:

Hvad kan man lave i København i dårligt vejr?

Indholdsfortegnelse:

 1. Hvad kan man lave i København i dårligt vejr?
 2. Hvad kan man lave af indendørs aktiviteter?
 3. Hvad kan man lave når det er dårligt vejr?
 4. Hvad kan man lave med sin kæreste i København?
 5. Hvad er sjovt at lave i København?
 6. Hvad skal vi lave indendørs?
 7. Hvad kan man lave med sin kæreste?
 8. Hvad kan man lave med sin kæreste en lørdag aften?
 9. Hvad kan man lave af sjove ting med sin kæreste?
 10. Hvad skal unge se i København?
 11. Hvad kan man lave 2 personer?
 12. Hvad kan man lave når man er sammen med sin mor?
 13. Hvad kan man lave med sin kæreste Vi Unge?
 14. Hvad skal jeg lave i KBH?
 15. Hvad kan min kæreste og jeg lave?

Hvad kan man lave i København i dårligt vejr?

Blandt de mange oplevelser og aktiviteter i Købehavn, som er repræsenteret her på Funguide, finder du alt lige fra gokartbaner, byvandringer og bowlingbaner til paintball og hardball, ballonflyvning og en masse andet.

Der er også en lang række udendørs aktiviteter og oplevelser i KBH, hvis du ønsker at få en oplevelse med masser af frisk luft.

Skal der være godt med motion inkluderet, så er der også en hel masse gode valgmuligheder her.

Her på Funguide er vi specialister i at finde de sjove oplevelser og aktiviteter og der er masser af dem her på vores liste om aktiviteter, oplevelser og events i København.

Udover at du kan kigge vores aktiviteter igennem – husk at gå dem alle sammen igennem – der ligger mange sjove både i midten og slutningen af vores samling, så klik videre til næste side.

Vi har dog samlet nogle oplevelser og aktiviteter der ligger i København og som er rigtig sjove lige her:

Hvad kan man lave af indendørs aktiviteter?

Længst ude ved en af Danmarks smukkeste naturattraktioner, Møns Klint, ligger GeoCenteret af samme navn. Centeret, der fortæller om Danmarks fødsel, er fyldt med aktiviteter til flere timer, en hel dag - ja, måske endda flere, hvis I skal nå at få det hele med! Den fantastiske udstilling med masser af interaktivitet og 3D-biograf er nemlig ikke det eneste, I kan opleve.

Hvis der kommer ophold i regnvejret, bør I kridte skoene og tage en tur ned af trapperne for at nyde udsigten og de imponerende klipper på tætteste hold, og måske kan I tage en skat med hjem fra stranden i form af et fossil. Hvis I er klar på lidt udfordringer, kan I give jer i kast med trætopbanerne i det omkringliggende skovområde. Hvis højderne ikke lige er jer, så bliver der også tilbudt guidede Mountain Bike-ture og deciderede fossiljagter! 

De dygtige guider fra Koldkrigsmuseum Stevnsfort står som altid parat til at vise rundt i det helt særlige underjordiske fort fra den kolde krigs tid. Derudover stiller fortet skarpt på atombomben med en særudstilling, som udforsker de problematikker og dilemmaer, der omgiver atombomben. Som noget helt unikt kan de lidt ældre (15 år og opefter) afprøve evnerne som kampvognsfører i minikampvognene!

Hvad kan man lave når det er dårligt vejr?

Når den danske sommer byder på regnvejr, hvilket den jo som oftest gør, så har vi brug for at finde på noget sjovt at lave indendørs. Vi har samlet en lang række ideer, som vi håber, at I kan blive inspireret af. Har du en ide, vi ikke har med her, så skriv den nederst i artiklen, så andre kan få glæde af ideen.

Hvis I har en biograf i nærheden, så tag et kig på, hvilke film, der går i øjeblikket. Her på Sjovforbørn.dk, kan du se de seneste anmeldelser eller en liste over alle de sjove familiefilm. I denne sommer kan I bl.a. se den nye Peter Pedal film eller Ice Age 3 eller for de lidt større børn Harry Potter og Halvblodsprinsen.

Hvad kan man lave med sin kæreste i København?

Er relationen forholdsvis ny, er det en god idé at finde noget at mødes omkring. Det kan hurtigt blive akavet at stirre intenst ind i et par øjne, som du aldrig har set før – især hvis de begynder at flakke, fordi samtalen er ved at dø ud. Mød derfor hinanden et sted, hvor samtaleemnerne ligger i omgivelserne.

1. Minigolf – Her får du rig mulighed for at være charmerende, mens du svinger køllen og sipper til en øl. Dør samtalen lidt hen, kan I tale om, hvor gode eller dårlige I er, og I kan stjæle små blikke uden at være tvunget til intens øjenkontakt. Regner det? Frygt ej, der er også mange muligheder for indendørs minigolf.

