:

Hvornår åbnede Ismageriet Søborg?

Indholdsfortegnelse:

  1. Hvornår åbnede Ismageriet Søborg?
  2. Hvor længe kan is fra Ismageriet holde sig?
  3. Hvem ejer Ismageriet?
  4. Hvor mange kalorier er der i Ismageriet is?
  5. Hvor får man den bedste is?
  6. Hvem har opfundet Ismageriet?
  7. Hvor mange personer er der til i en islagkage?
  8. Hvor lang tid må mad ligge i fryseren?
  9. Hvor startede Ismageriet?
  10. Hvem ejer Uganda is?
  11. Hvad er sundest sorbet eller flødeis?
  12. Er sorbet sundere end flødeis?
  13. Hvad er Danmarks bedste is?
  14. Hvem har Danmarks bedste is?
  15. Hvornår åbnede Ismageriet?

Hvornår åbnede Ismageriet Søborg?

Dårlig service, smeltet is og butikken lugter af opkast i Søborg. Jeg bestilte en vaffel med 1 kugle, softice og drys. Softice maskinen spruttede flydende tyndt softice udover kuglen, som medarbejderen forsøgte at samle i en klump med en ske. Drysset fik jeg tilbudt at få ved siden af i et bæger. Det takkede jeg nej til. Da jeg tog imod min is, var softicen allerede gledet helt ned i den ene side, og til det spurgte medarbejderen om jeg ville have et bæger hvor jeg kunne skovle softicen ned i og spise ved siden af. Så han ville have, at jeg spiste en vaffel med 1 kugle, 1 bæger med smeltet softice som jeg havde skovlet ned fra min is og et bæger med drys. Wow.. Det er åbenbart meget kompliceret at samle en vaffel med tilbehør. Det er nok fordi alle deres is og softice er smeltet inden det kommer i vaflen. Softicen smagte surt og det hele røg i skraldespanden. Jeg fortryder at han ikke fik isen retur og er par ord med om den dårlige service! Jeg besøger aldrig ismageriet igen. De burde tage på besøg i Køge Marina, hvor de laver 3 kugler, softice, drys, flødebolle, flødeskum og syltetøj - alt sammen i én vaffel og uden problemer.

Virkelig god is og stjerne betjening! Jeg fik ikke fat i navnet på medarbejderen, men han går med briller og arbejder i jeres afdeling på Amager/DrByen. Han var utrolig servicemindet, og i fantastisk humør. 5 stjerner herfra!

Ismageriet har altid været garant for en bøtte med is, som er fyldt til randen.

I dag kommer vi hjem med en to liters boks som ligner at der burde være en halv liter mere i!!

Ismageriet på Søgborghovedegade må siges at have nogle fabelagtige medarbejder ansat. Jeg så mindst 12 stk. blande is på en gang ( wauuuuuuu ). men det der er det rigtige flotte fra deres side er : i løbet af dagen går der en medarbejder rundt på de nærmeste veje og samler affald op efter deres kunder, og det gør de hver dag. Godt gået ( 10 stjerner fra mig )

Hvor længe kan is fra Ismageriet holde sig?

We use cookies from other companies in order to show you ads off of our Products, and provide features like maps, payment services and video.

We use cookies from other companies in order to show you ads off of our Products, and provide features like maps, payment services and video.

Hvem ejer Ismageriet?

Ismageriet kom ud af 2017 med røde tal på bundlinjen. Flytningen af den populære isbutik fra Kongelundsvej til Ørestad kostede 1,4 millioner kroner til indretning af de nye lokaler i Mikado House. Men siden er issalget eksploderet og åbningen af en anden butik i Søborg skabte et overskud på over fire mio. kr. i 2020.

Den kendte og meget populære isbutik, Ismageriet, fik i 2017 et underskud på 935.000 kroner. Året forinden havde Isamageriet ellers et overskud på 2,3 mio. kr. Og det var helt nyt for Ismageriets ejer, Kim Tøvlesø Simonsen, at Ismageriet manglede iskolde kontanter i et regnskabsår.

Hvor mange kalorier er der i Ismageriet is?

Det hændte således at vi ønskede os lidt sødt til kaffen, så af sted til bageren gik vi. Vi fandt dog ud af, at bageren vi købte ved sidst vi var i Sønderborg var lukket imellemtiden, og så var gode råd pludselig dyre. Vi endte derfor med at besøge Føtex bageren i Sønderborg.

