to bedste venner lave?
  11. Hvad kan man lave af kreative ting i København?
  12. Hvad kan jeg lave med min kæreste i København?
  13. Hvad kan man lave i København uden at bruge penge?
  14. Hvad betyder black tie for kvinder?
  15. Hvad er casual påklædning?

Hvad kan man lave som firmaarrangement?

Hvis du mangler inspiration eller konkrete forslag til et godt firmaarrangement, skal du læse med her. Vi giver dig en guide til, hvordan du kan give hele firmaet én på opleveren.

Hvad kan man lave som gruppe i København?

Blandt de mange oplevelser og aktiviteter i Købehavn, som er repræsenteret her på Funguide, finder du alt lige fra gokartbaner, byvandringer og bowlingbaner til paintball og hardball, ballonflyvning og en masse andet.

Der er også en lang række udendørs aktiviteter og oplevelser i KBH, hvis du ønsker at få en oplevelse med masser af frisk luft.

Skal der være godt med motion inkluderet, så er der også en hel masse gode valgmuligheder her.

Her på Funguide er vi specialister i at finde de sjove oplevelser og aktiviteter og der er masser af dem her på vores liste om aktiviteter, oplevelser og events i København.

Udover at du kan kigge vores aktiviteter igennem – husk at gå dem alle sammen igennem – der ligger mange sjove både i midten og slutningen af vores samling, så klik videre til næste side.

Vi har dog samlet nogle oplevelser og aktiviteter der ligger i København og som er rigtig sjove lige her:

Hvad kan man lave til personalefest?

Firmafester og sjove personalearrangementer holdes hele året rundt – lige fra årets julefrokost og sommerfest til sjove firmaarrangementer og personalemiddage.

Uanset hvad lejligheden er, så er firmafester altid en god måde at samle medarbejderne på!

Rigtig mange danske arbejdspladser afholder firmafester og personalearrangementer for at markere højtider og særlige mærkedage – og for at fejre fælles succes og vise anerkendelse for medarbejdernes hårde arbejde.

Hvis du står for planlægningen af jeres næste personalefest, kan du med fordel gribe de næste 6 super gode idéer til aktiviteter – der alle vil skabe glæde og latter længe efter, at arrangementet er overstået!

Hvad kan man lave to personer?

Måske du kender denne pinefulde situation...Du sidder derhjemme, og du kan ikke finde på noget at lave.Du er træt af netflix og vindueskiggeri og du keder dig.Det samme spørgsmål popper op i hovedet igen og igen... Hvad kan man lave, når man keder sig?

Vi har samlet 10 ting, du kan lave, når du keder dig - og det bedste er, at du kan lave dem derhjemme helt uden at skulle uden for en dør!

Hvad kan man lave af sjove aktiviteter?

Vi kender det godt. Lidt for godt.

Særligt om sommeren, hvor der ikke er en fast ramme om hverdagen, kan kedsomheden hurtigt indtræffe hos de små. Frygt ej – vi kommer den udbrændte sommerhjerne til undsætning med en liste over 50 sjove aktiviteter, som nok skal tilfredstille de små, når de kravler på vægge og lofter…

Hvad er sjovt at lave i København?

Er du på udkig efter en anderledes voksenoplevelse i København, så har vi her fundet 5 interessante oplevelser som du kan finde i København. De er både kulturelle, aktive og sjove.   

  1. Goboat Oplev København til vands. Du vil se byen på en helt ny måde og læg mærke til andre ting end du plejer. Københavns havn er fyldt med fantastiske bygninger og smukke åndehuller, der er historiske kanaler, imponerende nye arkitektur og små charmerende kroge og miljøer, der er klar til at blive udforsket og oplevet. Du er din egen kaptajn og kan have op til otte personer med på din båd. For at være kaptajn kræver det blot, at du er over 18 år.

2. Drop in Yoga Er du på udkig efter en ny, aktiv og anderledes oplevelse i København, kan du prøve drop in yoga. Her kan du prøve forskellige yoga timer, og få udforsket denne disciplin. Der er mange steder i København, der tilbyder drop in yoga timer. Så tag din partner, ven, veninde, mor eller far med under armen og prøv en drop in yoga time.      

Hvad kan man lave i København på budget?

Om tirsdagen er der gratis adgang for alle på Glyptoteket. Her kan I enten hente et gratis safari-hæfte i billetsalget og løse sjove opgaver i skulptursamlingen, eller gå på opdagelse på egen hånd blandt alt fra gamle statuer og sjove figurer til sprællevende guldfisk og faaarlige mumier - hvis I altså tør!

