:

Kan man sælge til GreenMind?

Indholdsfortegnelse:

 1. Kan man sælge til GreenMind?
 2. Hvad hed Green Mind før?
 3. Er GreenMind dansk?
 4. Hvad er GreenMind?
 5. Hvem ejer Green Mind?
 6. Hvem ejer Blue City?
 7. Hvor er det bedst at sælge brugte ting?
 8. Hvem ejer Greenmind?
 9. Hvad er bedst Swappie eller Greenmind?
 10. Hvad hedder Blue City i dag?
 11. Hvad køber Blue City?
 12. Hvor meget må man sælge som privatperson?
 13. Hvad sælger godt i Kirppu?
 14. Hvem har solgt flest telefoner?
 15. Hvilke telefoner bliver der solgt flest af?

Kan man sælge til GreenMind?

BLIV SÆLGER hos GREENMIND! (Vesterbrogade)

Brænder du for god kundekontakt og service? Eller måske har du interesse for bæredygtighed eller elektronik? 🌱 Så er GreenMind helt sikkert det rette sted for dig! Hos os kommer du til at få en spændende karriere, hvor din faglige og personlige udvikling altid er i fokus. Så grib chancen, og kom med ombord i GreenMind på Vesterbrogade.

Hvad hed Green Mind før?

Købte brugt mobil greenMind i sidste uge som desværre ikke virker ordentligt :/

Som overskriften lyder... Mobilen kom i fredags... Jeg var glad, jeg skifter næsten aldrig mobil - jeg hader det... Men min gamle køre på sidste vers, så jeg tænkte nu prøver jeg det der geenMind.. alt gik godt, hurtig forsendelse, mobilen helt perfekt...

Er GreenMind dansk?

GreenMind er sat i verden for at nedbringe mængden af elektronik skrot, samt for at skabe et alternativ til nyproduceret elektronik.

Og det hele startede i 2007, hvor episodens gæst Brian Funch boede i USA, med en løgn og et dilemma. Den første iPhone var netop lanceret og markedet for skærm reperationer var boomende i USA, men i Danmark afviste teleselskaberne at skifte glassene med løgnen; Det er kun Apple der må det! Det var faktuelt forkert, som Brian siger det.

Hvad er GreenMind?

Blue City, der forhandler brugt elektronik, har været på opkøbsjagt og købt konkurrenten Greenmind.

Efter et rekordstort millionunderskud i det skæve regnskabsår 20/21 opkøber elektronikkæden Blue City konkurrenten Greenmind.

Hvem ejer Green Mind?

Vidste du, at du lige nu kan sælge din gamle telefon eller tablet til os og få penge lynhurtigt* ind på din konto? Og endnu bedre! Vi vil gerne give dig 20% ekstra for din enhed, hvis du samtidigt vælger at købe din næste telefon hos os**. Kom ned i en af vores mange butikker, som du finder her

*Beløbet bliver overført til din konto indenfor 1-3 hverdage.

Hvem ejer Blue City?

Dine konkurrenter har brugt denne plads til at beskrive deres virksomhed. Vidste du, at du som virksomhedsejer let kan opdatere dine virksomhedsoplysninger her på Krak?

Hvor er det bedst at sælge brugte ting?

Under nedlukningen sneg hjemmetræningsudstyr sig pludselig ind på top-20. Og der har også været større efterspørgsel på sejlbåde og camping.

Hos Kirrpu, som kalder sig et loppesupermarked, har de også mærket en coronaeffekt.

- Blandt de ting, der bliver solgt allerflest af hos os, og som du altså godt kan forvente at komme af med, er ting til hjemmet og familieting. Det er særligt brugskunst, retro og antikke ting, køkkenting, spil, bøger og legetøj, fortæller Morten Bøjland.

Hvem ejer Greenmind?

Få adgang i 14 dage for 0 kr. Det kræver intet kreditkort, og du vil ikke overgå til et betalt abonnement efterfølgende.

Hvad er bedst Swappie eller Greenmind?

Jeg var inde ved Greenmind igår fordi jeg skulle have ny mobil. Og helt uden skræmmer med 100% batteri kapacitet. Også bare det at man kan gå ind i butikken og spørge medarbejderene om man kan få en telefon lukket ud for at kigge på den og derefter købe den synes jeg er fantastisk! Kan klart anbefale greenmind hvis du har brug for en budget venlig mobiltelefon der virker som ny!

har haft min gamer computer til service ved green mind. de var ganske hurtige. og var ikke bange for at opgradere på min pc. der var ikke noget der er blevet sparet væk!! fedt arbejde.

dog var der en fejl med at stress teste min pc hvilket ikke var blevet gjort godt nok. for da den kom hjem første gang virkede den ikke optimalt. men efter anden gang virker den nu helt igennem perfekt med en kæmpe opgradering.

ville klart anbefale green mind til folk der skal have deres pc til service

Købte en soundboks gen. 3 ved butikken i Kolding, er fra Årslev på fyn. Da jeg så kom hjem opdagede jeg at der manglede et ladekabel til den, men de var hurtige til at få sendt varen afsted uden beregning til mig! Trods fejlen, ville jeg allivel give 5 stjerner, da serviceniveauet var i top og der blev handlet med det samme uden noget besvær. Der kan jeg godt komme til at handle igen!

