:

Hvilken parkerings app skal man vælge?

Indholdsfortegnelse:

  1. Hvilken parkerings app skal man vælge?
  2. Er Q Park og EasyPark det samme?
  3. Hvilken parkeringsapp er bedst og billigst?
  4. Kan man bruge EasyPark alle steder?
  5. Hvor gælder EasyPark i København?
  6. Hvad koster det at parkere med EasyPark?
  7. Kan man bruge EasyPark i København?
  8. Kan man bruge EasyPark til EuroPark?
  9. Hvordan betaler jeg for parkering i København?
  10. Hvor kan jeg parkere gratis i København?
  11. Hvordan betaler man for parkering i København?
  12. Hvordan parkerer man med EasyPark?
  13. Hvor lang tid skal p vagt observere bilen EuroPark?
  14. Hvad koster det at parkere med Easypark?
  15. Hvor parkerer man gratis i København?

Hvilken parkerings app skal man vælge?

Parkerings-apps er kommet for at blive. De smarte systemer, der helt sparer p-billetten væk, og som inkluderer masser af smarte funktioner, findes desuden også i mange former og varianter. Hvilke kan du egentlig bruge - og hvor?

I denne mini-guide giver vi dig et komplet overblik over de mest populære parkerings-apps derude. Så slipper du for at famle dig frem i blinde, når du skal finde ud af hvordan du skal parkere på det sted, du nu engang har udset dig.

Er Q Park og EasyPark det samme?

Start parkeringen fra din smartphone, der ingen grund til at stå i kø til p-automaten.

Gør som millioner af billister gør i dag - Gør mere plads til det gode i livet, når både parkering og opladning af din bil kan håndteres i en og samme app!

  • Mere end 450.000 5-stjernede bedømmelser

  • Vi har i gennemsnit 4,7 (ud af 5) stjerner i App Store

  • 88 % tilfredshed med kundeservice

Hvilken parkeringsapp er bedst og billigst?

Forbrugerrådet Tænk har undersøgt apps hos 7 forskellige p-selskaber som Easypark, ParkPark, Parkman, ParkOne, Apcoa Flow og OK Park. Kun 3 udbydere gør i appen klart og tydeligt opmærksom på, hvad firmaet opkræver i gebyr, før du bliver bedt om at opgive personlige oplysninger eller starter en konkret parkering.

Det gør det svært at sammenligne priserne for at bruge de forskellige parkeringsapps, før du vælger at bruge en konkret app til at parkere med.

Én parkeringsudbyder lægger oplysningen om parkeringsgebyret i de juridisk formulerede vilkår, en anden oplyser først om gebyret, når forbrugeren har oplyst sit mobilnummer, og andre løfter først sløret for gebyrets størrelse, når forbrugeren går i gang med selve parkeringen.

Alle udbydere ender med på et eller andet tidspunkt i processen at have oplyst om størrelsen af det gebyr, de opkræver hos kunden. Men prisen bør oplyses, inden parkeringen går i gang, og inden kunden overhovedet skal til at indtaste personlige oplysninger, så det er muligt at sammenligne priserne. Det mener både Forbrugerrådet Tænk og FDM.

"Priserne er uigennemskuelige for bilisterne. Det er ikke i orden. Priserne skal være så gennemskuelige som muligt," lyder det fra Dennis Lange, chefkonsulent i FDM.

Han bakkes op af Morten Bruun Pedersen, cheføkonom i Forbrugerrådet Tænk.

På appsene fra ParkOne og Plot Park er det ikke muligt at få størrelsen af gebyret oplyst på appen, før du opretter dig som bruger eller går i gang med selve parkeringen. Det går ikke, siger Morten Bruun Pedersen.

"Nej, for når du vil købe noget, så er du nødt til at få at vide, hvad prisen er, på forhånd."

ParkOne oplyser ganske vist om størrelsen af gebyret på firmaets hjemmeside, men altså ikke på appen, før du starter en parkering, og firmaet oplyser heller ikke om størrelsen af gebyret i App Store eller Google Play, hvor appen kan downloades.

Kan man bruge EasyPark alle steder?

EasyPark er en slags elektronisk p-billet, hvor du kan betale for parkering med din mobiltelefon.

Ved hjælp af Easypark app’en kan du finde ledige parkeringspladser, og indstille tidsrummet for din parkering i alle større byer i Danmark og en masse byer i Europa.

Ved hjælp af din telefons GPS, finder app’en ud af, hvilken parkeringszone du befinder dig i. Hvis der er dårligt GPS signal, eller hvis du ikke ønsker at bruge funktionen, kan du indtaste områdekoden manuelt. Områdekoden står angivet på parkeringsautomaterne, der hvor du parkerer din bil.

Hvis du har flere biler, kan du oprette dem alle i EasyPark’s app.

Når du parkerer, vælger du blot hvilken bil du kører i, inden du starter parkeringen.

Hvor gælder EasyPark i København?

