:

Hvor er Distortion 3 juni 2023?

Indholdsfortegnelse:

 1. Hvor er Distortion 3 juni 2023?
 2. Hvor afholdes Distortion 2023?
 3. Hvem spiller til Distortion 2023?
 4. Er Distortion 2023 gratis?
 5. Hvor er der Distortion torsdag?
 6. Hvem spiller på Roskilde 2023?
 7. Hvad tid slutter Distortion 2023?
 8. Er Distortion gratis fredag?
 9. Hvor meget koster Distortion 2023?
 10. Er der Distortion i dag?
 11. Hvem kommer til Grøn Koncert 2023?
 12. Er Roskilde Festival 2023 udsolgt?
 13. Hvad koster en billet til Distortion?

Hvor er Distortion 3 juni 2023?

Distortion Ø is the spectacular forest rave and weekend finale of Copenhagen’s Distortion. You will be dancing until sunrise with 36 artists across 4 stages. The festival site is located on a secluded green spot in central Copenhagen.

Hvor afholdes Distortion 2023?

Teknik- og Miljøudvalget har nu godkendt, at Distortion 2023 bliver afholdt på Islands Brygge ved Langebro, Vesterbro, Refshaleøen og på Rådhuspladsen.

I det store hele kommer gadefesten til foregå på samme arealer som i 2022 - med tre justeringer:

Hvem spiller til Distortion 2023?

Med et langt run af hit på hit har Kesi været umulig at undgå på de danske radiostationer og hitlister. Samtidig har han med sin usammenlignelig energi på en scene cementeret sin plads som en af Danmarks allerstørste rap- og popnavne. Kesi har akkumuleret mere end 335.000.000 streams på sine sange. Et antal, som kun en håndfuld af artister i Danmark kan komme i nærheden af. Udover hittet ’Søvnløs’ står Kesi bag kæmpe hits som ‘Kom Over’, ‘Følelsen’, ’Blå Himmel’ og ikke mindst et af de allerstørste hits i DK i 2021 ’Ibiza’, som han udgav sammen med de faste samarbejdspartnere fra B.O.C., Gilli og Benny Jamz.

Kesi’s musik taler lige ned i hjertet af Generators DNA. Derfor er han uundgåelig, når Generator sparker studiestarten i gang med et brag.

Martin Jensen er kendt for sine energiske liveoptrædener og står bag kæmpe hits som Solo Dance, All I Wanna Do, Nobody, Sí og Miracles – for blot at nævne en håndfuld, som er gået verden rundt og fået international succes. Martin Jensen har over 2.500.000.000 globale streams og har optrådt på bl.a. Wembley og Tomorrowland. Derudover har han udgivet musik med verdensstjerner som James Arthur, Jason Derulo, Imanbek, The Vamps og m.fl. og har spillet koncerter i over 20 forskellige lande. Hans kolossale danske og internationale hits placerer ham i toppen blandt de mest streamede artister på Spotify i hele verden – og i 2016 opnåede han entré på DJ Mag World Top 100 DJs i 2016, som den første dansker i næsten 10 år. I dag er Martin Jensen i toppen af verdens internationale DJs – og med mere end to milliarder streams bag sig, er der intet, der kan stoppe ham.

Med et stort og internationalt navn som Martin Jensen kan publikum godt glæde sig, for det bliver nemlig både vildt, energisk, enormt og ikke mindst festligt, når Martin først indtager scenen på Generator.

Karakteristisk for 28-årige Malte Eberts karriere er uforudsigelighed, selvironi og storslåethed. Malte er en gudsbenådet sanger og sangskriver, der involverer og inkluderer sine fans, samt har blik for detaljen og er med på den værste. Han slog massivt igennem som Gulddreng i 2016 og tallene er ikke til at tage fejl af: Utallige #1 singler, platinplader og mere end en kvart milliard streams.

Malte Ebert har haft nogle forrygende år på den musikalske front. Han har i 2022 udgivet “Hvor Blev Du Af?” som han blandt andet spillede til børnenes MGP, “Kun Med Dig” der var en del af programserien Min Sang Til Danmark, hyldestsangen til Hendes Majestæt Dronningen “Kalde Dem For Du?” og titelsangen til årets julekalender Julehjertets Hemmelighed. Malte har spillet udsolgte koncerter i hele landet, trukket titusindvis af nye følgere og fans til huse, og været i top10 på hitlister på streamingtjenesterne og peaket på airplaycharten. Han er på mange måder uforudsigelig, men det bliver godt, uanset hvad han finder på.

Hjalmer leverer melodiøs og vedkommende popmusik til din lune sommeraften, din grå regnvejrsdag og til din kolde øl. På kort tid er den unge kunstner stormet ind i folkets hjerter og videre ind på de største danske scener. Hjalmer har mere end 50 millioner streams i bagagen og er manden bag stærke platinsælgende hits som ”Kongespil”, ”Hvis du går”, ”Istedgade” m.fl.