Jeg har i dag ( 4/9-23) været i greenmind (Rosengårdcenteret)Men iPhone x for at få skiftet min skærm. Jeg prøvede i fredags men da ville de lige prøve om det bare var panser glasset der trængte til en udskiftning. Det var det ikke der var stadig “goost finger”. Så jeg ringede derud til formiddag da de åbnede og vi aftalte jeg kunne prøve og komme forbi med den. Da jeg ankom var ikke andre i butikken så ekspedienten sagde det nok var skærmen og han havde faktisk masser af tid lige nu så jeg gik en tur på ca 1 time og så var den klar. Og nyt panser glas igen stadig på garantien. Så fedt den virker bare. Mange tak skal i have

Hvad hedder Blue City i dag?

Blue City, der forhandler brugt elektronik, har været på opkøbsjagt og købt konkurrenten Greenmind.

Efter et rekordstort millionunderskud i det skæve regnskabsår 20/21 opkøber elektronikkæden Blue City konkurrenten Greenmind.

Hvad køber Blue City?

Blue City sælger brugte smartphones, iPhones, tablets, bærbare og stationære computere, spillekonsoller og tv,- samt computerskærme. Deres udvalg af smartphones er størst, men de er også store inden for tablets, laptops og MacBooks. Nogle af de iPhone-modeller, som de sælger flest af, er fire-fem år gamle. Så forestillingen om, at smartphones forældes efter få år, holder ikke rigtig vand. Selvfølgelig kan en 10 år gammel smartphone nok ikke køre den nye påkrævede software eller iOS opdatering, men de vil stadig gerne have dem ind, fordi de kan skille dem ad og bruge reservedelene. Genbrug af reservedele er også en vigtig del af bæredygtighed. I dag er mange opdraget til at fravælge gamle produkter til fordel for nye, men man skal huske at spørge sig selv, hvor meget det betyder i hverdagen.

Tilføj den telefon eller computer, du drømmer om, til din ønskeliste her hos Ønskeskyen.

Hvor meget må man sælge som privatperson?

Sæsonen for loppemarkeder er så småt gået i gang, og måske er du usikker på, om du skal oplyse noget til Skat, når du sælger hjemmelavet brugskunst eller æbler fra haven.

Skattereglerne er langt fra lige til, når det kommer til loppesalg. Der kan eksempelvis være forskel på, om du sælger en brugt designerbluse eller en ny hjemmestrikket sweater. ”Det har især at gøre med, om du sælger med henblik på fortjeneste eller ej,” fortæller advokat Per Nielsen fra ADVODAN Aalborg, som her besvarer nogle af de spørgsmål, du måske sidder med, hvis du tænker på at rydde ud i skabets øverste hylder.

Hvad sælger godt i Kirppu?

Jeg får tit spørgsmålet, “hvad sælger en gennemsnitlig stand for” - og det er et besværligt spørgsmål at svare på, men her er mit salg.

Jeg har en stand med lidt tøj, dvd’er og nips ting, primært små beløb, men jeg har selvfølgelig solgt enkelte ting til 2,3,4 eller 500 ♻️

Hvem har solgt flest telefoner?

Analysefirmaet Counterpoint Research er klar med en top-10-liste over de mest solgte smartphones i 2022. Apple sidder solidt på otte af pladserne.

De to øvrige pladser står der Samsung på, men det er ikke for deres topmodeller – tværtimod. Det er nemlig Samusng Galaxy A13 og Galaxy A03-modellerne.

Hvilke telefoner bliver der solgt flest af?

Tallene viser, at Apple solgte næsten 80 millioner iPhones i det forrige kvartal, hvilket er en fremgang på 15 % i forhold til samme periode året før. Da solgte Apple ‘kun’ 70 millioner iPhones.

Helt anderledes gik 4. kvartal 2020 for Samsung, der oplevede en tilbagegang på 11,8 %. Hvor Samsung solgte 70 millioner smartphones i 4. kvartal 2019, lykkedes det kun sydkoreanerne at lange 62 millioner over disken samme periode i fjor.

Spørger man Anshul Gupta, der er seniorforskningsleder ved Gartner, er der ingen tvivl om, at det er de forbedrede kameraer i iPhone 12-serien, der har sikret Apple den store fremgang: