:

Hvilke koncerter er der i 2023?

Indholdsfortegnelse:

  1. Hvilke koncerter er der i 2023?
  2. Hvem spiller i Vega?
  3. Hvor lang tid tager en koncert?
  4. Hvor er der koncert i København?
  5. Hvem kommer til Grøn koncert 2023?
  6. Hvad sker der i 2023 i Danmark?
  7. Hvad hed Store Vega før?
  8. Hvor gammel skal man være for at komme ind på VEGA?
  9. Hvilket tøj tager man på til koncert?
  10. Hvor er det bedste sted at stå til en koncert?
  11. Hvem spiller i København 2023?
  12. Hvad sker der i København i 2023?
  13. Hvor spiller Nik og Jay i 2023?
  14. Hvor spiller Minds of 99 i 2023?
  15. Hvem kommer til Grøn Koncert 2023?
  16. What festivals are happening in 2023?
  17. How many Coldplay concerts are there in 2023?
  18. When will The Lumineers perform in 2023?
  19. When will Paul McCartney & Ozzy Osbourne perform in 2023?
  20. How many Coldplay concerts are there in 2023?
  21. When will The Lumineers perform in 2023?
  22. When will Paul McCartney & Ozzy Osbourne perform in 2023?
  23. When will Snoop Dogg & Neil Diamond perform in 2023?

Hvilke koncerter er der i 2023?

Nulstil Alle Ingen Senest tilføjet

Alice Amager Bio Beta Basement Bremen Teater Den Grå Hal Docken Falkoner Salen Forum Hotel Cecil Huset, Musikcafeen Huset, Stardust Huset, Xenon kayak bar KB Hallen DR Koncerthuset Loppen Mojo Pumpehuset Råhuset Rundetaarn: Bibliotekssalen Rundetaarn: Rundetaarn, Hovedbiblioteket, Nikolaj Kunsthal, Thorvaldsens Museum og Glyptoteket Rust Alice på Stairway Stengade KraftWerket Ideal Bar Lille VEGA Royal Arena Store VEGA Reffen Øregårdsparken

Hvem spiller i Vega?

Lille VEGA tickets and information. Get up to date info on Lille VEGA concert tickets, schedules and much more at LiveNation.dk.

Hvor lang tid tager en koncert?

Vi skal til koncert i Parken d. 27. juni hvor der er udsolgt til Guns N' Roses. I den forbindelse er vi ved at reservere bord på en restaurant i nærheden. Men vi kan ikke helt finde ud af hvor tidligt man skal være der. Dørene åbner kl. 17.30 og opvarmning starter kl. 19.30. Vi har billetter til området foran scenen (Golden Circle).

Hvor er der koncert i København?

København er en by fuld af fest og farver og hver måned finder du masser af begivenheder med livemusik. Live musik-begivenhederne i København findes i alle størrelser og skalaer fra store koncerter med de største bands fra hele verden til små intime koncerter for nichepublikummet.

Så uanset om du er til pop, hard rock eller jazz, så kan du være sikker på at finde en begivenhed, der falder i din smag. Nedenfor kan du læse mere om nogle af de mest populære steder at opleve live musik i København.

Oplev nogle af Københavns største koncerter og sportsbegivenheder i Royal Arena

Royal Arena er Københavns nye, multifunktionelle arena, der med sine fleksible rammer huser events inden for både sport...

DR Koncerthuset i København er tegnet af den berømte franske arkitekt Jean Nouvel.

Udover at være et smukt og iøjnefaldende vartegn, er DR Koncerthusets største sal. Koncertsalen, udstyret med en fa...

Hvem kommer til Grøn koncert 2023?

Grøn er igen i år klar til at rykke på græs og skabe den velkendte Grøn-stemning for både gæster og frivillige! Dette års turné bliver helt særlig, da Tuborg og Muskelsvindfonden kan fejre 40 festlige år sammen med gæsterne, når Grøn lægger vejen forbi otte danske byer fra den 20.-30.juli – herunder Tårnby, Kolding, Aarhus, Aalborg, Esbjerg, Odense, Næstved og Valby.

Når Grøn-turneen ruller af sted til sommer, bliver det en ganske særlig turné. Siden begyndelsen i 1983 med Sneakers og Frede Fup på plakaten har Grøn vokset sig større og større, og nu er turplan nummer 40 klar! Festivalgæster, artister og frivillige kan godt begynde at glæde sig til at fejre denne milepæl med live-musik, kolde fadøl og ægte Grøn-stemning. Som noget nyt starter festen i år i Tårnby, som får besøg af Grøn for allerførste gang.

Hvad sker der i 2023 i Danmark?

