:

Hvad koster en frokost i København?

Indholdsfortegnelse:

  1. Hvad koster en frokost i København?
  2. Hvor skal vi spise i KBH?
  3. Hvor skal man spise i indre by?
  4. Hvor spiser man frokost i Kerteminde?
  5. Hvor spiser man godt og billigt i København?
  6. Hvor kan man spise billigt og godt i København?
  7. Hvor kan man spise billigt i København?
  8. Hvor spiser de unge i København?
  9. Hvilke restauranter skal man besøge i København?
  10. Hvornår spiser man frokost i Italien?
  11. Hvad kl spiser man frokost?
  12. Hvad er den dyreste restaurant i Danmark?
  13. Kan man spise i Torvehallerne?
  14. Hvad koster det at spise på restaurant moment?
  15. Hvor spiser man billigt i København?

Hvad koster en frokost i København?

Smørrebrød, tatar, grønne salater og moules frites. Der er blot nogle af de retter, du kan sætte tænderne i hos Københavns bedste frokostrestauranter. Læs vores bedste anbefalinger til en god frokost i byen her.

Hvor skal vi spise i KBH?

Du finder et udbud af gode spisesteder hos Early Bird. Vi har samlet en varieret håndfuld af de bedste og mest populære spisesteder, hvor du får skåret 1/3 af prisen med Early Bird. Se hvordan Earlybird konceptet fungerer her. 

Se her hvilke spisesteder du kan spise på i aften med 1/3 skåret af prisen!  

Nordisk gourmet tildeles Michelin Guidens Bib Gourmand 2023. Restaurant website Bib Gourmand status i Michelin Guiden

Norrlyst i København K byder på økologiske råvarer, nordisk mad og et bæredygtigt menukort. På rekordtid er Norrlyst blevet en eftertragtet perle i indre by, der også har vagt interesse hos Michelin Guiden.

Hos Norrlyst får du højtbelagt smørrebrød, der har været under kokkens kreative og nytænkende hænder. Anretningerne er detaljerige og en fryd for både øjet og smagsløg. Aftenkortet byder på klassiske hverdagsretter i nye klæder og tilpasses efter sæsonens råvarer. Smag på det nordiske menukort, der siden 2021 har fået Michelin guidens Bib Bourmand status. 

Gastronomisk POP UP fusionerer mellem sæson, tema og kokkens frie fantasi. Restaurant website

Restaurant POP UP er et fusionskøkken, der kombinerer det bedste i sæson, tid og trend. Fokus er især et grønt og bæredygtigt køkken, men menuen og konceptet skifter løbende. POP UP er én af Københavns bedste restauranter, som også har søsterrestauranterne; Salon 39 og Oyster Bar. 

Menukortet bærer præg af gourmet, der er til at betale - “affordable luxury”, som var idemanden bag, Mads Rye Magnusson's motto. Han ejer i dag restaurant Mes og Michelin anbefalede Mielle. 

Hvor skal man spise i indre by?

Hos A-O-C er menuerne baseret på den sensoriske oplevelse af synsindtryk, farve, duft, lyd og den rene smag. Guide Michelin Nordic Cities har tildelt A-O-C to Michelin-stjerner.

Kong Hans modtog som den første restaurant i byen en Michelin-stjerne i 1983, og har lige siden holdt deres skyhøje niveau på tallerknen såvel som på deres upåklagelige service.

Hvor spiser man frokost i Kerteminde?

Er du til gourmet eller buffet? Hos en kvalificeret restauratør eller cafeejer i Kerteminde kan du finde netop det, du foretrækker. Se de forskellige spisesteder på kortet til højre. Restauranter til enhver smag finder du på listen ovenfor, der viser dig en komplet oversigt over alle spisesteder i Kerteminde. Du finder spisesteder fra hele verden i 5300 Kerteminde! Tag på en kulinarisk rejse og lad dig overraske af menukortet. Find det nærmeste spisested i Kerteminde via vores søgemaskinen her på siden – det er hurtigt og ukompliceret. Hvornår har du sidst spist ude hos en kyndig restauratør i Kerteminde? Så er det måske på tide at booke bord... Find lækkert take-away i Kerteminde via vores gratis online database – her får du en komplet liste over spisesteder nær dig. Har du mere lyst til take away så bestil madudbringning nemt og hurtigt. Se hvor mange pizzeriaer der er i Danmark på denne side. Hvis det har interesse, kan du også finde en kaffebar og få en latte nær dig. Vil du hellere selv kokkerere din mad, så find slagter nær dig. Har du problemer med vægten, så kan kostvejledere og diætister være behjælpelige.

