:

Hvilke aktiviteter kan man lave med børn?

Indholdsfortegnelse:

 1. Hvilke aktiviteter kan man lave med børn?
 2. Hvad kan man lave med små børn i Kbh?
 3. Hvad skal man lave på Amager?
 4. Hvad kan man lave i København med børn gratis?
 5. Hvor kan man tage hen med børn?
 6. Hvad kan man lave i København gratis?
 7. Hvad kan man lave med en 5 årig i København?
 8. Hvad kan man lave med 2 små børn?
 9. Hvad er sjovt at lave i København?
 10. Hvad kan man lave i København som ikke koster penge?
 11. Hvad kan man lave med børn udendørs?
 12. Hvad kan man lave med sin familie i København?
 13. Hvad skal jeg lave med en 4 årig?
 14. Hvad skal vi lave med en 3 årig?
 15. Hvad kan man lave med et barn på 1 5 år?

Hvilke aktiviteter kan man lave med børn?

 • Bage muffins, boller med glasur eller vafler med frugtfarve
 • Så karse
 • Lave en hjemme-biograf med hjemmelavede biograf- og popcornbilletter
 • Klippe gækkebreve
 • Lave et hjemmespa
 • Dryppe stearinlys
 • Lave perler 
 • Sy noget af stofrester
 • Male
 • Spille brætspil
 • Lege med modellervoks
 • Samle puslespil 

Hvad kan man lave med små børn i Kbh?

Få en anderledes wow-oplevelse på din lokale legeplads. Nickie Johansson, sopran og Julie Holmegaard Schade opfører kendte operahits for hele familien. Arrangementerne varer 15 min og er ganske gratis. Alle er velkomne!

Oplev Mozarts klassiske opera Tryllefløjten i en legende forestilling for børn og deres voksne. I Det Kongelige Teaters PixiForestillinger kan de mindste i familien få en sjov og uhøjtidelig introduktion til teatrets klassiske kunstarter; opera, skuespil, ballet og koncert. PixiOpera er en opera i miniformat lavet og fortalt til børn med sange og musikalske uddrag fra kendte operatitler, men som har fået ny tekst.

Kom med til et farverigt familieevent, når Grundejerforeningen Greve Strand igen afholder årets dragefestival på Mosede Fort. Foruden at opleve de farverige drager, der flyver over hele fortområdet, er der masser af aktiviteter om bl.a. flyvemaskiner og luftkrig på museet Mosede Fort.

Besøg byens grønne oase Botanisk Have, som lokker med ro, fred og en fantastisk, kuperet have og en eventyrlig stemning med en lille sø og en smuk bro. Slå jer ned og nyd roen og efterårets smukke farver, og forsyn jer med kaffe, kolde drikke og snacks fra den lille, fine kaffebod foran Palmehuset. Det er muligt at besøge det imponerende væksthus (kræver dog entre), hvor I kan opleve spændende, tropiske planter.

Glæd jer! Fra den 1.-17. september løber Golden Days Festival igen af stablen, og i år står den på høstfester, mejetærskere og provinsiel idyl under temaet "På landet". Der er et hav af events og flere af dem er gratis og børnevenlige. Oplev f.eks. store landbrugsmaskiner på Rådhuspladsen, byg jeres eget hønsehus på Hovedbiblioteket i Birkerød eller kom med Amagerbønderne i marken i Dragør.

Kom med til årets hyggeligste søndag eftermiddag på en bilfri Nørrebrogade! For 6. gang spærres Nørrebrogade af for biler og alle inviteres ud på gaden. Der er indkøbt 5000 stykker kridt, så årets største kridtmaleri kan laves! Der vil også være sæbekasseløb, loppemarked, musik, quiz mm.

I januar åbnede en ny kalejdoskopisk spejlpavillon foran Det Kongelige Teater på Kgs. Nytorv. Her kan I, helt gratis, træde ind i et uendelighedslandskab og opleve de historiske bygninger spejle sig. En sjov oplevelse for både store og små!

Hvad skal man lave på Amager?

Havnebadet Islands Brygge er et friluftsbad midt i København, der tiltrækker børnefamilier, motionssvømmere og strandløver fra hele byen. På varme dage bader københavnerne her med fri udsigt til byens...

Oplev en verdensomsejling under overfladen og kom helt tæt på majestætiske hammerhajer og elegante rokker i Nordeuropas største og mest moderne akvarium.

Kastrup Søbad, som er beliggende i Øresund, er en arkitektonisk perle og fuldkommen magisk sted. Det har den den bedste udsigt til Saltholm Ø og Sverige og tilbyder gode svømme muligheder med beskytte...

Hvad kan man lave i København med børn gratis?

Leder du efter gratis ting at lave i København? Glem ikke at tjekke denne liste med de bedste gratis oplevelser i København.