2. Bordtennisbar – Bare rolig, du behøver ikke at være en ferm atlet for at invitere din date på bordtennisbar. Det handler mere om at spille halvdårlig bordtennis omkring et bord med fremmede mennesker, hvorefter dig og din flirt kan trække jer tilbage og sludre over en øl. 

Hvad er sjovt at lave i København?

Blandt de mange oplevelser og aktiviteter i Købehavn, som er repræsenteret her på Funguide, finder du alt lige fra gokartbaner, byvandringer og bowlingbaner til paintball og hardball, ballonflyvning og en masse andet.

Der er også en lang række udendørs aktiviteter og oplevelser i KBH, hvis du ønsker at få en oplevelse med masser af frisk luft.

Skal der være godt med motion inkluderet, så er der også en hel masse gode valgmuligheder her.

Her på Funguide er vi specialister i at finde de sjove oplevelser og aktiviteter og der er masser af dem her på vores liste om aktiviteter, oplevelser og events i København.

Udover at du kan kigge vores aktiviteter igennem – husk at gå dem alle sammen igennem – der ligger mange sjove både i midten og slutningen af vores samling, så klik videre til næste side.

Vi har dog samlet nogle oplevelser og aktiviteter der ligger i København og som er rigtig sjove lige her:

Hvad skal vi lave indendørs?

Find en af Danmarks bedste indendørs gokartbaner! Det er et genialt indslag til alle slags arrangementer. 

Uanset om det er til julefrokosten, polterabend, familieturen eller firmaturen – så er gokart en sjov oplevelse. Og ikke mindst fordi, når i køre på en indendørs bane, skal i ikke tænke på om vejret nu holder, om det er uden for sæson eller andet. I kan gøre det helt uden bekymring for det. 

Helt ærligt – vil et kursus i mad ikke være en vild fed oplevelse til madøret?

I dag er det sådan, at mange steder har korte eller 1-dags kurser i forskellige typer af mad. Så hvis der er et eller andet, man synes er lækkert, kan man få et par timers kursus og blive bedre til ens livret.

Og det bedste må helt sikkert være, at du får lov til at spise det du laver, når du er færdig. 

… og nyd en hyggelig tur på et af de mange, spændende museer vi har i Danmark. 

“EJ, hvor er det ærgerligt det begyndte at regne – vi skulle ellers udenfor og lave noget.”

Hvad kan man lave med sin kæreste?

Hvad er det lige, man skal bruge tiden på, når man er sammen med sin kæreste? Vi giver dig nogle tips til forskellige ting, som dig og din kæreste kan lave sammen.

Sjove ting, I kan lave:

Hvad kan man lave med sin kæreste en lørdag aften?

Tag en kurv med lækker mad og find en hyggelig park, hvor I kan nyde hinandens selskab. Glæd jer til at slappe af i det grønne og nyd naturens skønhed sammen.

Tænd stearinlysene, find brætspillet frem eller lav en liste med spørgsmål til hinanden. Det er den perfekte mulighed for at lære hinanden bedre at kende og have en sjov aften sammen.

Tag en romantisk tur langs stranden ved solnedgang. Lyden af bølgerne og det smukke syn af solen, der forsvinder i horisonten, vil skabe en utrolig stemning.

Find en hobby, I begge kan lide, og dyrk den sammen. Om det er at lave mad, danse eller male, giver det jer mulighed for at skabe noget sammen og lære hinanden bedre at kende.

Hvad kan man lave af sjove ting med sin kæreste?

Jeg begynder med de fem sjove date ideer til singlerne der skal på første date.

Jeg kan huske fra mine single år at diverse dates hurtigt blev ensformige. Jeg blev stort set altid budt på en kop kaffe og en gå tur om søerne eller på vin og ost på en lille tapas restaurant i byen.

Den første af mine sjove date ideer er en god gang tennis. Personligt er jeg forfærdelig til tennis, men en af de sjoveste dates jeg nogensinde har været på var på en tennisbane.

Det er en sjov og aktiv date og du får noget ud af den selv hvis du ikke ser nogen fremtid med personen du deler oplevelsen på.

Hvad skal unge se i København?

Jeg må blankt erkende, at dette er min absolutte yndlingsting at lave i København om sommeren. Da jeg i sommeren 2020 første gang ville booke en GoBoat og sejle rundt med mine venner nede i havnen, så blev jeg dog slemt skuffet – alle bådene til den kommende weekend var nemlig bookede.

Det vidner meget godt om, hvor populært det er at leje sin egen båd og sejle rundt i havnen 😀

Et par uger senere fik vi dog endelig booket en GoBoat i 2 timer, hvilket vi alle så meget frem til.

Skal du til København, må du bare ikke snyde dig selv for en tur i Tivoli. Uanset om du har været der før eller ej, er det altid både tiden og pengene værd at besøge den smukke have og forlystelsespark i hjertet af København.

