:

Hvor forhandles Pieces?

Indholdsfortegnelse:

  1. Hvor forhandles Pieces?
  2. Hvem ejer Pieces?
  3. Er Pieces Bestseller?
  4. Hvor bor Holch Povlsen?
  5. Hvor kommer Pieces fra?
  6. Hvem er den rigeste mand i Danmark?
  7. Hvor bor Danmarks rigeste mand?
  8. Er Pieces bestseller?
  9. Hvor bor de rigeste mennesker i Danmark?
  10. Hvem er Billionaire i Danmark?
  11. Hvor bor de rigeste på Sjælland?
  12. Hvem er den rigeste kvinde i Danmark?
  13. Hvor bor de rige i KBH?
  14. Hvem er den rigeste dansker nogensinde?
  15. Hvem er den rigeste dansker i Danmark?

Hvor forhandles Pieces?

...Og derfor kan du lægge de smukkeste styles i kurven. Hele Pieces kollektionen er nemlig utrolig trendy, og den består således af smarte designs, der passer til alle aldersgrupper. Sortimentet består endvidere af basisvarer, der fungerer perfekt til hverdags-garderoben, og yderligere finder du smukke items til en aften i byen med pigerne, til brylluppet eller enhver anden begivenhed, hvor outfittet skal sidde lige i skabet!

Hos Molly&My har vi et stort sortiment af netop Pieces, og du kan derfor se frem til at lade dig forføre af alle de fine styles, når du scroller ned ad siden og fylder kurven i ét væk. Er du klar til at blive “blown away”?

Vores store sortiment af Pieces åbner op for en lang række muligheder. Udvalget spænder nemlig lige fra kjoler og toppe til fine accessories og fodtøj. De forskellige styles kommer i alverdens farver og formater, hvorfor der findes noget til enhver smag. Ligeledes har vi et stort sortiment af jeans fra Pieces, som er et hit - både her på kontoret, men også blandt alle vores skønne kunder. 

Hvis du er på udkig efter et alsidigt hverdagsoutfit, kan du passende hente inspiration i det store sortiment, der byder på et hav af muligheder. Efter mørkets frembrud, kan du pifte dit look op med sprudlende farver, og således kan du vælge mellem styles til både hverdag og fest i Pieces sortiment, som vi har samlet her på siden. Du får endvidere mulighed for at sammensætte en unik stil, der ikke kan imiteres, eftersom udvalget byder på en lang række muligheder inden for både overdele og underdele. Til at sætte prikken over i'et har vi også en masse lækre jakker fra Pieces - både simple designs men også en masse flotte farver og skønne silhouetter. 

Hvem ejer Pieces?

Dine konkurrenter har brugt denne plads til at beskrive deres virksomhed. Vidste du, at du som virksomhedsejer let kan opdatere dine virksomhedsoplysninger her på Krak?

Er Pieces Bestseller?

PIECES designs everyday standout products with a clear and fashionable mindset. We focus on relevant trends, colours and prints and use simple yet fine, quality fabrics to create feminine and contemporary looks. We are fast-paced, forward-thinking and fashion-centered at our core, and all our products reflect these ideals.​

As PIECES continues to expand, we constantly seek to appeal to a wide audience who enjoy easy to wear products that are vibrant and relevant. We dress people who are fashionably intuitive and aware of the latest trends.​

Hvor bor Holch Povlsen?

Århusianeren Anders Holch Povlsen overtog som ung modekoncernen Bestseller fra forældrene. Den ukendte bror, Niels Holch Povlsen, fik overdraget firma sidste år, som kommer ud med overskud.

AARHUS: Holch Povlsen er et velkendt navn, der i dansk erhvervsliv er kendt for at kunne tjene penge og stable virksomheder på benene som få andre.

Hvor kommer Pieces fra?

