:

Hvad koster en kage hos La Glace?

Indholdsfortegnelse:

  1. Hvad koster en kage hos La Glace?
  2. Hvad er La Glace kendt for?
  3. Hvilken kage er den mest berømte fra La Glace?
  4. Hvem er ejer af La Glace?
  5. Hvor stor en kage til 30 personer?
  6. Hvad koster en kage til 50 personer?
  7. Hvad koster en bryllupskage fra La Glace?
  8. Hvad koster en kop kaffe på La Glace?
  9. Hvad er den mest solgte kage i Danmark?
  10. Hvad er Danmarks ældste kage?
  11. Hvor gammel er Marianne fra La Glace?
  12. Hvor mange ansatte er der på La Glace?
  13. Hvor stor er en kage til 10 personer?
  14. Hvad koster en kage til 40 personer?
  15. Hvad koster verdens dyreste kage?

Hvad koster en kage hos La Glace?

Every year, La Glace has the honor to delight many wedding couples and their guests with a personal and individual wedding cake.

On the pictures you can get an impression of what our skilled pastry makers are doing. They can also find inspiration on instagram under #laglacebryllupskage

Hvad er La Glace kendt for?

La Glace, Conditorie La Glace, konditori i Skoubogade i København. Konditoriet blev grundlagt i 1870 og er det ældste i København. La Glace fastholder traditionerne for et konditori i såvel indretning som udbud. Dele af møblementet går tilbage til 1890'erne med interiør fra 1924, og der anvendes fortsat kageopskrifter, der går tilbage til grundlæggelsen.

Blandt det rige udvalg af lagkager og konditorkager er La Glace især kendt for sin sportskage, der blev kreeret i 1891 i anledning af premieren på forestillingen Sportsmænd på Folketeatret. Sportskagen består af knust nougat og flødeskum på makronbund, pyntet med karameliseret vandbakkelse.

Hvilken kage er den mest berømte fra La Glace?

Conditori La Glace er Danmarks ældste, og nok også bedste konditori. Grundlagt 8. oktober 1870 midt i det gamle København og gennem 6 generationer leverandør af livskvalitet til københavnerne og byens besøgende.

Det vil glæde os, at byde Dem velkommen i de smukke gamle lokaler, hvor De kan opleve ægte kagekunst.

Hvem er ejer af La Glace?

Konditoriet blev grundlagt den 8. oktober 1870 og er et af de ældste konditorier i Danmark. Forretningen er specielt berømt for dens brede udvalg af lagkager.

Konditoriet er berømt for sine lagkager, og særligt deres sportskage, der blev opfundet til Otto Benzons satiriske anti-Estrupske teaterstykke Sportsmænd,[2] der havde premiere den 18. november 1891 på Folketeatret i Nørregade.[3]

Under sine studier arbejdede Claus Hjort Frederiksen som kageudbringer for konditoriet.[4]

Hvor stor en kage til 30 personer?

Kager

Har du lovet at tage kage med på arbejdet, er det godt at vide, hvor meget kage du skal beregne pr person. Få hjælp til at beregne kage pr person her!

Hvad koster en kage til 50 personer?

Forside / Shop / Festkager / Fødselsdag / Børnefødselsdag / Fødselsdagskage til 50 personer

Fødselsdagskage med flag til 50 personer. Kagen er overtrukket i hvid og rød marcipan, dekoreret som flag. Ovenpå kagen er der dekoreret med glasur skrift og små flag. Kagen kan bruges til andre mærkedage. En fødselsdagskage, som hylder anledningen med maner.

Hvad koster en bryllupskage fra La Glace?

Every year, La Glace has the honor to delight many wedding couples and their guests with a personal and individual wedding cake.

On the pictures you can get an impression of what our skilled pastry makers are doing. They can also find inspiration on instagram under #laglacebryllupskage

Hvad koster en kop kaffe på La Glace?

En del af min fødselsdagsgave i år var besøg på La Glace, og det blev så idag. Priserne er skyhøje, til gengæld er betjeningen og attituden virkelig skidt. Iskakao blev serveret med flødeskum, selvom det var fravalgt. Til gengæld var vanilleisen grynet og smagte syntetisk.. Kagerne smagte til gengæld skønt - men tør da ikke regne på kilo prisen. Jeg håber seriøst ejerne tager trustpilot anmeldelserne til sig og strammer op.

