:

Hvad kan jeg give til min mor?

Indholdsfortegnelse:

 1. Hvad kan jeg give til min mor?
 2. Hvad er en god gave til sin mor?
 3. Hvad giver man en kvinde på 60 år?
 4. Hvad giver man sin mor i 50 års gave?
 5. Hvad kan man gøre for at gøre sin mor glad?
 6. Hvad giver man en kvinde på 75?
 7. Hvad giver man en dame på 80 år?
 8. Hvad giver man kvinden der ikke ønsker sig noget?
 9. Hvad ønsker Gamle damer sig?
 10. Hvad ønsker en 70 årig kvinde sig?
 11. Hvad kan man lave med sin bedstemor?
 12. Hvad kan man lave far og datter?
 13. Hvad ønsker gamle mennesker sig?
 14. Hvordan giver man en oplevelse i gave?
 15. Hvad giver man en kvinde på 70?

Hvad kan jeg give til min mor?

Er du på udkig efter den perfekt gave til mor, er du kommet til det rette sted. Vi har samlet inspiration til en masse fine gaver, som din mor helt sikkert vil elske. Gå på opdagelse i de mange gaver til mor her.

Er din mor vild med boligindretning og lignende, kan det være en god idé at give din mor en gave, som hun kan bruge i boligen. Der er mange forskellige muligheder, når det kommer til boliggaven til mor. Et eksempel kan være nogle pynteting, hun kan pynte boligen med. Der findes en masse fine pynteting, der kan være en god gave til mor. Der er blandt andet figurerne fra Kay Bojesen, som kan være en rigtig fin gave til mor. Der er nemlig en masse forskellige muligheder, og du kan helt sikkert finde en figur, der passer til hendes stil. Du kan også gå efter nipsting som en Lyngby-vase eller en Kähler-vase, som allerede har fundet vej til mange danske hjem. Er din mor til det klassiske og traditionelle look, finder du også en masse fine ting fra Royal Copenhagen, som kan være den ideelle gave til mor. Det behøver dog ikke nødvendigvis at være alle de velkendte brands, du skal kigge efter, når du skal finde gaven til mor. Finder du den fineste pynteting fra et ukendt brand, kan det sagtens være den helt rigtige gave til mor, hvis du tænker, at den passer perfekt til hende.

Hvad er en god gave til sin mor?

Skal verdens bedste mor have den perfekte gave? Vi har samlet en række forslag til gaveideer til mødre i alle aldre – fra de helt nybagte til de garvede. Den bedste gave til mor er en gave, der både er personlig, og som overrasker, og dem kan du finde mange af her på siden. Vi samarbejder med en række stærke brands for at kunne give et stort udvalg i gaver til mødre – og det kan være alt fra barselsgaver, til mors dags gaver til fødselsdagsgaver og julegaver.

Her hos sendentanke.dk kan du hurtigt, nemt og sikkert sende en tanke komplet med en gave eller et gavekort til f.eks. din mor. Det kan være en lille gave i hverdagen som en kop kaffe eller en enkelt rød rose, eller det kan være en stor gave til en rund fødselsdag som f.eks. et wellness ophold eller et weekendophold på en kro/et hotel. Fælles for alle gaver og gavekort er, at du vælger gaven her på siden, og så sendes en gavekode til modtagerens mobiltelefon, som så kan indløse gaven enten i en butik eller i en webshop. Nemmere bliver det ikke at overraske med en fin kreativ gave til mor.

En ekstra lille julegave til mor kunne f.eks. være julegodter fra Peter Beier, en fødselsdagsgave kunne være at overraske med en brunch for to, og en mors dags gave kunne være at sende en enkelt rød rose. Det kan alt sammen lade sig gøre med sendentanke.dk, og vi har alt i både billige gaver til mor og mere dyre gaver til mor. 

Hvad giver man en kvinde på 60 år?

60-årige mennesker kan oftest kaldes rigtige hygge mennesker. Livet handler nu mere om børnebørn og det gode liv frem for arbejde og egne børn. Men hvad giver man mænd og kvinder i 60 års gaver? Læs mere om alle vores fødselsdagsgaver her.

Til en 60 års fødselsdag bliver mange ofte blanke ved tanken om at finde den gode gave til fødselaren. En 60-årig kvinde eller mand har alt, og de har oplevet en del, men bliver man virkelig nogensinde for gammel til at opleve noget nyt? 

Hvad giver man sin mor i 50 års gave?

