:

Hvad laver man i København om aftenen?

Indholdsfortegnelse:

  1. Hvad laver man i København om aftenen?
  2. Hvad kan man lave i aften?
  3. Hvad kan man lave i København voksne?
  4. Hvad kan jeg lave i København idag?
  5. Hvad kan jeg lave med min kæreste i København?
  6. Hvad kan man lave med sin kæreste?
  7. Hvad kan man lave 2 personer?
  8. Hvad kan man lave i København med kæresten?
  9. Hvad kan man lave i København som ikke koster penge?
  10. Hvad kan man lave om aftenen med kæresten?
  11. Hvad kan man lave med sin kæreste om aftenen?
  12. Hvad kan man lave med sin kæreste en aften?
  13. Hvad kan man lave med sin kæreste en lørdag aften?
  14. Hvad kan man lave i København uden at bruge penge?
  15. Hvordan laver man en romantisk aften?

Hvad laver man i København om aftenen?

Blandt de mange oplevelser og aktiviteter i Købehavn, som er repræsenteret her på Funguide, finder du alt lige fra gokartbaner, byvandringer og bowlingbaner til paintball og hardball, ballonflyvning og en masse andet.

Der er også en lang række udendørs aktiviteter og oplevelser i KBH, hvis du ønsker at få en oplevelse med masser af frisk luft.

Skal der være godt med motion inkluderet, så er der også en hel masse gode valgmuligheder her.

Her på Funguide er vi specialister i at finde de sjove oplevelser og aktiviteter og der er masser af dem her på vores liste om aktiviteter, oplevelser og events i København.

Udover at du kan kigge vores aktiviteter igennem – husk at gå dem alle sammen igennem – der ligger mange sjove både i midten og slutningen af vores samling, så klik videre til næste side.

Vi har dog samlet nogle oplevelser og aktiviteter der ligger i København og som er rigtig sjove lige her:

Hvad kan man lave i aften?

SPONSORERET indhold

Coronavirussen har i den grad begrænset vores sociale aktiviteter, og mange bruger derfor langt mere tid i hjemmet, end de ellers ville gøre. Og hvad skal man så lige finde på? Vi har samlet vores bedste bud på hyggelige aktiviteter for både enlige og for familier lige her.

Hvad kan man lave i København voksne?

Jeg må blankt erkende, at dette er min absolutte yndlingsting at lave i København om sommeren. Da jeg i sommeren 2020 første gang ville booke en GoBoat og sejle rundt med mine venner nede i havnen, så blev jeg dog slemt skuffet – alle bådene til den kommende weekend var nemlig bookede.

Det vidner meget godt om, hvor populært det er at leje sin egen båd og sejle rundt i havnen 😀

Et par uger senere fik vi dog endelig booket en GoBoat i 2 timer, hvilket vi alle så meget frem til.

Skal du til København, må du bare ikke snyde dig selv for en tur i Tivoli. Uanset om du har været der før eller ej, er det altid både tiden og pengene værd at besøge den smukke have og forlystelsespark i hjertet af København.

Med sin beliggenhed lige overfor Københavns Hovedbanegård kan du køre direkte til døren.Vær opmærksom på, at det nok er nemmest at ankomme til Tivoli med offentlig transport, da det ikke ligefrem bugner med parkeringspladser omkring Tivoli. 

Hvis du vil gøre det nemmere for dig selv at besøge Tivoli , kan du med fordel booke dine billetter hjemmefra.

Hvis du interesserer dig for det danske kongehus, bør du lægge vejen forbi Amalienborg Slot. Det er her, Danmarks monark bor, hvilket i skrivende stund vil sige Hendes Majestæt Dronning Margrethe II.

Amalienborg Slot finder du tæt på en række andre seværdigheder i centrum af København, som også er værd at besøge, hvis du kommer forbi. Det er blandt andet Frederiks Kirke, Marmorkirken, Amaliehaven og Skuespilhuset. 

Hvis du tager forbi Amalienborg Slot, kan du time det således, at du får mulighed for at opleve Den Kongelige Livgardes vagtskifte, hvilket sker kl. 12.

Når du har besøgt det sted, hvor den danske regent residerer, bør du næsten også lægge vejen forbi Christiansborg Slot, eller bare Christiansborg som det går under i daglig tale.

Her har du mulighed for at se og besøge Danmarks måske vigtigste arbejdsplads, nemlig Folketinget.

Noget af det mest unikke ved Christiansborgs historie må være, at Borgen er brændt ned hele to gange, så bygningen er opført over tre omgange. Sidste gang det brændte var den 3. oktober 1884, og først i 1928 anså man slottet som endeligt genopbygget. 

Det sidste slot på listen, som jeg har valgt at tage med i dag, er Kronborg Slot. Dog vil jeg kun anbefale dig at besøge det, hvis du har flere dage at gøre godt med i København.

