:

Hvornår afholdes VM i fodbold 2022?

Indholdsfortegnelse:

 1. Hvornår afholdes VM i fodbold 2022?
 2. Hvornår skal Danmark spille til VM?
 3. Hvem skal Danmark spille mod VM 2022?
 4. Hvornår åbner VM 2022?
 5. Hvor afholdes VM 2023?
 6. Hvor afholdes VM i fodbold 2023?
 7. Hvem viser Danmarks VM kampe 2023?
 8. Hvem skal Danmark spille mod i VM 2023?
 9. Hvad er chancen for at Danmark vinder VM 2022?
 10. Hvornår spiller Danmark første VM kamp?
 11. Hvor skal VM afholdes i 2022?
 12. Hvem skal Danmark spille mod i VM 2023 fodbold?
 13. Er Danmark ude af VM 2023 fodbold?
 14. Hvornår skal Danmark spille VM 2023?
 15. Hvornår er VM i fodbold 2023?

Hvornår afholdes VM i fodbold 2022?

De 32 lande var inddelt i 8 grupper med 4 hold i hver. De to bedste hold fra hver gruppe gik videre til ottendedelsfinalerne. Gruppespillet fandt sted i perioden 20. november – 2. december 2022.

Hvornår skal Danmark spille til VM?

Vi arbejder på højtryk for at fylde siden med det bedste indhold til dig.Mens du venter, kan du nyde alt vores andet gode indhold.

Du kan til, hvor du kom fra eller til dagens sportsresultater

Hvem skal Danmark spille mod VM 2022?

Danmark er kommet i Gruppe D, hvor vi skal møde Frankrig, Tunesien og Australien.

Danmark have særdeles gode muligheder for at gå videre, men man ved selvfølgelig aldrig i fodbold.

Hvornår åbner VM 2022?

Hvornår spiller Danmark kampe ved VM 2022 i fodbold? Tidspunkterne for Danmarks kampe ved VM 2022 i fodbold, kan du se herunder.

Danmark møder i første kamp Tunesien tirsdag d. 22. november, hvorefter Frankrig venter i anden kamp lørdag d. 26. november. Danmarks tredje kamp bliver onsdag d. 30. november mod Australien.

Få overblik over Danmarks VM 2022 kampprogram her, og se hvem der viser Danmarks VM-kampe i TV:

Hvor afholdes VM 2023?

Australien og New Zealand er værter for kvindernes fodbold-VM, der afholdes fra den 20. juli til den 20. august i 2023. Fem byer i Australien og fire byer i New Zealand er værter for kampene, og for første gang skal i alt 32 nationer dyste om verdensmesterskabet.

Danmark er kvalificeret og møder Kina i første gruppekamp i Perth 22. juli næste år. Derefter møder vi England 28. juli i Sydney, og vinderen af playoff gruppe B i Perth 1. august.

Hvor afholdes VM i fodbold 2023?

Australien og New Zealand er værter for kvindernes fodbold-VM, der afholdes fra den 20. juli til den 20. august i 2023. Fem byer i Australien og fire byer i New Zealand er værter for kampene, og for første gang skal i alt 32 nationer dyste om verdensmesterskabet.

Danmark er kvalificeret og møder Kina i første gruppekamp i Perth 22. juli næste år. Derefter møder vi England 28. juli i Sydney, og vinderen af playoff gruppe B i Perth 1. august.

Hvem viser Danmarks VM kampe 2023?

Herunder finder du det komplette VM håndbold kampprogram. Alle kamptidspunkter er i dansk tid. Hvis du vil se grupperne til VM i håndbold, har vi lavet et oversigt her.

Hvem skal Danmark spille mod i VM 2023?

Herunder finder du det komplette VM håndbold kampprogram. Alle kamptidspunkter er i dansk tid. Hvis du vil se grupperne til VM i håndbold, har vi lavet et oversigt her.

Hvad er chancen for at Danmark vinder VM 2022?

Der er mange gode bud på, hvem vinder VM 2022. Danmark har i skrivende stund lige præcis sneget sig i top 10, selvom det altså er med noget af et gab op til de 9 foran os.

De fleste bookmakere er enige om give at Brasilien de laveste VM 2022 vinder odds, mens også Frankrig og England regnes som topkandidater.

Hos de fleste bookmakere er der derefter et lille gab i de aktuelle VM vinder odds ned til de resterende favoritfelt. Spanien, Argentina, Tyskland, Belgien, Portugal og Nederlandene spås et sted mellem cirka 5-12% chance for at vinde VM 2022.

Der er som sagt tre lande, der skiller sig ud hos bookmakerne med de laveste VM 2022 vinder odds. Lad os tage et kig på de tre hold med de laveste VM vinder odds og dermed er favorit til at vinde VM.

Hvornår spiller Danmark første VM kamp?

Nedenfor finder du Danmarks kampe ved VM i fodbold. Du kan også gå til siden med hele VM-kampprogrammet.

