:

Hvad hed Green Mind før?

Indholdsfortegnelse:

  1. Hvad hed Green Mind før?
  2. Kan man sælge til GreenMind?
  3. Kan man få penge for din gamle mobil?
  4. Er GreenMind dansk?
  5. Hvem ejer Green Mind?
  6. Hvem ejer Blue City?
  7. Hvor er det bedst at sælge brugte ting?
  8. Hvem ejer Greenmind?
  9. Hvad er en Nokia 3310 værd?
  10. Hvor kan man sælge sin gamle telefon?
  11. Hvad er bedst Swappie eller Greenmind?
  12. Hvad hedder Blue City i dag?
  13. Hvem køber brugte iPhone?
  14. Hvad køber Blue City?
  15. Hvor meget må man sælge som privatperson?

Hvad hed Green Mind før?

Svindel.

I første omgang sagde min mors Forskring at denne butik skulle være aplle certiceret og det skulle være det samme som et autoriseret værksted fordi det ligger under Apple .

Kan man sælge til GreenMind?

Vores målsætning er at gøre det så nemt og sikkert som muligt at sælge din brugte elektronik samtidig med, at vi gør miljøet en tjeneste. Webuyit.dk er specialiseret i at klargøre brugte produkter til videresalg. Vi sikrer en proces, hvor alle data på din brugte enhed gennemgår en certificeret datasletningsproces. Alle produkter gennemgår herefter et 23-punkts kontrolprogram, hvor produktet bliver gennemtestet og evt. repareret før produkterne bliver videresolgt til en af vores samarbejdspartnere.

Find dit produkt, besvar et par spørgsmål og få et uforpligtende tilbud.

Kan man få penge for din gamle mobil?

Vi har alle gjort det. En ny telefon udkommer, der sætter kryds ved hver boks, og boom! Du har købt den og opgraderet mobiltelefon. Du sikkerhedskopierer alle dine filer og apps, flår SIM-kortet ud af din gamle telefon og ind i den nye, og det er det. Alt er flyttet over og du er klar til at gå i gang med din nye, næste-generations-smartphone. Men hvad skal du gøre med din gamle telefon?

Er GreenMind dansk?

GreenMind er sat i verden for at nedbringe mængden af elektronik skrot, samt for at skabe et alternativ til nyproduceret elektronik.

Og det hele startede i 2007, hvor episodens gæst Brian Funch boede i USA, med en løgn og et dilemma. Den første iPhone var netop lanceret og markedet for skærm reperationer var boomende i USA, men i Danmark afviste teleselskaberne at skifte glassene med løgnen; Det er kun Apple der må det! Det var faktuelt forkert, som Brian siger det.

Hvem ejer Green Mind?

Dine konkurrenter har brugt denne plads til at beskrive deres virksomhed. Vidste du, at du som virksomhedsejer let kan opdatere dine virksomhedsoplysninger her på Krak?

Hvem ejer Blue City?

Elektronikkæden Blue City, der sælger brugt elektronik, køber konkurrenten Greenmind. Kæden, der nu får 16 butikker landet over, skifter samtidig navn.

Elektronikkæden Blue City, der lever af at i standsætte og sælge brugt forbrugerelektronik, køber konkurrenten Greenmind.

Hvor er det bedst at sælge brugte ting?

Orderly fjerner alt besværet ved handel mellem private. Vi vil faktisk påstå, at vi har gjort det sjovt at give dine brugte ting nyt liv.

Orderly fjerner alt besværet ved handel mellem private. Vi vil faktisk påstå, at vi har gjort det sjovt at give dine brugte ting nyt liv.

Mange af vores gode ting ender på lofter, i kældre eller i et depot. Herfra lever de sjældent videre og bliver til sidst ofte smidt ud. Det er spild af ressourcer i en verden, der kæmper med klimaforandringer.

Orderly har udviklet en unik service, som fjerner alt besværet ved handel mellem private.

Vi tager professionelle billeder af dine ting og beskriver dem via en kombination af automatisk billedgenkendelse og manuel indtastning. Herefter kan du se dem i appen.

Hvem ejer Greenmind?

Få adgang i 14 dage for 0 kr. Det kræver intet kreditkort, og du vil ikke overgå til et betalt abonnement efterfølgende.

Hvad er en Nokia 3310 værd?