Det er ingen hemmelighed, at København er en af de dyreste byer i verden. Det kan dermed hurtigt blive en dyr fornøjelse, at tilbringe et par dage i storbyen.

Hvor kan man tage hen med børn?

Har du større børn, skal du lægge vejen forbi Paintball Arena på Amager. Her er mange fede aktiviteter og mange forskellige spil – også meget andet end paintball.

I kan f.eks. også dyste i klatrestafet, sumobrydning, høvdingebold eller sumostafet. Saml gerne hele familien eller dyst mod naboerne eller jeres gode venner.

Hvad kan man lave i København gratis?

Rejseblog indlægget om gratis seværdigheder i København er fra 2020

Hvis du ligesom mig er fan af gratis seværdigheder, så er dette indlæg til DIG!

Hvad kan man lave med en 5 årig i København?

Har du større børn, skal du lægge vejen forbi Paintball Arena på Amager. Her er mange fede aktiviteter og mange forskellige spil – også meget andet end paintball.

I kan f.eks. også dyste i klatrestafet, sumobrydning, høvdingebold eller sumostafet. Saml gerne hele familien eller dyst mod naboerne eller jeres gode venner.

Hvad kan man lave med 2 små børn?

Har du større børn, skal du lægge vejen forbi Paintball Arena på Amager. Her er mange fede aktiviteter og mange forskellige spil – også meget andet end paintball.

I kan f.eks. også dyste i klatrestafet, sumobrydning, høvdingebold eller sumostafet. Saml gerne hele familien eller dyst mod naboerne eller jeres gode venner.

Hvad er sjovt at lave i København?

Er du på udkig efter en anderledes voksenoplevelse i København, så har vi her fundet 5 interessante oplevelser som du kan finde i København. De er både kulturelle, aktive og sjove.   

  1. Goboat Oplev København til vands. Du vil se byen på en helt ny måde og læg mærke til andre ting end du plejer. Københavns havn er fyldt med fantastiske bygninger og smukke åndehuller, der er historiske kanaler, imponerende nye arkitektur og små charmerende kroge og miljøer, der er klar til at blive udforsket og oplevet. Du er din egen kaptajn og kan have op til otte personer med på din båd. For at være kaptajn kræver det blot, at du er over 18 år.

2. Drop in Yoga Er du på udkig efter en ny, aktiv og anderledes oplevelse i København, kan du prøve drop in yoga. Her kan du prøve forskellige yoga timer, og få udforsket denne disciplin. Der er mange steder i København, der tilbyder drop in yoga timer. Så tag din partner, ven, veninde, mor eller far med under armen og prøv en drop in yoga time.      

Hvad kan man lave i København som ikke koster penge?

Leder du efter gratis ting at lave i København? Glem ikke at tjekke denne liste med de bedste gratis oplevelser i København.

Det er ingen hemmelighed, at København er en af de dyreste byer i verden. Det kan dermed hurtigt blive en dyr fornøjelse, at tilbringe et par dage i storbyen.

Hvad kan man lave med børn udendørs?

Èn person er trafiklys og stiller sig i den ene ende af haven. Resten af gruppen placerer sig samlet i den anden ende, og må bevæge sig ned mod trafiklyset i den tid vedkommende har vendt sig med ryggen til, hvilket betyder at der er grønt.

Så snart trafiklyset vender sig med front mod deltagerne og siger ”rødt lys”, skal de fryse/stå helt stille. Hvis nogen bevæger sig skal de gå tilbage til udgangspunktet og starte forfra.

Det gælder om at komme så tæt på som muligt. Den første der rører ved ”trafiklyset” vinder, og bliver den næste, der skal være trafiklys.

Gem poster rundt om i haven, hvor børnene skal lave en aktivitet, før de får oplyst placeringen for den næste post, eller hent en færdig skattejagt her der blot skal printes. Skattejagterne består af spændende opgaver børnene skal løse for at finde videre til næste post, og du bestemmer selv hvor posterne placeres.

Du kan også læse meget mere om hvordan man laver poster til en god skattejagt her

NATURSKATTEJAGT – print selv Et dyr har snuppet en pose skumfiduser fra lejrpladsen og nu er det op til børnene at finde frem til hvilket slags dyr. Ved hjælp af en række opgaver skal de udelukke de mistænkte ét efter ét for til sidst at finde frem til synderen.

Denne leg kræver 4 eller flere deltagere. Èn starter med at være fanger, og skal stå ved dåsen og tælle til 100 med lukkede øjne, imens resten af deltagerne gemmer sig.

Når fangeren finder en deltager, løber hun straks tilbage til dåsen, rører ved den med foden og råber navnet på den fundne, som dermed kommer i dåsen.

Hvis den fundne når dåsen først, skal han sparke til den, råbe sit navn, og kan derefter løbe ud og gemme sig igen. Er der allerede deltagere i dåsen, slipper disse også fri.