50 årige kvinder fortjener lækre gaver, forkælelse og gode oplevelser. Uanset om du skal finde en gave til din mor, veninde eller elskede, kan du med sikkerhed vælge noget godt fra listen her:

Hvad kan man gøre for at gøre sin mor glad?

Når du kigger på dit mor og datter forhold, er du så tilfreds med det? Holder I af hinanden og respekterer I hinandens grænser? Forstår hun dig og forstår du hende?

Eller er jeres mor og datter relation nogen gange alt for vanskelig og konfliktfyldt? Det er desværre ikke usædvanligt. For lige præcis forholdet mellem mor og datter er ofte sværere end så mange andre forhold. Her på siden kan du læse mere om hvorfor!

Hvad giver man en kvinde på 75?

Her findes der mange muligheder. Du kan give alt fra skønlitterære klassikere til faglitteratur. Tænk på hvilke hobbyer og interesser, han/hun har – måske kan du finde en egnet hobbybog?

Eventuelt kan et abonnement på en avis eller bogklub være en god 75 års fødselsdagsgave.

Hvad giver man en dame på 80 år?

Find den ideelle gave til 80-årige mænd. Hvad end du søger gaveideer til far, farfar eller morfar, tilbyder vi et bredt sortiment af gaver til manden på 80 år, som har alt. Fra humoristiske krus og stilfulde boligdekorationer til teknologiske nyskabelser og udendørs tilbehør - vi har noget for enhver smag. Et par seje gadgets til hjemmet kan gøre hverdagens opgaver lettere og mere komfortable, mens dekorative elementer som vægkunst eller rørende fotorammer bringer glæde ind i hjemmet. Udforsk vores online udvalg og find den perfekte fødselsdags- eller julegave til den særlige mand på 80.

Hvad giver man kvinden der ikke ønsker sig noget?

Hvis du har brug for inspiration til din gavejagt, så har vi udvalgt 50 særlige gaver, vi ved, vil gøre mange kvinder glade. Vi har brugt MANGE timer på research – og naturligvis taget pigerne i vores liv med på råd. Lad det være sagt med det samme, der er ikke noget entydigt svar på, hvad hun ønsker sig. Nogle kvinder ønsker sig spændende oplevelsesgaver som ophold, lækre middage og andre overraskelser, mens andre gerne vil have mere materielle ting. Derfor finder du begge dele i vores populære guide.

Hvad ønsker Gamle damer sig?

Når du vil finde den helt rigtige gave til din mormor, handler det som oftest om at finde følelserne frem. For din mormor vil med garanti sætte pris på en personlig eller hjemmelavet gave, som minder hende om jeres fantastiske stunder sammen og uvurderlige relation.

En god gave til din mormor kunne derfor meget vel være en fotogave eller en personlig gave, som hun kan have stående derhjemme og glæde sig over hver gang, hun går forbi den eller ser på den fra sofaen.

Er din mormor ved at få svært ved at komme rundt i sin egen bolig eller ud ad døren, er det desuden oplagt, at du benytter anledningen til at give hende noget kvalitetsudstyr, der vil forøde hendes seniorliv og hjælpe hende i hjemmet.

Er din mormor frisk som en havørn og vild med nye udfordringer og oplevelser? Eller foretrækker hun en rolig dag med spa, luksus og lækre massager? Så vil hun med garanti blive glad for en af de følgende idéer til oplevelsesgaver.

 • Rejs tilbage i tiden eller oplev noget kulturelt: Kan hun huske, hvordan livet var under 2. verdenskrig? Eller er hun helt vild med personlige fortællinger og kunst? Så er det oplagt, at du giver hende en kulturel eller historisk rundvisning, hvor hun kan lære en masse nyt!
 • Wellness og weekendophold, din mormor drømmer om: Kender du ordsproget, at man skal yde, før man kan nyde? Efter et langt liv med arbejde og børn fortjener din mormor derfor selvfølgelig en fantastisk dag eller et weekendophold fyldt med lækre massager, gode middage og varme bade.
 • Gourmetoplevelser, hun sjældent vil glemme: Selvom din mormor er en haj i køkkenet, vil hun helt sikkert elske at dele en luksuriøs gourmetmiddag eller en lækker chokoladebrunch med dig, sin gode veninde eller partner. Vil du udfordre hendes færdigheder over en hyggelig stund, kan du give hende et madlavningskursus, hvor I sammen kan lære mere om alt fra bagværk til hjemmelavede flødeboller og bearnaisesauce. Du finder madlavningskurserne til din mormor lige her!
 • Naturoplevelser, din mormor vil elske: Er hun vild med lange gåture i det grønne? Så er det oplagt at invitere hende på sanketur og vildmarksgourmet med en professionel skovguide og kok. Er hun til udfordringer på eller i vandet, kan du blandt andet invitere hende på østerssafari eller fossiljagt i kajak. Du finder et hav af gode oplevelser i naturen her!

