:

Hvad kan man lave med børn i vinterferien?

Indholdsfortegnelse:

 1. Hvad kan man lave med børn i vinterferien?
 2. Hvad kan man lave med sin familie i vinterferien?
 3. Hvad skal vi lave i vinterferien 2023?
 4. Hvad kan man lave i vinterferien i København?
 5. Hvor skal man tage hen i vinterferien?
 6. Hvad kan man lave udenfor om vinteren?
 7. Hvad kan man lave af sjove aktiviteter?
 8. Hvad kan man lave med sin kæreste?
 9. Hvad kan jeg lave med min familie?
 10. Hvor er det bedst at tage hen i februar?
 11. Hvor er det billigst at rejse hen?
 12. Hvad kan man lave spontant?
 13. Hvad kan man lave når man keder sig med sine venner?
 14. Hvad kan man lave 2 personer?
 15. Hvad kan man lave når man er sammen med sin mor?

Hvad kan man lave med børn i vinterferien?

Samle sten på stranden og male små fine kunstværker på sten i alle størrelser, former og farver. Hele familien kan have brug for både frisk luft og mulighed for at fordybe sig i sine egne kunstværker. Stentusser fåes i de største supermarkeder, hobbybutikker eller boghandlere Se f.eks prisen på tusser her

Cykle eller gå rundt om søen med en kikkert om halsen i forsøget på at spotte både egern og fugle. Vi kan anbefale Brabrand Søen – her er både et fugletårn med fantastisk udsigt over søen og mulighed for at møde en fiskehejre på vejen. Vi har desuden set flere egern på sydsiden og et virkeligt rigt fugleliv henover søen. Der er bænke placeret rundt om søen, så man kan tage et hvil og en snack undervejs. Samlet rute ca 9,5 km. Mere info om Brabrand sø – her

Hvad kan man lave med sin familie i vinterferien?

Aktiviteter i vinterferien er der masser af, hvis man bare ved hvor man skal lede efter dem. Der er spændende, sjove, hyggelige og delikate oplevelser, som passer til alle aldre og alle køn. SÃ¥ i stedet for at sidde hjemme og trille tommelfingre, sÃ¥ burde du straks komme afsted og dyrke en masse vinterferie aktiviteter med hele familien. 

Hvad skal vi lave i vinterferien 2023?

I Fjordlandet bugner det med børnevenlige oplevelser i vinterferien. I kan fx besøge den hyggelige bondegård, Nordgården og prøve de hyggelige aktiviteter for børnene: lav et fastelavnsris, spil brætspil, lav jeres egne vandflaske-raketter, filt en bold og lav pandekager over bål! Eller I kan tage til Kulturhuset Rejsestalden i Jægerspris på Valentines dag, og lave jeres egen hjerte-uro af papir. Eller tag en frisk vintervandretur i Fjordlandets smukke natur på jagt efter dyrespor. Hvor mange kan I finde, og hvad er det for nogle dyr? Læs mere på Visit Fjordlandets hjemmeside.

Willumsens, Jensriksvej 4, 3600 FrederikssundSæt farve på vinterferien med et besøg på Willumsens Museum. I både uge 7 og uge 8 er der mulighed for at gå på opdagelse på egen hånd. Enten med en kunstkuffert, smækfyld med sjove, kunstneriske opgaver eller sammen med vores lydfortælling for børn: på jagt efter Willumsens farver. Læs mere på Willumsens hjemmeside.

Frederikssund Bibliotekerne På bibliotekerne i Frederikssund er der altid spændende ting i gang - og masser af bøger du kan låne og læse. Se hvad der sker i vinterferien i bibliotekernes arrangementskalender.

Hvad kan man lave i vinterferien i København?

Er du en af dem, der skal holde vinterferie i København? Så har vi samlet nogle af de bedste oplevelser, som byen har at byde på.

Skal du afsted med familien, vennerne eller kæresten? Vi har inspirationen til jer.

Hvor skønt! I skal på vinterferie i København med familien. Der er masser af muligheder for ren hygge, når I skal på tur i hovedstaden.

Vi har idéer til, hvad I skal lave alt efter, hvor gamle familiens yngste medlemmer er.

Hvor skal man tage hen i vinterferien?

