:

Hvad går i biografen idag?

Indholdsfortegnelse:

  1. Hvad går i biografen idag?
  2. Hvilke biografer spiller resten af livet?
  3. Hvor meget koster en billet til biografen?
  4. Hvor meget før skal man være i biografen?
  5. Hvor meget koster en billet til Nordisk Film biografer?
  6. Hvad kan man se på Nordisk film?
  7. Hvilken film har solgt flest billetter i danske biografer?
  8. Hvilken af disse film har solgt flest billetter i de danske biografer?
  9. Hvornår er det billigst at gå i biografen?
  10. Kan man få rabat i biografen?
  11. Hvad sker der hvis man tager sit eget slik med i biografen?
  12. Er det ulovligt at tage sit eget slik med i biografen?
  13. Hvilken dansk film har solgt flest billetter i danske biografer?
  14. Hvor mange penge koster popcorn i biografen?

Hvad går i biografen idag?

Onsdag 13. september kl. 17:00 Oscar-vindende Helen Mirren leverer en pragtpræstation i rollen som den israelske premierminister Golda Meir. Efter udbruddet af Yom Kippur-krigen i efteråret 1973 befinder Golda sig pludselig i et kapløb med tiden for at redde sit land. Millioner af liv står på spil, mens Golda er tynget af svære politiske beslutninger og en sygdom, hun forsøger at undertrykke. 'Israels jernlady' er frustreret over de interne stridigheder i hendes rent mandlige kabinet, men måske kan hendes venskab med Henry Kissinger (Liev Schreiber) hjælpe, hvis hun spiller sine kort rigtigt. Filmen er instrueret af Guy Nattiv, Oscar-vinder for kortfilmen Skin, og har også Camille Cottin, Rami Heuberger, Emma Davies og Ed Stoppard i hovedrollerne.

Hvilke biografer spiller resten af livet?

Vi bruger cookies på empirebio.dk til at måle trafik, målrette markedsføring og optimere brugeroplevelsen. Hvis du klikker videre på sitet, accepterer du vores brug af cookies. Se vores privatlivspolitik her …

Hvor meget koster en billet til biografen?

Hvad koster en biografbillet?

En almindelig biografbillet koster fra 90 kr. Børn under 12 år sparer 10 kr., samt seniorer (65+) sparer 10% på alle ordinære forestillinger.Ved forlænget spilletid, 3D og helaftensfilm vil der være yderligere tillæg. Derudover kan der desuden forekomme tillæg på udvalgte titler. Dette er ikke noget vi i Kulturbiografen bestemmer, men et tillæg som kommer fra filmselskabernes side.

Hvor meget før skal man være i biografen?

Hvornår må børn komme alene i biografen. Hvor gamle skal de være første gang de er i biografen. Hvad er aldersgrænserne.

De fire aldersgrænser er:

Hvor meget koster en billet til Nordisk Film biografer?

Oscar-vindende storfilm, historiske dramaer, farverig animé, neglebidende action, lårklaskende komedie, rørende kærlighedseventyr, fantasifulde børnefabler, gruopvækkende horror…

Sæt dig til rette i én af vores 750 velkendte bløde sæder fordelt i 6 sale og lad dig opsluge af de allerbedste biografoplevelser. Vi bringer et bredt udvalg af premierefilm for børn og voksne i alle aldre og byder på masser af spændende særarrangementer. Vores moderne teknologi bringer filmoplevelserne til live og sørger for, at ethvert gys er hårrejsende, komedien latterkrampe-fremkaldende og de romantiske kys får alle hjerter til at flertakte.

Hvad kan man se på Nordisk film?

Nordisk Film+ er navnet pÃ¥ Nordisk Films helt nye streamingtjeneste, der viser de bedste danske og nordiske film kombineret med internationale storfilm. Streamingtjenesten kan vælges af alle YouSee's Bland Selv-kunder. 

Nu er der godt nyt til alle filmelskere. I dag lancerer Nordisk Film streamingtjenesten Nordisk Film+ sammen med YouSee. Nordisk Film+ bliver en del af YouSee's Bland Selv-pakke, der allerede er tilvalgt af op mod 200.000 danskere.

Hvilken film har solgt flest billetter i danske biografer?

- Publikum har udvist ekstrem interesse for Greta Gerwigs ”Barbie”. For blot tre uger siden havde filmen biografpremiere, og den er nu allerede set af så mange i Danmark, at den er året største biograffilm med premiere i 2023, udtaler VP Theatrical Nordics Tore Fredrik Dreyer og Jessie Ross og fortsætter:

- Mange biografer har meldt om udsolgt i ugerne efter premieren, at det lige nu er ikke til at sige hvor mange billetter, biograferne ender med at sælge til filmen de kommende mÃ¥neder. 

