:

Hvad er en partout billet Roskilde?

Indholdsfortegnelse:

  1. Hvad er en partout billet Roskilde?
  2. Hvad koster en partout billet til Roskilde?
  3. Hvor mange billetter Roskilde 2023?
  4. Hvor mange endagsbilletter til Roskilde?
  5. Hvad er partout billetter?
  6. Hvad sker der hvis man er på Roskilde uden billet?
  7. Hvornår kommer Roskilde 2023 billetter til salg?
  8. Hvor hurtigt bliver Roskilde billetter udsolgt 2023?
  9. Hvornår kan man købe Roskilde billetter 2024?
  10. Hvor mange partout billetter til Roskilde?
  11. Hvad koster en partoutbillet?
  12. Hvad koster en mil partout billet?
  13. Hvad er bøden for at hoppe hegnet på Roskilde?
  14. Kan man få kogende vand på Roskilde Festival?
  15. Hvornår åbner billetsalg til Roskilde 2023?

Hvad er en partout billet Roskilde?

For nogle er det over to år siden, at de købte billetten. Men coronaaflysninger af både festivalen i 2020 og 2021 har gjort, at billetindehaverne ikke har kunnet komme afsted før i år.

Flere skriver i opslagene på dba.dk, at de siden billetkøbet er blevet forældre eller på anden vis er blevet forhindret i at rykke en uge ud af kalenderen til at tage på festival.

Og det er da også særligt billetter, der er købt i 2020 og 2021, som Roskilde Festival oplever, at der bliver sat til salg over forskellige portaler.

Hvad koster en partout billet til Roskilde?

Omregnes billetpriserne til 2020-værdi (så vi bedre kan sammenligne dem på tværs af tid), er tendensen tydelig. Som det kan ses i grafen herunder, har priserne nemlig været støt stigende.

Faktisk er det kun Langelandsfestival, der skiller sig ud, da den i perioden 2010-2020 har formået at holde sig på samme prisniveau.

Går man helt tilbage til år 2000 er tendensen dog ens for alle: Det er blevet langt dyrere at tage på de store, danske musikfestivaler.

Hvor mange billetter Roskilde 2023?

Roskilde Festival er Nordens største og Europas næststørste musikfestival, hvor der spilles musik i forskellige genrer – fra de allerstørste pop- og rockartister til de nyskabende og eksperimenterende undergrundsartisker. Udover koncerter, afholdes der også masser af events og opstilles boder med mad, drikke og merchandise.

Roskilde har været afholdt siden 1971 og afholdes på Roskilde Dyreskueplads. 

Skal det være hele festivaloplevelsen, eller vil du afsted på én bestemt dag? Herunder får du overblik over de forskellige billettyper til årets Roskilde Festival.

Hvor mange endagsbilletter til Roskilde?

Festivalen i Roskilde blev afholdt for første gang i 1971. I USA havde man afviklet store musikfestivaler som Monterey i 1967 og Woodstock i 1969. Nu havde fænomenet bredt sig til Danmark, hvor man i sommeren 1971 forsøgte at afvikle en festival i Randers og en i Nyborg, for så i august at stable en festival i Roskilde på benene.

Denne første festival blev afviklet på amatørbasis i et samarbejde mellem to lokale gymnasieelever og manageren og promotoren Karl Fischer. Man havde haft kig på flere mulige, naturskønne pladser for festivalen, men valget faldt på den knap så spændende dyrskueplads, da der her var adgang til faciliteter som el og toiletter.

Billetter til denne festival, der bar navnet Sounds Festival, kostede 30 kroner, og havde omkring 13.000 deltagere. Dette antal nævnes af en af arrangørerne i musikjournalisten Anders Rou Jensens bog "Mellem drømme og drøn" fra 1995 (se kilder). Kun omkring 3.000 anslås dog at have betalt for indgangen – resten var gratister – hvilket førte til et økonomisk og organisatorisk kollaps.

Den anden festival i Roskilde blev kaldt Fantasy Festivalen. Roskildefonden gik dette år ind som medarrangør af festivalen.

Festivalen var i krise på grund af øgede udgifter og problemer med love og sikkerhedsbestemmelser.

Festivalens tilskuertal oversteg for første gang indbyggertallet i Roskilde by.

Hvad er partout billetter?

Få styr på fakta og vilkår før du køber din billet til Roskilde Festival 2023

Hvad koster en billet?En partoutbillet koster 2400 kroner (plus gebyr), og en endagsbillet koster 1200 kroner (plus gebyr). Få overblik over priser og kategorier på denne side.

Hvad sker der hvis man er på Roskilde uden billet?

Vælg

Ja, jeg vil gerne modtage mails med nyheder og markedsføringsrelateret indhold fra Fonden Roskilde Festival og Foreningen Roskilde Festival vedrørende deres aktiviteter. Du kan forvente at modtage en til to mails om måneden med nyheder og marketingsføringsmateriale. Hvis du ikke længere ønsker at modtage vores mails, kan du til enhver tid afmelde dig i bunden af en mail. Læs mere om, hvordan vi passer på dine personoplysninger i vores persondatapolitik.

Hvornår kommer Roskilde 2023 billetter til salg?

FÃ¥ helt styr pÃ¥ priserne og Making a Change. For lige om lidt Ã¥bner vi for 2023-billetsalget og løfter sløret for de første musiknavne. 

Endelig! 

Hvor hurtigt bliver Roskilde billetter udsolgt 2023?

Selvom vejret i Danmark lige nu ikke just udstråler liv og glade dage, kan vi på mandag den 31. oktober se frem til et lille glimt af sol, sommer og den orange feeling, som en lang række festivalgængere hver sommer ser frem til i de otte dage, Roskilde Festival finder sted.

Det bliver nemlig både dagen, hvor billetsalget til festivalen går i gang, men det er såmænd også dagen, hvor de første navne, der skal pryde 2023-plakaten, bliver offentliggjort. Det skriver holdet bag Roskilde Festival i et opslag på deres hjemmeside.

Hvornår kan man købe Roskilde billetter 2024?

Vælg

Ja, jeg vil gerne modtage mails med nyheder og markedsføringsrelateret indhold fra Fonden Roskilde Festival og Foreningen Roskilde Festival vedrørende deres aktiviteter. Du kan forvente at modtage en til to mails om måneden med nyheder og marketingsføringsmateriale. Hvis du ikke længere ønsker at modtage vores mails, kan du til enhver tid afmelde dig i bunden af en mail. Læs mere om, hvordan vi passer på dine personoplysninger i vores persondatapolitik.

Hvor mange partout billetter til Roskilde?

Det gik stærkt. Kl. 09.00 i morges meldte Roskilde Festival om ‘få billetter’, og nu er festivalens 80.000 partout-billetter simpelthen blevet solgt.

Roskilde Festival har kl. 10.36 meddelt officielt udsolgt af partout-billetter, og det er altså historisk tidligt.

Hvad koster en partoutbillet?

Festivalsbilletter Partoutarmbånd Endagsarmbånd Musik og kunstere

Smukfest er en musikfestival, men med mere end 170 programpunkter fordelt på i alt 8 dage er der meget mere at opleve i bøgeskoven end musikken. Dyrehaven i Skanderborg forvandles til en festivalby på størrelse med Fredericia med omkring 55.000 daglige gæster og 14.000 medhjælpere.

Hvad koster en mil partout billet?

Ingen match på "musik i lejet partout billet" i "Koncerter og festivaler" – men vi fandt 1 annoncer fra andre kategorier på dba.dk.

« Tilbage til forrige søgning

Hvad er bøden for at hoppe hegnet på Roskilde?

Billetprisen på Roskilde Festival er steget stødt i de seneste år. Måske er det derfor, at en del forsøger at snyde sig fra at betale.

Politiet forsøger dog at lægge en dæmper på problemet, og i år har de taget omkring 50, der på den ene eller den anden måde har forsøgt at snyde.

Kan man få kogende vand på Roskilde Festival?

MUNCHIES: Hej David, har du taget mad med på festivalen? David: Ja, jeg havde seks dåser tun, en pakke rugbrød og et æble med.

Det lyder dejligt. Hvad er det for et slags rugbrød? Det er et af dem med kerner, der var på tilbud. Det er godt med kernerugbrød, da man får energi, og også føler sig lidt sund. Det kan der godt være brug for, når man er på festival. Det giver jo ikke superkræfter, men lidt hjælper det da. Egentlig ville jeg have haft Herkules-rugbrød.

Hvornår åbner billetsalg til Roskilde 2023?

Tyler, The Creator på Roskilde Festival i 2022. (Foto: Bo Källberg/Soundvenue)

Selvom der stadig er god tid til næste sommer, er Roskilde Festival allerede snart klar med de første navne til 2023-plakaten.