Med sin beliggenhed lige overfor Københavns Hovedbanegård kan du køre direkte til døren.Vær opmærksom på, at det nok er nemmest at ankomme til Tivoli med offentlig transport, da det ikke ligefrem bugner med parkeringspladser omkring Tivoli. 

Hvis du vil gøre det nemmere for dig selv at besøge Tivoli , kan du med fordel booke dine billetter hjemmefra.

Hvis du interesserer dig for det danske kongehus, bør du lægge vejen forbi Amalienborg Slot. Det er her, Danmarks monark bor, hvilket i skrivende stund vil sige Hendes Majestæt Dronning Margrethe II.

Amalienborg Slot finder du tæt på en række andre seværdigheder i centrum af København, som også er værd at besøge, hvis du kommer forbi. Det er blandt andet Frederiks Kirke, Marmorkirken, Amaliehaven og Skuespilhuset. 

Hvis du tager forbi Amalienborg Slot, kan du time det således, at du får mulighed for at opleve Den Kongelige Livgardes vagtskifte, hvilket sker kl. 12.

Når du har besøgt det sted, hvor den danske regent residerer, bør du næsten også lægge vejen forbi Christiansborg Slot, eller bare Christiansborg som det går under i daglig tale.

Her har du mulighed for at se og besøge Danmarks måske vigtigste arbejdsplads, nemlig Folketinget.

Noget af det mest unikke ved Christiansborgs historie må være, at Borgen er brændt ned hele to gange, så bygningen er opført over tre omgange. Sidste gang det brændte var den 3. oktober 1884, og først i 1928 anså man slottet som endeligt genopbygget. 

Det sidste slot på listen, som jeg har valgt at tage med i dag, er Kronborg Slot. Dog vil jeg kun anbefale dig at besøge det, hvis du har flere dage at gøre godt med i København.

Turen kan hurtigt tage et par timer ud af din dag, så hvis du har kort tid og gerne vil se så meget som muligt, bør du fokuserer på alt det du kan se inde i selve København. Men har du tid, er Kronborg ved Helsingør en stor oplevelse. 

En af de mest oplagte oplevelser at få, når du er i København, er en tur rundt i kanalerne på en guidet kanalrundfart.

På en kanalrundfart vil du blive sejlet forbi nogle af byens vigtigste monumenter og bygninger, og undervejs på turen vil der livligt blive fortalt om de københavnske seværdigheder I passerer undervejs. Guiden vil snakke både dansk og engelsk, så det er til at forstå for alle.

Hvad kan man lave 2 personer?

At bruge tid sammen med venner er ikke kun fantastisk, fordi det hjælper dig med at skabe minder, men også på grund af de fordele, der følger med det.

Hvad kan man lave når man er sammen med sin mor?

Stop lige her - Du er kommet til det helt rette sted! Vi har et stort udvalg af oplevelsesgaver, der vil få enhver mors hjerte til at smelte.

Hvad kan man lave med sin kæreste Vi Unge?

Har du endelig fået en date med en, du er vild med, eller din nye kæreste, og tænker du over, hvad han egentlig gider at lave sammen med dig? Så læs med her, hvor vi har spurgt fire drenge, hvad man kan lave sammen med dem, som de også synes, er hyggeligt.

Læs også: Hvordan kommer man i snak med en fyr?

Hvad skal jeg lave i KBH?

Der er flere hemmelige oaser i København, der alle er velegnede til et lille pusterum eller mÃ¥ske en hyggelig picnic. Besøg fx Det Kongelige Biblioteks Have midt i byen bag Christiansborg Slot. Bag Designmuseum Danmark ligger den fine Grønnegaard, hvor man kan slappe af med en kop kaffe fra museumscafeen. PÃ¥ Vesterbro kan du besøge Skydebanehaven, der ligger godt gemt bag en høj mur, og pÃ¥ Ã˜sterbro har du Classens Have, der ved første øjekast mest ligner en privat have.

Besøg Cisterne - Museet for moderne glaskunst, der efter sigende er det eneste museum i Europa, hvor der ikke trænger dagslys ind. Museet er indrettet i Københavns underjordiske drikkevandscisterner, der tidligere rummede 16 mio. liter vand. 

Hvad kan min kæreste og jeg lave?

Du kan finde massevis af steder, der underviser i alle mulige ting. Ofte kan du finde disse hold på dit lokale bibliotek og på folkeuniversitetet, eller du kan finde dem i små lokale kunstforretninger eller -foreninger eller i større butikker. Du kan for eksempel tage et keramik-kursus, klatrekursus eller surferkursus.

Denne idé til date er ret sjov. Lad som om der ikke er strøm i huset, herunder heller ikke på jeres telefoner eller tablets. Fest som om det var år 1799. Tænd en masse stearinlys, og spil kort eller brætspil – eller andre hyggelige ting, du ville lave, hvis ikke der var strøm i huset.