Det ser ud til, at du har været indlogget her tidligere. Klik på knappen nedenfor for at fortsætte med at være logget ind, så du kan få adgang til dine bookinger og meget mere!

Hvad kan man lave udenfor om vinteren?

Fik I ikke booket årets skiferie, men vil I alligevel gerne mærke suset – og måske teste familiens yngstes evner på ski?

Næsten lige så snart dit barn kan gå, kan det også stå på ski. Junior skal i hvert fald ikke være særlig gammel for at få en sjov dag i sneen sammen med mor og far. I det sydlige Sverige finder du blandt andet Mullsjö og Vallåsen, som både har kælke- og børnebakker. Tjek Visit Sweden for flere muligheder.

I kan også tage en tur på pisten på Copenhill på Amager i København. Den øverste del af skibakken bliver katagoriseret som en sort/rød pist, mens den midterste og nederste del er kategoriseret som en blå/grøn pist. Derudover er der slalom bane, freestyle-park og også et område for de mindste skiløbere.

Overalt i landet ligger der sjove svømmehaller, og de fleste har et lunt babybassin, som det er hyggeligt at plaske rundt i, så hele familien kan komme afsted. Skal oplevelsen være lidt vildere, så gå efter de store badelande såsom Lalandia, DGI-byen og Aqua Forum Horsens, der byder på bølgebrus og palmesus i næsten sydlandske temperaturer.

Heldigvis behøver du ikke være vinder af Den Store Bagedyst for at lave lækre kager med dit barn, og de fleste børn synes, at det er tophyggeligt at bikse ting og sager sammen i køkkenet. I bund og grund består de fleste kager af nogle ganske få ingredienser, der lige skal blandes, hæve og en tur i ovnen. Hvis det er svært for dit barn selv at røre rundt, kan han måske komme mel og bagepulver i skålen. Dit større barn vil synes, at det er hyggeligt at pynte den med glasur eller krymmel.

Hvad kan man lave af sjove aktiviteter?

Mangler du inspiration til nye aktiviteter, I kan lave sammen? Så er du kommet til det rigtige sted! Her får du en meget lang liste med forslag til sjove aktiviteter for børn og voksne.

Der er masser af sjove ting, man kan lave, både ude og hjemme. Her kommer en liste med forslag, hvor de fleste aktiviteter er gratis eller næsten gratis, så her kan alle være med.

Hvad kan man lave med sin kæreste?

Hvad kan man lave med sin kæreste? Det er der mange, der sidder og tænker over nu og da. Når det kommer til ting at lave med kæresten, så kan man ofte godt rende hovedet mod muren og mange inspiration. Det ender tit med at man bare bliver siddende hjemme i sofaen og ikke får lavet noget som helst. Den slags er livet for kort til og derfor har vi samlet en række ting man kan lave med sin kæreste. Der er noget for enhver smag og enhver pengepung, så gå endelig på jagt i vores store udvalg.

Hvad kan jeg lave med min familie?

Det er svært at nå det hele – også aktiviteter for børnene, som man jo ellers ofte gerne vil bruge lidt mere tid på.

Det behøver ikke at være noget stort. Det kan være små, hyggelige oplevelser i hverdagen, der kan være med til at gøre hele forskellen – både for børnene og forældrene. Spørgsmålet er bare, hvad skal du finde på at lave med ungerne?

Her finder du en masse idéer til hvilke aktiviteter, I kan tage på med ungerne. Her er noget for alle skemaer og budgetter. Nederst på siden finder I 5 idéer til gratis aktiviteter for børn.

Vi har samlet nogen aktiviteter for børn, som du kan lave året rundt.

Her er både til regnvejrsdagene eller dage, hvor vejret ikke er til at være ude i og der er brug for indendørsaktiviteter for børn.

Vi har også fundet nogle udendørsaktiviteter for børn frem, som er gode til de varmere dage – eller bare til dem, der ikke mener, at der findes dårligt vejr, kun dårlig påklædning. Til sidst i indlægget kan du også finde nogle idéer til gratis aktiviteter for børn.

Der er noget eventyrligt over København, og det kan mærkes af folk i alle aldre.

