:

Kan man tage havnebussen til Reffen?

Indholdsfortegnelse:

  1. Kan man tage havnebussen til Reffen?
  2. Hvor kan man tage havnebussen fra?
  3. Hvor stopper havnebussen på Refshaleøen?
  4. Hvor stopper havnebussen?
  5. Hvordan kommer man nemmest til Reffen?
  6. Kan man købe billet på havnebussen?
  7. Hvordan betaler man for havnebussen?
  8. Kan man betale kontant i havnebussen?
  9. Hvordan kommer man nemmest til Refshaleøen?
  10. Hvor sent sejler havnebussen?
  11. Hvilken bus kører til Refshaleøen?
  12. Er havnebussen gratis?
  13. Hvad koster havnebussen i København?
  14. Kan man bruge rejsekort i havnebussen?
  15. Hvor køber man billetter til havnebussen?

Kan man tage havnebussen til Reffen?

Tag havnebussen, hvis du gerne vil opleve København fra en anden vinkel end du plejer. Prisen er 24 kroner for en voksen og lidt billigere med rejsekort – og så er det nemt og hyggeligt at sejle gennem byen og opleve København fra vandsiden.

Hvor kan man tage havnebussen fra?

Kommer du fra Langelinie eller Svanemøllehavnen kan det være at havnebus nr 992 er et godt alternativ til bilen.

Den sejler fra Nordre Toldbod og det tager 5 minutter til Refshaleøen - Derefter er der 5-10 min gang afhængig af hvor meget du skynder dig.

Hvor stopper havnebussen på Refshaleøen?

Saunaen er en skik fra tusinder af år siden, og som mange kulturer har taget til sig efter at have kendskab til de fordele, den medfører. I dette tilfælde henviser vi til den tørre sauna, meget forskellig fra de tyrkiske bade eller dampbade. Du har sikkert nogensinde prøvet at komme ind i dette rum med høj temperatur for at finde ud af, hvordan det føltes.

Mange hævder, at det at bruge tid inde får dig til at tabe fedt og hurtigt tabe dig. Nå, vi må sige, at dette er løgn. Saunaen vil ikke få dig til at tabe fedt, men I flydende. Det er rigtigt, at hvis du vejer dig efter en session, vil du mærke et vægttab på grund af sveden; men så snart du genoptager din hydrering, vil vægten vende tilbage.

Ved andre lejligheder har vi fortalt dig, at fedttab kun sker med en sund kost eller diæt og med træning. Problemet er, at vi gerne vil tabe os, når vi sidder i et rum ved 70º, og at det, at mærke det meget, er at spilde din tid. For at tabe os skal vi tabe fedt og i saunaen vil vi kun tabe giftstoffer gennem sved.

Hvis vi virkelig ønsker at udnytte fordelene ved disse varmerum til at reducere væskeophobning, er der nogle tips, du skal huske på.

Hvor stopper havnebussen?

I Københavns Havn sejler busserne linje 991 og 992 passagerer mellem krydstogtterminalerne, Frihavnen og Københavns centrum. Busserne er eldrevne, hvilket gør dem miljøvenlige og støjsvage. De stopper flere steder i havneområdet, bl.a. ved begge krydstogtterminaler, Langelinie Pier og Frihavnen.

Bussen er en fantastisk måde at se København på uden at skulle bekymre sig om trafikken. De sejler i Københavns havn og sejler til mange populære turistmål så som Reffen, Christianshavn. Havnebussen er en fantastisk måde at komme rundt på, og den er også meget overkommelig, det koster nemlig bare en Zone pris.

Hvordan kommer man nemmest til Reffen?

Måske du kender Refshaleøen eller Reffen, som det hedder i folkemunde, som et sted med højt til loftet, koncerter og madboder. Dét er det også, og herude er der masser af berigende oplevelser i vente. Rammen hedder, at der stort set ingen rammer er. På 12.000 kvm dyrker entusiastiske kokke og kreative ildsjæle deres store passion for gastronomi og godt håndværk. På street food-venuen er der en international stemning med over 17 nationaliteter repræsenteret. Kom ind og tag del i fællesskabet og spis dig mæt i alt det bedste fra alle verdens hjørner.

Kan man købe billet på havnebussen?

  • Vil rejse både billigt og nemt rundt med bus, tog og metro - hele døgnet

  • Rejser flere gange med tog, bus og metro indenfor en begrænset tidsperiode på 24, 48, 72, 96 eller 120 timer

Hvordan betaler man for havnebussen?

København har en dejlig overkommelig størrelse, og du kommer hurtigt rundt i centrum både til fods men også på cykel, som er københavnernes foretrukne transportmiddel. København er nemlig en meget cykelvenlig by med cykelstier og et net af cykelruter på kryds og tværs af byen. Du kan hoppe på en Bycykel eller leje en cykel hos en af byens mange cykeludlejere, hvis du ikke medbringer din egen cykel.  

En sjov måde at komme rundt i København på er med en af byens mange cykeltaxaer, hvor du overlader arbejdet til andre, mens du selv lader dig transportere rundt i adstadigt tempo og kan suge til dig af de mange indtryk. Prøv fx København Cykeltaxa.

Kan man betale kontant i havnebussen?

På stationen: Billetautomater finder du på stationerne til tog og metro. Her kan du betale med kontanter eller kort. Nogle stationer har betjent billetsalg eller 7-Eleven-butikker, hvor du kan købe billetter.

På hjemmesiden: Du kan også købe din billet online på DSB’s hjemmeside op til 5 minutter før afgang. Husk at downloade eller printe din billet, så du også kan vise den, hvis du ikke er på internettet.

Hvordan kommer man nemmest til Refshaleøen?

Københavns dejligste oase – placeret råt i et gammelt industriområde overfor Langelinie, ved indsejlingen til Københavns Havn. Ved første besøg ville man aldrig tro man var i København, men tankerne ville øjeblikkeligt falde på de sydlige breddegrader.

I de to store lyse 600 m2 store fabrikshaller er der året igennem et hav af utallige Events & Arrangementer for firmaer, private og organisationer, der gør brug af de spændende lokaler, når arrangementet har behov for en særlig lokation med sin helt egen charme samt en kapacitet på 2.160 stående alternativt 1.000 spisende gæster.

Hvor sent sejler havnebussen?

Fra Nobelholmens boliger får du en oplagt mulighed for at opleve København fra vandsiden. Hop på en af de gule havnebusser, og se din by fra en helt ny vinkel.

Når man bor ved vandet, tager man selvfølgelig ikke kun med en almindelig gul bus, så tager man havnebussen. Fra Nobelholmen kan du springe på ved Teglholmen eller Bryggebroen og nyde den smukke rute fra den ene ende af Københavns Havn, til den anden. Sejlturen koster ikke mere end en almindelig busbillet, og du kan checke ind med dit rejsekort.

Hvilken bus kører til Refshaleøen?

Linje 2A blev oprettet sammen med linje 5A 20. oktober 2002 som de første linjer i det nye A-busnet, der etableredes i 2002-2003.[2] Baggrunden for etableringen var anlæggelsen af metroen, hvis første etape indviedes 19. oktober 2002, og som gav store påvirkninger for det københavnske busnet. I den forbindelse valgte man at nytænke nettet med seks grundlæggende stambuslinjer med direkte linjeføringer og hyppig drift suppleret af et antal andre linjer. I de første planer fra 2000 var en de seks foreslåede stambuslinjer en linje med arbejdsnummeret S4 fra Tingbjerg via Godthåbsvej, Langebro og Lergravsparken st. til Københavns Lufthavn. Linjen ville erstatte linje 8 til Tingbjerg, linje 2 og 11 ad Godthåbsvej og linje 9 og 19 til Lufthavnen hhv. Hedegårdsvej.

Efterhånden som planerne blev mere konkrete, skete der en større ændring. I stedet for at køre ad Langebro - Njalsgade - Øresundsvej blev linjen ført ad Vindebrogade - Knippelsbro - Torvegade som den hidtidige linje 2 og derefter ad Holmbladsgade - Østrigsgade som linje 5. På den måde kom den nye linje 2A til at erstatte dele af linje 5 og store dele af linje 2, mens den samtidigt oprettede linje 5A erstattede andre dele.

