:

Hvem er ejer af Harald Nyborg?

Indholdsfortegnelse:

 1. Hvem er ejer af Harald Nyborg?
 2. Hvor længe har Harald Nyborg åben i dag?
 3. Hvad KL lukker Harald Nyborg?
 4. Hvad koster levering fra Harald Nyborg?
 5. Hvem ejer Harald Nyborg og Jem og Fix?
 6. Hvad tid lukker Harald Nyborg om lørdagen?
 7. Hvad er lønnen i Harald Nyborg?
 8. Er Harald Nyborg dansk?
 9. Kan man betale kontant i Harald Nyborg?
 10. Hvorfor er Jem og Fix uden h?
 11. Hvor meget får man i løn i Netto?
 12. Hvad får man i løn som kassedame?
 13. Hvor kan man ikke betale med kontanter?
 14. Hvor mange penge kan man betale med MobilePay?
 15. Er Harald Nyborg og Jem og Fix det samme?

Hvem er ejer af Harald Nyborg?

Omsætningen fra selskabet hos familien bag Harald Nyborg steg i 2019 igen og endte på over 5,7 mia. kr. Men indtjeningen steg markant mere, nemlig fra 149 mio. kr. til 232 mio. kr. målt som EBIT. Coronapandemien betyder med stor sandsynlighed en yderligere fremgang, fordi danskerne i høj grad køber byggevarer, når de alligevel ikke kan rejse på ferie i udlandet.

Hvor længe har Harald Nyborg åben i dag?

Siden 1983 har Harald Nyborg A/S været ejet af Kurt Daell, hvis familie grundlagde Daells Varehus.

Foruden Harald Nyborg-katalogmarkederne består Harald Nyborg-koncernen af Daells Bolighus med to møbelhuse, samt discount-byggemarkedskæden jem & fix, der blev etableret i samarbejde med Coop-kæden fakta i 1986.

Koncernen beskæftiger omkring 2.000 medarbejdere og omsætter for ca. 5 mia. kr. årligt (2017).

Hvad KL lukker Harald Nyborg?

Har du brug for nyt værktøj eller måske en ny plæneklipper? Det kan også være, at du er på udkig efter nye høretelefoner eller nogle batterier. Harald Nyborg har masser at tilbyde dig. Du kan kigge i Harald Nyborg tilbudsavis, hvor du kan tjekke nogle af deres fantastiske tilbud ud. Udover produkterne i tilbudsaviserne har de også andre ting at tilbyde dig til ligeså gode priser. Der er masser af rabatter at opnå, når du handler i Harald Nyborg.

Harald Nyborg har et bredt sortiment inden for materialer, værktøj, elektronik, belysning, fritid og diverse artikler til haven og boligen. Du kan fx købe maling, tømrerudstyr, gulvbelægning, boremaskiner, lamper, høretelefoner og meget mere. De har et kæmpe udvalg af varer i god kvalitet og til lave priser. Så hvis du er vild med gør-det-selv eller at være kreativ er dette stedet for dig. Du kan fx købe lærreder, hvis du elsker at male eller byggematerialer, hvis du gerne vil bygge et fuglehus eller noget helt andet. De sælger varer fra kendte mærker, såsom Apple, Wasco, AEG, Mitsutomo og mange flere.

Hvis du er i gang med at være kreativ eller bare gerne vil vide mere om Harald Nyborg kan du besøge deres hjemmeside her: www.harald-nyborg.dk. Her kan du se deres butiksplaceringer og åbningstider. Der findes 40 butikker i forskellige byer i Danmark. Du kan også kigge på deres sortiment online via deres webshop. Du kan få rådgivning og vejledning via deres kundeservice eller en butik i nærheden af dig.

Hvad koster levering fra Harald Nyborg?

Har du ikke modtaget en ordrebekræftelse, kan der være to mulige grunde:

Din mail er forkertHar du skrevet din mailadresse forkert, kan ordrebekræftelsen ikke komme frem til dig. Kontakt kundeservice her ​​​så kan vi rette din mailadresse, og gensende din ordrebekræftelse.

Hvem ejer Harald Nyborg og Jem og Fix?

Generationsskiftet i Harald Nyborg-koncernen, hvor stifteren Kurt Daell nu overlader formandsposten til ældste søn Erling Daell, vil betyde et øget fokus på at tænke mere på tværs af de enkelte selskaber i koncernen, der bl.a. også tæller bl.a. Jem & Fix, Daells Bolighus og Danish Bottling Company.

Det fortæller Erling Daell til Børsen, efter nyheden om formandsskiftet blev offentliggjort mandag.

Hvad tid lukker Harald Nyborg om lørdagen?

minetilbud er ansvarlig for hjemmesiden og app’en minetilbud, men ikke for tilbuddene heri. Tilbuddene kommer fra annoncørernes tilbudsaviser, kataloger eller direkte via produkt feeds. Vil du klage over tilbuddene, skal du kontakte annoncørerne direkte. Der tages forbehold for tryk- og tastefejl. 

Hvad er lønnen i Harald Nyborg?

Harald Nyborg lavpris byggemarked

Harald Nyborg er et dansk lavprisvarehus grundlagt i 1904. Vi forhandler værktøj, elektronik, fritidsartikler og meget mere. Vi er kendt for vores landsdækkende bytteservice og altid lave priser, og du finder vores butikker fordelt rundt i Danmark.