Deres udvalg var ikke synderligt interessant. Det var ellers kun ganske almindelig onsdag eftermiddag, men måske de forventer flere betalende gæster i weekenden og først opdaterer deres sortiment senere på ugen. Uanset grunden var der ikke så meget at vælge imellem. Vi endte med at købe nogle små tosca-lignende chokoladekager og gåsebryst.

Det meste af vores sommerferie i år gik med at sejle, og når man nu er ude at sejle, så er man på et eller andet tidspunkt nødsaget til at spise fisk. Det hører sig ligesom til. Vi landede denne dag i Fåborg, hvor de har et røgeri  – Faaborg Røgeri Café – på havnen, som vi på tidligere sejladser har lagt mærke til. Nu skulle det så være – nu skulle det testes.

Omkring aftensmadstid gik vi forbi butikken for at tage lidt fisk med tilbage til båden. Stedet fungerer som både almindeligt røgeri, som café og som ishus. Hvis man vælger at bestille en af deres menuer, får man enten rugbrød eller kartoffelsalat til. Jeg var dog ikke sikker på hvad man ville få, hvis man bestilte deres tilbehør (jeg kan godt lide rugbrød, forudsat det er friskt, og kartoffelsalat kan man aldrig vide sig sikker på), og desuden ville vi gerne spise på båden. Vi købte derfor udelukkende fiskevarer og supplerede med en hjemmelavet salat og en kartoffelsalat fra det nærliggende supermarked.

Jeg husker fra min barndom de der honningekagehjerter med de lidt gammeldags julemandsglansbilleder på. Helt sikkert et traditionelt billede på juletiden, men jeg brød mig egentlig slet ikke om dem. Jeg syntes de var tørre og kedelige, så jeg har aldrig rigtig udviklet en smag for honningkager.

Så skete det så en aften at vi skulle have lidt godt til kaffen, og kæresten havde købt en pakke af de her honningsnitter fra Bisca / Karen Volf. Jeg blev overtalt til at smage og blev meget overrasket. De er bløde og svampede og har et fint abrikosfyld i midten. Honningkager der smager godt? tænkte jeg. Det er sandelig noget nyt!

Hvor får man den bedste is?

Er du til en klassisk vaffel eller pindeis? Ska’ du ha’ krymmel, guf eller overtræk? Ibyen guider til en række af Københavns lækreste isbarer.

Hvem har opfundet Ismageriet?

Ismageriets første butik pÃ¥ Kongelundsvej Ã¥bnede i 2005, indrammet af et villahus, der siden 1958 havde været et velbesøgt familieejet bageri. Da Ismageriets stifter i 2003 kom forbi det fine bageri, faldt han med det samme for butikkens hyggelige retro interiør, der stadig var intakt fra da butikken blev bygget i slut 50’erne. 

Sidenhen åbnede Ismageriet i 2016 endnu en butik på Søborg Hovedgade 34, og byttede efterfølgende vores hyggelige, men små, opstartsrammer på Kongelundsvej ud med butikken i Mikado House ved DR-byen. I 2023 kunne Ismageriet åbne dørene for endnu en butik på Flæsketorvet 45-55 i Kødbyen.

Hvor mange personer er der til i en islagkage?

Marengsbund Kom hasselnødderne i en forvarmet ovn ved 150 grader varmluft og bag i 15 minutter til hinderne bliver sprøde og sprækker. Kom hasselnødderne i et rent klæde og gnid hinderne af.

Kør hasselnødderne i en foodprocessor, til de er fintmalede. Bland dem med flormelis og bagepulver i en skål.

Hvor lang tid må mad ligge i fryseren?

8 broer, du kan gå på i Danmark

En bro kan have mange betydninger. En bro kan være noget, der skaber kontakt mellem parter. Noget, der lader dig passere forhindringer, som vandløb og fjorde. Hos Samvirke guider vi dig til 8 forskellige broer i Danmark. Både en rød genfunden bro ved Horsens og en blå bro i Randers. Broer, der fører dig tørskoet gennem rørskov og åløb. Og broer, der lader dig udforske middelalderlige borgruiner

Hvor startede Ismageriet?

Elsker du også den bløde cremede is? København er et sandt mekka for is-elskere, og vi guider dig her til til vores favorit-isbutikker i hovedstaden.

Hvem ejer Uganda is?

Freedom House works with Ugandans to promote rule of law and protect human rights by supporting national-level structures and civil society organizations that uphold respect for human rights, child justice, and rule of law.  The program combines technical assistance and financial support to Ugandan partners to improve judicial independence, strengthen promotion of human rights protection by civil society organizations, enhance media reporting on human rights accountability, and strengthen the organizational capacity of its partners.

