:

Hvad hed Dorsia før?

Indholdsfortegnelse:

  1. Hvad hed Dorsia før?
  2. Hvor meget koster det at komme ind på Dorsia?
  3. Hvem ejer Dorsia?
  4. Hvor gammel skal man være for at komme ind på Dorsia?
  5. Hvem står bag Rekom?
  6. Kan man komme ind på Arch?
  7. Hvor gammel skal man være for at komme ind på kb3?
  8. Hvad hed hive før?
  9. Hvem ejer flest natklubber i Danmark?
  10. Hvor meget koster det at komme ind på Arch?
  11. Hvad koster det på Hive?
  12. Hvad er den største natklub i Danmark?
  13. Hvem ejer HIVE?
  14. Hvad hed HIVE før?
  15. Hvad hed Arch før?

Hvad hed Dorsia før?

Adam Falbert har opbygget landets største bar- og natklubkoncern. Gennem seks år var han desuden ejer af Nasa i København. Foto: Peter Hove Olesen. Han købte sin første bar som 23-årig og endte med at opbygge sit eget imperium, der står bag kendte koncepter som A-Bar, Heidi’s Bier Bar, Den Glade Gris og Hornsleth Bar.

Simon og Simon, mændene bag natklubberne Simons og Sukkerbageren og restauranten Congo, er klar med deres seneste satsning, natklubben Sunday. Deres venskab startede for ti år siden, da den ene stjal en flaske spiritus fra den anden. 27 Sept 2013

Først skulle man købe VIP-armbånd til 350 kr. pr. person for indgang, og det fik vi først at vide efter en times tid i køen.

Det bedste bord koster omtrent 10.000 kr., afhængig af dagen, men så er der også stjernekastere i bowlen med is og flasker, som knistrer opsigtsvækkende fra baren og forbi dansegulvet op til bordet. Hive omsætter i nat for 350.000 kr., hvilket er et pænt resultat uden at være prangende.

Hvor meget koster det at komme ind på Dorsia?

PÃ¥ vej mod Indre By gruer jeg lidt for, hvad der skal ske.

Jeg er som den eneste journalist i landet blevet inviteret med på den nye fancy natklub ’Dorsia’ startet af festkongen Patrick Peitzsch. Trods sin alder på 28 har han allerede nået at åbne og lukke adskillige klubber, blandt andet Jupiter, LALA og Panama. Han har været god til at tiltrække sig opmærksomhed, for eksempel ved at snappe en "hed" aften med Nikita Klæstrup eller helt åbenlyst snakke om hvor mange stoffer, der var på hans klub.

Hvem ejer Dorsia?

I 2007 fusionerede ejerne af LA Tequila Bar (København), Heidi's Bier Bar (København), Den Glade Gris, Heidi's Bier Bar (Odense), LA Tequila Bar Odense, The Australian Bar (København) og The Australian Bar (Aarhus) og lavede Restaurations Kompagniet, som senere blev til REKOM Group A/S. Kapitalfonden CataCap har i 2019 købt majoriteten af REKOM Group.[1][2]

De oprindelige ejere var Adam Falbert (CEO), Mads Christian Friis (kreativ direktør), Rasmus Frederiksen, Tommy Petersen og Søren Wedebye. Først blev Søren Wedebye købt ud og senere Tommy Petersen, hvorefter Jonathan Grumme og Jesper Schaltz blev partnere som hhv. COO og CFO.

Hvor gammel skal man være for at komme ind på Dorsia?

Kunne jeg give 0 stjerner ville jeg. Det er pisse ubehøvlet medarbejdere, som snakker ned til en. Derudover må man ikke komme ind, hvis man ikke har bestemt tøj på.

Mig, min kæreste og en kæmpe flok af vores venner kommer og er super glade og klar til en fed aften. Alle kommer ind undtagen min kæreste, fordi han har shorts og en t-shirt på, hvilket ikke var godt nok til dresscoded? Sjovt der er en dresscode, når der ikke står noget om det hverken på hjemmesiden eller på den pre vi blev inviteret til. Snakker man med medarbejderne om dette bliver man bare snakket grimt til og set ned på.

