:

Hvornår var Barons med i Løvens Hule?

Indholdsfortegnelse:

  1. Hvornår var Barons med i Løvens Hule?
  2. Hvad er det højeste bud i Løvens Hule?
  3. Hvad hedder personerne i Løvens Hule?
  4. Hvem har været løve i Løvens Hule?
  5. Hvem har investeret mest i Løvens Hule?
  6. Hvor mange afsnit er der i Løvens Hule?
  7. Hvor mange penge er Jesper Buch god for?
  8. Hvor meget har Jesper Buch tjent på Løvens Hule?
  9. Hvor rig er Jesper Buch?
  10. Hvad er Mia Wagner god for?
  11. Hvor meget er Just Eat værd?
  12. Hvor rig er Jan Lehrmann?
  13. Hvor rig er Anne Stampe?
  14. Hvad ejer Jesper Buch?
  15. Hvor mange penge har Louise Herping?

Hvornår var Barons med i Løvens Hule?

”En masse positiv interesse i perioden efter, hvilket vi er meget taknemmelige for. I det afsnit, vi var med i, var vi superheldige med, at det blev udvalgt som sæsonens allerførste afsnit og blev teaset for i to uger op til premieren. Det er sjovt, at man stadig taler om ’Løvens Hule’, når man taler om Barons, fordi nu er det 2,5 år siden, at vi stod inde i tv-studiet og to år siden, at det blev vist.

Men der går også hurtig hverdag i den igen. Der er otte afsnit i en sæson, hvor en masse forskellige virksomheder får omtale, og det er vigtigt, at man er forberedt på, at man skal finde sine egne ben at stå på efterfølgende. At være med i ’Løvens Hule’ er ikke noget, man kan leve på resten af livet. Effekten har en udløbsdato og er heller ikke noget, man kan bruge i udlandet. Det er et godt rygstød, og så skal man løbe med den selv og bruge det som en katalysator for noget større, som rækker længere ud i fremtiden.”

Hvad er det højeste bud i Løvens Hule?

Drengene fra Cool Creative Company er glade for, at de valgte at medvirke - det blev nemlig til en stor pose penge og et godt makkerskab. (Foto: © Per Arnesen, DR)

- Jeg har ikke smagt noget bedre i Løvens hule i de tre år, jeg har været med, lød det fra den nordjyske "løve" Jacob Risgaard om den iskaffe, han fik serveret i sæson syv.

Hvad hedder personerne i Løvens Hule?

See the partners we work with below. Expand each one to see how they process your data. You can object to legitimate interest processing per vendor.

Third Party VendorsAccept all | Reject all

Hvem har været løve i Løvens Hule?

Sådan lød ordene fra en meget begejstret Jesper Buch, da han efter intens budkrig fik investeret i Backpackerlife.dk i sæsonens sidste afsnit foran de tre andre hanløver. Men for at pille Løvens Hule “grand old man” ned fra sin piedestal, så er han altså ikke sæsonens konge.

Skal man gøre sæsonens Kongeløve op, så kan man kigge på 1) hvem investerede i flest iværksættere eller 2) hvem investerede mest, målt i kroner og øre. Og med disse to parametre, så er der to forskellige løver, som kan krones.

22 iværksættervirksomheder forlod hulen med en sum penge og kompetencerne fra en eller flere investorer med sig. Ca. 40% af disse iværksættere har i dag Christian Arnstedt fra Blazar Capital stående som medejer af deres virksomhed. Den yngste af løverne forelskede sig nemlig i hele ni af virksomhederne. Han kan derfor se tilbage på en sæson, hvor han købte sig ind i virksomheder som BeautyBoosters, Errant og Green Goddess.

Hvor Christian Arnstedt er gået bredt ud i år med sine mange investeringer, så har Jan Lehrmann gravet dybt i pengepungen og i den grad postet sine investorer-kroner ud til iværksætterne.

7,15 mio. kroner har Jan Lehrmann måtte spendere i denne sæson, for at købe sig ind i fem forskellige virksomheder. Den investeringsglade erhvervsmand er især kendt for at skabe Bilbasen og sin andel i Normal-kæden. Efter et par sæsoner i Løvens Hule er han dog også blevet kendt for sin store viden, erfaring og passion for platforms- og abonnementsløsninger. Hvilket også kommer til udtryk i de firmaer, som han har kastet sin kærlighed over i denne sæson. Dette indebærer blandt andet Estaldo, Vuffeli og DM Greenkeeping.

Glæden over at få en så erfaren investor med ombord er der da også at spore hos iværksætterne selv.

Hvem har investeret mest i Løvens Hule?

Med et gennemsnitligt seertal på 850.000 pr. afsnit har denne sæson af DR-programmet »Løvens Hule« været et af danskernes foretrukne TV-programmer.

Torsdag aften blev ottende og sidste afsnit af denne sæson sendt. Udsendelsen markerede dermed afslutningen på – indtil videre – fem sæsoner i selskab med prominente investorer og håbefulde iværksættere.

Hvor mange afsnit er der i Løvens Hule?