Turen kan hurtigt tage et par timer ud af din dag, så hvis du har kort tid og gerne vil se så meget som muligt, bør du fokuserer på alt det du kan se inde i selve København. Men har du tid, er Kronborg ved Helsingør en stor oplevelse. 

Hvad kan jeg lave i København idag?

Varm kakao og brætspil mens regnen trommer på ruderne, det lyder da hyggeligt! Og det behøver altså ikke at foregå hjemme i stuen. Besøg f.eks. Bastard Café i Rådhusstræde, der har over +3.800 brætspil at vælge imellem. Vi kan også anbefale, at du prøver deres virkelig lækre toasts. 

Det er umuligt at planlægge forud, når man ikke ved, hvornår den næste regnsky dukker op. Trænger du til at stå i 'hundestræk' eller lave en serie 'solhilsner' (måske det jager regnen væk?), men du har ikke booket dig ind på et hold, så findes der heldigvis flere yogacentre i København, der har drop in-klasser. Besøg f.eks. Up Dog Yoga på Amager eller dyrk yoga online hos danske Yogamudra.

LÆS OGSÅ: Sådan undgår du shampoo i din kuffert og 18 andre uundværlige tricks til flyveturen

Hos Creative Space på Østerbro og Frederiksberg kan du og resten af familien få lov at male på kopper, skåle, fade og finurlige figurer. Der er over 300 forskellige stykker italiensk keramik at vælge imellem, og priserne starter ved 189 kroner. Når I er færdige med at male, sørger personalet for at jeres kreationer bliver glaseret og brændt. En uge efter kan de færdige resultater hentes i butikken. Det kan være nødvendigt at booke i forvejen, men ring og hør, om I er heldige, at der er plads til jer allerede i dag. Besøg Creative Space her.

Har man lyst til andet end at ligge i et karbad, når regnen siler udenfor? Der findes kurbade og spa flere steder i København. Tillad os at anbefale Sofiebadet på Christianshavn. Her får du både adgang til spa massage, hamam behandlinger og klassisk kurbad.

Hvad kan jeg lave med min kæreste i København?

Er relationen forholdsvis ny, er det en god idé at finde noget at mødes omkring. Det kan hurtigt blive akavet at stirre intenst ind i et par øjne, som du aldrig har set før – især hvis de begynder at flakke, fordi samtalen er ved at dø ud. Mød derfor hinanden et sted, hvor samtaleemnerne ligger i omgivelserne.

1. Minigolf – Her får du rig mulighed for at være charmerende, mens du svinger køllen og sipper til en øl. Dør samtalen lidt hen, kan I tale om, hvor gode eller dårlige I er, og I kan stjæle små blikke uden at være tvunget til intens øjenkontakt. Regner det? Frygt ej, der er også mange muligheder for indendørs minigolf.

2. Bordtennisbar – Bare rolig, du behøver ikke at være en ferm atlet for at invitere din date på bordtennisbar. Det handler mere om at spille halvdårlig bordtennis omkring et bord med fremmede mennesker, hvorefter dig og din flirt kan trække jer tilbage og sludre over en øl. 

Hvad kan man lave med sin kæreste?

Den kolde tid på året er den perfekte tid til forkælelse og tosomhed. Vejret kalder på inde-hygge for alle pengene. Efteråret og vinteren er nemlig årstider, som rigtig mange forbinder med god dansk hygge. Vi finder striksokkerne frem, putter os med tæpper på sofaen til en god film, tænder stearinlys i lange baner og hvad vi ellers kan finde på i det kolde vejr.

Vil du gerne gøre lidt ekstra for kæresten i denne tid, så er en forkælelsesdag det helt rette valg. Læs med her og få gode ideer til, hvordan du kan arrangere den perfekte forkælelsesdag for dig og din bedre halvdel.

Hvad kan man lave 2 personer?

Mangler du idéer til, hvad du kan lave med din veninde? Vi giver dig 10 gode bud på, hvad I skal lave.

Hvad kan man lave i København med kæresten?

Få en supersjov oplevelse sammen med venner og familie - prøv at køre på elektriske skateboards ved Værløse Flyvestation med Ride That Thing.

Hvad kan man lave i København som ikke koster penge?

Tag på jagt efter de seks imponerende trækæmper (© Thomas Dambo), som gemmer sig i skovene uden for København.

Rundt omkring i seks forstadskommuners smukke naturområder kan du støde på kæmperne, som...

Den ultimative gåtur i København finder du langs havnens kant, hvor stier, fortove og broer danner den 13 kilometer lange gang- og cykelrute, Havneringen

I Botanisk Have i København findes blandt andet et arboret med over 100 år gamle træer, stenhøje, gamle rosensorter, stauder og danske planter. Haven udgør 5.000 m2 under glas, heraf er omkring 2.000 ...