Hvad ønsker en 70 årig kvinde sig?

Fødselsdage er altid særlige dage, men de kan være særligt betydningsfulde, når vi når en milepælsalder. Når vores farmor fylder 70 år, er det for hende, en lejlighed til at reflektere over hendes liv indtil nu og fejre alt det, hun har opnået. Vores farmor har ofte været en klippe i vores familie, en kilde til styrke og visdom i tider med behov. Hun har aldrig tøvet med at give en hjælpende hånd, hvad enten det var at passe os, mens vores forældre arbejdede, eller at låne os penge, da vi var ved at starte for os selv, eller fodrede os med slik, når vores forældre sagde nej. Farmor er i sandhed en speciel kvinde i vores liv og det skal fejres.

Det siger selv at en rund fødselsdag er en speciel dag og ikke noget man får lov at opleve mange gange i sit liv. Derfor bør man også gøre endnu mere ud af denne dag. Det kan være alt lige fra hvordan man fejrer dagen og til hvilken gaver man giver hende. Det kan dog være svært at finde ud af hvad man skal købe i gave, da ens farmor, igennem et langt liv, i de fleste tilfælde allerede har alt hvad hun ønsker og derfor ikke rigtigt ønsker sig noget. Det kan være en udfordring, men hvis man blot tænker kreativt, med tanke på hvem hun er og hvad hun betyder, findes der uendelige muligheder, når det kommer til ens gavevalg.

Hvad kan man lave med sin bedstemor?

Idéen kom få dage efter, at Isabellas mormor døde. Hun manglede på det tidspunkt selv et midlertidigt sted at bo og besluttede sig for at flytte ind hos Moffe. Siden har hun ikke haft lyst til at flytte ud igen.

I stedet er Moffe blevet 'yes-man' til alle hendes idéer, og sammen går de både i biografen, til festuge og rejser ud i verden. Og det er ikke kun Moffe, der får noget ud af at være sammen med sit barnebarn.

- Han har helt klart lært mig meget om tålmodighed, mindre ræs på sociale medier og smid-væk-kultur. Han gemmer jo alle sine ting, og den der slowcase-tilværelse tror jeg virkelig er sund at lære, siger hun.

Hvad kan man lave far og datter?

1. Hæng noget op. Det kan være et maleri, en lampe eller en toiletrulleholder. Bare det får ham til at føle sig uundværlig.

Hvad ønsker gamle mennesker sig?

Her er din guide til hvordan man finder en god gave ide til sine oldeforældre.

Jeg synes det kan være utroligt svært at finde en god gave til ældre mennesker som har alt.

Hvordan giver man en oplevelse i gave?

Når du besøger en hjemmeside, kan den gemme eller indhente oplysninger fra din browser, hovedsagelig i form af cookies. Disse oplysninger kan handle om dig, dine præferencer, din enhed og anvendes ofte til at få hjemmesiden til at fungere korrekt. Oplysningerne identificerer normalt ikke dig direkte, men de kan give dig en mere personlig hjemmesideoplevelse. Du kan vælge ikke at tillade visse typer cookies. Klik på de forskellige overskrifter for at finde ud af mere og ændre i vores standardindstillinger. Du bør dog vide, at blokering af visse typer cookies eventuelt kan påvirke din oplevelse med henblik på hjemmesiden og de tjenester, vi kan tilbyde. Mere information

Funktionelle cookies

Hvad giver man en kvinde på 70?

Til fødselaren, der fylder 70 år, skal der noget helt særligt til. Det er en alder, hvor der for alvor er tid til fordybelse og livsnydelse, så hvorfor ikke bidrage til lige netop det? Nyder hun kreative udfoldelser i form af at sy, hækle eller strikke, sætter hun pris på en god bog eller nyder hun at tilbringe tid i haven? På Smyla.dk har vi fundet det helt perfekte udvalg af gaver, som gør, at du nemt og hurtigt finder en gave, som fødselaren vil sætte pris på. Det er både personlige gaver og praktiske gaver og en kombination heraf. Kort sagt finder du et hav af gaveideer, som bare venter på at blive udforsket.