:

Hvor gammel skal man være på Søpavillonen?

Indholdsfortegnelse:

  1. Hvor gammel skal man være på Søpavillonen?
  2. Hvad hed Søpavillonen før?
  3. Hvem ejer Søpavillonen?
  4. Hvem har Søpavillonen?
  5. Hvor gammel skal man være for at komme ind på Arch?
  6. Kan man komme ind på Arch?
  7. Hvem ejer Restaurant Babylon?
  8. Hvor gammel skal man være for at gå i byen i København?
  9. Hvilken natklub ejer Simon Frank?
  10. Hvad hed Dorsia før?
  11. Hvad koster det på Hive?
  12. Hvad er Danmarks største restaurant?
  13. Hvad hedder verdens bedste restaurant?
  14. Kan man gå på bar som 16 årig?
  15. Hvad sker der hvis man er på bar under 18?

Hvor gammel skal man være på Søpavillonen?

Søpavillonen/Søpavillionen. Bar, koncerter og diskotek åbent fredag og lørdag fra kl. 21.00 Aldersgrænse min. 21 år. Pæn påklædning påkræves. Spisende selskaber modtages fra 20-150 personer - kun efter forudgående aftale

Hvad hed Søpavillonen før?

Det er planen, at stedet på længere sigt skal have åbent på hverdage, så folk, der bor rundt om søen, kan benytte stedet til »andet end undren«, som Simon Frank udtrykker det.

»Vi har tonsvis af visioner og drømme for matriklen, men vi skal starte et sted, og alle ressourcer ryger til en begyndelse ind i driften af restaurant og natklub,« siger han.

Simon Lennet fortæller, at det er en række tilfældigheder, som har gjort, at han og hans kompagnoner har kastet sig ud i projektet.

Hvem ejer Søpavillonen?

Søpavillonen ved Peblingesøen har en lang og efterhånden trist historie. Men nu har Simon og Simon og kokken Frederik Bille Brahe overtaget lejekontrakten for at genrejse den gamle bygning.

Hvem har Søpavillonen?

Søpavillonen ved Peblingesøen har en lang og efterhånden trist historie. Men nu har Simon og Simon og kokken Frederik Bille Brahe overtaget lejekontrakten for at genrejse den gamle bygning.

Hvor gammel skal man være for at komme ind på Arch?

Søpavillonen er en af de mest unikke og ikoniske natklubber i København. Beliggende i en historisk bygning på søbredden af Østerbro, har Søpavillonen en fantastisk udsigt over søerne. 

Udover at være en klub, huser Søpavillonen også resturanten Babylon, som tilbyder lækkert spise, inden det går for sig på dansegulvet. 

Søpavillionen, bedre kendt som Sø, tilbyder et bredt udvalg af musik, fra house og techno til diverse remixes af pop. Søpavillionen har et dansegulv på stueetagen samt et større dansegulv på første etage. På første etage finder man ligeledes restaurant Babylon. 

Dandy er en af ​​de mest trendy natklubber i København, og den er kendt for sit 60’er lounge-lignende lokaler. Dandys tilbyder pre-dinner, cocktails samt dansegulv til langt ud på natten. 

Klubben er beliggende i centrum af byen og tilbyder et bredt udvalg af musikgenrer, der spænder fra house og techno til R&B og hiphop. Interiøret er elegant og moderne, med smuk belysning og imponerende kunstværker på væggene, der skaber en eksklusiv og glamorøs stemning.

Dandy har også en imponerende bar med et stort udvalg af eksklusive cocktails og drikkevarer, der serveres af dygtige bartendere. Klubben er kendt for at tiltrække en ung og stilfuld publikum, der ønsker at danse natten væk til nogle af de bedste DJ’er og musikalske talenter i byen.

Kan man komme ind på Arch?

Experience the epitome of clubbing ambiance in the heart of Copenhagen at ARCH – a sophisticated and fervent venue. The venue is the brainchild of the renowned nightlife magnate, Cy Waits. ARCH is where avant-garde meets business, attracting an exclusive crowd of models, actors, artists, and businessmen.

