:

Hvem ejer Vinduesgrossisten?

Indholdsfortegnelse:

  1. Hvem ejer Vinduesgrossisten?
  2. Hvor er det billigst at købe vinduer?
  3. Hvilke vinduer skal man vælge?
  4. Hvem ejer Bedst og billigst vinduer?
  5. Hvad koster det at skifte 1 vindue?
  6. Hvad koster nye vinduer inkl montering?
  7. Hvilke vinduer isolerer bedst?
  8. Hvilken Vinduesproducent er bedst?
  9. Kan det betale sig at udskifte vinduer?
  10. Kan man få tilskud til udskiftning af vinduer?
  11. Hvornår er det bedst at skifte vinduer?
  12. Hvad er forskellen på energiruder og termoruder?
  13. Hvad er bedst at fuge vinduer med?
  14. Hvad koster det at renovere gamle vinduer?
  15. Kan nye vinduer trækkes fra i skat?
  16. Hvad er vinduesgrossisten?
  17. Kan du kontakte vinduesgrossisten?
  18. Har vinduesgrossisten sikret dørene?
  19. Kan du kigge ud i vinduesgrossisten?
  20. Hvad er vinduesgrossisten?
  21. Kan du kontakte vinduesgrossisten?
  22. Har vinduesgrossisten sikret dørene?
  23. Kan du kigge ud i vinduesgrossisten?

Hvem ejer Vinduesgrossisten?

Vi kan på ingen måde anbefale Vinduesgrossisten. Meget dårlig kvalitet. Der er hakker i vinduerne ved levering og sprosserne er skæve. Pladedøren er af meget ringe kvalitet, der gør, at den får ridser ved det mindste.

Leveringstiden er alt alt for lang og vi oplevede, at den blev skubbet flere gange. Vi bestilte vinduer og døre midt juni og midt juli 2022 og det sidste vindue samt døren blev først leveret start november 2022. Vi havde regent med at kunne få lukket huset inden det blev for koldt udenfor, men pga. de blev ved med at rykke leveringsdatoen skulle vi bo i et hus uden døre og vinduer i nogle kolde måneder. Ligegyldigt hvor mange gange vi ringede ind og fortalte dem om situationen, ville de ikke gøre noget.

Da vi endelig havde fået leveret det bestilte, orkede vi ikke kæmpe mere med firmaet og derfor har vi i dag vinduer med skader på karmene, skæve sprosser og en pladedør, som er fyldt med ridser.

Bestilte nye vinduer og døre 1/7 21, leveret på 4 uger- dejligtNu har jeg haft 2 vinduer der er punkteret, den sidste har jeg ventet 2 måneder på at få skiftet- elendig efterservice de leverer

Produktet, der leveres er fuldt ud som forventet, det leveres af en meget venlig, som ikke bare sætter varen ude ved fortovskanten, men kører det helt under halvtaget ved indgangsdøren. Mere besværligt for ham, men godt for mig.

Og, det er det der gør at jeg giver 5 stjerner, for virksomhedens kommunikation i bestillingsforløbet har ikke været prangende.

Jeg har bestilt fra Vinduesgrossisten over to omgange. Oplevelsen har været rigtig god begge gange, med god levering, kvalitet og helt korrete mål.

Hvor er det billigst at købe vinduer?

Se vores udvalg af vinduer i træ og træ/alu nedenfor. Vi tilbyder forskellige typer af energirigtige vinduer til gode priser og i høj kvalitet. Vælg, indtast mål og se din pris.

Vores moderne vinduer med 3-lags glas består af tre glasruder og to hulrum med “varme” afstandsprofiler af gummi. Glassets tykkelse varierer mellem 3-6 mm. Hulrummene er hver især 18 mm. Dette giver en samlet tykkelse på 48 mm for klart glas.