Hvad kan man lave med sin familie i København?

Da beslutningen var taget, begyndte vi at planlægge turen. Her fandt vi hurtigt ud af at København gemmer på enormt mange oplevelser for familier med børn. Der er de klassiske som Den lille havfrue, vagtskifte på Amalienborg og Tivoli – Men der er også en hel del attraktioner som ligger i S-togs afstand fra centrum.

Vores første dag i København startede med en tur med s-toget til Østerport station. Herfra gik vi turen ud til Den lille havfrue. For nok er havfruen en lille og enormt udsat skulptur, hvis omdømme er noget mere prangende end oplevelsen af at stå og kigge på den. Men vi synes alligevel at H.C. Andersens historie om den lille Havfrue er så stærk at det vil være en oplevelse at se Den lille havfrue med egne øjne.

Og ja – det er ikke det store sus. Men det er alligevel en god start på den fantastiske gåtur fra Den lille havfrue og igennem Kastellet og videre imod Amalienborg. For er der noget der kan fange opmærksomheden for vores 7 årig dreng – så er det historier om gamle dage, hvor Danmark skulle kunne beskytte København. Og det er bare noget andet at stå lige midt i historien ifht. at kigge billeder i en bog.

Så et par timer med Eventyr og Danmarkshistorie – krydret med en tur på legeplads – Så er dagen godt igang med højt humør fra børn og voksne

Turen fra Langelinie stopper for vores vedkommende ved Amalienborg, hvor tiden nu nærmer sig kl. 12.00. På Amalienborg betyder det vagtskifte for garderne der passer på vores dronning.

Vores pige på 4 er en pige med stort P – hvilket betyder at alt der har noget med prinsesser, slotte og dronninger at gøre, har hendes fulde opmærksom. For vores dreng på 7 er det helt klart de flotte garder der marcherer der trækker. Så for vores familie var det stort at se vagtskifte – Også selvom ventetiden kan være lidt lang for børn. Dette er helt sikkert et minde som sætter sig fast hos børnene og noget som vores søn stadig snakker om.

Eneste minus ifølge vores søn er at soldaterne havde sorte jakker på, når nu alle billeder og figurer er røde!

Hvad skal jeg lave med en 4 årig?

1. Fangeleg En klassisk leg, hvor i vælger en person der skal fange de andre. Er sjovt for børn i alderen 3-6 år 2. Natur skattejagt Lav en tegning med 5-10 ting, som børnene skal finde ude i naturen. Tag tøj på efter vejret, og gå på opdagelse. Forslag til ting som barnet/børnene skal finde: en regnorm, en myre, et grønt blad, en kastanje, et agern, et bær, en mudderpøl, en vandpyt, en stor sten, en lille sten, et frugttræ, en fugl, en bille, et tyggegummi, et stykke skrald osv. 3. Tegn og gæt Skriv små kort med ord, som der skal tegnes. Afstem selv efter aldersgruppe og sværhedsgrad. Barnet skal nu tegne ordet, og de resterende deltagere skal nu gætte hvad der tegnes. Vinderen er den der gætter tegningen hurtigst. 4. Gemmeleg Vælg en deltager som er den. Deltageren tæller til et gruppebestemt tal, evt. 20. Imens der tælles, gemmer de andre deltagere sig. Bliver man fundet, er man ude af legen. 5. Forhindringsbane Find stole, tumlemøbler, en kost, viskestykker, skamler mm. frem, og lav en forhindringsbane i stuen eller udenfor. Opgrader gerne forhindringsbanen til ”Jorden er giftig”, hvor man er ude af legen, hvis man kommer til at røre jorden.

Hvad skal vi lave med en 3 årig?

Skal I tilbringe ferietid derhjemme eller i sommerhus, så bryder du nok hjernen med, hvad I skal finde på af sjove aktiviteter, hvis der er små børn i familien.

Opskrift (til 1 farve)

Hvad kan man lave med et barn på 1 5 år?

Dit barns udforskningstrang bliver større og større. Barnet lærer med kroppen og har ofte svært ved at sidde stille. Når dit barn bevæger sig rundt, så bruger det alle sine sanser. Det dufter, mærker, smager, hører, ser. Dit barn har en naturlig indre drivkraft, en nysgerrighed, som det er vigtigt, at du ser, støtter og hjælper på vej. Jo mere du hjælper dit barn med at udforske og opleve, jo bedre er det.

Når du har en knap 1-årig i huset, så har du også et barn, der rigtig gerne vil lege. Og når legetiden starter, er det vigtigt, at I både leger indenfor og udenfor. Det giver dit barn forskellige oplevelser og mulighed for at lege forskellige lege – og dermed mulighed for at lære og opleve nyt og få nye, spændende erfaringer.