Nu om dage skal man efterhånden prise sig lykkelig, hvis man kan tvinge bare to dages reel brug ud af en smartphone, og derfor er efterspørgslen på de gamle modeller stigende. Nokia, Motorola og Ericsson fra ”gamle dage” bliver solgt for op imod 1000 euro, altså knapt 7500 kroner, på diverse hjemmesider.

At betale så mange penge for en Nokia 3310 kan i nogles øjne lyde helt forrykt, men sådan har ikke alle det.

Hvor kan man sælge sin gamle telefon?

Har du en smartphone, som du ikke længere bruger? Hos iTech Rep er vi specialiserede i at opkøbe brugte smartphones, så du kan tjene penge på din gamle enhed og samtidig hjælpe miljøet ved at undgå elektronisk affald. Vi er interesserede i at købe smartphones af alle mærker og producenter, så længe de ikke er ældre end 3-4 år og ikke har været udsat for vandskade. Vi kan tilbyde dig en fair pris for din enhed, så du kan få det bedste ud af din investering. Der er ingen garanti for at vi opkøber din enhed, opkøb er afhængig af markedet og efterspørgsel. Derfor anbefaler vi at du kontakter os eller udfylder kontakt formularen før du besøger os i butikken.

Inden salg til os, skal du sørge for at fjerne enhver form for lås på din smartphone, inklusive Google-konto eller iCloud og Apple ID. Hvis du har en iPhone, skal du også sørge for at slå “Find my iPhone” fra. Hvis du er usikker på, hvordan du fjerner disse låse eller slår “Find my iPhone” fra, er du altid velkommen til at kontakte vores erfarne teknikere, som vil hjælpe dig med at gøre det nemt og hurtigt.

Så hvis du har en brugt smartphone, som du gerne vil sælge, så tøv ikke med at kontakte os. Vi garanterer en fair pris og en hurtig og pålidelig service.

Hvad er bedst Swappie eller Greenmind?

Bedste sted at købe brugte iPhones fra?

Jeg er interesseret i at udskifte min gamle iPhone da den er gået i stykker, og jeg har kigget på en iPhone Xr da den virker lidt bedre end X'eren og jeg ikke går så meget op i at have den nyeste mobil, jeg hasr kigget efter brugte på bla. BlueCity og Swappie, og det ligner egentlig at de tilbyder det samme. (Lignende priser, 24 måneders garanti, osv..) Jeg vil bare høre om nogle har erfaringer med disse eller kender andre steder hvor man kan købe brugte iPhones? Eller om de her steder er fine?

Hvad hedder Blue City i dag?

Blue City, der forhandler brugt elektronik, har været på opkøbsjagt og købt konkurrenten Greenmind.

Efter et rekordstort millionunderskud i det skæve regnskabsår 20/21 opkøber elektronikkæden Blue City konkurrenten Greenmind.

Hvem køber brugte iPhone?

Vidste du, at du lige nu kan sælge din gamle telefon eller tablet til os og få penge lynhurtigt* ind på din konto? Og endnu bedre! Vi vil gerne give dig 20% ekstra for din enhed, hvis du samtidigt vælger at købe din næste telefon hos os**. Kom ned i en af vores mange butikker, som du finder her

*Beløbet bliver overført til din konto indenfor 1-3 hverdage.

Hvad køber Blue City?

Elektronikkæden Blue City, der sælger brugt elektronik, køber konkurrenten Greenmind. Kæden, der nu får 16 butikker landet over, skifter samtidig navn.

Elektronikkæden Blue City, der lever af at i standsætte og sælge brugt forbrugerelektronik, køber konkurrenten Greenmind.

Hvor meget må man sælge som privatperson?

Når der skal luges ud i vintergarderoben eller møblerne udskiftes, er det nemt og hurtigt at sælge det videre online på fx Trendsales, eBay eller DBA. Mange vælger også at få en stand på en af forårets mange loppemarkeder. Men skattereglerne er ikke helt så lige ud ad landevejen.

”Om du skal betale skat af din fortjeneste, afhænger af en række forhold, som Skat vurderer samlet. Er det regelmæssige salg, har du en stor fortjeneste, er det videresalg af tøj end salg af privat tøj fra klædeskabet, osv. Det er et lidt broget marked, men Skat kigger i højere og højere grad med, når man fx sætter tøj til salg på Trendsales eller sælger møbler på DBA,” siger Rasmus Lund Petersen fra Advodan.