To learn more about our work in the region, visit our Sub-Saharan Africa programs page. 

Hvad er sundest sorbet eller flødeis?

Foto: Flickr.com/Ina Todoran. Photo cropped.

Sommer betyder ferie, ferie betyder lækker mad og mange is. Den fede grillmad og de mange is kan betyde, at ferien ender med lidt ekstra kilo på sidebenene. Ofte hjælper det at vælge de lidt sundere alternativer til alle sommerlækkerierne. Jeg vil derfor lige dele nogle sjove fakta om is, som måske kan få dig til at overveje, hvilken is du vil spise næste gang turen går til den nærmeste iskiosk. Hvis man sammenligner sorbetis med flødeis per gram, vil flødeisen indeholde langt flere kalorier end sorbetisen. Kigger man på isen som helhed, vil en kugle sorbetis ofte veje mellem 35-40 gram, mens flødeisen per kugle kun vejer ca. 25-30. Det er en vægtforskel på 5-15 gram per kugle is. Vægtforskellen skyldes, at sorbet isen er mere kompakt end flødeisen. Det vil grundet vægtforskellen, derfor være minimalt, hvad der bliver sparet af kalorier, hvis man køber 2 kugler sorbet is frem for 2 kugler flødeis. Sorbetisen indeholder i modsætning til flødeisen flere vitaminer og mineraler, som kroppen har brug for. Fedtindholdet er ligeledes mindre i sorbetisen, men sorbetisen indeholder mere frugtsukker end flødeisen. Det gode ved sorbetisen er netop, at den er lidt mere kompakt og kraftig i smagen. Det betyder, at man ikke kan spise lige så meget som af flødeisen. Det er derfor vigtigt ikke kun at kigge på ernæringsdeklarationen for mængden af kalorier per 100 gram, men også sammensætningen af mikro- og makronæringsstoffer. Samtidig skal man overveje massefylden (hvor meget 100 gram af den enkelte fødevare fylder).

Er sorbet sundere end flødeis?

Sommersolen skinner fra en skyfri himmel, Dannebrog vejrer i vinden og danskere som turister valfarter til strande og søer for at blive kølet ned.

Hvad er Danmarks bedste is?

Sommersolen skinner fra en skyfri himmel, Dannebrog vejrer i vinden og danskere som turister valfarter til strande og søer for at blive kølet ned.

Hvem har Danmarks bedste is?

Leder du efter Danmarks bedste is? Vi har krydret læsernes favoritter med vores egne, og du finder hele listen her. Fra de bedste is i København, Aarhus og Odense til isbutikker spredt over hele landet.

København bugner af isbutikker, og du kan hurtigt få travlt, hvis du leder efter hovedstadens bedste is.

Stort set samtlige isbutikker på listen over de bedste is i København har et sortiment, der får mundvandet til at løbe, og køerne til at vokse. Vi har støvsuget København for de bedste is, og vi lover, du ikke vil gå forgæves.

I Allinge ved Sandvig Havn på solskinsøen finder du Kalas Is. Her kan du nyde hjemmelavet is lavet på øens økologiske mælk og lokale frugter. Smagsvarianterne skifter løbende og passer med årstidens bær og frugter.

Går turen nordpå, må du ikke snyde dig selv for en tur forbi Vaffelhuset. Her kan du få hjemmelavet, italiensk is i alle de smagsvarianter, du kan drømme om. Ja, du kan endda finde en variant dedikeret til Smølferne - som du måske har regnet ud, er isen på billedet.

Vaffelhuset i Kerteminde er kendt som et af Fyns bedste ishuse - en titel, der ikke kommer ubegrundet. I det fine ishus er vaflerne hjemmebagte (og det kan smages), guffen er hjemmerørt, og isen er fra danske Premieris. En helt perfekt kombination til iselskende danskere!

Hvis frisklavet og smagfulde is, isdesserter og takeaway-is lyder som noget for dig, bør du absolut aflægge sønderjyske Søsteris et besøg. Isbutikken har ikke mange år på bagen, men den er ikke desto mindre ultrapopulær. Isen er frisklavet fra bunden hver dag, og du vil blive mødt af to søstre bag disken - deraf navnet.

Hvornår åbnede Ismageriet?

Charlotte Uhrback

Hvornår flytter I? Er I allerede flyttet? Jeg skal forbi i morgen med mine kollegaer efter arbejde og vi er lidt i tvivl om hvilken adresse det er nu.