:

Hvor meget koster en billet til Grøn Koncert?

Indholdsfortegnelse:

  1. Hvor meget koster en billet til Grøn Koncert?
  2. Hvad koster det at komme til Grøn?
  3. Hvad koster en øl til Grøn Koncert?
  4. Hvornår var Grøn Koncert gratis?
  5. Hvor meget koster en koncert?
  6. Hvem kommer til Grøn Koncert i 2023?
  7. Hvad er Grøn billet?
  8. Hvad må medbringes til Grøn Koncert?
  9. Hvor meget koster en Koncert?
  10. Hvem skal spille til Grøn Koncert 2023?
  11. Hvad koster en privat koncert?
  12. Hvem kommer til Grøn koncert 2023?
  13. Hvornår kan man købe billet til Grøn Koncert 2023?
  14. Kan man købe billet til Grøn ved indgangen?
  15. Hvad koster en dags billet?

Hvor meget koster en billet til Grøn Koncert?

If you have a Facebook account, you can manage how different data is used to personalise ads with these tools.

Ad settings

Hvad koster det at komme til Grøn?

I år er prisen på en billet til årets Grøn Koncert steget til 365 kroner.

Og det har fået det til at vrimle med kommentarer i B.T.s liveblog fra festlighederne start i Tårnby om, at det er for dyrt.

Hvad koster en øl til Grøn Koncert?

Kan du heller ikke lige huske, hvor Grøn Koncert afholdes, eller hvilken bus der kører derud? Så er der her en lille hjælp.

Hvis du kan lide musik som Kato feat. Brandon Beal, Saveus, Alphabeat, Kesi, Carpark North, Anne Sanne Lis, Scarlet Pleasure eller Dizzy Mizz Lizzy, så kan det også være, at du skal til Grøn Koncert i Aarhus.

Hvornår var Grøn Koncert gratis?

Torsdag tog man hul på årets udgave, for første gang i Tårnby, hvor op mod 17.000 glade koncertgæster var mødt op. 

I 1983 var det bands som Sneakers og Frede Fup, der stod på kunstnerplakaten. I dag er det navne som Aqua, Benjamin Hav og Andres Odbjerg, der er med til at tiltrække de mange koncertgæster.

Og det lader til, at de har haft held med at lokke gæsterne til i år. Syv ud af otte koncerter til dette års Grøn Koncerter er udsolgte, og til den sidste koncert i Valby d. 30. juli. er de 30.000 biletter blevet solgt på rekordtid.

Hvor meget koster en koncert?

NÃ¥r man skal holde en større fest, som konfirmation, bryllup, rund fødselsdag eller firmafest, er ét af de mest stillede spørgsmÃ¥l, hvad det koster at hyre musikere eller bands til festen. 

Det er klart, der skal afsættes et budget til musik til fest, hvis man ønsker underholdning til sin fest. Afhængigt af hvor stor en fest, man skal holde, hvilken type musik, man er pÃ¥ udkig efter, og hvor mange timer man ønsker livemusik i, kan priserne variere fra et par tusind til 20.000 kr. eller mere. 

Hvem kommer til Grøn Koncert i 2023?

Benjamin Hav og Muskelsvindfonden kickstarter en turné rundt på de danske ungdomsuddannelser med projektet ‘Pærfekt Croquis’, som skal sætte perfekthedskulturen på dagsordenen.

Hvad er Grøn billet?

Rejs ubegrænset med bus og tog for kun 25 kr. den sidste søndag i måneden.

Med en Grøn Søndag billet kan du rejse ubegrænset med bus og tog i hele Nordjylland på udvalgte søndage. Du kan købe en Grøn Søndag billet på følgende søndage i 2023 med gyldighed fra kl. 6:00 på dagen:

Hvad må medbringes til Grøn Koncert?

Kan du heller ikke lige huske, hvor Grøn Koncert afholdes, eller hvilken bus der kører derud? Så er der her en lille hjælp.

Hvis du kan lide musik som Kato feat. Brandon Beal, Saveus, Alphabeat, Kesi, Carpark North, Anne Sanne Lis, Scarlet Pleasure eller Dizzy Mizz Lizzy, så kan det også være, at du skal til Grøn Koncert i Aarhus.

