:

Hvem tager imod brugte møbler?

Indholdsfortegnelse:

  1. Hvem tager imod brugte møbler?
  2. Hvor kan man sælge sine brugte møbler?
  3. Hvordan smider man møbler ud?
  4. Hvem vil købe brugte møbler?
  5. Hvem henter gratis møbler?
  6. Hvordan kommer jeg af med min sofa?
  7. Hvor er det bedst at sælge brugte ting?
  8. Er gamle møbler noget værd?
  9. Er en sofa storskrald?
  10. Hvor kan man komme af med møbler?
  11. Hvordan kommer man af med gamle møbler?
  12. Kan man aflevere møbler på genbrugspladsen?
  13. Kan man sælge ting til genbrug?
  14. Hvor kan man få penge for sit brugte tøj?
  15. Hvem opkøber møbler?

Hvem tager imod brugte møbler?

Ved at donere dine brugte møbler til en Røde Kors-butik er du med til at støtte vores nødhjælpsarbejde i krigs- og katastrofesituationer, og samtidig støtter du vores sociale arbejde herhjemme, som vores 33.000 seje frivillige i Danmark er med til at udføre.

Derudover sørger du også for at dine gamle møbler, der måske ellers ville samle støv eller ryge på lossepladsen, får nyt liv. Din donation gør det muligt for en anden person at købe billige og unikke møbler - og så er du med til at skåne miljøet. Mange genbrugsbutikker har endda mulighed for at hente dine gamle møbler hjemme hos dig. Det er da ren win-win, ikke?  

Vi har ingen fastlagte retningslinjer for, hvilke møbler vi tager imod og ikke modtager. Det, der er interessant og sælger godt i den ene butik, har måske sværere ved at blive solgt i en anden. Forhør dig i din lokale genbrugsbutik, hvis du er i tvivl. Som udgangspunkt tager vi imod:

  •   Sofaer
  •   Sofaborde
  •   Lænestole
  •   Spisebord og stole
  •   Skriveborde
  •   Senge
  •   Kommoder
  •   Lamper
  •   Spejle
  •   Porcelæn og keramik
  •   Tæpper, hvis kvaliteten og standen er i orden

Hvor kan man sælge sine brugte møbler?

Brug af dette website forudsætter accept af aftalerne om købs- og salgsvilkår samt persondatapolitik.

Copyright Auktionshuset.com 2004-2023

Hvordan smider man møbler ud?

Har du netop opsagt din lejlighed og skal til at flytte til en ny adresse? Så har du måske nogle gamle møbler, du ikke vil have med videre i din nye bolig og som derfor skal køres på lossepladsen eller til genbrug. En proces der er tidskrævende og medfører, at møblerne risikerer at blive opbevaret længere tid i boligen, end de burde. Det kan nemlig være tidskrævende og hårdt arbejde at fragte gamle møbler til den nærmeste losseplads eller genbrugsstation, men med hjælp fra Skraldebilen, kan du hurtigt komme af med de gamle møbler. Herved undgår du at bruge din fritid på at fjerne gamle møbler, og kan i stedet fokusere på at gøre din nye bolig færdig og klar til indflytning.

Vi fjerner dine møbler nemt og sikkert, og er altid klar til at yde en professionel service, uanset om du skal flytte til en ny adresse eller blot trænger til at skifte de gamle møbler ud med nogle nye. Uanset hvilke møbler, der er tale om, står vi klar til at hjælpe dig af med de gamle møbler. Herved slipper du for besværet ved at fragte møblerne til genbrugsstationen og kan i stedet fokusere på at indrette hjemmet med nye møbler.

Hvem vil købe brugte møbler?

Har du designermøbler du har lyst til at sælge? Det kan være du har arvet et møbel, skal flytte eller bare gerne vil af med noget. Vi er altid på udkig efter brugte designermøbler, så du er kommet til det rigtige sted. Udfyld formularen her på siden så grundigt som muligt, og så vender vi tilbage til dig med en estimeret pris eller opfølgende spørgsmål. Vi ser frem til at høre fra dig.

Hvem henter gratis møbler?

I stedet for at smide dine ting ud til storskrald eller tage på lossepladsen med dem, når du ikke længere bruger dem, så kom endelig ned med dem i en af vores 16 genbrugsbutikker. Når du forærer dine ting til os, er du nemlig ikke alene med til at give dine ting længere liv, du støtter også både kræftsagen og miljøet. Og så kan du få skattefradrag for de ting, du giver.

Vi modtager følgende varer med glæde -  de skal dog helst være i god stand.

  • Tøj
  • Sko, tasker og smykker
  • El-artikler, som virker
  • Møbler
  • Bøger
  • Kunst
  • Glas og porcelæn
  • Isenkram
  • Legetøj
  • Galleri
  • Hobby

Hvordan kommer jeg af med min sofa?

Til at fjerne pletter på sofaen kan du bruge færdigblandede pletfjerningsmidler som Vanish Powerspray til sofa og tæpper, tæppeshampoo (også til stof-sofaen), eller nogle af de rengøringsmidler, der måske allerede står i dit skab.

Det sidste er ifølge Fru Grøn både billigst, nemmest og bedst for både det indendørs og udendørs miljø, da der er langt færre kemikalier i det, du selv blander. Opvaskemiddel indeholder eksempelvis blot tensider (sæber) i vand og måske noget farve eller duft alt efter, hvad du vælger.

Hvor er det bedst at sælge brugte ting?