Om tirsdagen er der gratis adgang for alle på Glyptoteket. Her kan I enten hente et gratis safari-hæfte i billetsalget og løse sjove opgaver i skulptursamlingen, eller gå på opdagelse på egen hånd blandt alt fra gamle statuer og sjove figurer til sprællevende guldfisk og faaarlige mumier - hvis I altså tør!

Det er altid gratis at tage forbi KU.BE, som bedst kan beskrives som én stor indendørs legeplads. Huset er bygget op af forskellige kuber, der byder på hver sin aktivitet for ungerne, og alle er forbundet, så de små selv kan klatre fra kube til kube. Stedet er også udstyret med en fin café, hvor de voksne kan nyde en god kop kaffe.

Hvad tager man på til en firmafest?

Vi må nok indrømme, at kvinderne står for de fleste tøjkriser. Men vi har jo også så mange muligheder, når vi skal klæde os på! Nedenfor har vi samlet en række essentielle items. Med dem i din garderobe er du altid klar til enhver anledning, uanset om det er en low-key sommerfest eller et stort bryllup med royale vibes.

Hvad kan man lave udenfor i København?

Som det eneste sted i verden, er Roskilde stedet at være, hvis du har lyst til at prøve at komme ombord på et ægte vikingeskib, opleve de originale vikingeskibe eller få en rotur på fjorden i traditio...

Med din egen naturguide kan du opleve Møns helt unikke områder

Hvad kan to bedste venner lave?

Det første bud på noget, som du kan lave sammen med dine venner, er at gå noget mere i biografen. Der er sikkert en god biograf i den by, I bor i, og så er det jo oplagt at gøre brug af den noget mere, hvis I ikke allerede er faste gæster der.

Der kommer tit nye film på programmet, og I kan sikkert nemt finde film, som I kan blive enige om at gå ind at se. Det er nemt at planlægge, og det koster ikke alverden at komme i biografen.

Hvad kan man lave af kreative ting i København?

Det er næppe gået din næse forbi, at Creative Space har taget Københavnerne med storm. På Gl. Kongevej 154 ligger det kreative rum med den altid hyggelige atmosfære. Her kan du male på alt fra et lama-krus (du læste rigtigt) til et pizzafad med kant. Du kan sætte dit eget præg på keramikken og lægge identitet i det, du laver. Creative Space er også et yndet sted at tage på date. Her kan man være sammen om noget, og muligvis imponere, eller få sig et godt grin, afhængig af de kreative evner. 2-5 dage senere skal keramikken hentes, og på den måde er en 2. date næsten uundgåelig, medmindre du er villig til at ofre dit kunstværk. Hvis dateriet udvikler sig og kulminerer i et parforhold, har man et dejligt minde til senere. Hvis ikke, så er det jo stadig rart at spise eller drikke af noget, du selv har kreeret, og som din mor helt sikkert vil synes er pænt.

Hvad kan jeg lave med min kæreste i København?

Få en supersjov oplevelse sammen med venner og familie - prøv at køre på elektriske skateboards ved Værløse Flyvestation med Ride That Thing.

Hvad kan man lave i København uden at bruge penge?

Leder du efter gratis ting at lave i København? Glem ikke at tjekke denne liste med de bedste gratis oplevelser i København.

Det er ingen hemmelighed, at København er en af de dyreste byer i verden. Det kan dermed hurtigt blive en dyr fornøjelse, at tilbringe et par dage i storbyen.

Hvad betyder black tie for kvinder?

Når du skal vælge dresscode for kvinder, skal du tænke på kjolelængde og formalitetsniveau/hvor festligt eller casual tøjet skal være. Her er en liste over de normale valgmuligheder og hvad de betyder for kvindernes vedkommende:

Hvad er casual påklædning?

Smart casual er den mest afslappede dresscode. Hvis du får en festinvitation med denne dresscode, er det sandsynligvis en begivenhed i løbet af dagtimerne, såsom en forretningsfrokost, en simpel middag eller en mere afslappet barnedåb. Smart casual betyder, at din jakke og dine bukser ikke behøver at matche, som det er tilfældet, når du har jakkesæt på. I stedet er det meningen, at du skal have bukser på, der er i en anden farve og et andet stof end din jakke. Det kan være par chinos eller flonelbukser. Under jakken kan du vælge en ensfarvet eller en mønstret skjorte i den farve, du kan lide, plus de accessories, du foretrækker, og som passer til din smag og dit udseende. For kvinder betyder smart casual, at du kan have kjole, nederdel, jumpsuit eller bukser på. Læs mere om, hvad der er sædvanligt for dresscoden 'smart casual'.