Hvor spiser man godt og billigt i København?

I guiden her har vi gjort arbejdet let for dig og samlet et godt bud på spisesteder i København, hvor du kan få serveret delikate anretninger til budgetvenlige priser. 

Du finder også et udvalg af billige kvalitets-restauranter i hovedstaden hos Early Bird. Vi har samlet en håndfuld af nogle af de bedste og mest populære billige restauranter i København, hvor du får skåret 1/3 af prisen med Early Bird.

Se hvilke restauranter i København du kan spise på i aften med 1/3 skåret af prisen!

Moderne, japanske smagshits - autentisk gastropub oplevelse i bedste Izakaya-stil. Restaurant website Politikens anmeldelse

Hos denne populære kung-fu-kriger kommer du helt tæt på det japanske gastropub-fænomen: Izakaya.

Izakaya referer til de gamle japanske bodegaer, hvor man hyggede sig med øl og sake efter arbejde, mens man fik en bid mad med vennerne. Så spis japanske lækkerier med både fisk, kød og grønt på menuen.

Hvor kan man spise billigt og godt i København?

I guiden her har vi gjort arbejdet let for dig og samlet et godt bud på spisesteder i København, hvor du kan få serveret delikate anretninger til budgetvenlige priser. 

Du finder også et udvalg af billige kvalitets-restauranter i hovedstaden hos Early Bird. Vi har samlet en håndfuld af nogle af de bedste og mest populære billige restauranter i København, hvor du får skåret 1/3 af prisen med Early Bird.

Se hvilke restauranter i København du kan spise på i aften med 1/3 skåret af prisen!

Moderne, japanske smagshits - autentisk gastropub oplevelse i bedste Izakaya-stil. Restaurant website Politikens anmeldelse

Hos denne populære kung-fu-kriger kommer du helt tæt på det japanske gastropub-fænomen: Izakaya.

Izakaya referer til de gamle japanske bodegaer, hvor man hyggede sig med øl og sake efter arbejde, mens man fik en bid mad med vennerne. Så spis japanske lækkerier med både fisk, kød og grønt på menuen.

Hvor kan man spise billigt i København?

© Atelier September

København er kendt som en dyr by, men hvis du ved, hvor du skal gå hen, kan du godt finde et spisested, hvor du kan få en lækker frokost for under 100 kroner – vi har besøgt seks af slagsen.

Hvor spiser de unge i København?

Restaurant Delphine har bragt maden og atmosfæren fra de græske øer og Syditalien til hjertet af Vesterbro.

Restaurantens omfattende menu byder på et varieret udvalg af blandt andet kød på spyd, skaldyr, hele fisk og adskillige grønne rette. Vi kan klart anbefale deres friskbagte fladbrød med tzatziki! Tøv heller ikke med at udforske deres mange cocktails.

Danmarks første tagfarm, Østergro, byder på en helt unik spiseoplevelse i hjertet af København. På toppen af et højhus på Østerbro findes et grønt fællesskab, der hvert år samler tusindvis af mennesker.

Her kan du nyde en udsøgt middag, der er tilberedt med stor kærlighed til råvarerne. I det store drivhus bliver maden serveret familystyle ved langborde, hvor man kommer naboen ved, så det skaber en helt unik og social spiseoplevelse.

The Market Italian er en super lækker restaurant i København, som du skal prøve, hvis du elsker italiensk mad. Her kan du for eksempel få Orecchiette pasta med broccoli, spinat, parmesan og trøffel. Og så slutte aften af med en tiramisu med hasselnød, chokolade og kaffeis.

Hvilke restauranter skal man besøge i København?

Som en metropol i gastronomisk verdensklasse, venter der store madoplevelser, når du besøger København. Fra allerøverste hylde med Michelinstjernerne til det varierede og brede udvalg af restauranter, hvor du får høj kvalitet for relativt beskedne penge. Og så selvfølgelig kaffebarerne, vinen og den tiltrængte frokost med smørrebrød. Du finder det bedste af det hele lige her.

Hvornår spiser man frokost i Italien?

