:

Hvad laver Wolt?

Indholdsfortegnelse:

  1. Hvad laver Wolt?
  2. Hvor meget betaler man til Wolt?
  3. Hvad Wolt?
  4. Hvordan foregår Wolt?
  5. Er Wolt skattefrit?
  6. Hvem er ejer af Wolt?
  7. Er Wolt gratis?
  8. Hvad koster det at få leveret fra Wolt?
  9. Er der gratis levering på Wolt?
  10. Hvor meget får en Wolt udbringer?
  11. Hvor meget tjener en Wolt arbejder?
  12. Hvilke byer leverer Wolt?
  13. Hvor meget tager Wolt for levering?
  14. Hvad er forskellen på Wolt og Just Eat?
  15. Kan alle blive Wolt bud?

Hvad laver Wolt?

Wolt gør det nemt og overskueligt at opdage god mad, dagligvarer og alt hvad du har brug for, leveret i din by. Uanset hvad hjertet begærer, kan du få det leveret. Vælg en restaurant eller butik, vælg hvad du vil have, swipe for at bestille og lad os gøre resten!

Ingen tid til madlavning? Eller gider du ikke gå ud og handle? Vi har alle været der. Derfor er vi blevet onlineeksperter til de bedste madoplevelser i din by. Vi har alt det du har brug for med vores store udvalg af restauranter og butikker.

Hvor meget betaler man til Wolt?

Det er vigtigt for os, at du får en god oplevelse, når du bruger Wolt, og derfor har vi samlet en række typiske spørgsmål og svar, så du hurtigt kan blive klogere på os 💙

Hvad Wolt?

Wolt er en platformsvirksomhed, og for mange er vi stadig nye i Danmark. Derfor bliver vi ofte mødt med spørgsmål som, hvem kører på platformen? Hvilke forhold har kurérpartnerne? Hvad tjener de? Er de forsikret? Er de tilfredse med at køre med appen i lommen? Og ikke mindst, hvad gør vi for, at skatten indberettes korrekt? Det, og meget mere, forsøger vi at svare på her på siden.

Wolt er en finsk virksomhed, der er tilstede i mere end 129 byer i 23 lande verden over. Wolt kom til Danmark i 2017, og har i dag et hovedkontor i København med 150 ansatte, og herfra er der tilknyttet flere end 4.000 kurérpartnere.

Hvordan foregår Wolt?

Lige nu kan du få en WOLT Rabatkode, og med denne kode får du sat 25 kroner ind på din konto, før du bestiller ved WOLT. Hvis du aldrig har bestilt ved WOLT, er det jo en skøn mulighed for at komme i gang. På denne måde får du i starten af din bestilling trukket 25 kroner fra den oprindelige pris. Og hvem vil ikke gerne spare penge?

WOLT-rabatkoden er nem at bruge. Du skal starte med at downloade appen. Så skal du indtaste nogle standardoplysninger så som navn og telefonnummer. Dine kortoplysninger skal du også indtaste. Nu kan du klikke der hvor der står mig. Så kan du klikke på ’Promokode’. Netop her skal du indtaste rabatkoden. 25 kroner vil altså nu være på din WOLT-konto. København, Lyngby-Gentofte, Odense, Aarhus, Aalborg, Roskilde. I alle disse byer kan du din mad leveret af WOLT. Læs mere om WOLT-rabatkoden her: https://www.kulturnet.dk/wolt-rabatkode/

Er Wolt skattefrit?

Ifølge mediet Radar vurderer råd, at bud for Wolt er lønmodtager. Selskab vil ifølge Berlingske læse dommen.

Wolt-buddene er i skattemæssig øjemed lønmodtagere og ikke selvstændige. Det er Skatterådet kommet frem til, skriver techmediet Radar.

Hvem er ejer af Wolt?

CVR-nummer37540447Startdato15/03 - 2016AdresseBorgergade 10, 21300 København KKommuneKøbenhavn

Skal du samarbejde med Wolt Danmark ApS? Køb en kreditrapport, så du kan være sikker i din beslutning.

Er Wolt gratis?

Wolt gør det utrolig nemt for dig at få det du ønsker leveret lige til døren – hurtigt, nemt og bekvemt. Find de bedste tilbud, promokoder og henvisninger til Wolt Danmark. Begynd din bestilling nu.

Afgiv din første bestilling, og begynd at nyde velsmagende mad, gaver i sidste øjeblik og friske dagligvarer uden leveringsgebyr i 14 dage*

Hvad koster det at få leveret fra Wolt?

