:

Hvornår kan man reservere plads til Fredagsrock?

Indholdsfortegnelse:

 1. Hvornår kan man reservere plads til Fredagsrock?
 2. Hvor meget koster indgang til Fredagsrock?
 3. Hvordan bestiller man billetter til Fredagsrock?
 4. Hvem skal spille til Fredagsrock 2023?
 5. Hvor mange mennesker er der til Fredagsrock?
 6. Hvor lang tid tager Fredagsrock?
 7. Hvilken billet skal man købe til Fredagsrock?
 8. Kan man komme gratis ind i Tivoli?
 9. Hvordan kommer man gratis i Tivoli?
 10. Hvor lang tid vare Fredagsrock?
 11. Hvor mange kan der være til Fed Fredag?
 12. Kan man forlade Tivoli og komme tilbage?
 13. Hvor mange er der plads til Fredagsrock?
 14. Er der rabat i Tivoli med Ældre Sagen?
 15. Hvor mange penge koster det at komme i Tivoli?

Hvornår kan man reservere plads til Fredagsrock?

På baggrund af de seneste ugers oplevelser med dårlig køkultur til Fredagsrock, introducerer Tivoli nu et digitalt reservationssystem, så gæster fremover skal have reserveret plads for at komme ind til de mest efterspurgte begivenheder i Tivoli. Første gang det sættes i værk bliver til Fredagsrock med Aqua 29. april.

Flertallet af gæster har de seneste fredage haft rigtig gode oplevelser senest med de publikumspopulære koncerter med Andreas Odbjerg og ArtigeArdit. Men en del unge er tilsyneladende uvante med at gå til koncert, nogle af dem er meget berusede, og Tivoli har konfiskeret store mængder af medbragt alkohol.

Hvor meget koster indgang til Fredagsrock?

Med et årskort til Tivoli går du ikke glip af en eneste af i alt 24 Fredagsrock-koncerter, og derudover giver Årskortet dig adgang til en forunderlig have fyldt med oplevelser for store og små i mere end 220 dage om året. Hvert af de forskellige årskort gælder for et kalenderår adgangen og skal derefter fornyes.

Oplev store navne til en formidabel pris. Ønsker du blot at købe enkelte entrébilletter, så klik her.

Hvordan bestiller man billetter til Fredagsrock?

Med et årskort til Tivoli går du ikke glip af en eneste af i alt 24 Fredagsrock-koncerter, og derudover giver Årskortet dig adgang til en forunderlig have fyldt med oplevelser for store og små i mere end 220 dage om året. Hvert af de forskellige årskort gælder for et kalenderår adgangen og skal derefter fornyes.

Oplev store navne til en formidabel pris. Ønsker du blot at købe enkelte entrébilletter, så klik her.

Hvem skal spille til Fredagsrock 2023?

I år er der sat ekstra god plads af til de stærkeste aktuelle danske navne samt til koncert-konstellationer, der kun kan opleves i Tivoli. Publikum kan se frem til 24 fredage med i alt 31 bands og artister.

Masser af rock, fællesskab og internationale rytmer

Hvor mange mennesker er der til Fredagsrock?

Sådan får du MitID Du får automatisk besked, når det er din tur. Beskeden får du på et tidspunkt, når du logger ind i din net- eller mobilbank. Det kan dog godt gå noget tid, da MitID indfases i løbet af 2021 og 2022. Har du ikke en dansk eller grønlandsk bank, skal du have MitIDMitID.dk.

Ældre Sagen er en forening, der arbejder for at forbedre forholdene for ældre i Danmark. Foreningen er stiftet 14. oktober 1986 på initiativ af fonden Ensomme Gamles Værn. Bjarne Hastrup er medstifter, og har været foreningens eneste direktør.

Der maksimum være 20.000 gæster i haven på samme tid for at følge corona-reglerne, hvilket kan lade sig gøre, fordi man har 82.000 kvadratmeter at gøre godt med, oplyser Tivolis pressechef.

Der er stor forskel på dyrest og billigst, siger vicedirektør Niels C. Beier i en pressemeddelelse. Men formanden for Optikerforeningen, som er optikernes brancheforening, Per Michael Larsen, mener ikke, at forbrugerne kun bør gå efter den laveste pris, når de vælger glas.