Jeg er rasende. Man har ikke ret til ikke at tillade folk ind, når der ikke står en skid på det på hverken pre-partyen eller selve hjemmesiden.

Værste klub i KBH, var inviteret til en privat fødselsdag fra kl 22-23, der var ingen information om dress-code. Ved indgangen står man i en falsk kø bare for at få det til at se ud som om at der var mange som vil ind på klubben. Personen som havde betalt for arrangementet skulle enda selv stille sig bagerste i køen og vente. Da vi endeligt nået dørvagten får vi at vide at vores tøj er for casual. En med Cargo bukser på, og en med rød hoddi på.Værste oplevelse med en klub.

Hvem er manageren? I hvert fald ikke en der bør være der. Den mindste fornærmelse for hans vedkommende kan resultere i, at aftenen bliver ødelagt. Vagterne agerer efter overmandens ordrer - hvilket er fair nok - men overmandens smålige reaktioner, kommentarer og opførelse er helt ude i hampen. Det er lidt komisk at manden griner over stødende kommentarer ang. arbejde samtidig med at han bliver tydeligt stødt. Den lave rating på TrustPilot formoder jeg udelukkende er denne mands skyld. Føj.. for.. s*tan.. Han er færdig oppe i låget. 0 stjerner ville være passende som vurdering af denne klub. Dette er takket være manden, der har styringen over vagterne, tillykke. Du klarer det ad helvedes til og håber du læser denne bedømmelse af din skod arbejdsindsats:) Overvej hermed en anden karrierer!

Vagt tvang 19 årig piges arme om på ryggen, og skubbede hende hele vejen ud fra diskoteket.

Holdt hendes arme fast bag på ryggen og skubbede hende ud fra stedet. Uden der er belæg for dette. I ignorerer henvendelser og frasiger al ansvar. I svarer ikke på henvendelser. Der var købt flasker og andet, som I som det mindste burde betale tilbage. Samt en kæmpe undskyldning!

Gå langt udenom Dorsia, hvis I ikke ønsker at blive ydmyget, tvinges ud med armene stramt om på ryggen. Trods det ingen modstand var fra 19 årig, andet en forklaring på, hvorfor hun blev smidt ud. Når alle omkring sagde de ønskede hun skulle blive.

Hvem står bag Rekom?

Få adgang i 14 dage for 0 kr. Det kræver intet kreditkort, og du vil ikke overgå til et betalt abonnement efterfølgende.

  • Adgang til alle låste artikler
  • Modtag vores daglige nyhedsbreve
  • Fuld adgang til vores app

Kan man komme ind på Arch?

Antes de empezar, es recomendable echar un vistazo a los requisitos del sistema que necesita la instalación de Arch. Tu ordenador debe ser compatible con x86-64, tener una conexión a Internet segura y estable y una unidad USB con una capacidad de almacenamiento de al menos 2 GB. También necesitarás al menos 512 MB de RAM y 1 GB de almacenamiento. Sin embargo, se recomiendan 2 GB de RAM y al menos 20 GB de memoria para una instalación fluida de Arch y su posterior uso regular.

La instalación de Arch borrará todos los datos de tu ordenador, así como el sistema operativo actual. Por esta razón, tendrás que utilizar un ordenador en el que esto no sea un problema utilizar una máquina virtual o crear un backup para Linux o Windows. Para ello, utiliza un disco duro externo. Solo cuando sepas con certeza que la instalación de Arch no puede conducir a ninguna pérdida de datos sensibles, podrás empezar.

Hvor gammel skal man være for at komme ind på kb3?

Serveringssteder herunder restauranter og barer skal lukke kl. 23 med sidste udskænkning kl. 22, ligesom der vil være et indendørs arealkrav på 2 kvm per siddende kunde og 4 kvm for stående gæster.

I Danmark må unge under 16 år hverken købe alkohol i detailhandlen eller få serveret alkohol på restauranter, caféer og barer. Unge mellem 16 og 18 år: Unge, der er fyldt 16 år, må købe alkohol med en alkoholprocent op til 16,5 % i detailhandlen, men ikke få serveret alkohol på restauranter, caféer og barer.