Hvor meget koster en Koncert?

Når du vælger at tage til en latin-musik koncert, så er du heldig, for det koster ikke så meget. Der er rigtig mange koncerter, der koster uendelig mange penge at tage til, men når netop latin-musik er din favorit, så kan du være glad, for det koster dig ikke så meget. Du kan komme til koncert i Danmark for alt mellem 100 og 300 kr., og hvis du er rigtig heldig, er der en lille koncert i din lokale by for under 50 kr. Det betyder altså, at alle har råd til at gå til disse koncerter, og det er vi alle glade for. Sommetider synes vi, at koncerter koster alt for mange penge, og det er jo sørgeligt, da alle bør have råd til sådan en god oplevelse.

Hvem skal spille til Grøn Koncert 2023?

Grøn er igen i år klar til at rykke på græs og skabe den velkendte Grøn-stemning for både gæster og frivillige! Dette års turné bliver helt særlig, da Tuborg og Muskelsvindfonden kan fejre 40 festlige år sammen med gæsterne, når Grøn lægger vejen forbi otte danske byer fra den 20.-30.juli – herunder Tårnby, Kolding, Aarhus, Aalborg, Esbjerg, Odense, Næstved og Valby.

Når Grøn-turneen ruller af sted til sommer, bliver det en ganske særlig turné. Siden begyndelsen i 1983 med Sneakers og Frede Fup på plakaten har Grøn vokset sig større og større, og nu er turplan nummer 40 klar! Festivalgæster, artister og frivillige kan godt begynde at glæde sig til at fejre denne milepæl med live-musik, kolde fadøl og ægte Grøn-stemning. Som noget nyt starter festen i år i Tårnby, som får besøg af Grøn for allerførste gang.

Hvad koster en privat koncert?

Mange musikere drømmer om at stå på scener og få lov til at spille deres musik overfor et publikum. Et af de helt store spørgsmål er dog, “hvad skal det koste, når vi skal ud og spille?”. Dertil kommer udfordringen, at mange musikere sælger sig selv “for billigt”, og det bliver spillestederne vant til - så de fremover vil give færre penge.

Derfor er her en guide til, hvordan du prissætter dine spillejobs. Den kan bruges uanset om du skal spille til festivaller, byfester, events, privatarrangementer eller på en café.

Jeg kan selvfølgelig ikke bare komme med én pris, da det kan afhænge af en række faktorer, men jeg vil gennemgå en række væsentlige overvejelser, som du/I bør gøre jer - inden der prissættes.

Vi har lavet en beregner, som både kan bruges af musikere og folk der ønsker livemusik. Den er lavet med en stor vished om,at man ikke kan give én pris på livemusik. Derfor skal guiden ses som vejledende, så du kan få en indikation om,hvad livemusik koster.

Hvem kommer til Grøn koncert 2023?

Benjamin Hav og Muskelsvindfonden kickstarter en turné rundt på de danske ungdomsuddannelser med projektet ‘Pærfekt Croquis’, som skal sætte perfekthedskulturen på dagsordenen.

Hvornår kan man købe billet til Grøn Koncert 2023?

Midttrafik indsætter ekstra koncertbusser på linje 2A, så der kører busser med kort mellemrum fra Park Allé og ud til Grøn Koncert den 22. juli. For at gøre det ekstra nemt kan man købe særlige Grøn Koncert billetter.

Planlægger du en tur med vennerne til Grøn Koncert i Aarhus den 22. juli, har Midttrafik gjort det ekstra nemt at komme med bussen derud.

Kan man købe billet til Grøn ved indgangen?

Billetsalget af Grøn-billetter i føtex, Bilka & Netto starter i dag

Har du endnu ikke fået fingrene i en billet til Grøn 2023? Fra i dag kan du købe Grøn-billetter i din lokale føtex, Bilka og Netto. Billetterne kan købes ved kassen og i kundeservice.

Hvad koster en dags billet?

  • Vil rejse både billigt og nemt rundt med bus, tog og metro - hele døgnet

  • Rejser flere gange med tog, bus og metro indenfor en begrænset tidsperiode på 24, 48, 72, 96 eller 120 timer