:

Hvor bliver Sommerdrømme 2023?

Indholdsfortegnelse:

  1. Hvor bliver Sommerdrømme 2023?
  2. Hvem er med i Sommerdrømme?
  3. Hvem er deltagerne i Sommerdrømme 2023?
  4. Hvor bor Kian og Clara?
  5. Hvor bor Kian og Clara fra Sommerdrømme?
  6. Hvor er sommerhusene fra Sommerdrømme?
  7. Hvem vandt Sommerdrømme i aften?
  8. Hvor ligger sommerhusene fra Sommerdrømme 2023?
  9. Hvor gammel er Clara fra Sommerdrømme?
  10. Hvad sker der med sommerhusene efter Sommerdrømme?
  11. Hvor ligger de dyreste sommerhuse i Danmark?
  12. Hvem vandt Sommerdrømme i går?
  13. Hvad koster det at vinde i Sommerdrømme?
  14. Hvem ejer Danmarks dyreste sommerhus?
  15. Hvor er Danmarks billigste sommerhuse?

Hvor bliver Sommerdrømme 2023?

Den sidste tredjedel kommer fra stemmer fra det lokale miljø i Hasmark. Her har Lene Beier inviteret 100 gæster fra lokalområdet, der efter en rundvisning i alle husene skal afgive deres stemme om, hvilket sommerhus, de bedst kan lide.

Du kan se finalen i "Sommerdrømme" på onsdag kl. 20.00. Du kan også allerede se snigpremieren på TV 2 PLAY nu.

Hvem er med i Sommerdrømme?

© Lars E. Andreasen/TV 2

Har du fulgt med i fjerde sæson af 'Sommerdrømme' på TV2, kender du også til det charmerende og sjove nabopar, Katrine og Rasmus, der er et af denne sæsons fire par, som alle kæmper om at vinde deres drømmesommerhus.

Hvem er deltagerne i Sommerdrømme 2023?

– Det koster blod, sved, tårer og rigtig meget søvn. Så hvis man ikke kan undvære sin søvn, så skal man ikke melde sig. Det er ikke for tøsedrenge, indskød Kien til BILLED-BLADET og grinte.

Du kan tilmelde dig den næste sæson af "Sommerdrømme" på linket her.

Hvor bor Kian og Clara?

SPONSORERET indhold

Det var hårdt både fysisk og psykisk for Kien og Clara Duong at medvirke i ’Sommerdrømme’. Nu åbner Kien op om, hvorfor han blev meget rørt i første program.

Hvor bor Kian og Clara fra Sommerdrømme?

Det er de to dommere og en gruppe på omkring 100 lokale, der sammen afgør, hvem der vinder.

- Kien og Clara havde lavet et fantastisk sommerhus. Det er luksuriøst og smukt og hænger sammen ned til mindste detalje, siger dommer Camilla Kjems om vinderne.

- De har et meget højt bundniveau for deres håndværk. De når enormt mange ting, og deres finish er rigtig pænt, istemmer dommer Patrick Bentsen, der selv er tømrer.

Hvor er sommerhusene fra Sommerdrømme?

I sidste afsnit af Sommerdrømme på TV 2 var det finaletid, og alle fire sommerhuse skulle finpudses og småfejl skulle fikses. Det var vemodigt for alle deltagerne, at det måske var sidste gang, de skulle være i huset og være sammen med de andre deltagere.

Der blev bl.a. færdiggjort terrasse, emhættekasse, værelser og pyntet op, alt imens ovnene blev flydt op med hjemmebag til de mange besøgende der skulle vurdere husene.

Da de fire sidste dage, var gået kom der 100 lokale, som skulle se sommerhusene og kåre vinderne sammen med dommerne. Præmien, ja det var deres helt eget Skanlux sommerhus til en værdi af ca. kr. 3.000.000.

Sommerhusene, de skal forvandle, er fra vores eksklusive og moderne Trend serie - en populær serie blandt vores kunder. Alle husene har et boligareal på 107 m² med tre værelser, køkken/alrum, stue, to badeværelser og entré. I alle rum er der loft til kip, og et flot lysindfald. Udenfor er der en charmerende overdækket terrasse på 21 m².

Skanlux bygger råhusene til programmet, men det er deltagerne, der skal forvandle hvert eneste rum. Så de skal både lægge gulv, fliser, male, sætte køkken op og bygge møbler. Igen i år er vi sikre på der kommer mange sjove episoder ud af det, og vi tvivler heller ikke på at kreativiteten er i top hos årets 4 hold.