Der vil i forbindelse med genåbningen af udeservering ikke være arealkrav for udendørsservering, men det skal indrettes sådan, at der kan opretholdes 1 meters afstand mellem gæsterne. Som et nyt element vil der gælde krav om brug af coronapas, jf. genåbningsaftalen.

Fejlen, der betød, at coronapasset kun viste de seneste to vaccinationer, er nu rettet, så alle vaccinationer fremover kan ses på sundhed.dk og i EU-visningen i coronapas-appen.

I indstillingen bemærkede Epidemikommissionen, at der bør forberedes et set-up, så børnene som udgangspunkt kan komme tilbage i skolerne den 5. januar 2022, selvom der stadig er høj smitte i samfundet.

Hvad hed hive før?

0 stjerner. Så simpelthen som det kan skrives. L*RTE KLUB MED L*RTE VAGTER. Hvad bilder vagterne sig ind??? Helt hul i hovedet

Har hørt dårlige ting om Hive, men har aldrig oplevet noget negativt. Musikken er altid god og kvaliteten af anlægget er i top og kan ikke sammenlignes med andre steder i KBH. Man kan forvente professionel behandling fra alle medarbejderne og har kun haft positive oplevelser. Helt sikkert et sted, som er værd at besøge.

Hive har Danmarks sødeste og mest professionelle dørmand! Det e Sebastian, han er altid sød, glad og imødekommende <3

De rykker tøj frem og tilbage mellem gaderober, så det ender med de ikke kan ens jakke. I stedet for at hjælpe og undersøge sagen, bliver man mødt af nogen unge piger i gaderoben der har dårlig attitude, sviner en til og jeg ved ikke hvad. Og så får du af vide du skal blive og vente indtil klubben lukker. Ikke særligt servicemindet sted

Hvem ejer flest natklubber i Danmark?

I de efterfølgende år var der stadig diskotek på adressen med Dennis Friis som ejer, men under flere skiftende navne. Det har blandt andet heddet Penthouse og LEVEL. I dag hedder det Rumors med selskabet Nrg ApS som ejer af lokalerne. Peter Feldthusen var med som DJ, da man slog dørene op i 1996 og de næste 15 år frem.

Efter tre års virke lukkede og slukkede Sunday den 25. juni med en storstilet farvelfest. Allerede dengang forsikrede bagmændene Simon Frank og Simon Lennet dog om, at en ny natklub var i støbeskeen, og nu kan de løfte sløret for Chateau Motel. Den nye natklub åbner officielt den 19.

Remee kan efterhånden kalde sig party-kongen over dem alle i København. I hvert fald åbner han endnu en natklub i hovedstaden. Den nye klub kommer til at ligge på Lille Kongensgade 16 – samme sted som Casper Christensens hedengangne natklub, ‘At Dolores’.

“Den store konkurrence i nattelivet i dag gør, at der kræves langt mere af den enkelte arrangør,” forklarer Fabian Holt. Et af de nyeste skud på den københavnske klubstamme er natklubben The Hive, som åbnede i august i lokalerne, der tidligere husede den hedengangne natklub The Rock i Skindergade.

Hvor meget koster det at komme ind på Arch?

For millioner år siden var denne del af Amerika oversvømmet, endda hele 29 gange. Når vandet trak sig tilbage blev noget af saltet liggende og dannede en næsten to km tyk lag salt. Over tid lagde sten og sand sig oven på saltet og pressede saltet sammen. Forskydninger af jordpladerne førte til dannelse af Colorado-plateauet der løftede hele regionen opad. 

Regn trængte ned til saltet og skyllede det væk og tilbage stod de store klipper der var formet som finner, som man f.eks ser på Grand Avenue. Erosion nedbrød disse finner, men sandsten eroderer ikke så hurtigt som det andet materiale, som finnerne består af og herved skabtes disse fantastiske arches.

Hvad koster det på Hive?

Restaurations Kompagniet er Danmarks største festleverandør med koncepter, der spænder lige fra gungrende ølfester på Heidi's Bier Bar til dyre champagneskvulp på Hive. Planen er nu at storeksportere dansk konceptdruk til udlandet.