PIECES er et dansk beklædnings- og tilbehørsmærke i Århus. Det blev etableret i 2003 som en del af BESTSELLER-gruppen, et dansk familieejet modefirma, der blev grundlagt i 1975. Vores vision er at inspirere uafhængige unge kvinder til at skabe og fuldføre deres lige så bemyndigende og legende look! Vi sælger alle kategorier. Tasker, tilbehør, denim, sko, kjoler, toppe, tørklæder og vintertilbehør; alt på ét sted.

Hvem er den rigeste mand i Danmark?

Otte danskere er på det amerikanske magasin Forbes’ milliardærliste for 2023, som netop er udkommet, med Bestseller-ejer Anders Holch Povlsen i spidsen.

Vurderingen af hans formue er dog skrumpet med 6,3 milliarder dollar til 7,3 milliarder dollar, og han er gået fra en 135.-plads over de rigeste i verden til en placering som nummer 312.

Hvor bor Danmarks rigeste mand?

Ifølge Finans skyldes tabet blandt andet, at flere af Anders Holch Povlsen børsnoterede aktiver som Asos, Zalando, About You og Matas er faldet væsentligt i værdi indtil videre i 2022.

Også Niels Peter Louis-Hansen, der nu er den rigeste dansker, har set sin formue skrumpe.

Er Pieces bestseller?

Met onze roots in het Deense familiebedrijf Bestseller, begon de reis van PIECES in 2003 als een accessoires merk. In de tussentijd zijn we flink gegroeid en ontwikkeld tot een volledig kledingmerk waarin we onze klanten meer dan negen categorieën kunnen bieden zoals winterjassen, zwemkleding, accessoires en denim. We spelen in op de vraag in de markt naar speelse, betaalbare trendy kleding voor de jonge individuele vrouw. PIECES inspireert vrouwen en maakt elke look compleet. 

  • Gemiddeld sterke mark-up

  • 2 NOOS collecties per jaar

  • 9 express collecties per jaar 

  • 6 main collecties per jaar 

  • Een 'head to toe' brand   

  • Speels en 'high on trend'   

  • Altijd op zoek naar innovaties op het gebied van sustainabillity. 

Hvor bor de rigeste mennesker i Danmark?

I det følgende ser vi nærmere på, hvad en beskæftiget har af indkomst før skat i de enkelte sogne. Det er den årlige personlige indkomst før skat blandt voksne, som er i beskæftigelse som lønmodtager eller driver selvstændig virksomhed, vi undersøger. Indkomsten før skat er opgjort ekskl. pensionsindbetalinger.

Figuren herunder viser den gennemsnitlige årsindkomst for beskæftigede før skat fordelt på sogne. Af kortets forklaring i øverste højre hjørne fremgår, at spændet er vidt. Fra 324.542 kr. i Vollsmose i Odense Kommune til 1.580.532 kr. i Vedbæk i Rudersdal Kommune. Det er et bredt spænd, der afspejler at de indkomstmæssige højdespringere i nogle sogne har meget høje indkomster, der trækker gennemsnittet i vejret. Det er således ikke den typiske indkomst, medianen, for beskæftigede i sognet, der er på over 1,5 mio. kr. Den typiske indkomst ser vi på senere.

Tabellen nedenfor viser de 20 sogne, hvor den gennemsnitlige indkomst før skat for beskæftigede er højest. Som nævnt ovenfor ligger Vedbæk Sogn i top med en gennemsnitlig indkomst på 1.580.532 kr. om året. Den typiske indkomst før skat i sognet for beskæftigede er langt lavere, om end stadig høj: 622.513 kr. Den typiske indkomst før skat for alle voksne i sognet er derimod 474.375 kr. Tallet omfatter dog også pensionister og andre uden for arbejdsmarkedet, som udeboende studerende og overførselsindkomstmodtagere. Det samme billede gør sig gældende i varierende omfang blandt de øvrige top-20-sogne.

Hvem er Billionaire i Danmark?