Vinduer med 3-lags glas er derfor 71% tykkere end 2-lags glas. Det betyder, at elementerne har en særdeles god isoleringsevne. De er derfor også energimærke A, og det vi betegner som energiruder. Disse har en lav u-værdi på 0,53.

Vores vinduespartier kan fås med alt fra udluftningsventiler til solbeskyttende eller lydisolerende glas.

Hvilke vinduer skal man vælge?

Står du overfor at skulle udskifte dine gamle og slidte vinduer og døre i din bolig? Det er for mange en rigtig stor beslutning og en stor økonomisk udgiftspost, derudover er det en beslutning, som vi ikke skal træffe mange gange i vores liv.

Det er vigtigt at vælge de rigtige vinduer og døre, som både passer til ens bolig samt ens behov, vi har derfor beskrevet en række områder, som du kan give en tanke, inden du kaster dig ud i at bestille.

Hos Bedst & Billigst har vi et bredt udvalg af vinduer og døre. Hvilken type du skal vælge, afhænger af hvilken bolig du har. Det er vigtigt, at vinduerne og dørene passer til den arkitektoniske stil, er du i tvivl, kan det være en god idé at søge lidt inspiration på nettet, eller kører en tur og finde boliger som minder om din egen.

Ved du hvilken vej dine vinduer og døre skal åbne op? Du kan læse mere om åbningsretningen på dine nye døre og vinduer her.

Du kan finde vores forskellige modeller af billige vinduer og døre i menuen øverst på denne side. 

Hvem ejer Bedst og billigst vinduer?

CVR-nummer15498633Startdato01/09 - 1991Slutdato01/01 - 2022AdresseKratholmvej 27B5260 Odense S, FangelKommuneOdenseStatusOpløst efter fusionBranche467310 Engroshandel med træ, trælast og byggematerialerVirksomhedsform60 Aktieselskab (A/S)KapitalDKK 40.000.000RegnskabsÃ¥rFra 01.01 til 31.12Første regnskabsÃ¥rFra 01/09 - 1991 til 31/12 - 1992Revision fravalgtNejDecember 202116 ansatteNovember 202115 ansatteOktober 202115 ansatteSeptember 202114 ansatteAugust 202116 ansatteJuli 202117 ansatteJuni 202111 ansatteTegningsregelSelskabet tegnes af den samlede direktion, af en direktør og bestyrelsesformanden i forening, eller af den samlede bestyrelse i forening.Seneste vedtægtsdato29/01 - 2019FormÃ¥lSelskabets formÃ¥l er at drive enhver form for handel samt investering, herunder investering i værdipapirer og anden dermed beslægtet virksomhed.

Regnskabstal

Hvad koster det at skifte 1 vindue?

Vinduespladsen har tre forskellige showrooms rundt omkring i Danmark, hvor det er muligt at komme ind og se vores døre og vinduer.

  • Udstillingen i Vojens har åbent mandag til torsdag fra kl. 9-16.30 og fredag fra kl. 9-15.
  • Udstillingen i Skovlunde har åbent onsdag til torsdag fra kl. 9-16.30 og fredag fra kl. 9-15.
  • Udstillingen i Åbyhøj er åben efter aftale. Du kan aftale tid på tlf. 46 76 91 00 eller skrive en mail til [email protected]

Du kan læse mere om vores showrooms samt deres præcise adresser og åbningstider her.

Hvad koster nye vinduer inkl montering?

Det giver nærmest sig selv, at målet med at skifte til mere energirigtige vinduer er at spare på energien og dermed også pengepungen. En god lille sidegevinst er, at dit indeklima kan blive væsentligt forbedret samtidigt.

I et typisk dansk hus slipper der cirka 33 procent varme ud gennem utætte vinduer. Oftest er det enten gamle termovinduer som ikke isolerer særlig godt eller også er det utætte tætningslister, som slipper en masse varme ud og kulde ind. Du kan halvere varmetabet, hvis du skifter den inderste rude til energiglas i forsatsvinduer og koblede vinduer, og hvis du skifter hele den gamle termorude til en energirude.

