:

Kan man parkere gratis på Enghavevej?

Indholdsfortegnelse:

 1. Kan man parkere gratis på Enghavevej?
 2. Hvor kan man parkere gratis på Østerbro?
 3. Hvornår må man parkere gratis?
 4. Hvilke stationer har gratis parkering?
 5. Hvor må man parkere og ikke parkere?
 6. Hvor lang tid må man parkere på offentlig vej?
 7. Hvilken parkeringszone er Østerbro?
 8. Hvornår er der gratis parkering København?
 9. Kan man få en bøde hvis man sidder i bilen?
 10. Hvordan ved jeg om jeg må parkere?
 11. Hvad koster det at parkere med EasyPark?
 12. Er EasyPark privat?
 13. Kan man få en bøde mens man sidder i bilen?
 14. Kan man få bøde hvis man sidder i bilen?
 15. Hvilken parkeringszone er billigst?

Kan man parkere gratis på Enghavevej?

De indsamlede data bruges kun internt i Københavns Kommune til at kunne vise fx videoer og kort på hjemmesiden og forbedre den generelle brugeroplevelse. Læs hele vores cookiepolitik her

Du kan ændre dine valg senere ved at klikke pÃ¥ 'Cookieindstillinger', som du finder som link nederst pÃ¥ siden.

Hvor kan man parkere gratis på Østerbro?

Når det kommer til gratis parkering i KBH, er hovedstaden inddelt i zoner, som ikke indbefatter de betalingszoner, der ellers er gældende. Er du i en betalingszone, skal du undersøge, hvilken farve zone du er i; rød, grøn, blå eller gul.

Hvornår må man parkere gratis?

Enkelte steder er det muligt at parkere gratis i nærheden af det centrale København. Herunder kan du se hvor de gratis parkeringer er lokaliseret. Hvis du helt vil undgå at betale når du skal ind i København, har vi tilføjet flere steder,

hvor du kan parkere gratis, tæt på en togstation, eller metrostation.

Hvilke stationer har gratis parkering?

Der er enkelte steder mulighed for gratis parkering i København. Du kan parkere gratis i en tidsbegrænset zone – i et begrænset tidsrum. Dette tidsrum kan du aflæse fra skiltene i zonen. Det er vigtigt, at du husker at sætte p-skiven i disse zoner.

Læs mere om parkeringszonerne i København

Hvor må man parkere og ikke parkere?

I Færdselsloven skelnes der mellem standsning og parkering.

Hvor man ikke må standse, må man heller ikke parkere! Til gengæld må man gerne standse, hvor man må parkere.

Hvor lang tid må man parkere på offentlig vej?

Du kan få et overblik over parkeringspladser i Odense med Odense Rundt. Det er dog både private og offentlige pladser, du ser, så orientér dig altid om forholdene på den p-plads, du parkerer på.

Hvis du vil parkere i en af parkeringszonerne tæt på centrum, kan du få et overblik over disse i Odense Rundt. Her skal du være særlig opmærksom på, hvor længe du kan holde.

Leder du efter en parkeringsplads til din autocamper, så læs mere om parkering med autocamper på Naturstyrelsens hjemmeside.

Hvilken parkeringszone er Østerbro?

København kan være en udfordrende by at køre bil i – særligt hvis man ikke holder til i byen til dagligt, men kun besøger den en gang imellem. Selvom den offentlige transport i byen er rigtig god med både S-toge, Metrolinjer og ikke mindst regionaltoge og masser af taxaer, så er der stadig masser af steder, hvor du kan komme af med bilen til en fornuftig pris.

Hvilket parkeringshus der er mest hensigtsmæssigt at bruge, afhænger i høj grad af, hvor du skal hen i byen.

Hvornår er der gratis parkering København?

Enkelte steder er det muligt at parkere gratis i nærheden af det centrale København. Herunder kan du se hvor de gratis parkeringer er lokaliseret. Hvis du helt vil undgå at betale når du skal ind i København, har vi tilføjet flere steder,

hvor du kan parkere gratis, tæt på en togstation, eller metrostation.

Kan man få en bøde hvis man sidder i bilen?

Hvis du sidder på et sæde, hvor der er sikkerhedssele, skal du bruge den.

Hvis du ikke bruger sele, koster det 1.500 kr. i bøde. Det gælder både på forsædet og bagsædet, samt i turistbusser, lastbiler, varebiler mv.