Hvert år gæster verdens bedste og mest hypede bryggerier i København til det, der formentlig er verdens vildeste ølfestival.

Uanset om du er inkarneret ølnørd eller bare synes, det er spændende at smage noget nyt, så er Beer Celebration Copenhagen et besøg værd, fordi du kan smage noget af det bedste, ølverdenen kan præstere, lige midt i København.

Den nuværende udgave af Copenhagen Jazz Festival har været afholdt siden 1979, men festivalen kan faktisk dateres helt tilbage til 1962. Arrangementet skaber et rum hvor den originale jazzmusik bliver fejret samtidig med at nye tendenser indenfor genren får lov til at udfolde sig. 

I løbet af festivalen vil der være mere end 1200 koncerter fordelt på 120 scener rundt omkring i hovedstaden. 

Hvis du er vild med jazz, så er Copenhagen Jazz Festival lige begivenheden for dig!

Copenhell er en rockfestival og den foregår på Refshaleøen i København. Arrangementet er blevet afholdt siden 2010 og er Danmarks største Metalfestival. 

Her bliver der hvert år præsenteret en række dygtige rock- og metalmusikere, som optræder på de 3 scener, der selvfølgelig er navngivet som Helvíti, Hades og Pandæmonium. Festivalen rummer selvfølgelig også øltelte, underholdning, kunst og meget mere – så her vil være et væld af oplevelser for den rock- og metalinteresserede!

Hvad hed Store Vega før?

Med TDC som hovedsponsor planlagde Vega et spillested med arbejdstitlen Mega Vega med en publikumskapacitet på 5.000, hvilket skulle give muligheder for større koncerter i en rigtig koncertsal frem for sportshaller og lignende. Projektets bankgaranti var i Roskilde Bank og da denne bank krakkede under finanskrisen i 2008, trak Københavns Kommune sin støtte til projektet tilbage.[1]

Hvor gammel skal man være for at komme ind på VEGA?

Vi bliver ofte spurgt om aldersgrænser på koncerter, og svaret er, at der ikke er nogen aldersgrænser på koncerter i VEGA.

Undtagelsen er koncerter/arrangementer, der starter eller fortsætter efter midnat, hvor der kan være aldersgrænse på. Det vil i så fald fremgå af VEGAs hjemmeside.

Hvilket tøj tager man på til koncert?

Du sad klar online, da billetterne blev frigivet, du fik fat i nogle af de bedste pladser og nu er det snart tid til koncerten - men hvad skal du tage på? Det kan være svært at finde det perfekte outfit til denne type begivenhed, især hvis du ikke tager til koncert ofte. Hvor fest og byture i mange tilfælde betyder ny garderobe, så er koncerter langt mere alsidige og du kan sagtens sammensætte et smart og behageligt outfit, ud fra de ting, du allerede har i garderoben.

Hvor og hvornår skal du til koncert?Der er stor forskel på koncert typer og derfor kan du med fordel foretage en smule research, for at sikre dig, at du klæder dig passende på til begivenheden. Hos Reviewsbird kan du læse anmeldelser fra andre danskere og dermed gøre din koncert til en drømmeoplevelse.

Hvor er det bedste sted at stå til en koncert?

Lige nu brager lyden fra koncerter og festivaler over hele Danmark. Du kender måske det der med, at bassen er for høj, eller for lav, at man hører sangen dobbelt, at man ikke kan høre hvad der bliver sunget, eller at man bare ikke kan høre noget overhovedet… For der kan være stor forskel på koncertoplevelsen alt efter, hvor koncerten bliver afholdt, og faktisk også hvor du helt specifikt står til koncerten. Men hvor skal man så stå for at få den bedste lyd til en koncert? Se med i videoen. --- Velkommen til P3 Essensens YouTube-kanal. Her kan du se overraskende og oplysende videoer om den verden, vi lever i. Du er velkommen til at indlejre/embedde vores videoer på din hjemmeside. Husk at tale pænt. Kanalen modereres efter DR's debatregler på sociale medier: https://dr.dk/talpænt Fejl og fakta vil fremgå på følgende side: https://www.dr.dk/etik-og-rettelser/f... Du kan sende ris, ros og klager på https://dr.custhelp.com/

Hvem spiller i København 2023?

Elsker du koncerter er København et fantastisk sted at bo eller bare besøge. Her er der rig mulighed for både at opleve små intime koncerter med lokale kunstnere og store stadionkoncerter med verdensnavne. Vi guider dig til alle dine muligheder i København. 