Men inden du går i gang med at energirenovere dine vinduer, bør du overveje, hvilken løsning der passer til dit hus, da en total udskiftning ikke nødvendigvis er den bedste. Der er nemlig både fordele og ulemper ved at skifte de gamle ruder ud med nye energirigtige ruder, og der findes desuden alternative måder at løse problemerne med træk og stort energitab.

Typisk vil en udskiftning eller renovering give dig følgende fordele:

  • Du undgår træk fra utætte vinduer.
  • Du undgår kuldestråling og kuldenedfald fra kolde vinduesoverflader.
  • Du undgår kondens på vinduerne, der giver råd og skimmelsvamp.
  • Du får en betydelig varmebesparelse.

Det er en god idé at skifte ruder eller vinduer, hvis:

  • Det er termovinduer eller termoruder, der er mere end 15 år gamle.
  • Vinduerne er hårdt angrebet af råd eller svamp.

Der er som regel ingen grund til at skifte vinduer/ruder, hvis de er under 15 år gamle, medmindre der er tale om vinduer med almindelige termoruder, så er det en god idé at skifte ruderne til energiruder.

  • Et koblet vindue består af to vinduesrammer, som er koblet sammen.
  • Den yderste ramme kan fx have småsprossede ruder, mens den inderste ramme oftest kun har ét stort rudefelt.
  • Det koblede vindue har den fordel, at hele vinduet kan åbnes på en gang, hvilket er praktisk, når du skal lufte ud.
  • Rammerne kan også åbnes hver for sig, fx når vinduet skal pudses.
  • Koblede vinduer er en dyrere løsning end forsatsvinduer. Til gengæld er det mere praktisk og ser også pænere ud.

Hvilke vinduer isolerer bedst?

Nedenfor finder du en oversigt over de største vinduesproducenter i Danmark. Vi har indsamlet information om vinduesproducenterne og dertil rangordnet dem, så du har forudsætningerne for at finde den bedste vinduesproducent.

Længere nede i artiklen kan du finde informationer om, hvilke parametre du bør kigge efter, både hvad angår vinduesproducenten og den enkelte vinduesmodel.

Bemærk, at antallet af år for garantien noteret i tabellen er forbundet med en vis usikkerhed. Både fordi garantiordninger kan ændre sig, og fordi garantiordninger hos visse producenter afhænger af vinduesmodellen. Du bør derfor altid selv undersøge garantiordningen for den pågældende vinduesmodel, før du eventuelt køber den.

  • Energimærke: angives i en skala fra A-F som du kender det fra en lyspære, hvor A angiver vinduesmodeller med den højeste energieffektivitet.
  • Garantiordning: bør minimum dække 5 år. Visse forhandlere tilbyder også 10 års garanti. Ideelt set bør forhandleren være tilknyttet en ekstern garantiordning såsom DVV, så du stadig er omfattet af garantien, selvom forhandleren går konkurs.
  • Holdbarhed: for at opnå længst levetid og holdbarhed af vinduet, bør du undersøge trækvalitet, den malede overflade og at vinduet har aluminium på ydersiden (mere om det i følgende afsnit). Dertil bør vinduet gerne være verificeret af en kvalitetsordning såsom DVV, som løbende foretager uvildig fabrikskontrol af vinduerne og som har en række kvalitetskrav til vinduerne (du kan læse mere om DVV i følgende afsnit).
  • Lydisolering: bor du tæt på en trafikeret vej, bør du overveje vinduer, som er bedre til at lydisolere. Læs mere om det i følgende afsnit.

Hvilken Vinduesproducent er bedst?

Vi har undersøgt markedet for de bedste vinduer og vinduesproducenter, og udvalgt de fem der har fået de fleste og bedste anmeldelser. Du kan med fordel undersøge vores udvalg af de bedste vinduer og vinduesproducenter nærmere, for at finde frem til den bedste løsning for dig.