Hvor lang tid tager Fredagsrock?

Der kan bookes plads til fire udvalgte Fredagsrock-koncerter i Tivoli 14 dage i forvejen. Det skal afværge dårlige koncertoplevelser. Der er noget for enhver smag i årets program, lyder det fra kulturdirektør.

Hvilken billet skal man købe til Fredagsrock?

Flertallet af gæster har de seneste fredage haft rigtig gode oplevelser senest med de publikumspopulære koncerter med Andreas Odbjerg og ArtigeArdit. Men på grund af Corona-nedlukningen er der mange førstegangs-koncertgæster. En del unge er uvante med at gå til koncert, nogle af dem er meget berusede, og Tivoli har konfiskeret store mængder af medbragt alkohol. Ved den seneste Fredagsrock lukkede Tivoli portene, da deltagerantallet for arrangementet var opnået. Det betød køer foran indgangene til Tivoli, og mange, der ulovligt forsøgte at forcere hegnet for at komme ind. Nu indfører Tivoli et nyt pladsreservationssystem.

Administrerende direktør i Tivoli, Susanne Mørch Koch siger:

Kan man komme gratis ind i Tivoli?

Med et Tivoli Årskort kan du opnå massevis af attraktive medlemsfordele, som gør din Tivoli-tur endnu sjovere. Der er medlemsfordele for enhver smag til enhver lejlighed. Gå på shopping i butikkerne, spis noget let på cafeer og fastfood-restauranter eller benyt dig af dine parkeringsfordele næste gang, du tager bilen til Tivoli – alt sammen kan du opnå rabat på med dit årskort.

Børn mellem 3-7 år kommer gratis ind i selskab med årskortholdere. Årskort, Sølvkort, Wild Card må medbringe op til to børn, Guldkortholdere må medbringe op til fire børn.

Hvordan kommer man gratis i Tivoli?

TRÆKVOGNE - Trækvogne kan lejes for kr. 45,-Ved leje betales depositum, som tilbageleveres ved aflevering af trækvogn. Gæsten vælger selv om de vil aflevere 200 kr. eller ID som sikkerhed.

KØRESTOLE - Kørestole kan lejes gratisVed leje betales depositum på 200 kr., som tilbageleveres ved aflevering af køre. Det er ikke muligt at reservere kørestolen på forhånd.

Online billetter er kun gyldige i indeværende sæson, billetterne er købt i. Indløste billetter er kun gyldige på selve dagen for besøget. Eventuelle uindløste billetter refunderes ikke.

Forældreturbånd - Pris 140,-  Kan kun købes til børn 0-140 cm. Barnet får et ekstra turbånd på armen og kan derefter tage én forælder (18+) med på skift i forlystelserne. Forældreturbåndet er et tillæg til alm. Turbånd.

Firma- og grupperabatTivoli Friheden tilbyder grupperabat til grupper på over 20 personer, ligesom der til skoler og institutioner ydes rabat. Der kan desuden oprettes firmaaftaler, så du har mulighed for at give dine medarbejdere en underholdende oplevelse. Kontakt vores salgschef Per på tlf.: 22 65 87 30 eller via mail: [email protected]

Hvor lang tid vare Fredagsrock?

Der kan bookes plads til fire udvalgte Fredagsrock-koncerter i Tivoli 14 dage i forvejen. Det skal afværge dårlige koncertoplevelser. Der er noget for enhver smag i årets program, lyder det fra kulturdirektør.

Hvor mange kan der være til Fed Fredag?

Århusianere kommer ikke til at gå ned på gode koncert oplevelser i 2023. Og et af de steder, hvor du kan nyde gode live kunstnere er i Tivoli Friheden i Århus. Hver fredag og nogle gange lørdage hele sommeren kan du opleve store danske musikere, der optræder på den store nye scene til Fed fredag Friheden. Her er plads til op til 15.000 gæster, så der er masser af muligheder for en god fredag sommeraften i bedste festivalstil.

Her på siden holder vi dig løbende opdateret med alle koncerterne, som du kan opleve i Friheden og gennem sommeren 2023, kan du læse indlæg og artikler fra nogle af de mange oplevelser til Fed Fredag Friheden.