Hvilken af disse film har solgt flest billetter i de danske biografer?

Den foreningsdrevne biograf på Midtfyn drives udelukkende af frivillige kræfter. Som én af kun 12 biografer i Danmark kan Ringe Bio kalde sig kunstbiograf, udnævnt af Det Danske Filminstitut. Kunstbiografer - også kaldet "art cinemas" - får støtte af filminstituttet for at sikre et mangfoldigt biografmiljø af høj kvalitet. Biograferne forpligter sig til at vise spillefilm og dokumentarfilm med kunstneriske kvaliteter fra Danmark, Europa og resten af verden - undtagen USA.

- Der er ingen planer om at ændre vores repertoirevalg, for vi vil gerne leve op til foreningens formålsparagraf, siger Niels Fabricius.

"Foreningen skal sikre et bredt udvalg af kvalitetsfilm," står der i Ringe Bios vedtægter om foreningens formål.

Rose blev den mest sete film i Ringe Bio med 1089 solgte billetter.

Niels Arden Oplevs ”Rose” foregår i 1997, hvor Inger, søsteren Ellen og svogeren Vagn skal med bus til Paris. Ingen i bussen ved, at Inger - spillet af Sofie Gråbøl - er skizofren, og det kommer som lidt af et chok, da hun annoncerer det. Det bliver en underholdende busrejse og tur i Paris, hvor Inger viser sig at have en skjult agenda. Undervejs beviser den sindslidende kvinde også, at man ikke skal dømme hende på forhånd.

Hvornår er det billigst at gå i biografen?

Filmporten er filmelskernes biografklub, og ved at betale 100 kroner for et medlemskab får du 12 billetter, som hver giver halv pris på en god biograffilm.

Allerede når du har set to eller tre film, er dit medlemskab tjent hjem, og på den måde sparer du mere end 500 kroner på spændende filmoplevelser i lokale biografer.

Billetterne har ingen udløbsdato, og du bestemmer selv, hvor mange billetter du vil bruge til hver enkelt film.

Kan man få rabat i biografen?

Bliv en del af Filmportens biografklub og få 12 billetter der giver dig adgang til 1/2 pris i de medvirkende biografer. Billetterne bliver aldrig for gamle. Når du afleverer en billet i din Filmport biograf, kommer du ind til halv pris til den pågældende Filmport film.

Hvad sker der hvis man tager sit eget slik med i biografen?

Der er ikke oplæsning af denne artikel, så den oplæses derfor med maskinstemme. Kontakt os gerne på [email protected], hvis du hører ord, hvis udtale kan forbedres.

blandselvslik. Kiosksalget tegner sig for en tredjedel af omsætningen i Nordisk Films Biografer. Derfor er det forbudt at tage egen slik og sodavand med ind. (arkivfoto).

Er det ulovligt at tage sit eget slik med i biografen?

En biografbillet koster typisk omkring 70-100 kroner.  Og den pris spiller også ind på sliksmugleriet, siger Mette Skovgaard Fich.

- Vi føler, at vi har betalt for oplevelsen ved at betale for selve billetten.

Og så længe vi ikke overfylder tasker og lommer med chokoladebarer og sodavand fra supermarkedet, så bliver det ikke set skævt til.

Hvilken dansk film har solgt flest billetter i danske biografer?

Mens en af Hollywoods længe ventede blockbusterfilm i år, 'Star Wars Episode III: Sithfyrsternes hævn', ruller hen over biograflærrederne verden over, er de færreste i tvivl om, at filmen også i Danmark vil være en af dem, der sælger flest biografbilletter i år.

Men bedømt på, hvordan det er gået de tidligere stjernekrigsfilm, vil den havne langt fra Top-10 over film, der har solgt flest biografbilletter gennem tiderne.

Hvor mange penge koster popcorn i biografen?

Undersøgelsen viser, at den gruppe biografgængere, der går hyppigt i biografen også bruger flere penge på popcorn, i forhold til den gruppe biografgængere der nøjes med at se store blockbusters.

Dermed er de biografgængere, der ser alt, med til at holde prisen nede, for den gruppe, der kun ser de populæreste film.

»Det faktum, at de kunder, der kun kommer for at se de populære film, bruger færre penge på popcorn, betyder at deres samlede udgift er lavere end dem, der ser alt. Det viser, at det er vigtigt at holde billetprisen nede, hvis man vil have mange kunder i biografen,« siger lektor ved Stanford University Wesley Hartmann, der står bag undersøgelsen, og fortsætter: