:

Kan man få leveret fra Burger King?

Indholdsfortegnelse:

  1. Kan man få leveret fra Burger King?
  2. Er der wifi på Burger King?
  3. Hvad er der i en Burger King cheeseburger?
  4. Hvad koster en milkshake på Burger King?
  5. Hvad er timelønnen i Burger King?
  6. Hvor meget tjener man i timen på Burger King?
  7. Hvad er det sundeste på Burger King?
  8. Er der ost i en Whopper?
  9. Hvorfor koster en cheeseburger 12 kr?
  10. Hvad er mindste lønnen i Danmark?
  11. Hvor meget får man i løn som opvasker?
  12. Hvad er lønnen for en ufaglært?
  13. Hvad er mest usundt pizza eller burger?
  14. Hvad er det mest usunde fastfood?

Kan man få leveret fra Burger King?

Drømmer du om at få serveret en saftig, flammegrillet Whopper eller en Crispy Chicken Burger? Og hvad med en omgang sprøde King Fries og en iskold Coca-Cola? Bare rolig - du skal ikke kun nøjes med at drømme om lækker take away fra Burger King, for med foodora er hjælpen nær. Her kan du bestille lige det Whopper Meal, du har lyst til. Du kan lade dig inspirere af det store menukort fra Burger King på foodora.dk, eller du kan med et enkelt klik lægge din yndlings burgermenu i kurven.

Du bestemmer selv om, maden skal gøres klar til afhentning på en Burger King i nærheden af dig, eller om du vil bestille maden med udbringning hjem til dig. Det bliver ikke nemmere med foodora levering! Download foodora’s app i dag, så du er klar til at stille din sult efter Burger King, når den melder sig.

Den første Burger King restaurant åbnede i 1954 i Miami, Florida, af de to grundlæggere David Edgerton og Jim McLamore. Konceptet med burgerbøffer af oksekød grillet over åben ild, frisk grønt tilbehør og sprøde pommes frites vandt hurtigt amerikanernes hjerter. Siden er den enorme fast-food kæde vokset til 12.000 restauranter verden over, og er i dag den næststørste fastfood burgerkæde i verden. Den første Burger King i Danmark åbnede i 1977 på Vesterbrogade i København – og ligger der endnu. I dag er Danmark velsignet med 53 Burger King restauranter godt fordelt ud over hele landet.

Er der wifi på Burger King?

Christianshavn blev grundlagt i 1618 af Christian 4., der havde kanalerne i Amsterdam som forbillede. Christianshavn skulle egentlig have været et sted for sømænd og hollandske immigranter, men endte med at blive en selvstændig købstad, hvor handlen blomstrede.

Oprindelig var området mudder og sandbanker, men den hollandske byplanlægger Johan Semp fik lavet en egentlig landmasse, hvor han anlagde gader, kanaler og pladser.

Christianshavn blev senere et voldanlæg med bl.a. 12 bastioner og stadsgraven – en vandgrav, der lå mellem Amager og Christianshavn. Sammen med Christianshavns Vold udgjorde den Københavns østlige fæstning.

Tag metroen, hvis du skal besøge Christianshavn. Stå af på Christianshavn Torv, der betjenes af linjerne M1 og M2, som kører gennem det centrale København og stationerne Nørreport og Kgs. Nytorv. Se mere på metroens hjemmeside.

Er du i Nyhavn eller nær ved, så kan du tage broen over havnen – en fin tur, der bringer dig til området ved Papirøen og den nordlige del af Overgaden oven Vandet lige ved Broens Gadekøkken og Nordatlantens Brygge.

Christianshavn er perfekt at opleve til fods – på den måde får du alle bydelens pragtfulde detaljer med.

Hvad er der i en Burger King cheeseburger?

Para los amantes del queso, su elección está clara. El queso cheddar se derrite por esta hamburguesa que hará las delicias de sus comensales. Un básico que nunca te desilusionará.

284

Hvad koster en milkshake på Burger King?

By clicking "Accept All Cookies", you agree to the storing of cookies on your device to enhance site navigation, analyze site usage, and assist in our marketing efforts. Privacy Policy

Hvad er timelønnen i Burger King?

Mange af vores restauranter er drevet af lokale franchisetagere mens resten er ejet af King Food, som er masterfranchise i Scandinavian.

Vi er ét brand, men ansættelsesprocesserne er forskellige mellem franchisetagere og King Food. Nedenfor kan du se, hvilke restauranter du kan søge hos vores dygtige franchisetagere. Klik på linket i bunden for at se ledige stillinger i disse restauranter! 

Hvor meget tjener man i timen på Burger King?