København er særligt kendt for sine store spillesteder som f.eks. Parken, Royal Arena og Plænen i Tivoli, der jævnligt trækker verdensnavne til vores lille land. Også nogle af landets største navne som Suspekt, DAD og Nik & Jay fylder de store haller med liv og glade dage. Der er altså masser af muligheder for at få en af de helt store oplevelser i vores skønne hovedstad.

Hvad sker der i København i 2023?

Der er rigtig mange forskellige ting, man kan opleve. Det afhænger dog af, hvilken type oplevelse man søger, samt hvilket budget man har. Udvalget tæller bl.a:

En oplevelsesgave er en gave, der giver modtageren mulighed for at opleve noget spændende og unikt. Oplevelser er blevet meget populære i de senere år, da de giver mulighed for at skabe minder og oplevelser sammen med venner og familie, frem for at samle støv på hylden.

Der findes et utal af forskellige oplevelsesgaver, så der er noget for enhver smag.

Hvor spiller Nik og Jay i 2023?

We process your data to deliver content or advertisements and measure the delivery of such content or advertisements to extract insights about our website. We share this information with our partners on the basis of consent and legitimate interest. You may exercise your right to consent or object to a legitimate interest, based on a specific purpose below or at a partner level in the link under each purpose. These choices will be signaled to our vendors participating in the Transparency and Consent Framework. Cookies Policy

Always Active

Hvor spiller Minds of 99 i 2023?

The Minds of 99 gør hvad ingen danske artister har gjort før: De spiller to koncerter i Parken

The Minds of 99 har vokset sig større end nogen, nogensinde, inklusive bandet selv, havde tænkt muligt. Torsdag d. 7. september kl. 10.00 sættes to stadionkoncerter - i alt 70.000 billetter - i salg. The Minds of 99s seneste indendørsturné endte med dansk salgsrekord og sammen med deres historiske, udsolgte koncert i Parken, solgte bandet mere end 130.000 billetter samlet. Næste sommer vender Danmarks måske største band tilbage til Parken.

Hvem kommer til Grøn Koncert 2023?

Benjamin Hav og Muskelsvindfonden kickstarter en turné rundt på de danske ungdomsuddannelser med projektet ‘Pærfekt Croquis’, som skal sætte perfekthedskulturen på dagsordenen.

What festivals are happening in 2023?

Frederikssund Festival 2023 Baskery, PATINA (DK), and Louis Pax O Days Festival 2023 Underworld, Erika de Casier, and Julie Pavon Frigjort Festival 2023 strongboi, Honeyglaze, Deki Alem, Excelsior, Smag På Dig Selv, Boko Yout, Mavourneen, and Melodi Ghazal

How many Coldplay concerts are there in 2023?

Sort byDate of ConcertPopularityNewly Announced Ranking Artist #1 Coldplay52 concerts to Septem Alternative Rock / Indie #2 Eagles20 concerts to Novem Pop Music / Soft Rock #3

When will The Lumineers perform in 2023?

The Lumineers20 concerts to Novem Alternative Rock / Indie #122 30 Seconds to Mars4 concerts to Octo Alternative Rock / Indie #123 Lionel Richie15 concerts to Octo Pop Music / Soft Rock

When will Paul McCartney & Ozzy Osbourne perform in 2023?

Paul McCartney14 concerts to Decem Pop Music / Soft Rock #43 Chicago - The Band25 concerts to Novem Pop Music / Soft Rock #44 Ozzy Osbourne1 concert to Octo Hard Rock / Heavy Metal #46 Pitbull26 concerts to Decem Rap / Hip-Hop

How many Coldplay concerts are there in 2023?

  • Sort byDate of ConcertPopularityNewly Announced Ranking Artist #1 Coldplay52 concerts to Septem Alternative Rock / Indie #2 Eagles20 concerts to Novem Pop Music / Soft Rock #3

When will The Lumineers perform in 2023?

  • The Lumineers20 concerts to Novem Alternative Rock / Indie #122 30 Seconds to Mars4 concerts to Octo Alternative Rock / Indie #123 Lionel Richie15 concerts to Octo Pop Music / Soft Rock

When will Paul McCartney & Ozzy Osbourne perform in 2023?

  • Paul McCartney14 concerts to December 16, 2023 Pop Music / Soft Rock #43 Chicago - The Band25 concerts to November 18, 2023 Pop Music / Soft Rock #44 Ozzy Osbourne1 concert to October 06, 2023 Hard Rock / Heavy Metal #46 Pitbull26 concerts to December 11, 2023 Rap / Hip-Hop

When will Snoop Dogg & Neil Diamond perform in 2023?

  • Snoop Dogg5 concerts to Octo Rap / Hip-Hop #30 Neil Diamond1 concert to Novem Pop Music / Soft Rock