Frederiksberg er både en kommune og en selvstyrende bydel, der ligger i Storkøbenhavn. Frederiksberg kan derfor med rette kaldes en by i byen. Bydelen byder både på masser af shoppingmuligheder, et stort udvalg af caféer og restauranter samt smukke, grønne områder. Desuden ligger København Zoo på Frederiksberg. Du kan roligt sætte god tid af, hvis du overvejer at besøge bydelen Frederiksberg.

Frederiksberg er en bydel med rigtig mange parkeringspladser. Du kan både parkere på parkeringspladser og gader samt i P-huse på Frederiksberg. For det meste kan du finde en gratis parkeringsplads, da det er gratis at parkere i to timer på det meste af Frederiksberg. Hvis du ikke kan finde en gratis parkeringsplads, kan du eksempelvis parkere i P-huset ved Frederiksberg Centret, hvor det altid er muligt at få en parkeringsplads. Skal du finde en parkeringsplads på Frederiksberg, kan du med fordel hente appen EasyPark, som vi skriver om længere nede i denne artikel.

Du skal betale alle hverdage mellem kl. 7.00 og 24.00 og lørdage mellem kl. 7.00 og 17.00. Når du parkerer på Frederiksberg, skal du altid huske at sætte p-skiven til det første kvarter efter parkeringens begyndelse.

Hvis du parkerer uden for tidsbegrænsningen, skal du sætte p-skiven til det tidspunkt, hvor du parkerer. Alternativt kan du sætte p-skiven frem til det tidspunkt, hvor tidsbegrænsningen begynder.

Der er dog parkeringspladser, hvor du kun må parkere i 30 minutter i tidsrummet 9.00 til 18.00 på hverdage og på lørdage mellem 9.00 og 15.00. Det gælder parkeringspladserne på Gammel Kongevej, Falkoner Allé, Godthåbsvej og Peter Bangs Vej. Der kan være flere parkeringspladser på Frederiksberg, hvor du kan må parkere i 30 minutter. Vær derfor altid opmærksom på skilte ved parkeringspladserne.

Hvad koster det at parkere med EasyPark?

Elendig app som er rodet og misvisendec nærmest umuligt at overskue for brugeren. Man ender op med en bøde på over 800 kr selv om man har gjordt sit yderste for at betale for sin parkering. Virkelig ærgerligt at easypark ikke vil tage kritikken til sig og tage ansvar for alle dem der ender op med bøder når de benytter sig af deres app. Jeg vil undgå at benytte easy park for alt i verden fremover

Jeg har gennem en længere periode befundet mig i parkerings zone hvor el-biler ikke betaler. Det havde jeg dog gjort, og opdager dette.

EasyPark har været så flinke at overføre tilbage for de betalte parkeringer! Kæmpe respekt for dette.

Tjek områdekode på pladsen, vi brugte gps og den har så vist at vi var på den forkerte lokation og skulle have valgt pladsen der grænser op til - gav en afgift på 875 kr. En dyr lektie lært, da easypark afskriver alt ansvar for kort og gps i appen. Her går der så for mig lidt af brugervenligeden af appen.

Der blev betalt 69 kr. for under 2 timers parkering. Disse er så blevet refunderet (positivt nok), men viser hvor meget gribbe mentalitet der er, når man jo har betalt for en parkering, men de tager hver chance for at hente penge ind.

dertil når man så betaler sin afgift får man så også et administrationsgebyr oveni

Easy Park - den ultimative forretningsmodel.Som beboer i Udkanten har jeg to gange i den sidste måned bevæget mig ud i P-land!!

Først en parkering ved Kronborg, hvor jeg brugte appen korrekt. Jeg fik alligevel en bøde på kr. 600 fordi jeg havde skiftet bil og glemt at tilmelde den nye.Jeg betalte altså for parkeringen for en bil jeg ikke har mere og fik en bøde for den nye bil.Klage medførte svaret "p-vagten kan jo ikke se at der er betalt for en anden bil" - og det er jo korrekt, men når jeg så forklarer sammenhængen, viser det sig at Easy Park er eet firma og Forpagteren af P-pladsen er et andet. Man giver altså en kunde, der HAR bestalt en bøde oveni!Tre uger senere i Århus ved Godsbanen.Parkerering med korrekt brug af appen ved godsbanen, hvor der er ca 30 pladsen afstribet i siderne, men ikke foran. De flinke bilister (og mig) kører så tæt på godsbanen for at give god oplads bagtil og ser ikke en skilt 15 meter væk med en kørestol. P-vagten kommer forbi og tjener så rigeligt sin dagløn ved at give bøder til ca. 9 ud af 11 biler.Der skal være plads til en kørestol FORAN bilerne!.Easy Parks prisværdige engagement i de handicappedes ve og vel er så en gave, der bare bliver ved at give. Kr. 875 x 9 giver kr. 7.875 på en lørdag, måske kr. 55.125 på en ude, kr. 220.500 på en måned og kr. 2.646.000 årligt. Dette naturligvis forudsat at kunderne ikke opdager fælden. En enkel afstribning foran ville løse problemerne, men så virker fælden jo ikke mere.Føj for et svindelfirma!Georg Østerbye, Nykøbing Mors

Kan man bruge EasyPark i København?