Er Harald Nyborg dansk?

Harald Nyborg lavpris byggemarked

Harald Nyborg er et dansk lavprisvarehus grundlagt i 1904. Vi forhandler værktøj, elektronik, fritidsartikler og meget mere. Vi er kendt for vores landsdækkende bytteservice og altid lave priser, og du finder vores butikker fordelt rundt i Danmark.

Kan man betale kontant i Harald Nyborg?

Du kan uden begrundelse fortryde den indgåede aftale inden for 30 dage. Fortrydelsesfristen udløber 30 dage efter den dag, du har modtaget dine varer. Sender du din vare retur til os, skal du inden 30 dage fra modtagelse give os meddelelse om, at du ønsker at fortryde dit køb. Meddelelsen kan gives ved at kontakte kundeservice via formularen her. I din meddelelse skal du gøre os tydeligt opmærksom på, at du ønsker at udnytte din fortrydelsesret.

Varens stand, når du sender den retur

Hvorfor er Jem og Fix uden h?

Jeg har købt en del i jem&fix. Bliver lokket at tilbud men de viser sig altid ikke at være en skid værd. Servicen er super dårlig, de små søde ekspedienter ved ingenting og det de sælger. Knap nok om de har det.

Nej Jem og Fix er ikke for folk, der skal have hjælp... de skal gå i de dyrere byggemarkeder.. men for os, der ved, hvad vi skal have og ved, at de har et begrænset udvalg, er det helt fint. Det svarer til Netto, hvor folk brokker sig i baner over køer og udsolgte varer... sådan er det at handle et sted med den slags koncepter... take it or leave it. PS. medarbejderne i Korsør, hvor vi lige er flyttet til, er meget søde!!!

Stod med en lampe fra Nordlux i original æske hvor glasset havde en TYDELIG produktions fejl. Selvfølgelig købt i butikken. Ekspedienten ville ikke hjælpe mig fordi jeg ikke havde en bon med. Jeg havde forventet at Jem & Fix ekspedienten fandt et glas fra en af de lamper han havde på lager, og gav mig det uden beregning. Jeg skulle jo ikke bytte eller have pengene tilbage, bare hjælpes med et glas der havde en tydelig produktions fejl. Jeg kontaktede Nordlux direkte via Deres hjemmeside og de sendte et nyt glas uden beregning, Nordlux kan altså godt yde en fornuftig service.

Trævarer er af enten 3 sortering eller værre. Ansatte har ingen begreb om varene i butikken, eller placeringen. Har været udsat,for at købe en såkaldt sampakke med fugeskum ovs. Med udløbsdato d 150509, vi skriver nu 2011. De ansatte+lederne ville tage sig af sagen, men varen står stadig til salg efter 3 mdr i butikken I Nr Sundby.Selv om man har påpejet det.

Hvor meget får man i løn i Netto?

Arbejder du i en butik som flaskemedarbejder, ungarbejder, servicemedarbejder, butiksassistent eller lignende, er det HK, du skal være medlem af. HK kan hjælpe, hvis du får problemer med arbejdet eller din chef. HK kan også svare på spørgsmål og give dig gode råd om dine rettigheder.

Arbejder du i en butik som flaskemedarbejder, ungarbejder, servicemedarbejder, butiksassistent eller lignende, er det HK, du skal være medlem af. HK kan hjælpe, hvis du får problemer med arbejdet eller din chef. HK kan også svare på spørgsmål og give dig gode råd om dine rettigheder.

Hvad får man i løn som kassedame?

Created with Highcharts 5.0.11Antal CV'er10-15k15-20k20-25k25-30k30-35k051015

Grafen viser, hvordan lønniveauet fordeler sig for din søgning. Du kan fx se, hvad flest tjener, og om der er stor forskel på højeste og laveste løn.

Lønniveauet er beregnet ud fra lønoplysninger fra CV'er i vores database. Tallene er brutto (inkl. pension) og er oplyst af brugerne selv. Vi kan ikke garantere for nøjagtigheden.

Hvor kan man ikke betale med kontanter?

Visse betalingsmodtagere inden for sundhedsområdet er forpligtede til at modtage kontanter i hele åbningstiden. Det gælder visse sundhedsfaglige virksomheder, såsom apoteker og tandlæger.

Det følger af bekendtgørelse nr. 1419 om visse betalingsmodtageres pligt til at modtage betaling med kontanter. Se bekendtgørelsen her

Pligten til at modtage kontanter gælder ikke ved fjernsalg, som fx salg via webshops og andre former for salg over internettet og salg via telefonen.

Kontantreglen gælder heller ikke ved betalinger i ubemandede selvbetjeningsmiljøer, som fx ubemandede benzinstationer.

Hvor mange penge kan man betale med MobilePay?

Dine beløbsgrænser afhænger af, hvilke produkter du bruger, og hvordan du er identificeret i MobilePay. Der er to forskellige niveauer:  

Der findes både en daglig og en årlig grænse for, hvor mange penge du kan overføre. Jo bedre du er identificeret, desto flere penge kan du modtage fra og overføre årligt til andre privatpersoner.

Er Harald Nyborg og Jem og Fix det samme?

Få adgang i 14 dage for 0 kr. Det kræver intet kreditkort, og du vil ikke overgå til et betalt abonnement efterfølgende.