Vi værdsætter dit privatliv

Vi bruger cookies til at forbedre din browseroplevelse, vise personlige annoncer eller indhold og analysere vores trafik. Ved at klikke på "Accepter alt" giver du dit samtykke til vores brug af cookies.

Hvor mange penge er Jesper Buch god for?

Jesper Buch er født i 1975 i Vamdrup. Han er uddannet fra Kolding Købmandsskole i 1995. Hvorefter han tilbragte 4 år i militæret, hvor han opnåede rang af premierløjtnant.

I 1998 åbnede han en restaurant i Blokhus, men kunne allerede året efter sælge denne med fortjeneste. Hvorefter han blev Trainee på den danske ambassade i Norge, hvor han sad en aften i Oslo, og kunne ikke få fat i en pizza, hvor til ideen til Just-Eat kom.

Jesper Buch stiftede i år 2000 Just-Eat og drev dette de første par år fra en kælder i Kolding. Buch kæmpede de første par år med og få firmaet til og give overskud, men det lykkedes først i 2004, hvorefter han rejste til England, og oprettede en international afdeling.

Just-Eat blev lynhurtigt verdens største formidler af mad, og Jesper Buch kunne i 2011 sælger største delen af sine aktier i firmaet, hvor han allerede i 2008 fratrådte direktørstolen, og flyttede til spanien.

Hvor meget har Jesper Buch tjent på Løvens Hule?

Når den erfarne investor og 'Løvens Hule'-veteran Jesper Buch investerer penge i virksomheder i tv-programmet, er det ikke udelukkende hans egne penge, der bliver brugt.

Men i den nye sæson af 'Løvens Hule' er det ikke længere penge fra Guerilla Capital, Jesper Buch investerer. Han er nu gået sammen med sin mangeårige makker, Morten Larsen.

Hvor rig er Jesper Buch?

I programmet 'Løvens hule', som netop har afsluttet fjerde sæson på DR1, vender de fem dommere op og ned på danske iværksætteres tilværelser, når de investerer i deres drømmeprojekter.

Det er tilsyneladende kun et greb i lommen for dommerne at diske op med flere hundrede tusinde til en opstartsvirksomhed, men i virkeligheden er der en kolossal forskel på dommernes formuer, skriver Se og Hør.

Hvad er Mia Wagner god for?

none id="readability-page-1" class="page">

Den danskstiftede virksomhed Just Eat er netop blevet solgt for intet mindre end 52 milliarder kroner.

Hvor meget er Just Eat værd?

none id="readability-page-1" class="page">

Den danskstiftede virksomhed Just Eat er netop blevet solgt for intet mindre end 52 milliarder kroner.

Hvor rig er Jan Lehrmann?

I programmet 'Løvens hule', som netop har afsluttet fjerde sæson på DR1, vender de fem dommere op og ned på danske iværksætteres tilværelser, når de investerer i deres drømmeprojekter.

Det er tilsyneladende kun et greb i lommen for dommerne at diske op med flere hundrede tusinde til en opstartsvirksomhed, men i virkeligheden er der en kolossal forskel på dommernes formuer, skriver Se og Hør.

Hvor rig er Anne Stampe?

En af fortalerne for den balancerede livsstil er den nye løvinde Anne Stampe Olesen, som ønsker at være rollemodel for en tilværelse, hvor det er muligt at stå op klokken fem om morgenen for at træne, være ambitiøs forretningskvinde, der lige får svaret på en sms, mens man handler ind, nyde familielivet og være frivillig i den lokale forening. Sådan lød det i hvert fald, da hun for nylig gæstede DR-podcasten I kløerne på med journalist Morten Resen.

Livsstilen, som går under navnet ’Anne Stampe-damerne’, bygger på ideen om, at det altomfavnende arbejdsliv er usundt, og at man kan opnå mere frihed ved at bruge sin tid fornuftigt og balancere mellem familie, arbejde og fritidsinteresser. Det er jo isoleret set meget rigtigt.

Men problemet opstår, når man giver illusionen af, at det er muligt at planlægge sig til den tilværelse gennem en fast struktur på hverdagen.

Hvad ejer Jesper Buch?

I 2008 flyttede Buch til Marbella i Spanien. Samme år stiftede Buch Mentaline.com som senere skiftede navn til gomentor.com. Sitet kobler psykologer og coaches online så klienter kan forestå sessioner via internettet. Selskabet er i dag online i Danmark, Norge og England.

Buch blev i 2012 inviteret til en af kongehusets middage, da han er et symbol for danske iværksættere.[kilde mangler] Sammen med kun fem andre blev han inviteret til en personlig samtale med Dronning Magrethe efter middagen.[6]

I 2013 var Buch den mest søgte profil på hjemmesiden proff.dk.[7] Samme år blev han også udnævnt til "Young Global Leader" af World Economic Forum som den femte dansker nogensinde.[8]

Hvor mange penge har Louise Herping?

Hun er succes-iværksætter og solgte sit firma for et trecifret millionbeløb, hun var med i Løvens Hule i år – og hun er vokset op i Ansager.