Hvad søger folk mon på, når de leder efter det, du sælger? Sæt dig ind i køberens tankegang, søg efter lignende genstande, og se antal resultater på forskellige ord. Vælg de mest brugte ord i overskriften – de er nemlig søgbare. Hvis det er et kvalitetsmærke, er det relevant at have varemærket med. 

Lav en uddybende beskrivelse af den genstand, du vil sælge, og husk at oplyse størrelse eller mål. Det sparer dig for mange spørgsmål! Vær åben om genstandens alder og evt. fejl og mangler, og fortæl gerne, hvorfor du vil sælge genstanden. Det skaber tillid hos køberen. 

Skriv også, om du er villig til at sende genstanden – og hvem der i så fald betaler fragten. 

Øg chancerne for hurtigere salg ved at tage gode billeder af det, du vil sælge. Gør genstanden ordentligt ren – hvis det er tøj, kan det være en god idé at stryge det. Hvis du sælger tøj til voksne, er det smart, at billedet viser en person med tøjet på. 

Placer genstanden i ryddelige omgivelser og godt lys. Tag evt. billeder fra forskellige vinkler, og hvis genstanden har fejl eller skader, er det en god idé at tage et nærbillede af dem. Så undgår både du og køberen overraskelser. 

Er gamle møbler noget værd?

Skrevet af Klassik Copenhagen den 27. august, 2020

Måske endda et arvestykke, som du ikke har ville skille dig af med eller som din bedre halvdel er knap så begejstret for som du, hvorfor det er blevet opbevaret på loftet eller i kælderen?

Er en sofa storskrald?

Storskrald er som udgangspunkt indbo. Det kan f.eks. være møbler, pap, elektronik, tekstiler samt jern og metal. Og kun ting som du normalt finder på et flyttelæs.

Hvor kan man komme af med møbler?

Du kender de blå tøjcontainere med et blåt kors på siden, der står rundt omkring på gader og stræder. Her afleverer du dit brugte tøj, sengelinned og lignende. Det kan du selvfølgelig også tage med ned i din lokale Blå Kors-genbrugsbutik og aflevere personligt.

Hvordan kommer man af med gamle møbler?

Bortkørsel, udsmidning, sortering – kært barn har mange navne, uønskede møbler og genstande kan vi hjælpe med at køre til genbrugspladsen og forbrændingen. Vi hjælper med bortkørsel af møbler og hårde hvidevarer i hele Danmark.

Ved enhver flytning opstår der en god mulighed for at få sorteret i sit indbo, derved kan der kan opstå situationer hvor tingene skal køres til genbrugspladsen. Vi tilbyder professionel og nem bortkørsel til den lokale genbrugsplads I de fleste byer. 

Flyttefirma med stor erfaring indenfor bortkørsel af møbler til genbrugsplads. Vi kører dine uønskede ting på genbrugspladsen, mens vi passer på alt andet. Få et tilbud på udsmidning af dine uønskede ting – ring til os på 91 94 34 34. 

Kan man aflevere møbler på genbrugspladsen?

Til 'Polstrede møbler' kan du blandt andet aflevere:

Er du i tvivl om sortering? SÃ¥ prøv vores Affalds-ABC

Kan man sælge ting til genbrug?

Det er nemt at få solgt dit brugte tøj, for alt hvad du skal gøre at booke en stand. Den fylder du så op med de skjorter, bukser, bluser, kjoler m.m. som du gerne vil have solgt. Du putter et af vores udleverede prismærker på og sætter din salgspris. Så hænger du dit tøj op på standen og så klarer Kirppu resten for dig. For vi har med vores gode navn og markedsføring sørget for, at der er hundredvis af kunder der ser din stand, hvilket som regel fører til at du får solgt dit brugte tøj hurtigt og til en god pris. Vores dygtige butiks personale står altid klar til at vejlede dig, til hvordan du laver en god stand og til hvordan du sætter prisen på dit brugte tøj.

Hvor kan man få penge for sit brugte tøj?

Orderly fjerner alt besværet ved handel mellem private. Vi vil faktisk påstå, at vi har gjort det sjovt at give dine brugte ting nyt liv.

Orderly fjerner alt besværet ved handel mellem private. Vi vil faktisk påstå, at vi har gjort det sjovt at give dine brugte ting nyt liv.

Mange af vores gode ting ender på lofter, i kældre eller i et depot. Herfra lever de sjældent videre og bliver til sidst ofte smidt ud. Det er spild af ressourcer i en verden, der kæmper med klimaforandringer.

Orderly har udviklet en unik service, som fjerner alt besværet ved handel mellem private.

Vi tager professionelle billeder af dine ting og beskriver dem via en kombination af automatisk billedgenkendelse og manuel indtastning. Herefter kan du se dem i appen.

Hvem opkøber møbler?

Vi køber dødsboer, flytteboer og møbler hos private sælgere eller gennem auktioner og lignende over hele landet. Dem samler vi på vores store lager i Ringsted hvor de, hvis det er nødvendigt, bliver istandsat med masser af kærlighed og ekspertise, så de kan komme ud og få et nyt liv. Har du et møbel du vil sælge er du velkommen til at kontakte os.

Vi er en lille familiedrevet virksomhed, hvor alle løfter i flok og er drevet af passionen for retro og design. Det betyder at dem du møder når du besøger os, også er dem som opkøber møbler, sætter i stand og vedligeholder. Derfor ved vi rigtig meget om de møbler vi sælger.