Når du gæster Friheden kan du ikke undgå at lægge mærke til det nye store sceneområde, der stod færdig i 2022. Når Tivoli har åbent til dagligt er du velkommen til at besøge det store sceneområde, men når fredag aften kommer, så er scenen for de udvalgte med en koncertbillet eller et sæsonkort. Hvis du tidligere har været en flittig gæst til Fed Fredage, så vil du straks lægge mærke til den store forandring, som området har været igennem. For ikke at nævne den kæmpe scene, der tårner op forenden af området. Her er der kommet bedre betingelser for de optræden og 2 nye spisesteder, hvor du kan nyde en lækker middag inden koncerten.

Selv når der ikke bliver optrådt på den nye scene, så kan man godt blive sådan lidt “wauw” over, hvor stor den egentlig er. På begge sider af selve scenen er der opsat kæmpe højtalere, der sørger for, at musikken når ud til publikum. Den nye scene er ikke kun til glæde for gæster. Den er især til stor glæde for de kunstnere, der optræder. Inde i bygningen er der nye lækre lokaler, hvor de kan opholde sig inden de skal på scenen med plads til hele bandet. Som gæst kan du få glæde at opleve scene indefra med de 2 nye spisesteder, der ligger med udsigt ud over Svanesøen. Madscenen og Backstage, der begge servere mad til Frihedens gæster. Madscenen er buffet og meget populært for større familier og børnefamilier, mens Backstage er social dinning, der mere henvender sig til par eller venner, der er ude og spise. Begge steder servere dog rigtig lækkert mad til en god pris.

Kan man forlade Tivoli og komme tilbage?

Fantastisk service, efter en tur i Biergarten.. kom der endelig lys over land.. det har så også kun taget næsten et år at udskifte 2 pære til toiletterne hvor der var mørkt som i graven når man skulle ned/op ad trapper. men efter man til Manageren gjorde opmørksom på problemet igen igen igen og indskærpede sikkerheden kunne det pludselig løses på 30 min - godt gået !

Ifm. en Fredagsrock koncert i slutningen af august valgte jeg at købe et årskort, da den forhøjede billetpris på 225kr. ifm Fredagsrock ville være tjent ind ved blot to koncerter. Jeg finder så efterfølgende ud af, at mit årskort ikke er gyldigt for et år, men kun til 31. juli 2024, altså løbende måned plus 11 mdr. som Tivoli efterfølgende oplyste mig om. Det står selvfølgelig i deres standard betingelser, men hvem læser lige dem igennem? Så synes bare det er dårlig stil og lige lovlig smart at sælge et “årskort”, som kun er gyldigt i 11 mdr. plus et par dage.

Flot show i Glassalen over Otto Brandenburg’s liv, men hvorfor kan man ikke købe billetter UDEN at entre er inkluderet ??? Alle os med årskort behøver jo ikke at have billetter inkl entre!!!!

Man bliver taget i r.... allerede ved indgangen.og så forsætter det med stort set alt hvad der kan købes....

Hvor mange er der plads til Fredagsrock?

Der kan bookes plads til fire udvalgte Fredagsrock-koncerter i Tivoli 14 dage i forvejen. Det skal afværge dårlige koncertoplevelser. Der er noget for enhver smag i årets program, lyder det fra kulturdirektør.

Er der rabat i Tivoli med Ældre Sagen?

Når du tegner abonnement på et Tivolikort, får du automatisk Tivoli Lux med i købet. Det er vores fordelsprogram, skræddersyet til dig, der har et Tivolikort på abonnement. Som loyal gæst fortjener du nemlig at blive forkælet med personlige fordele, stærke rabatter og særlige oplevelser, som gør dine ture i Haven endnu mere eventyrlige.

Hvor mange penge koster det at komme i Tivoli?

Med et Tivoli Årskort kan du opnå massevis af attraktive medlemsfordele, som gør din Tivoli-tur endnu sjovere. Der er medlemsfordele for enhver smag til enhver lejlighed. Gå på shopping i butikkerne, spis noget let på cafeer og fastfood-restauranter eller benyt dig af dine parkeringsfordele næste gang, du tager bilen til Tivoli – alt sammen kan du opnå rabat på med dit årskort.

Børn mellem 3-7 år kommer gratis ind i selskab med årskortholdere. Årskort, Sølvkort, Wild Card må medbringe op til to børn, Guldkortholdere må medbringe op til fire børn.