Okay sted at arbejde, dog er det gået meget ned af bakke pga den nye chef. Han har igen idé om hvad han laver, kan ikke lave timeplaner, ligger an på kvindelige medarbejdere. og går mere op i at snakke med kunder og alt ser godt ud end at levere mad af god kvalitet og i ordenlig tid. Du kan se dig selv arbejde 8 timer uden pause hvis du ikke selv presser på for at få den. Ledelsen er ikke ordenligt oplært, der bliver sparet alle steder der kan så dette resultere i at udstyret ikke er ordenligt, aldrig nok med arbejdere da 18+ er for dyrt, det samme er fuldtidsmedarbejdere. Vil ikke anbefalde dette job til nogle før dette bliver fikset. Specielt ikke hvis du går i skole da de spørger tit om man ikke kan tage fri for at arbejde.

Hvad er det sundeste på Burger King?

Det kan være svært at finde et sundt måltid mad, når man er på farten. Skal frokosten spises ude i byen, eller skal familien spise en hurtig frokost, mens man kører på sommerferie fra den ene landsdel til den anden, så falder valget af frokoststed ofte på en burgerkæde eller en tankstation.

Og selvom steder som McDonalds, Burger King, 7-Eleven og Q8 lancerer nye sandwich og burgere, som skal give indtryk af at være sunde, så er de det sjælden, viser B.T.s test af den ‘sunde’ fastfood.

Er der ost i en Whopper?

Fra Wikipedia, den frie encyklopædi

Whopper er navnet på den internationale fastfoodkæde Burger Kings formentligt mest kendte burger, som udgør "flagskibet" i kædens menu. Den består af: Underbolle, grillet bøf af oksekød (på 120 g før grilning), fire skiver syltede agurker (pickles), løg, ketchup, to tomat-skiver, icebergsalat, 21 g mayonnaise og overbolle med sesam.

Hvorfor koster en cheeseburger 12 kr?

For en flad 10'er kan du få en McDonald's-cheeseburger eller hamburger.

Altså hvis du tropper op på en af restauranterne.

Hvad er mindste lønnen i Danmark?

Arbejder du i en butik som flaskemedarbejder, ungarbejder, servicemedarbejder, butiksassistent eller lignende, er det HK, du skal være medlem af. HK kan hjælpe, hvis du får problemer med arbejdet eller din chef. HK kan også svare på spørgsmål og give dig gode råd om dine rettigheder.

Arbejder du i en butik som flaskemedarbejder, ungarbejder, servicemedarbejder, butiksassistent eller lignende, er det HK, du skal være medlem af. HK kan hjælpe, hvis du får problemer med arbejdet eller din chef. HK kan også svare på spørgsmål og give dig gode råd om dine rettigheder.

Hvor meget får man i løn som opvasker?

Created with Highcharts 5.0.11Antal CV'er10-15k15-20k20-25k25-30k30-35k35-40k0246810

Grafen viser, hvordan lønniveauet fordeler sig for din søgning. Du kan fx se, hvad flest tjener, og om der er stor forskel på højeste og laveste løn.

Lønniveauet er beregnet ud fra lønoplysninger fra CV'er i vores database. Tallene er brutto (inkl. pension) og er oplyst af brugerne selv. Vi kan ikke garantere for nøjagtigheden.

Hvad er lønnen for en ufaglært?

I Danmark har vi intet lovkrav om, hvad mindstelønnen for ungarbejdere og voksne skal være. Der er nemlig ikke vedtaget en lov om minimumsløn, men i mange fælles overenskomster fastsættes en minimumsløn, som er til forhandling hos fagforeningerne hvert andet til tredje år.

Hvad du kan få i mindsteløn afhænger altså af, om du er omfattet af en overenskomst på dit arbejde.

Hvis du ikke har en overenskomst på dit arbejde, skal du og din arbejdsgiver forhandle løn ved din ansættelse. Det gælder, uanset om du er over eller under 18 år.

Hvad er mest usundt pizza eller burger?

SPONSORERET indhold

Du bliver næppe overrasket, når vi siger, at fastfood sjældent gør noget godt for dig, din figur og din sundhed. Men hvilke typer fastfood er de største syndere, og hvad skal du vælge i stedet? Bliv klogere lige her.

Hvad er det mest usunde fastfood?

Anna Thaarup, der er uddannet klinisk diætist, så nærmere på fire af de mest almindelige typer junkfood i Danmark. Nemlig pizza, burger, grillkylling og hotdogs.

Her er det værd at bemærke, at den junkfood, som der testes, og som deltagerne spiser i programmet, er de billige og fede versioner af fødevarerne.

De har alle det til fælles, at de indeholder store mængder salt og fedt. Noget, der kan have en negativ indvirkning på ens helbred.