:

Hvad kan man købe på Spangsberg lagersalg?

Indholdsfortegnelse:

  1. Hvad kan man købe på Spangsberg lagersalg?
  2. Hvad koster en kasse Spangsberg?
  3. Hvor kan man købe Spangsberg?
  4. Hvad hed Spangsberg før?
  5. Er Samba og Spangsberg det samme?
  6. Hvorfor har Spangsberg så meget 2 sortering?
  7. Er Nørregade og Spangsberg det samme?

Hvad kan man købe på Spangsberg lagersalg?

Hvis du har spørgsmÃ¥l til Spangsberg, bedes du kontakte Spangsberg direkte pÃ¥: [email protected] 

Er du vild med chokolade?

Hvad koster en kasse Spangsberg?

Ingrediensliste : Sukker, mørk vekao (sukker, vegetabilsk fedt (hel hærdet palmekerneolie), fedtfattigt kakaopulver, Emulgatorer E322 og E492), vand, glukosesirup, vafler (HVEDEMEL, palmeolie, ÆGGEBLOMMEPULVER, salt, sukker, aroma, hævemiddel E500), ÆGGEHVIDE, konsistensmiddel (E420 (ii)), surhedsregulerende (E334), aroma, skummetMÆLKspulver.

Kan indeholde spor af hasselnød, mandel, valnød, pekannød, pistacienød, cashewnød, macadamianød, soja, grahamsmel.

Hvor kan man købe Spangsberg?

Var forbi fabriksudsalget i Odense. Købte 3 poser Nørregade bolcher men Vorherre bevares. De var så bløde som vingummi. Nu holder jeg mig til flødebollerne.

Jeg købte en æske fyldte favoritter hvor chokoladen var fuldstændig smeltet og flydt ud i æsken. Jeg lavede en reklamation og svarede med navn, adresse og forskellige numre fra æsken som Spangsberg ville have oplyst i deres reklamations skema. Da det var klaret smed jeg æsken ud. Siden fik jeg det svar at de skulle bruge æsken. Jeg kunne ikke se det logiske i at jeg af mig selv skulle have fundet på at gemme æsken. Men det betød at de ikke kunne gøre noget ved fejlene i de varer de havde solgt mig. Jeg troede ikke mine egne øjne og det endte med frem og tilbage med en ekstremt uforskammet fyr Fr. An. Fra reklamations afdelingen, så jeg måtte minde ham om at det ikke var mig der havde gjort noget forkert og at der var plads til forbedring i hans kundekontakt. Det var en bizar oplevelse og minder om et firma som oprindeligt havde et godt produkt, men nu er bestyret af personer som sender Spangsberg ud i frit fald. Jeg er selvfølgelig færdig som kunde og oprigtigt overrasket over den helt ekstremt uforskammede behandling jeg fik.

Vi kørte til Kongelundsvej 32 til Spangsberg fabriks udsalg - havde set det på jeres hjemmeside. Og dødskuffede er vi, da en forbipasserende sagde, at det var længe siden det fabriksudsalg var lukket. Få dog jeres hjemmeside på nettet ajourført. Vi ville have købt flere ting, men altså helt forgæves

VAR GODT ENGANG ,men nu kan det ikke bliver ringe,gider ikke købe de fup boller mere,nu bliver det kun frelsens cokolade flødeboller, det er kvalitet

Hvad hed Spangsberg før?

  • Her er navne på bolcherne i Lossepladsen (BonBon): Bussemænd: er et grønt bolche med pulver i midten.
  • Rådne Fisk: er det lidt aflange røde bolche med pulver i.
  • Andemad: er det sorte og lysegrønne bolche.
  • Mågeklatter: er de lyse brune bolcher med en sort streg. De er ternede.

Michael Spangsberg grundlagde sin formue i 1985, da han overtog en lille bolsjefabrik i Næstved. Det skulle senere blive til slikuniverset BonBon med berømte navne som hundeprutter og mågeklatter. I 1992 var BonBon-slikket blevet så populært, at Michael Spangsberg lagde grundstenen til BonBon-land.

Hunde prutter enten når de har slugt luft eller når der opstår en ubalance i tarmsystemet. En ubalance, der giver prutter, kan komme ved foderskift eller hvis din hund har en sart mave. Hvis din hund prutter meget, kan du det sikkert. Det kan lugte grimt, er ulækkert og måske er der endda lyd på.

Vi er klar over, at der florerer en falsk video på nettet, hvor en person angiveligt skulle falde ud af vores forlystelse Svend Svingarm. Det er selvfølgelig ikke sandt. Der er ALDRIG faldet nogen ud af ham. Desværre er der rigtig mange, som tror på det.

Er Samba og Spangsberg det samme?

Michael Spangsberg forsætter sin oprustning på det danske flødebollemarked med et opkøb af en stor jysk konkurrent.

Michael Spangsberg ønsker ikke at oplyse købsprisen.

Hvorfor har Spangsberg så meget 2 sortering?

We use cookies from other companies in order to show you ads off of our Products, and provide features like maps, payment services and video.

We use cookies from other companies in order to show you ads off of our Products, and provide features like maps, payment services and video.

Er Nørregade og Spangsberg det samme?

Historien starter hos en lille chokoladefabrik i Taastrup. Kort tid forinden har lokalerne været i brug af en legetøjsgrossist. Det bliver der dog lavet om på, da Michael Spangsberg tager over, og det hele er snart omdannet til chokoladeproduktion. De første produkter, der forlader den lille fabrik, er især dessertchokolade og marcipanbrød, der sælges som firmagaver. Hele familien hjælper til med at producere og pakke produkterne, når der er travlt.