Var inde Fredag d. 7/7 og købe 2 stk kage med på weekend, bliver bedt 3 gange om at flytte mig af personalet mens jeg står og venter, får ikke det kage jeg har købt og betalt, kommer ind idag Mandag og forklarer mig, at jeg har fået en forkert bestilling og har kvittering, men bliver mødt med en besked, at det ikke deres problem. Jeg kunne være kommet i Fredags og bytte kagen. Dårligste service længe.

Middelmådige lagkager til skyhøje priser. Deres såkaldte specialitet, ‘Sportskage’ er en katastofe- det er praktisk talt flødeskum med nougat stykker. Aldrig La Glace

Virkelig kedelig men dyr oplevelseVar på la glace en dag hvor der for en gang skyld ikke var kø og efter den oplevelse må jeg sige at jeg ikke fatter at der plejer at være kø, det må være navnet, fil den mest dødsyge kartoffelkage jeg nogen sinde har fået og en kedelig kop cacao, kostede en formue, gør det aldrig mere

Hvad er den mest solgte kage i Danmark?

Danmarks mest solgte kage er Kannelgifler, nummer to er Mazarin kage og nummer tre er Citronhalvmåner.

Rate this item:

Hvad er Danmarks ældste kage?

Historikeren Bi Skaarup fra Københavns Bymuseum fortæller at en stribe af de velkendte konditorkager hører til i kategorien af typiske egnskarakteristiske eller traditionelle danske produkter. Bi deltog i 1994 i et EU finansieret projekt Euroterroir, der drejede sig om at finde frem til traditionelle specialiteter i forskellige områder i EU. Listen skulle i alt rumme 4.000 produkter. Der blev fundet 270 mulige danske produkter og ca. 130 blev optaget på listen heraf 22 kager.

De ældste er julesmåkager som klejner og brunkager, der begge er fra middelalderen. Brunkager og peberkager blev lavet af rester af rugbrødsdej tilsat honning og krydderier. I denne periode lavede man også marcipankager, der blev krydret med anis og koriander. Denne kage blev i sidste halvdel af 1700-årerne udviklet til kransekage, som vi kender den i dag som kransekagekonfekt eller overflødighedshorn.

Hvor gammel er Marianne fra La Glace?

Marianne Stagetorn, der er datter af tidligere forsvarsadvokat Merethe Stagetorn og advokat Ove Stagetorn, mødte manden Peter, da hun var 15 år.

En pige i klassen syntes, at de skulle mødes. Hun mente, at de var skabt for hinanden, men det var ikke den første tanke, der slog den dengang 15-årige Marianne Stagetorn:

”Jeg var lige kommet hjem fra et års kostskoleophold i Schweiz, og han var danmarksmester i thaiboksning, havde langt, permanentet hår og gik med stålkam i baglommen. På tredje date blev vi fanget af hinandens personlighed, og så var vi venner de næste seks år, indtil vi blev kærester, da jeg var 21 år. Han er stadig min bedste ven,” fortæller hun og understreger, at den ”gadedrengementalitet og det store hjerte”, hun faldt for dengang, er holdt ved i alle disse år.

Hvor mange ansatte er der på La Glace?

»Det må tiden vise,« har Stagetorn Kolos-døtrene høfligt svaret, når de er blevet spurgt af kagespisende kunder i Conditori La Glace i København.

Og de er blevet spurgt. Igen og igen, år efter år. For det er tilsyneladende ens lod, når man er barn af en forælder, som står i spidsen for en succesfuld familievirksomhed.

Hvor stor er en kage til 10 personer?

– hvor mange gæster din kage rækker til.

– hvor meget fondant/sugar-paste du skal anvende til at beklæde kagen med.

Hvad koster en kage til 40 personer?

Har du brug for hjælp og vejledning til design af kagen eller valg af smage, så står jeg klar.

Jeg har flere forskellige kagefade og opsatser, som kan lejes for 150,-. 

Hvad koster verdens dyreste kage?

Verdens dyreste mad og fødevarer er så eksklusive, at du ikke kan købe dem alle i Danmark.

Der er for eksempel japanske meloner, som er så sjældne og kostbare, at jeg har valgt at undlade dem på listen.

De dyrkes i så lille et omfang, at de færreste mennesker i verden nogensinde kommer i kontakt med sådan en melon.

Ægte caviar fra fiskearten stør er voldsomme dyre, men kommer de fra den sjældne Huso Huso albinostør, stiger prisen yderligere.

Æggene er lyse og gyldne, og navnet Almas betyder diamant på persisk. Meget passende, da Almas Beluga caviars kilopris koster op til flere diamantringe.

Ifølge Guinness World Records kan kiloprisen på iranske Almas løbe op i 180.000 kroner.