Og ingen kan sige Odense uden at sige Hjalmer. Derfor er det med stor glæde, at Generator byder ham velkommen “hjem” til årets studiestartsfestival.

Prisma er moderne rock med tostemmige vokaler og en masse guitar. Prisma består af de to søskendeparret, Sirid Møl Kristensen og Frida Møl Kristensen, begge to oprindeligt fra Odense. Og søstrene er som nord og syd, og med hver deres elektriske guitar og stemmer i stereo udsender de elektriske bølger med en energi, som sjældent er set på den danske musikscene. Selvom PRISMA er et forholdsvist nyt navn, der kun har udgivet to ep’er, har de allerede spillet i DR Koncerthuset, været i heftig radio-rotation på P6 BEAT og P3 og senest optrådt på SPOT Festival i Aarhus. Prisma spiller på alle landets store festivaler i 2023.

Med Prisma får publikum at mærke, at ROCK ikke er på retur. Og på Generator glæder vi os til at byde søstrene velkommen hjem til Odense, når de indtager scenen i starten af september.

Lamin er på trods af sin relativt nye tilstedeværelse på rapscenen, allerede kendt for sine slentrende rimes, vokaleffekter og R&B-riffs, når han udfolder sine vinger og disker op med det danske sprog.

Den 26-årige rapper har trods sin relativt korte tilstedeværelse i spotlightet, vist sig, at være en unik artist med en særlig kreativ udfoldelse, i et figurativt tekstunivers. Det kom særligt til udtryk på sidste års albumudgivelse Kronisk Skeptisk, der bestemt ikke følger de normative regler for, hvordan dansk hiphop anno 2022 skal lyde. Albummet blev gæstet af vennerne KESI, Benny Jazz, ICEKIID, Giift og JEFF3. Han har tidligere arbejdet sammen med navne som Artigeardit, Sivas, Karl William og barndomsvennen, 5star.

Populariteten er siden eksploderet for Lamin, som også har været en af de mest ønskede navne til årets Generator Festival. Det har vi selvfølgelig taget til os, og vi glæder os derfor endnu mere til at skrue op for tempoet, når Lamin besøger Odense til dette års Generator. Under årets Tinderbox beviste Lamin virkelig, at han er på vej mod hiphop-toppen i Danmark.

Er Distortion 2023 gratis?

Copenhagen Distortion er en årlig tilbagenvendende festival, som foregår rundt omkring på klubber, gader og stræder i hele København. Distortion byder igen i år på fest for alle aldre – også børnene. Onsdag er det Ørstedsparkens legeplads der bliver sat fut under, torsdag er det så Skydebanehavens tur og lørdag er der som altid Finalparty på Fisketorvets tag. Der vil være forskellige sjove aktiviteter og koncerter for børnene alle 3 dage, så det er bare med at komme afsted!

Hvor er der Distortion torsdag?

Se kort over berørte gader og områder herunder kørsels- og p-forbud samt en mere detaljeret tidsplan over hvornår der kan opleves forhøjet lydniveau.

Hvem spiller på Roskilde 2023?

Vælg

Ja, jeg vil gerne modtage mails med nyheder og markedsføringsrelateret indhold fra Fonden Roskilde Festival og Foreningen Roskilde Festival vedrørende deres aktiviteter. Du kan forvente at modtage en til to mails om måneden med nyheder og marketingsføringsmateriale. Hvis du ikke længere ønsker at modtage vores mails, kan du til enhver tid afmelde dig i bunden af en mail. Læs mere om, hvordan vi passer på dine personoplysninger i vores persondatapolitik.

Hvad tid slutter Distortion 2023?

Distortion på Nørrebro. (Foto: Sebastian Apel/Soundvenue)

Til næste år fejrer Distortion sit 25-års jubilæum, og indtager endnu en gang hovedstadens gader.

Er Distortion gratis fredag?

Distortion blænder endnu en gang op for et hav af koncerter og arrangementer i Københavns gader. Her er, hvad man kan opleve til gadefesten, som nogle af de lokale ønsker at afskaffe.

De næste fem dage vil store dele af København være fyldt med feststemte mennesker. Fra onsdag til søndag den 4. juni finder gadefestivalen Distortion sted.

Hvor meget koster Distortion 2023?

Age restriction: 18+. Artists subject to change. Distortion will take place rain or shine. Ticket fees apply.

Important info for Festival Pass holders about Distortion Club. 1) Age restriction is 21+ for most Distortion Club events. 2) Due to limited capacity access is on a first-come-first-served basis. 3) You will need to follow each club’s own entrance rules and house rules.

Your ticket is only valid until exchanged for a wristband upon arrival at the festival site. After you have received your wristband, this will count as your valid ticket for the duration. The responsibility of the wristband belongs to the holder – lost, broken or removed wristbands will be deemed invalid and will not be replaced.

Er der Distortion i dag?