Italien er ikke for ingenting landet, hvor mange store modehuse er født. Tænk på Armani, Gucci, Prada og alle de andre. Alle italienere går selvfølgelig ikke i dyrt designertøj hver dag, men selv på et lavt budget ser de ordentlige ud. Italienere lægger nemlig vægt på at ”fare bella figura”, at være rene og nydelige i tøj og fodtøj – og håret skal også sidde godt. Derfor er det dårlig stil, når danskere tropper op i joggingtøj og sokker i sandalerne. Så husk en ekstra skjorte eller kjole og et par pæne sko, når du pakker kufferten før næste tur til Italien.

En typisk italiensk morgenmad består af en cappuccino eller en caffellatte og så noget sødt at spise, fx en skive sandkage eller en croissant. Det mætter, og det smager dejligt. En italiener kan også godt drikke en cappuccino i løbet af formiddagen. Men så er det slut! Resten af dagen må man tage en espresso, hvis man trænger til kaffe. Det er helt normalt fx efter frokost. Hvis du på en italiensk restaurant bestiller en cappuccino efter maden, så kan du være sikker på, at de ved, du er turist. For en italiener ville aldrig gøre det.

Hvad kl spiser man frokost?

© Victor Jones

Hvis du gerne vil ændre tallet på badevægten, så er det ikke helt ligegyldigt, hvornår på dagen, du indtager dine måltider

Hvad er den dyreste restaurant i Danmark?

<p>En ny amerikansk undersøgelse har netop vist, at København er verdens 6. dyreste by. Det er imidlertid ikke blandt hovedstadens mange Michelin-stjerner, at man finder Danmarks dyreste restaurant.</p>

Her skal man i stedet en tur til Trige, lidt nord for Århus, nærmere bestemt Randersvej nummer 395. Her ligger nemlig Restaurant WH i Danmarks Japanske Have.

Kan man spise i Torvehallerne?

Torvehallerne er et madmarked, der sælger alt, hvad maven begærer af frugt, fisk, kød, vin m.m. af bedste kvalitet. Ind imellem indkøbene kan man nyde et stykke mad hos Hallernes Smørrebrød.

Vi har 16 siddepladser omkring en bar, hvor du kan følge med i produktionen af smørrebrød eller se på de lokale, der handler og nysgerrige turister, der knipser løs med kameraet.

Vi er ikke en restaurant, men en smørrebrødsbar og kan derfor ikke garantere en siddeplads. Men på pladserne udenfor er der fælles spisearealer, som mange benytter sig af i al slags vejr.

Forkæl dine smagsløg hos Hallernes Smørrebrød. Et sted, hvor der især sættes fokus på kvalitet og friske råvarer. Ingen tvivl om, at dette er det rette sted for en god oplevelse. Ikke kun for smagsløgene, men også i helhed stemningen, og de mange glade forstandere i de enormt engagerede madboder. Smørrebrød Torvehallerne, et besøg værd uanset om du er turist, ønsker en god og hurtig frokost, eller har taget dine nærmeste med i hånden. Vi glæder os til dit besøg. Se ovenstående information for, eller kontakt os hvis du har nogle spørgsmål.

Hvad koster det at spise på restaurant moment?

En ting er alle de rosende og rigtige ord hos Moment. Men hvordan er maden så? Det er jo trods alt den, de fleste kommer efter at smage. 

Moment dyrker selv en stor del af deres råvarer på jorden ved siden af restauranten. Resten kommer fra små lokale producenter. Råvarernes tilgængelighed bestemmer, hvad der serveres, idet gastronomien afspejler øjeblikket i naturen – ”momentet”.

Maden er på et højt gastronomisk niveau – med mange dogmer om bæredygtighed, men med en legende og eksperimenterende holdning til det smagsmæssige udtryk. Samme filosofi anvendes, hvad drikkevarer angår. Moment importerer deres egne rene naturvine fra bæredygtige vinbønder. Andre drikke er selvproducerede fermenterede safter.

Hvor spiser man billigt i København?

Hos Mahalle får du autentisk libanesisk mad og stemning for alle pengene (om end få penge). De serverer lækre deleretter, og du kan blandt andet sætte tænderne i halloumi, falafler, citrussalat og baba ganoush.

Adresse: Mahalle holder til på fem forskellige adresser i København, du kan se dem her.

Gaza Grill er et autentisk arabisk og økologisk spisehus, som tager dig på en smagsrejse til det rige mellemøstlige køkken med retter såsom falafler, muhammara, friturestegte blomkål med mere. Ifølge Gaza Grills hjemmeside er maden 90-100% økologisk og så lokalt, traditionelt, hjemmelavet og frisklavet som muligt.