Linjen blev som nævnt etableret 20. oktober 2002 og kørte fra starten mellem Tingbjerg, Gavlhusvej og Lufthavnen, idet strækningen mellem Hedegårdsvej og Lufthavnen kun betjentes på nogle afgange.[2] Allerede et halvt års tid efter, 23. maj 2003, blev linjen dog omlagt i Kastrup, så der kørtes ad Kastrupvej - Alleen i stedet for via Hedegårdsvej. Afgange der endte der fik samtidig endestationen flyttet til Ved Stationen.[3] 24. oktober 2004 blev linjen dog afkortet til Ved Stationen, da Alleen blev spærret som følge af byggeriet af metroens Østamagerbanen.[4] Denne åbnede 28. september 2007 med en ny Kastrup st. ved linje 2A's endestation.[5] Åbningen af metroen medførte imidlertid også et formindsket behov for busser i området, så 21. oktober 2007 afkortedes linje 2A på hver anden afgang til Lergravsparken st.[6]

Linje 2A kører mellem Tingbjerg og Refshaleøen. I Tingbjerg har linjen endestation i en lille busterminal på hjørnet af Terrasserne og Gavlhusvej. Herfra køres rundt om Tingbjerg ad Gavlhusvej - Langhusvej - Ruten, før der køres videre mod syd ad Åkandevej forbi Utterslev Mose. Derefter fortsættes ad Frederikssundsvej til Brønshøj Torv. Herfra går det videre ad Brønshøjvej, idet busser mod Tingbjerg dog det nærmeste stykke ved Brønshøj Torv må en tur om ad Krabbesholmvej. Så passeres Brønshøj Vandtårn, hvorefter linjen tager nogle sving ad de kurvede gader Gaunøvej - Annebergvej - Primulavej, før Godthåbsvej nås.

Godthåbsvej er en flere kilometer lang gade, som linje 2A kører ad i næsten hele dens udstrækning. Gaden svinger lige efter at have passeret Grøndal st. men herefter er det ligeud, også efter at gadenavnet skifter til først Rolighedsvej og siden Rosenørns Allé. På sidstnævnte passerer linje 2A midt mellem Radiohuset og Forum København, før gaden svinger op til Gyldenløvesgade. Med denne passeres Søerne og Søpavillonen, før linjen fortsætter videre ad H.C. Andersens Boulevard til Rådhuspladsen med Københavns Rådhus. Herfra køres videre ad Vesterbrogade forbi Tivolis hovedindgang og Axelborg, før der drejes ned ad Bernstorffsgade til busterminalen ved Hovedbanegården.

Efter Hovedbanegården går det videre ad Tietgensgade med Ny Carlsberg Glyptotek og Stormgade med Nationalmuseet. Stormbroen bringer linjen videre til Slotsholmen og Vindebrogade langs Thorvaldsens Museum, ad Christiansborg Slotsplads forbi Christiansborg og ad Børsgade forbi Børsen. Herefter fortsætter linjen over Knippelsbro til Christianshavn og Torvegade forbi Christianshavns Torv med Christianshavn st. og bygningen Lagkagehuset. Derefter linjen mod nord ad Prinsessegade forbi Vor Frelsers Kirke og Christiania, før den med Værftsbroen kommer til Holmen og Danneskiold-Samsøes Allé. Til sidst går det så det sidste stykke ad Kongebrovej og Refshalevej til endestationen på Refshaleøen.

Er havnebussen gratis?

  • Vil rejse både billigt og nemt rundt med bus, tog og metro - hele døgnet

  • Rejser flere gange med tog, bus og metro indenfor en begrænset tidsperiode på 24, 48, 72, 96 eller 120 timer

Hvad koster havnebussen i København?

I Københavns Havn sejler busserne linje 991 og 992 passagerer mellem krydstogtterminalerne, Frihavnen og Københavns centrum. Busserne er eldrevne, hvilket gør dem miljøvenlige og støjsvage. De stopper flere steder i havneområdet, bl.a. ved begge krydstogtterminaler, Langelinie Pier og Frihavnen.

Bussen er en fantastisk måde at se København på uden at skulle bekymre sig om trafikken. De sejler i Københavns havn og sejler til mange populære turistmål så som Reffen, Christianshavn. Havnebussen er en fantastisk måde at komme rundt på, og den er også meget overkommelig, det koster nemlig bare en Zone pris.

Kan man bruge rejsekort i havnebussen?

Tag havnebussen, hvis du gerne vil opleve København fra en anden vinkel end du plejer. Prisen er 24 kroner for en voksen og lidt billigere med rejsekort – og så er det nemt og hyggeligt at sejle gennem byen og opleve København fra vandsiden.

Hvor køber man billetter til havnebussen?

Tag havnebussen, hvis du gerne vil opleve København fra en anden vinkel end du plejer. Prisen er 24 kroner for en voksen og lidt billigere med rejsekort – og så er det nemt og hyggeligt at sejle gennem byen og opleve København fra vandsiden.