Med på sponsor holdet i år har vi også Superwood og Svane Køkkenet, som begge er standard leverandører til vores Trend sommerhuse, hvor kvalitet og materialer er i top.

Hvem vandt Sommerdrømme i aften?

»Jeg er for bunden af bjerget lige nu.«

Sådan siger Lambang Arianto, da B.T. møder ham onsdag aften på den røde løber ved årets Reality Awards.

Hvor ligger sommerhusene fra Sommerdrømme 2023?

Som den største af de lokale sommerhusbureauer er det helt naturligt, at de lækre sommerhuse fra Sommerdrømme udlejes gennem Esmark Feriehusudlejning.

Vi har cirka 3600 sommerhuse til udlejning på vestkysten, og over 1.000 af disse ligger i området i og omkring Hvide Sande. Når du holder ferie i et af Sommerdrømme-sommerhusene, får du din nøgle udleveret på Esmarks kontor i Bjerregård.

Hvor gammel er Clara fra Sommerdrømme?

På trods af den fejlslåede Terrasse, så lærte Kien og Clara alligevel noget af projektet. – MEN vi lærte så sindssyg meget omkring hinanden, og efter terrassen fandt vi en anden måde at arbejde sammen på og lytte til hinanden. Så på den måde kan man sige, at det var sindssygt vigtig at vi fejlede – fordi man lærer jo altid af sine fejl, skriver Clara i opslaget.

Selv om der var problemer med terrassen, så kommer en ulykke sjældent alene. I opslaget skriver Clara også, at hun i afsnittet også kom til at køre bilen ind i traileren ved et uheld.

Hvad sker der med sommerhusene efter Sommerdrømme?

Fire par har knoklet for at indrette fire sommerhuse, og de kæmper alle sammen om at vinde deres drømmehus til to millioner kroner.

Men hvad sker der med de tre andre huse?

Hvor ligger de dyreste sommerhuse i Danmark?

Det 76 kvadratmeter store sommerhus ligger i første række ud mod vandet. Foto: Claus Johansen

Den hullede grusvej Østerled i Tisvildeleje ser ikke ud af noget særligt. Men vejen lægger nu adresse til landets suverænt dyreste sommerhus, nemlig nummer 15, som netop er solgt for 44.075.000 kroner.

Hvem vandt Sommerdrømme i går?

Clara Helmark Duong har sabbatår og arbejder i et advokatfirma, og Kien Duong arbejder som it-manager. Selvom en renovering og indretning ligger langt fra deres daglige virke, så formåede de at imponere dommerne med deres opfindsomme løsninger til det perfekte sommerhus. Selvom tidspresset var stort, så gav det hårde arbejde andet end sure sokker og søvnunderskud.

- Vi er bedre end nogensinde før, og vi har lært hinanden at kende på en hel ny måde, siger Clara Helmark Duong.

Hvad koster det at vinde i Sommerdrømme?

Den nye ejer af det hus, som Cassia og Charles - på lige fod med de andre deltagere i programmet - havde et budget på 310.000 kroner til at indrette, kan glæde sig over, at det lykkedes at hive et betragteligt afslag i land.

- Huset blev handlet til 2.698.000 kroner - altså med et afslag på ti procent. Det er nok en meget fair pris, siger ejendomsmægler og medejer hos LokalBolig i Ringkøbing, Mikael Skaaning Sørensen, der videre oplyser, at køberen er fra Vejle.

Da første sæson af 'Sommerdrømme' blev afgjort på Dakotavej i Hvide Sande, sagde en af dommerne, Camilla Kjems, dette om vinderparrets løsninger inde og ude:

Hvem ejer Danmarks dyreste sommerhus?

Danmarks dyreste sommerhus nogensinde ligger på Hyllingebjergvej 116 i Liseleje. Det er netop blevet sat til salg for 80 millioner kroner. Foto: Claus Borg & Heilesen.

Et nyslået sommerhusudbud i Nordsjælland er ikke bare det dyreste, det danske ferieboligmarked har at byde på lige nu.

Hvor er Danmarks billigste sommerhuse?

Foto: Boligsiden

Er du en af dem, der fremover vil holde flere ferier i sommerhus i Danmark, men har du ikke noget stort budget, så er der også råd for dig. Se, hvor du skal søge hen.