Hvordan ved jeg om jeg må parkere?

Hver dag kommer tusindvis af danske bilister tilbage til en hilsen i forruden. Kommunerne og politiet udskriver hvert år mere end 519.000 parkeringsafgifter til bilister, der har parkeret ulovligt. Oveni kommer de mange bøder, som private parkeringsfirmaer udskriver, hvis du overtræder reglerne for parkering på privatejede parkeringspladser. De privatejede pladser findes for eksempel ved butikker, indkøbscentre, sportsarenaer og private virksomheder.

Har du styr på reglerne (og husker at stille p-skiven), kan du nemt undgå bøder. Samvirke guider dig gennem de mest almindelige regler for parkering på offentlige veje og pladser. Parkerer du på et privat område som eksempelvis en parkeringsplads ved et supermarked eller ved en sportsarena, skal du overholde de regler, der er opslået på tavler på parkeringspladsen. 

Reglerne for, hvordan man må parkere, er skrevet ned i færdselsloven. De regler skal du altid forholde dig til, når du standser eller parkerer din bil.

Hvad koster det at parkere med EasyPark?

I tilfælde af et abonnement (hvis tilgængeligt), betaler du et fast månedligt gebyr, der dækker vores servicegebyr for alle parkerings- og - hvis relevant - opladnings sessioner. Parkering og opladnings omkostninger samt yderligere tjenester faktureres separat.

Når du vælger at betale pr. brug, betaler du et servicegebyr oveni omkostningerne for hver parkerings- og opladnings session – samt omkostninger for eventuelle ekstra services. Det gældende servicegebyr vises i appen, før en session begynder. Generelt vil dette servicegebyr være op til 15% af omkostningerne for din parkerings- eller opladnings session, med et vis minimumsgebyr. Bemærk, at gebyret kan variere over tid og efter placering eller operatør. Tjek altid appen for.

Er EasyPark privat?

EasyPark er en slags elektronisk p-billet, hvor du kan betale for parkering med din mobiltelefon.

Ved hjælp af Easypark app’en kan du finde ledige parkeringspladser, og indstille tidsrummet for din parkering i alle større byer i Danmark og en masse byer i Europa.

Ved hjælp af din telefons GPS, finder app’en ud af, hvilken parkeringszone du befinder dig i. Hvis der er dårligt GPS signal, eller hvis du ikke ønsker at bruge funktionen, kan du indtaste områdekoden manuelt. Områdekoden står angivet på parkeringsautomaterne, der hvor du parkerer din bil.

Hvis du har flere biler, kan du oprette dem alle i EasyPark’s app.

Når du parkerer, vælger du blot hvilken bil du kører i, inden du starter parkeringen.

Kan man få en bøde mens man sidder i bilen?

Må jeg holde helt op til en cykelsti-udkørsel? Nej, du skal holde minimum 5 meter fra udkørslen.

Må jeg holde helt op til et fodgængerfelt? Du må ikke standse eller parkere på et fodgængerfelt eller inden for 5 meter før fodgængerfeltet (i færdselsretningen). De 5 meter gælder også, selvom der er lysreguleret.

Kan man få bøde hvis man sidder i bilen?

Du får en bøde på 1500,- kroner hvis du ikke har sikkerhedssele på, det gælder uanset om du kører i bil, lastbil eller varevogn. Har du en person i bilen som er under 15 år, koster det yderligere 2000,- kroner i bøde, et klip i kørekortet samt en afgift på 500,- kroner, som går til Offerfonden læs om Offerfonden her.

Hvilken parkeringszone er billigst?

Du må betale for å parkere på kommunale parkeringsplasser der det er skiltet. Hvis parkeringsskiltet har et underskilt som viser klokkeslett, gjelder skiltet kun i angitt tidsrom:

 • Sorte tall: mandag - fredag
 • Sorte tall i parentes: lørdag
 • Røde tall: søndag, helligdag og offentlig høytidsdag

Helligdager og offentlige høytidsdager er 1. og 2. juledag, 1. nyttårsdag, skjærtorsdag, langfredag, 1. og 2. påskedag, Kristi himmelfartsdag og 1. og 2. pinsedag, 1. mai og 17. mai. Da gjelder samme parkeringsregler som søndager. Julaften, påskeaften og pinseaften er ikke helligdager.