  • Sparvinduer: vores testvinder er Sparvinduer, som både har de bedste og fleste anmeldelser
  • Klarvinduer: vores nummer to på listen er Klarvinduer, der også har mange og gode anmeldelser
  • Kan det betale sig at udskifte vinduer?

    Alle vinduer bliver med tiden så slidte, at den eneste mulighed er at udskifte dem. Dog er det ikke altid nødvendigt, og derfor kan det være en god idé at sætte dig ind i, hvornår vinduerne ikke kan holde længere. Det er nemlig en stor udgift at udskifte vinduerne, men nogle gange kan det betale sig at udskifte, selvom det ikke er nødvendigt.

    Mange vælger at udskifte deres vinduer, selvom udskiftningen egentlig sagtens kunne være udsat – og det er der god grund til. Først og fremmest indebærer energioptimering af din bolig nye vinduer, hvilket betyder, at du kommer til at spare penge på varmeregningen, og du opnår derfor en økonomisk gevinst ved at udskifte dem.

    Samtidig vil vinduerne fjerne gener fra træk i hjemmet. Det kan især være problematisk, hvis dit hus er placeret på et sted, hvor der er meget blæst. Du opnår desuden fordele i forhold til vedligeholde, da du sparer mange timer. De mest populære vinduer er fremstillet af træ samt en tynd aluminiumsliste, der beskytter mod vind og vejr.

    Kan man få tilskud til udskiftning af vinduer?

    Ny ansøgningsrunde til den populære Bygningspulje åbner den 14. september 2022, kl. 10.00.

    Har du planer om at investere i grønne forbedringer, som fx nye vinduer med særligt god energi, så har du nu mulighed for at søge om tilskud via Bygningspuljen, som er Regeringens tilskudsordning til at gøre danske huse mere klimavenlige.

    Hvornår er det bedst at skifte vinduer?

    Det kan være en rigtig god idé at få skiftet vinduerne ud i hele huset. Dette skyldes, at rigtig meget varme faktisk forsvinder ud gennem vinduernes karme og sprækker. Alt imens varmen forsvinder ud, finder kulden udefra ligeledes vej ind i huset igennem de samme sprækker og karme.

    Som du kan læse i det foregående afsnit, så er der flere fordele ved at montere nye vinduer. En sådan udskiftning forudsætter dog, at det faktisk kan betale sig for dig at skifte alle husets vinduer. For hvis dine vinduer er relativt nye og ganske energirigtige, så er det jo slet ikke nødvendigt for dig at udskifte til nyere materiale lige foreløbigt. For andre boligejere, der imidlertid ikke har nye vinduer, vil her være lidt hjælp, ift. hvornår det egentligt kan betale sig at skifte alle husets vinduer.

    Hvad er forskellen på energiruder og termoruder?

    En energirude er en termorude, hvor et eller flere af glassene er et såkaldt energiglas. Et energiglas er som almindelig glas som vi kender det, med tilføjelse af en usynlig metalbelægning på glasset. 

    Ved samtidig at fylde mellemrummet mellem ruderne med argon, øges isoleringsevnen betydeligt. Argon er en ugiftig gasart som er usynlig og ikke hindre lysgennemgangen. 

    Hvad er bedst at fuge vinduer med?

    Du skal selvfølgelig altid vælge en fugetype der passer til den enkelte opgave. En af de vigtige faktorer er dog at sikre, at der ikke fanges fugt og kondens bag ved fugen, da dette med tiden kan skabe gode betingelser for skimmel og råd, der dermed kan nedbryde vinduesrammen bagfra.

    Hvilken type fuge du skal fuge vinduer med, afhænger meget af hvad der fuges op imod. Hvis man fuger op imod vand- og fugttætte materialer (diffusions tætte materialer) som fx beton, jern og aluminium, skal der anvendes en diffusionsÃ¥ben fuge udvendigt og en fuge der er luft- og diffusionstæt indvendig.