Fredag nat kl. 00.11 er der to køer foran cocktailnatklubben Butchers i Vestergade. Hos A-køen fjerner dørmanden snoren og lukker fire unge, smukke blondiner ind i høje hæle. Så genlukker han porten til paradis og stirrer dovent ud i natten, mens den 20 meter lange kø af B-gæster ryger og ryster minusgraderne af sig. Og venter.

Hvad er den største natklub i Danmark?

  • København
  • Kolding
  • Lyngby
  • Odense (Senere kendt som Luux, siden som Den Glade Viking indtil dennes lukning. Nu huser stedet Aya Club)
  • Tønder
  • Nykøbing Mors (Nu kendt som Buddy Holly)
  • Aarhus Frederiksgade
  • Aarhus - Færgen kendt som M/F Broen
  • Fredericia
  • Kalundborg
  • Grindsted
  • Slagelse
  • Nyborg
  • Farum
  • Randers
  • Aabenraa
  • Aalborg (nogle få måneder i midten af 90'erne)
  • Esbjerg
  • Silkeborg
  • Horsens
  • Viborg (1995-2016)
  • Vejle
  • Skanderborg
  • Holstebro

Hvem ejer HIVE?

I 2007 fusionerede ejerne af LA Tequila Bar (København), Heidi's Bier Bar (København), Den Glade Gris, Heidi's Bier Bar (Odense), LA Tequila Bar Odense, The Australian Bar (København) og The Australian Bar (Aarhus) og lavede Restaurations Kompagniet, som senere blev til REKOM Group A/S. Kapitalfonden CataCap har i 2019 købt majoriteten af REKOM Group.[1][2]

De oprindelige ejere var Adam Falbert (CEO), Mads Christian Friis (kreativ direktør), Rasmus Frederiksen, Tommy Petersen og Søren Wedebye. Først blev Søren Wedebye købt ud og senere Tommy Petersen, hvorefter Jonathan Grumme og Jesper Schaltz blev partnere som hhv. COO og CFO.

Hvad hed HIVE før?

Restaurations Kompagniet er Danmarks største festleverandør med koncepter, der spænder lige fra gungrende ølfester på Heidi's Bier Bar til dyre champagneskvulp på Hive. Planen er nu at storeksportere dansk konceptdruk til udlandet.

Fredag nat kl. 00.11 er der to køer foran cocktailnatklubben Butchers i Vestergade. Hos A-køen fjerner dørmanden snoren og lukker fire unge, smukke blondiner ind i høje hæle. Så genlukker han porten til paradis og stirrer dovent ud i natten, mens den 20 meter lange kø af B-gæster ryger og ryster minusgraderne af sig. Og venter.

Hvad hed Arch før?

I de efterfølgende år var der stadig diskotek på adressen med Dennis Friis som ejer, men under flere skiftende navne. Det har blandt andet heddet Penthouse og LEVEL. I dag hedder det Rumors med selskabet Nrg ApS som ejer af lokalerne. Peter Feldthusen var med som DJ, da man slog dørene op i 1996 og de næste 15 år frem.

Efter tre års virke lukkede og slukkede Sunday den 25. juni med en storstilet farvelfest. Allerede dengang forsikrede bagmændene Simon Frank og Simon Lennet dog om, at en ny natklub var i støbeskeen, og nu kan de løfte sløret for Chateau Motel. Den nye natklub åbner officielt den 19.

Remee kan efterhånden kalde sig party-kongen over dem alle i København. I hvert fald åbner han endnu en natklub i hovedstaden. Den nye klub kommer til at ligge på Lille Kongensgade 16 – samme sted som Casper Christensens hedengangne natklub, ‘At Dolores’.

“Den store konkurrence i nattelivet i dag gør, at der kræves langt mere af den enkelte arrangør,” forklarer Fabian Holt. Et af de nyeste skud på den københavnske klubstamme er natklubben The Hive, som åbnede i august i lokalerne, der tidligere husede den hedengangne natklub The Rock i Skindergade.