For fjerde år i træk ligger Jeff Bezos, stifter af e-handelsgiganten Amazon, øverst på listen med en formue på 1.107,2 milliarder kroner stærkt efterfulgt af Tesla-stifter Elon Musk med en formue på 944,5 milliarder kroner.

For første gang ses realitydarlingen Kim Kardashian West på listen, idet hendes formue netop har rundet 6,3 milliarder kroner og dermed har givet hende adgang til en 2.674. plads. Hendens formue stammer fra sociale medier, kosmetik og shapewear.

For første gang er Beijing i Kina hjemby for flest milliardærer på Forbes' liste. Med 100 milliardærer, der har adresse i den kinesiske storby, huser byen en milliardær mere end New York, og dermed slår Beijing den regerende milliardærhovedstad af pladsen.

Hvor bor de rigeste på Sjælland?

Har du nogensinde tænkt på, hvor gode økonomiske forhold der er i din kommune? Hvor høj er gennemsnitsindkomsten? Hvad er den gennemsnitlige husleje? Hvor mange lån tager folk?

Lige netop dette, og meget mere, har vi her på Mikonomi.dk sat os for at undersøge. Dette har vi gjort for at kunne konkludere, hvilke danske kommuner der er henholdsvis bedst og værst økonomisk stillede.

I nedenstående interaktive kort kan du læse om hver kommunes styrker og svagheder samt deres samlede antal point.

I nedenstående tabel kan du få et overblik over, hvordan de økonomiske forhold er i din kommune i forhold til de resterende kommuner i Danmark. Tabellen giver et indblik i hver enkelt kommunes point under hvert kriterium, hvori kommunens styrker og svagheder derved illustreres. Yderligere kan du se, hvor mange point din kommune har fået i alt.

 Ønsker du at se dataen, der danner belæg for ovenstående point, kan du her se en fuld oversigt over disse.

Hvem er den rigeste kvinde i Danmark?

LEDER:Mens bomberne fortsat regner over Ukraine, og Vladimir Putin truer med atomvåben, har en hæderkronet dansk virksomhed travlt med et stort reklamefremstød i Rusland.

- ECCO. Syv år på benene, og vi er slet ikke trætte, lyder det på russisk på store lysreklamer i et shoppingcenter i Skt. Petersborg.

Hvor bor de rige i KBH?

Ud over Nordhavns høje indtægtsniveau er der en anden ting, der især springer i øjnene hos Ayo Wahlberg. Nemlig indkomsterne i brokvartererne.

- Broerne springer også i øjnene, her vil folk blive overrasket. Det kommer bag på mig, at Vesterbro ligger så tæt på Østerbro på gennemsnitsindkomst, der havde jeg troet, de ville være tættere på Nørrebro, siger Ayo Wahlberg og fortsætter:

- Det viser, at Vesterbros gentrificering, hvor velhavende folk køber sig ind i områder, der før var anset som lavprisområder, i den grad har påvirket billedet på broerne. Når først velhavende folk bruger deres kapital til at lave lejlighedsforbedringer og byfornyelser, betyder det, at at priserne begynder at stige, og dermed sker der en selektion, hvor nogle fryses ude, fordi de ikke længere har råd til at blive boende. Det er det, vi ser på Vesterbro, og som tydeliggøres, når man ser på gennemsnitsindkomsterne.

Hvem er den rigeste dansker nogensinde?

Seks danskere er ifølge Bloomberg blandt verdens 500 rigeste. Øverst af dem troner Anders Holch Povlsen.

Anders Holch Povlsen, der direktør i modekoncernen Bestseller, som blev grundlagt af hans forældre, er nu Danmarks rigeste mand.

Hvem er den rigeste dansker i Danmark?

Det er fortsat Bestseller-ejeren Anders Holch Povlsen, der ligger øverst på listen over de rigeste danske milliardærer. Endda med et solidt forspring til den gruppe af Lego-arvinger, der tager pladserne under ham.

Det fremgår af magasinet Forbes’ årlige liste over verdens dollarmilliardærer.