    Hvad koster det at renovere gamle vinduer?

    Det kan være svært at tage beslutningen, om du skal beholde dine gamle og eventuelt originale vinduer ved at renovere dem eller udskifte dem til nogle helt nye. Det varierer naturligvis meget fra bygning til bygning og fra vindue til vindue.

    Her følger nogle gode råd for og imod begge løsninger.

    • Hvis der er omfattende råd i træet.
    • Når det ikke er muligt at nøjes med kun at udskifte ruden/glasset til lavenergi.
    • Når kulde og træk ikke kan klares med en forsatsrude.
    • Hvis du kan leve med en lang tilbagebetalingstid på investeringen.
    • Hvis du gerne vil slippe for at bruge tid og kræfter på vedligeholdelse.
    • Hvis vinduet ødelægger husets arkitektoniske udtryk.

    Kan nye vinduer trækkes fra i skat?

    Fradraget blev indført med det formål at mindske brugen af sort arbejdskraft og i stedet få håndværkerne til at udføre arbejdet og betale SKAT. Siden hen blev håndværkerfradraget ændret med særligt fokus på miljøforbedringer, og i dag er det altså afskaffet.

    Ordningen gav mulighed for at trække håndværkerens arbejdsløn fra i SKAT, såfremt der var tale om professionelt udført arbejde i hjemmet. Det var kun lønnen, som kunne trækkes fra og dermed ikke materialeomkostningerne.

    Hvad er vinduesgrossisten?

    Vinduesgrossisten lytter til dig og giver dig også gerne rådgivning. Dette gør, at du får dine vinduer i et materiale og design, lige som du foretrækker det. Vores mest solgte vindue er et topstyret vindue med 2-lags eller 3-lags glas.

    Kan du kontakte vinduesgrossisten?

    Du er velkommen til at kontakte os og få et uforpligtende tilbud på dit projekt, ved at kontakte os på [email protected] eller på tlf.: 72 62 90 40.

    Har vinduesgrossisten sikret dørene?

    Ud over at vi leverer billige døre i absolut topkvalitet, har vi også sikret dem så det bliver umådelig svært at være indbrudstyv i hjem, hvor Vinduesgrossisten har leveret dørene. Sikkerhedspakken, som i øvrigt er gratis, indebærer sikkerhedsbeslag, punkt limede ruder og sikkerhedslåse.

    Kan du kigge ud i vinduesgrossisten?

    Vinduesgrossisten har stor succes med den høje kvalitet på fyldningsdørene. Hvis du gerne vil have mulighed for at kigge ud, kan du vælge at få døren med et lille glas felt. Glasfeltet fås i forskellige udskæringer.

    Hvad er vinduesgrossisten?

    • Vinduesgrossisten lytter til dig og giver dig også gerne rådgivning. Dette gør, at du får dine vinduer i et materiale og design, lige som du foretrækker det. Vores mest solgte vindue er et topstyret vindue med 2-lags eller 3-lags glas.

    Kan du kontakte vinduesgrossisten?

    • Du er velkommen til at kontakte os og få et uforpligtende tilbud på dit projekt, ved at kontakte os på [email protected] eller på tlf.: 72 62 90 40.

    Har vinduesgrossisten sikret dørene?

    • Ud over at vi leverer billige døre i absolut topkvalitet, har vi også sikret dem så det bliver umådelig svært at være indbrudstyv i hjem, hvor Vinduesgrossisten har leveret dørene. Sikkerhedspakken, som i øvrigt er gratis, indebærer sikkerhedsbeslag, punkt limede ruder og sikkerhedslåse.

    Kan du kigge ud i vinduesgrossisten?

    • Vinduesgrossisten har stor succes med den høje kvalitet på fyldningsdørene. Hvis du gerne vil have mulighed for at kigge ud, kan du vælge at få døren med et lille glas felt. Glasfeltet fås i forskellige udskæringer.