Amalienborg er et must for alle med interesse i vores royale historie og de kongeliges liv, som i dag stadig leves i paladset.

Hvad kan man lave om aftenen med kæresten?

Den kolde tid på året er den perfekte tid til forkælelse og tosomhed. Vejret kalder på inde-hygge for alle pengene. Efteråret og vinteren er nemlig årstider, som rigtig mange forbinder med god dansk hygge. Vi finder striksokkerne frem, putter os med tæpper på sofaen til en god film, tænder stearinlys i lange baner og hvad vi ellers kan finde på i det kolde vejr.

Vil du gerne gøre lidt ekstra for kæresten i denne tid, så er en forkælelsesdag det helt rette valg. Læs med her og få gode ideer til, hvordan du kan arrangere den perfekte forkælelsesdag for dig og din bedre halvdel.

Hvad kan man lave med sin kæreste om aftenen?

Vi starter med at holde i hånd. Okay, du kunne også holde din mor i hånden, men ellers er det ikke ligefrem noget, du gør med andre mennesker.

Hvad kan man lave med sin kæreste en aften?

Er relationen forholdsvis ny, er det en god idé at finde noget at mødes omkring. Det kan hurtigt blive akavet at stirre intenst ind i et par øjne, som du aldrig har set før – især hvis de begynder at flakke, fordi samtalen er ved at dø ud. Mød derfor hinanden et sted, hvor samtaleemnerne ligger i omgivelserne.

1. Minigolf – Her får du rig mulighed for at være charmerende, mens du svinger køllen og sipper til en øl. Dør samtalen lidt hen, kan I tale om, hvor gode eller dårlige I er, og I kan stjæle små blikke uden at være tvunget til intens øjenkontakt. Regner det? Frygt ej, der er også mange muligheder for indendørs minigolf.

2. Bordtennisbar – Bare rolig, du behøver ikke at være en ferm atlet for at invitere din date på bordtennisbar. Det handler mere om at spille halvdårlig bordtennis omkring et bord med fremmede mennesker, hvorefter dig og din flirt kan trække jer tilbage og sludre over en øl. 

Hvad kan man lave med sin kæreste en lørdag aften?

Hvad kan man lave med sin kæreste? Det er der mange, der sidder og tænker over nu og da. Når det kommer til ting at lave med kæresten, så kan man ofte godt rende hovedet mod muren og mange inspiration. Det ender tit med at man bare bliver siddende hjemme i sofaen og ikke får lavet noget som helst. Den slags er livet for kort til og derfor har vi samlet en række ting man kan lave med sin kæreste. Der er noget for enhver smag og enhver pengepung, så gå endelig på jagt i vores store udvalg.

Hvad kan man lave i København uden at bruge penge?

Blandt de mange oplevelser og aktiviteter i Købehavn, som er repræsenteret her på Funguide, finder du alt lige fra gokartbaner, byvandringer og bowlingbaner til paintball og hardball, ballonflyvning og en masse andet.

Der er også en lang række udendørs aktiviteter og oplevelser i KBH, hvis du ønsker at få en oplevelse med masser af frisk luft.

Skal der være godt med motion inkluderet, så er der også en hel masse gode valgmuligheder her.

Her på Funguide er vi specialister i at finde de sjove oplevelser og aktiviteter og der er masser af dem her på vores liste om aktiviteter, oplevelser og events i København.

Udover at du kan kigge vores aktiviteter igennem – husk at gå dem alle sammen igennem – der ligger mange sjove både i midten og slutningen af vores samling, så klik videre til næste side.

Vi har dog samlet nogle oplevelser og aktiviteter der ligger i København og som er rigtig sjove lige her:

Hvordan laver man en romantisk aften?

Er relationen forholdsvis ny, er det en god idé at finde noget at mødes omkring. Det kan hurtigt blive akavet at stirre intenst ind i et par øjne, som du aldrig har set før – især hvis de begynder at flakke, fordi samtalen er ved at dø ud. Mød derfor hinanden et sted, hvor samtaleemnerne ligger i omgivelserne.

1. Minigolf – Her får du rig mulighed for at være charmerende, mens du svinger køllen og sipper til en øl. Dør samtalen lidt hen, kan I tale om, hvor gode eller dårlige I er, og I kan stjæle små blikke uden at være tvunget til intens øjenkontakt. Regner det? Frygt ej, der er også mange muligheder for indendørs minigolf.

2. Bordtennisbar – Bare rolig, du behøver ikke at være en ferm atlet for at invitere din date på bordtennisbar. Det handler mere om at spille halvdårlig bordtennis omkring et bord med fremmede mennesker, hvorefter dig og din flirt kan trække jer tilbage og sludre over en øl.