ARCH is renowned as an influencer and a high-profile hotspot, with a long list of celebrity visitors, including Rihanna, Kid Laroi, Virgil Abloh, Black Eyed Peas, Burna Boy, Rema, Masego, Tayc, Juice WRLD, Lil Tjay, and Gims. The club has hosted a line-up of world-renowned DJs, such as Diplo, DJ Snake, Black Coffee, Major League DJz, Chris Lake, Seth Troxler, Morten, Dennis Horvat, Dom Dolla, Vintage Culture, Sonny Fodera and Guy Gerber.

Hvem ejer Restaurant Babylon?

”Babylon ligger jo i Søpavillionen i København og er en meget velbesøgt restaurant. Vi kan køre 350 gæster på én seating om fredagen og lørdagen, så vi har meget, meget travlt. Babylon er en moderne bistro, der fokuserer meget på fisk og skaldyr. En blanding af fransk og italiensk, men med nordiske råvarer.

På Søpavillionen er der natklub hver torsdag, fredag og lørdag, så det er jo lidt en anden slags restaurant at arbejde på. Der er lidt mere kaotisk. Når man kommer ind om morgenen, og der har været natklub om aftenen, kan man godt se det i restauranten. Det er jo også lidt farligt, at man kan gå direkte fra arbejde og ind på en natklub. Det havde jeg lidt svært ved at styre i starten. Nu har vi en regel om, at man kun tager på natklubben om lørdag, hvor vi alligevel har lukket dagen efter. Det plejer vi at holde os til.”

Hvor gammel skal man være for at gå i byen i København?

Jeg er bekendt med, at unge under 18 Ã¥r ikke mÃ¥ fÃ¥ udskænket alkohol. 

Jeger nu blevet i tvivl, om de overhovedet må opholde sig på et diskotek/bodega, efter at have hørt i TV-avisen om et diskotek, der var blevet lukket efter fund af forskellige piller, og at der havde opholdt sig børn/unge under 18 år.

Hvilken natklub ejer Simon Frank?

Hvordan er fest blevet en levevej for dig?"Det har aldrig rigtig været en karriere, mere en slags livsbane. Og det er gået hen og blevet en levevej, fordi jeg altid har taget festen ret alvorligt, hvor paradoksalt det end måtte lyde. Jeg fandt relativt hurtigt ud af, at jeg selv er gebommerlig glad for at feste, hvilket smittede af på mine omgivelser. Jeg synes, det er sjovt at arrangere fester og invitere til fester, og jeg gør mig altid umage. Så på den måde er det vel ret klassisk: En masse hårdt arbejde tilsat en knivspids held, og så skal det hele bare simre i slavevodka de næste 20-30 år. Dér har du opskriften på en succes."

Hvad er de essentielle ingredienser i en succesfuld fest?"En succesfuld fest kan jo være alt fra 12 gamle gymnasievenner på svampe og pap-Shiraz en smuk sensommeraften i Grib Skov til et tusindmandstramp på Amager Strand med Goa-trance og knæklys. Der er nok ikke en entydig opskrift, men søde, sjove mennesker, musik, man holder af, en lind strøm af drinks og en smuk dame på armen – så vil jeg sige, at man har ramt sømmet på hovedet. Der er ikke noget som en lang kø til baren, der kan dræbe enhver god fest. En lang kø foran klubben er dog ikke nødvendigvis af det onde i denne specifikke kontekst. Og apropos ingredienser, så husk altid beskyttelse, da vi også gerne vil se dig i morgen."

Hvad hed Dorsia før?

Af gode grunde kan jeg ikke tale på myndighedernes vegne, men jeg synes det er urimeligt at kalde det hul i hovedet at tillade forsamlinger på maksimalt 50 personer.

Jeg ligger et stykke over gennemsnitsalderen på r/Denmark (jf. brugerundersøgelserne) og jeg går ikke selv til fest i antal og omfang som dem der er nogle år yngre end mig.

Hvad koster det på Hive?

0 stjerner. Så simpelthen som det kan skrives. L*RTE KLUB MED L*RTE VAGTER. Hvad bilder vagterne sig ind??? Helt hul i hovedet

Har hørt dårlige ting om Hive, men har aldrig oplevet noget negativt. Musikken er altid god og kvaliteten af anlægget er i top og kan ikke sammenlignes med andre steder i KBH. Man kan forvente professionel behandling fra alle medarbejderne og har kun haft positive oplevelser. Helt sikkert et sted, som er værd at besøge.