Wolt gør det nemt og overskueligt at opdage god mad, dagligvarer og alt hvad du har brug for, leveret i din by. Uanset hvad hjertet begærer, kan du få det leveret. Vælg en restaurant eller butik, vælg hvad du vil have, swipe for at bestille og lad os gøre resten!

Ingen tid til madlavning? Eller gider du ikke gå ud og handle? Vi har alle været der. Derfor er vi blevet onlineeksperter til de bedste madoplevelser i din by. Vi har alt det du har brug for med vores store udvalg af restauranter og butikker.

Er der gratis levering på Wolt?

Med en Wolt rabatkode er der penge at spare på forskellige deals hos forskellige restauranter, burgerbarer, pizzeriaer og så videre.

Wolt kuponkoden er fuldstændig gratis og kræver derfor ikke noget af dig. Alt du skal gøre er bare at copy paste eller skrive rabatkoden ind i feltet “promo code” for at få rabatten på enten måltidet eller levering, alt efter hvilken slags kode, der er tale om. Og derefter er der kun at vente på at maden bliver leveret til din dør af én af de mange cykelbude, som Wolt gør brug af.

Hos MyDinners.dk holder vi os løbende opdateret på, hvilke Wolt rabatkoder du kan anvende, når du skal have lidt take away og ikke vil betale for meget for dit målt, vil spare lidt på leveringen, eller blot få lidt rabat. 

Når du har fundet eller fået et rabatkode til Wolt, så er det heldigvis også meget nemt at bruge den. I Wolts app, eller på deres hjemmeside, skal du, på din egen profil, gå ind under den menu, der hedder “Indtast promokode”. Her indtaster du din kode, trykker bekræft, og så er koden føjet til din profil. Det vil altså sige, at koden automatisk kan bruges der, hvor den er sat op til at blive brugt.

Hvor meget får en Wolt udbringer?

Reklame for Wolt Kunne du tænke dig selv at bestemme HVORNÅR du arbejder? AltsÃ¥ være din egen chef og fuld frihed? SÃ¥ søg ind som WOLT-bud her: https://wolt.com/da/apply-as-courier?... Wolt spurgte mig om jeg ville prøve at arbejde for dem i en dag. Det gav mig en fed mulighed for at finde ud af, hvordan det er at arbejde for Wolt, hvor meget du tjener pÃ¥ at aflevere ordre for Wolt og om det er fedt at arbejde for Wolt. Tak til Ben Morris for stor inspiration til thumbnail:    â€¢ I Worked a Job At Deliveroo for a Wee...   For Business: [email protected] Mit eget Tøj: https://www.alexanderhusum.dk/ Tiktok: https://www.tiktok.com/@alexanderhusum Instagram: https://www.instagram.com/alexanderhu...

Hvor meget tjener en Wolt arbejder?

Det er vigtigt for os, at du får en god oplevelse, når du bruger Wolt, og derfor har vi samlet en række typiske spørgsmål og svar, så du hurtigt kan blive klogere på os 💙

Hvilke byer leverer Wolt?

Når danske webshops fremover skal vælge en logistikpartner, der kan levere varer ud til kunderne, bliver der en leverandør mere at vælge imellem.

Wolt lancerer nemlig Wolt Drive i Danmark, som for et år siden blev startet op som et pilotprojekt i Israel og nu er i drift i 16 lande.

Hvor meget tager Wolt for levering?

I Holstebro har indtil videre 21 fortrinsvist restauranter tilmeldt sig ordningen. blandt andet McDonalds og Menu-købmanden i Ellebæk.

- Der er rigtig mange, der tror, at Wolt kun er fastfood, men der er også muligheder for en lang række andre butikker. Vi dækker alt det, vi kalder "et indkøbscenter i lommen", det vil sige også boligudstyr, babyudstyr, tøj, bagerbrød og blomster, siger Mikkel Tofte Jørgensen.

Ifølge Wolts egne tal, så er 91 procent af alle ordrer via Wolt "supplerende salg til forretningen."

Hvad er forskellen på Wolt og Just Eat?

IndledningJust Eat er en internetvirksomhed. Det er en online take-away-madbestillingsfirma. De sammenarbejder med over 2.500 restauranter over hele landet.

Deres koncept fungerer på den måde, at de har en masse forskellige sammenarbejder, med restauranter Landet over. Både burger, pizza osv. Som forbruger bestiller man noget mad fra deres hjemmeside og maden bliver leveret hjem til dig.

Kan alle blive Wolt bud?

[1] Se Radar (2022). Wolt-bud er lønmodtager, konkluderer Skatterådet.

[2] Det gælder blandt andre Room Service, Waiteer, Hungry (underleverandør Deliverit) og Just Eat.