Christian Eriksen og co. lukker og slukker Gruppe D med et opgør mod Australien. Kampstart er kl. 16:00 onsdag d. 30. november, og DR1 sender live.

Danmark står med to point før dysten mod Australien i sidste gruppekamp. Men uanset pointsituationen bør danskerne tage sejren mod Socceroos der var middelmådige i den asiatiske VM-kvalifikation og heldige i playoff-kampen mod Peru.

Australierne spiller gammeldags, med lange bolde, og har en trup med få klassespillere (målmand Matt Ryan er een af dem). De kan stadig være farlige, via en stædig defensiv og giftige dødbolde, men truslerne – inkl den tidligere FC Midtjylland-fløj Awer Mabil – bør være til at overse og overmande for Kasper Hjulmands danske drenge. Hvormed Down Under bliver sidste markante skridt på vejen mod rød-hvidt avancement til ottendedelsfinalen.

Hvor skal VM afholdes i 2022?

Verdensmesterskabet i fodbold er planlagt til at være den 22. udgave af VM i foldbold, hvilket er det internationale fodboldsmesterskab mellem landsholdene af FIFA’s medlemsorganisationer. Det planlægges at finde sted i Qatar i år 2022. Det bliver det første verdensmesterskab nogensinde, der bliver afholdt i den arabiske verden og i et muslimsk land.

Derudover vil turneringen være den sidste til at involvere 32 hold med en stigning på 48 hold planlagt til verdensmesterskabet i 2026 – medmindre dette også bliver ændret, læs med videre i nedenstående afsnit.

Dette vil også markere det første verdensmesterskab, der ikke afholdes i maj, juni eller juli, da turneringen i stedet er planlagt til at blive afholdt i slutningen af ​​november til midten af ​​december. Der skal spilles i en reduceret tidsramme på omkring 28 dage, hvor finalen afholdes den 18. december 2022, hvilket også er Qatar National Day. For første gang efter de første to turneringer i 1930 og 1934, bliver VM afholdt i et land, hvis landshold aldrig har spillet en finale kamp.

Kvalifikationsprocessen for verdensmesterskabet i 2022 er endnu ikke offentliggjort. Alle FIFA medlemsforeninger - i øjeblikket 211 - er berettiget til kvalificering. Qatar, som er værter, er automatisk blevet kvalificeret til turneringen. Qatar er imidlertid forpligtet af AFC til at deltage i den asiatiske kvalifikationsfase, da de to første runder også fungerer som kvalifikation til 2023 AFC Asian Cup. De regerende VM-mestre Frankrig vil også gå gennem kvalificerende stadier som normalt.

Hvem skal Danmark spille mod i VM 2023 fodbold?

Lex.dk er Danmarks nationalleksikon. Sitet er frit tilgængeligt for alle og indeholder opslagsværkerne Den Store Danske, Trap Danmark og en række specialværker som Dansk Biografisk Leksikon, Dansk Kvindebiografisk Leksikon, Danmarks Oldtid, Danmarkshistorien, Gyldendals Teaterleksikon, Symbolleksikon og Historien om Børnelitteratur. Lex.dk er med flere end 230.000 artikler og ca. 2 mio. månedlige besøg Danmarks største site for forskningsformidling.

Institutioner eller virksomheder må kun kopiere fra lex.dk, hvis de har indgået aftale med Copydan Tekst & Node, og kun inden for de rammer, der er nævnt i aftalen.

Er Danmark ude af VM 2023 fodbold?

Danmark er ude af VM efter et nederlag til Australien i 1/8-delsfinalen. Amalie og Verner har besøg af fodboldtræner Søren Randa-Boldt og binder sløjfe på Danmarks slutrunde. Det danske landshold indfrier egne målsætninger, men var spillet nok til at begejstre nationen? Og hvilket aftryk har den nu afgående landstræner Lars Søndergaard sat på dansk kvindefodbold? Dét og meget mere kommer vi omkring i denne udgave af Kvindefodboldpodcasten.

Men selvom Danmark er ude, lever VM i bedste velgående. Vi taler selvfølgelig om de mange vanvittige kampe, straffesparkskonkurrencer, røde kort, utrolige mål og meget mere, vi er blevet forkælet med undervejs. Og så får du vores åbenbaringer og favoritter til VM-titlen netop nu.

Hvornår skal Danmark spille VM 2023?

Her får du overblik over Danmarks kampe ved Håndbold VM 2023, og hvilken TV kanal der viser Danmark næste kamp ved VM i Herrehåndbold.

Hvornår er VM i fodbold 2023?

32 lande er klar til VM i kvindefodbold 2023. Modsat det omdiskuterede VM i herrefodbold i Qatar, så afholdes VM 2023 heldigvis om sommeren, som det hører sig til.

Værterne fra New Zealand åbner ballet den 20. juli, hvor de møder Norge i åbningskampen.

Da kampene spilles på den anden side af jordkloden, så spilles de tidligt om morgenen dansk tid.