Hive har Danmarks sødeste og mest professionelle dørmand! Det e Sebastian, han er altid sød, glad og imødekommende <3

De rykker tøj frem og tilbage mellem gaderober, så det ender med de ikke kan ens jakke. I stedet for at hjælpe og undersøge sagen, bliver man mødt af nogen unge piger i gaderoben der har dårlig attitude, sviner en til og jeg ved ikke hvad. Og så får du af vide du skal blive og vente indtil klubben lukker. Ikke særligt servicemindet sted

Hvad er Danmarks største restaurant?

Jytte Støvlbæk er en eftertragtet dame. Eller skulle vi sige smørrebrødsjomfru. For det er det, hun er blevet særdeles kendt for herhjemme.

Hvad hedder verdens bedste restaurant?

Det er lykkedes for The Chairman i Hong Kong at lande i top 10, op fra en 31.-plads sidste år. Restauranten, som også er blevet kåret som Asiens bedste restaurant i år, er kendt for at bringe nyt liv til gamle glemte kinesiske ingredienser. Restauranten forlader aldrig sit traditionelle ophav og insisterer på kantonesisk madlavning frem for fusionskøkkenet. Gennem de nøje udvalgte ingredienser og traditionelt madhåndværk er deres særudviklede retter helt nye tolkninger af hvad det kantonesiske køkken kan. Ejer og kok på the Chairman, Danny Yip, har udtalt sig om, at madlavning på The Chairman handler om at udvinde og udvide smagen af de enkelte ingredienser.

Enrique Olvera har med Pujol bevist, at den rustikke smag i mexicansk madlavning kan være med i debatten om de absolut bedste restauranter i verden. Pujol har siden år 2000 kunnet ære det unikke Mexicanske køkken, og Pujol blev i 2019 kåret som Nordamerikas bedste restaurant. Pujol har gennem årene gået fra at være en restaurant der søgte inspiration ude i verden, men har som mange af verdens bedste restauranter vendt sit fokus mod de lokale ingredienser, og på Pujol betyder det at majs, chili, bønner og lokale planter spiller en vigtig rolle i deres menu.

Kan man gå på bar som 16 årig?

Serveringssteder herunder restauranter og barer skal lukke kl. 23 med sidste udskænkning kl. 22, ligesom der vil være et indendørs arealkrav på 2 kvm per siddende kunde og 4 kvm for stående gæster.

I Danmark må unge under 16 år hverken købe alkohol i detailhandlen eller få serveret alkohol på restauranter, caféer og barer. Unge mellem 16 og 18 år: Unge, der er fyldt 16 år, må købe alkohol med en alkoholprocent op til 16,5 % i detailhandlen, men ikke få serveret alkohol på restauranter, caféer og barer.

Der vil i forbindelse med genåbningen af udeservering ikke være arealkrav for udendørsservering, men det skal indrettes sådan, at der kan opretholdes 1 meters afstand mellem gæsterne. Som et nyt element vil der gælde krav om brug af coronapas, jf. genåbningsaftalen.

Fejlen, der betød, at coronapasset kun viste de seneste to vaccinationer, er nu rettet, så alle vaccinationer fremover kan ses på sundhed.dk og i EU-visningen i coronapas-appen.

I indstillingen bemærkede Epidemikommissionen, at der bør forberedes et set-up, så børnene som udgangspunkt kan komme tilbage i skolerne den 5. januar 2022, selvom der stadig er høj smitte i samfundet.

Hvad sker der hvis man er på bar under 18?

Legitimation med billede Pas udstedt af offentlig myndighed i hjemland (ikke provisorisk pas) Forsvarets identitetskort (fra DK) NATO pas.

Du skal møde personligt op i borgerservice i den kommune, du har adresse og bor i for at ansøge om et legitimationskort. Husk at medbringe original dåbs-, navne- eller fødselsattest eller pas, kørekort eller sundhedskort for at bekræfte din identitet. Der skal være et billede af dig på kortet.

Dokumentfalsk. Forfalsker man sit ID, eksempelvis sit pas, så er der tale om dokumentfalsk, hvilket er en overtrædelse af straffeloven. Strafferammen er enten bøde eller fængsel indtil to år – også her giver det bøde eller en plet i form af en betinget straf på straffeattesten.

Sådan får du et legitimationskort Medbring ID, fx dit sundhedskort (gult sygesikringskort). Legitimationskortet koster 150 kroner (2022) inkl.