Tag børnene med ud for at opleve de mange aktiviteter København byder på og få en hyggelig dag med oplevelser i børnehøjde.

Hvor er det bedst at tage hen i februar?

Hvis du ønsker at rejse til destinationer, hvor gennemsnitstemperaturen ligger på 23 og 28 grader, kan Indonesien eller Dubai være skønne steder at besøge i februar.

Hvor er det billigst at rejse hen?

Inden vi starter med de 10 billigste lande, er det selvfølgelig også nyttigt at vide, hvor du bedst kan booke dine flybilletter...

Læs også: Verdslig | Flyvetid – Hvor lang er flyveturen til Asien?

...og jeg bliver ved med at sige det: af alle de flysøgemaskiner der findes Skyscanner mit bedste valg når det kommer til at finde billige flybilletter og det spare penge at rejse. Jeg bruger Skyscanners hjemmeside til absolut alle de billige billetter, jeg køber – hvilket ikke betyder, at jeg altid bestiller hos dem.

Hvad kan man lave spontant?

Hvis vejret er til det, er det klart hvor turen skal gå hen: Udenfor!

Her får du idéer og inspiration til ting, man kan lave udenfor.

Hvad kan man lave når man keder sig med sine venner?

1. Spil et kortspil - ja, der er nogle, du kan spille selv, men de bedste spil er til flere spillere. Præsident er en af ​​vores favoritter - her er reglerne .

2. Spil et brætspil - der er tusinder at vælge imellem, og de fleste vil give sjov og latter.

3. Spil et computerspil - hvad enten du er alene eller sammen med venner, kan du nyde udfordringen med et af de utallige spil på konsol eller pc.

1. Origami - ærligt talt er det udfordrende, men sjovt, og du kan lave nogle virkelig fantastiske ting bare fra foldepapir.

2. Upcycle noget - en gammel stol, nogle ekstra vinyler, den kjole du aldrig har mere på ... puster liv i dem igen.

3. Bag godbidder - cookies, kager, bagværk og brød er blot nogle af de lækre godbidder, du kan lave og nyde (med venner er det altid en god idé).

Hvad kan man lave 2 personer?

Inden for alle kategorier, aldre og prisklasser finder du oplevelsesgaver, der henvender sig til to personer. Der er kort sagt noget for enhver smag og enhver pengepung, og det bliver aldrig kedeligt at forære en oplevelse til andre – glæden ligger både i at modtage, vente på og udføre selve oplevelsen.

Når du bestiller en oplevelse som gave, får du det på et gavekort, der overlader det til dig som gavegiver eller til modtageren selv at indløse gavekortet. At indløse gavekortet betyder, at du aktiverer det online og bestiller tid til selve oplevelsen hos udbyderen. Du bestemmer med andre ord selv datoen for oplevelsen.

De mange forskellige udbydere har hver deres ønsker til din bestilling – noget kan klares online via siden, hvor du har købt oplevelsesgaven, andre ønsker at få bestillingen direkte. De direkte bestillinger hos udbyderen gælder som regel reservation af bord og overnatning, ligesom oplevelser til wellness-behandlinger oftest foregår som en normal tidsbestilling. Med gavekortet skal du ingen penge have frem ved betaling – det hele er betalt allerede ved køb af gavekortet.

I det store udvalg af oplevelser for 2 kan det svært at vælge – en god idé er at søge ud fra et eller flere kriterier, så du minimerer udvalget til netop de oplevelser, der kan være relevante for dig. Tre almindelige kriterier at søge efter er:

 • Du kan vælge ud fra prisen
 • Der er forskellige kategorier
 • Lad alderen afgøre valget

Prisen kan være afgørende for, hvilken oplevelse du vælger. Der findes oplevelser i alle prisklasser, og priserne er altid angivet for to personer. De forskellige kategorier inden for f.eks. mad, adrenalin eller romantik kan være en anden god guideline til at vælge, ligesom alderen på modtageren og dig – hvis det er dig, der skal med – kan være den afgørende faktor for, hvilke oplevelser der er relevante.

Hvad kan man lave når man er sammen med sin mor?

Stop lige her - Du er kommet til det helt rette sted! Vi har et stort udvalg af oplevelsesgaver, der vil få enhver mors hjerte til at smelte.