Navnet og slogan'et "Distortion — A Celebration of Copenhagen Nightlife" ("en fejring af nattelivet i København") blev grundlagt i september 1998 af Thomas Fleurquin,[1] og dancehall-ikonet Andy Fresh som en engangsforestilling i Mantra, Tivoli. Distortion blev en 5-dages mobil festival i juni 2000, med syv fester i fem dage. Distortion startede sin internationale fest, der holder konceptet i 2004 med Colette vært for et radioshow på en båd og et "afterparty".

I juni 2008 var Distortion vokset til en af de største kulturelle festligheder i København,[kilde mangler] og i 2011 havde Distortion gennemsnitligt 80.000-100.000 mennesker om dagen.[kilde mangler] Festivallen bestod dette år af 56 fester, hvoraf 14 var gadefester, og yderligere tre var massiv på henholdsvis Sankt Hans Torv, Enghave Plads og i Latinerkvarteret.

Ved afviklingen af Distortion 2014 skønnede politiet, at der deltog omkring 100.000 festivalgæster om dagen. Politiet vurderede, at festivalen trods det store fremmøde blev afviklet uden problemer og uden anden uro, end hvad der er forventeligt en almindelig dag.[2]

 • Maceo Plex (USA - 2017)
 • Tale Of Us (Italien - 2017)
 • Mura Masa (England - 2017)
 • Dubfire (USA - 2017)
 • Extrawelt (Tyskland - 2017)
 • Adriatique (Schweiz - 2017
 • Dixon (Tyskland - 2016)
 • Tiga (Canada - 2016)
 • Mano Le Tough (Holland - 2016)
 • Yung Lean (Sverige - 2016)
 • Waka Flocka Flama (USA - 2016)
 • Lido (Norge - 2016)
 • Kelela (USA - 2016)
 • Cashmere Cat (Norge - 2015)
 • Fritz Kalkbrenner (Tyskland - 2015)
 • Cyril Hahn (Schweiz - 2015)
 • Skepta (England - 2015)
 • Siriusmodeselektor (Tyskland - 2015)
 • DJ Koze (Tyskland - 2015)
 • Bladtkramer (Danmark - 2014-2016)
 • Todd Terje (Norge - 2014)
 • When Saints Go Machine (Danmark - 2014)
 • Nils Frahm (Tyskland - 2014)
 • Sun Ra Orchestra (USA - 2014)
 • Tale Of Us (Italien - 2014)
 • Pupajim (Frankrig – 2013)
 • DJ Harvey (England - 2013)
 • DJ Snake (Frankrig - 2013)
 • Kaytranada (Canada/Haiti - 2013)
 • Omar Souleyman (Syrien - 2012)
 • Zebra Katz (USA - 2012)
 • Iceage (Danmark - 2011)
 • Shit Robot (USA – 2008)
 • Alexander Robotnick (Italien – 2008)
 • Michael Hübbe (Danmark - 2007)
 • Diskokaine (Østrig – 2007, 2008)
 • Cosmo Vitelli (Frankrig – 2006)
 • Hot Chip (England – 2005)
 • Diplo (USA - 2005)
 • M.I.A. (USA - 2005)
 • Chicks on Speed (Tyskland – 2005)
 • Sebastien Tellier (Frankrig – 2005)
 • Gucci Sound System / Riton (England – 2005)
 • WhoMadeWho (Danmark – 2005-2010)
 • D-I-R-T-Y Sound System (Frankrig – 2004-2008)
 • Simian Mobile Disco (England – 2004)
 • Mr. Catra (Brasilien – 2004)
 • TTC (Frankrig – 2003, 2006)
 • Superpitcher (Tyskland – 2003)
 • Feadz (Frankrig – 2003)

Hvem kommer til Grøn Koncert 2023?

Grøn Koncert 2023 er ved at tage form og netop i dag er alle samtlige artister blevet offentliggjort.

I Ã¥r kan Grøn Koncert fejrer hele 40-Ã¥rs jubilæum, nÃ¥r de rejser rundt til 8 byer i Danmark og stiller op til en musisk dag pÃ¥ de grønne plæner. 

Er Roskilde Festival 2023 udsolgt?

29/6 – 6/7 '24

Vi kan i dag præsentere mere end 100 nye navne til Roskilde Festival 2023, der fuldender vores festivalprogram. Se vores samlede plakat her

Hvad koster en billet til Distortion?

Er du mellem 18-30 Ã¥r og har du lyst til at være frivillig pÃ¥ Distortion sammen med Høreforeningen?  Enten pÃ¥ Børnedistortion hvor vi snakker om forebyggelse af høreskader med børn og unge og deres forældre eller i forbindelse med gadefesten, hvor vi ogsÃ¥ har tænkt os at sælge ørepropper? I sÃ¥ fald har vi et tilbud til dig :)  

I Lyd på livet projektet arbejder Høreforeningen med at forebygge høreskader og tinnitus blandt børn og unge. Som en del af projektet vil vi være til stede til live-musik events for at oplyse unge gæster om hvad de kan gøre for at passe på deres hørelse, og også give dem mulighed for at købe kvalitetsørepropper til en god pris.