De indsamlede data bruges kun internt i Københavns Kommune til at kunne vise fx videoer og kort på hjemmesiden og forbedre den generelle brugeroplevelse. Læs hele vores cookiepolitik her

Du kan ændre dine valg senere ved at klikke pÃ¥ 'Cookieindstillinger', som du finder som link nederst pÃ¥ siden.

Kan man bruge EasyPark til EuroPark?

BØJKOT EUROPARK - de får minus 25 stjerner!!!har elektr. p skive, som fungerer. OG en dyr p licens for et år ad gangen, fra min arbejdsplads. parkerer det samme sted, nu har jeg fået en bøde fordi min p skive tid på to timer var overskredet, p licensen hænger LIGE nedenunder p skiven: det er så uhæderlig forretningsskik.

Som jeg kan se, har mange af jer været igennem lignende oplevelser som mig. Europark driver et svindelnummer. Deres forretningsprofil er at stjæle penge fra almindelige mennesker, selv som i mit tilfælde, mens jeg betalte for parkering. De sagde, fordi mit urs batteri løb tomt, er mit ur ikke gyldigt i Danmark, så selvom jeg har betalt via appen, får jeg en bøde. Jeg overvejer at starte en retssag mod Europark. Hvis du er villig til at deltage i kampen, så marker denne feedback som nyttig.

Til trods for at man har en åben sag ved dem, så sender de alligevel ens sag til inkasso. De overholder på ingen måde inkassolovgivningen.

Deres inkassovarsler er IKKE juridisk gyldige, da der ikke forinden er afsendt en enenste betalingspåmindelse / rykkerskrivelse.

Det er udelukkende kreditors ansvar at dokumentere at de manglende rykkerskrivelser er afsendt og modtaget af skyldner.

Har fået en uberettiget p-afgift i kælder i Køge ved stationen. Flyttede bilen og satte på ny uret på endnu en time. Da min mand kommer retur er der en p-vagt der ukorrekt siger at uret viste forkert, selvom han var tilbage efter kun 20 min. Da min mand får fat i p-vagten siger han at det ikke var ham der har udskrevet bøden. Min mand så jo selv det var ham der gik rundt i kælderen og udskrev bøder på andre biler, timen forinde. HVORFOR LYVE!

Hvordan betaler jeg for parkering i København?

I videoen herunder vises, hvordan du betaler for parkering i en digital parkeringsautomat i Københavns Kommune. Vær opmærksom på at der kan være langt mellem automaterne. Vi anbefaler dig defor at vælge mobilbetaling, da det er mere komfortabelt.

Læs mere om parkeringszoner i København her

Hvor kan jeg parkere gratis i København?

For folk med ærinde i hovedstaden har det hidtil været muligt at finde gratis parkering København ved at køre lidt uden for de etablerede parkeringszoner.

Siden Københavns Kommune løbende strammer op omkring parkeringszoner og parkeringsregler kommer det seneste tiltag ikke som en overraskelse.

Hvordan betaler man for parkering i København?

I videoen herunder vises, hvordan du betaler for parkering i en digital parkeringsautomat i Københavns Kommune. Vær opmærksom på at der kan være langt mellem automaterne. Vi anbefaler dig defor at vælge mobilbetaling, da det er mere komfortabelt.

Læs mere om parkeringszoner i København her

Hvordan parkerer man med EasyPark?

Der var endelig kommet et nyt parkeringssytem i bruuns galleri og det skulle da prøves. Det var nemlig lavet sådan at man bare kunne køre ind og ud igen uden at skulle tænke over betaling. Det lyder jo smart, men det er det ikke hvis du bruge EasyPark som betaling. Det har nemlig kostet mig dyrt og derfor advarer jeg nu andre, så det ikke sker for dig. Det har nemlig været dyrt for en del mennesker, som man også kan se på Trustpilot.

Hvor lang tid skal p vagt observere bilen EuroPark?

Hvor længe skal en p-vagt observere en bil, før han må udskrive en bøde?

I og med at færdselsloven ikke er gældende på de private p-pladser, men reglerne derimod fastsættes af pladsens ejer i samråd med et privat parkeringsselskab, så er parkeringsvagten hos et privat parkeringsselskab ikke forpligtet til at observere bilen i 3 min., som færdselsloven foreskriver.

Hvad koster det at parkere med Easypark?

Klik på linket 'Cookieindstillinger' i bunden af siden for at ændre din accept af cookies.

Kortet er vejledende og viser kun de zoner, som kommunen udsteder licens til. Ud over de zoner, der vises på kortet, gælder der lokalt skiltede restriktioner på enkelte strækninger og zoner i byen. Du skal derfor altid huske at tjekke skiltning og afmærkninger, der hvor du parkerer.

Hvor parkerer man gratis i København?

Enkelte steder er det muligt at parkere gratis i nærheden af det centrale København. Herunder kan du se hvor de gratis parkeringer er lokaliseret. Hvis du helt vil undgå at betale når du skal ind i København, har vi tilføjet flere steder,

hvor du kan parkere gratis, tæt på en togstation, eller metrostation.