:

Hvor kan man skøjtebane i KBH?

Indholdsfortegnelse:

  1. Hvor kan man skøjtebane i KBH?
  2. Hvad koster det at leje skøjter på broens skøjtebane?
  3. Hvad koster det at komme ind i skøjtehallen?
  4. Hvad koster det at stå på skøjter i København?
  5. Hvor meget koster det at gå til skøjter?
  6. Er det svært at stå på skøjter?
  7. Hvor kan man stå på skøjter henne i KBH?
  8. Hvordan bliver man god til at skøjte på is?
  9. Hvor meget koster det at skøjte i Gigantium?
  10. Hvor gammel skal man være for at stå på skøjter?
  11. Hvad skal man have på i en skøjtehal?
  12. Er det god motion at stå på rulleskøjter?
  13. Hvor tyk skal isen være før man må skøjte?
  14. Hvor meget koster det at stå på skøjter?
  15. Hvor mange kalorier forbrænder man ved at skøjte?

Hvor kan man skøjtebane i KBH?

Broens Skøjtebane byder i vintermånederne på masser af vinterhygge, skøjtedans og varme drinks. I sommermånederne kan du i stedet besøge Broens Gadekøkken, som er en smeltedigel af street food-køkkener og barer, der serverer velsmagende mad og drikke fra hele verden.

Hvad koster det at leje skøjter på broens skøjtebane?

Du kan medbringe dine egne skøjter eller leje et par i skøjteudlejningen. Vi tilbyder ikke studierabat men har en ungebillet.

Vi tager imod kontantbetaling samt betaling med Dankort, Visa, MasterCard og Visa Elektron.

Hvad koster det at komme ind i skøjtehallen?

Before entering this website we kindly ask you to decide which Cookies you wish to consent to.

From the List below you can read more about the cookies used on this website. If you wish to withdraw or edit your consent you are welcome to do so by clicking the icon in the left corner on your screen.

Hvad koster det at stå på skøjter i København?

Leje af skøjter

Hvis du ikke har dine egne skøjter, kan du leje skøjter af klubben. Det koster kr. 110 pr. måned.

Hvor meget koster det at gå til skøjter?

Kom på glatis på Fyn. Sne eller ej – du kan sagtens få stillet dit skøjtebehov på Fyn i Odense Skøjtehal og på skøjtebanen i Middelfart. Hvis vinteren viser sig fra sin bedste og mest hyggelige side, finder du også forslag til, hvor du kan skøjte og kælke i nærheden af Odense.

Har du behov for at få slebet dine skøjter, så kontakt Oleg. Man kan købe et “sæsonkort” til slibning af skøjter for en hele sæsonen.

De fleste moderne ishockeyskøjter er slebet med radie-slibning, sådan at kontaktfladen med isen er konstant ved flere forskellige vinkler på den miderste halvdel af klingen. Dvs. der er altid 3-4 cm som har kontakt med isen. Det anbefales ikke at ændre på den profil din klinge er slebet med fra fabrikkens side.

Udviklingen af skøjteløb til skøjtesport skete i løbet af 1800-tallet og tog herhjemme fart efter amerikaneren Jackson Haines’ demonstration af kunstløbets og den nye skøjteklinges muligheder i vinteren 1865-66.

Under hurtigløb på skøjter når hastigheden 49 km/t. Med kælk og bobslæde kan hastighederne nå 138 henholds- vis 140 km/t. Styrtløb foregår med en hastighed, der kan nærme sig 120 km/t.

Er det svært at stå på skøjter?

Som spiller – og forældre – vil man ofte have tendens til at vælge skøjter i samme størrelse som skostørrelsen, hvilket i de fleste tilfælde vil være fuldstændigt misvisende. Det skyldes blandt andet at: Skostørrelser varierer fra mærke til mærke , så du er aldrig 100% sikker på, hvilken størrelse du er.

  • Aarhus Skøjtehal. www.skojtehallen.dk. Gøteborg Allé 9. …
  • Viborg Skøjtebane. viborgskoejtebane.viborg.dk. Randersvej 1F. …
  • Fonden For Herning Isstadion. Holingknuden 1. 7400 Herning Vis ruteplan. …
  • Herning Isstadion A/S. www.bluefox.dk. Holingknuden 1. …
  • Skøjtehallens Cafe. Gøteborg Allé 3, 1. sal.

Her kan du løbe på skøjter i København og omegn

  • KUNSTIGE SKØJTEBANER.
  • Broens Skøjtebane. …
  • Skøjtebanen i City2. …
  • Skøjtebanen i Enghaveparken. …
  • Skøjtebanen på Frederiksberg Runddel. …
  • SKØJTELØB PÅ SØER. …
  • Dyrehaven. …
  • Søerne i København.

Børn under 4 år kommer gratis ind i skøjtehallen. Voksen 500 kr. Barn (4-14 år) / Pensionist 300 kr. Derudover er der en udgift på 20/50 kroner for chipkort/armbånd.

Roskilde får efter 11 år uden en skøjtebane igen is under klingerne, når der den kommende vinter bliver opsat en skøjtebane i bymidten. Det står klart efter, at Roskilde Kommune har støttet Roskilde Handel med 155.000 kroner til banen, og Roskilde Handel af egen lomme har fundet de resterende kroner til at nå i mål.

Hvor kan man stå på skøjter henne i KBH?

Bor du i nærheden af København eller er på besøg i byen, så har vi fundet nogle gode isskøjtesteder til dig og din familie. De er idéelle steder at besøge, uanset om det gælder efterårsferien, juleferien og selvfølgelig også vinterferien. Vi starter med kunstige skøjtebaner og derefter søer, der er egnet til skøjteløb. For de fleste skøjtebaner gælder det, at man kan skøjte gratis, og hvis du ikke selv har isskøjter, kan du ofte leje skøjter til rimelige priser i skøjtehallen.

Skøjtebanerne har forskellige åbningstider og vi opfordrer til at man selv undersøger om en bane er åben. Vejret spiller selvfølgelig en stor rolle, men skøjtebaner kan også være lukkede grundet høje energipriser, renovation eller lign.

Hvordan bliver man god til at skøjte på is?

Følg de 7 råd i denne guide, og forlæng levetiden af dine skøjter, så du kan nyde dem i længere tid.

Kunstskøjter såvel som ishockeyskøjter skal vedligeholdes for at du kan få optimal udbytte af dem i lang tid. Sørg for altid at pleje dem lige efter brug.

Hvor meget koster det at skøjte i Gigantium?

Tilbuddet er gratis for skoler/institutioner som er en del af Aalborg Kommune.  Private og andre skoler/institutioner skal indtaste deres EAN/CVR for at kunne modtage regningen herfra. 

Pris inkl. leje af skøjter for private institutioner samt skoler som ikke hører under Aalborg Kommune:

Hvor gammel skal man være for at stå på skøjter?

Skøjteturen kan du bruge som et lille afbræk under årets julegaveindkøb. Du behøver nemlig ikke skifte tøj og skøjterne kan du som regel leje ved banen.

Hvad skal man have på i en skøjtehal?

Det er sjovt at stå på skøjter, det synes de fleste, der har prøvet det. Hvis ikke du har prøvet at skøjte, så venter der en ny oplevelse forude. Det er ikke nødvendigt at begrænse sig til de kolde vintre for at kunne skøjte. Du kan skøjte en stor del af året, du skal bare finde en skøjtehal eller en indendørs skøjtebane.

Fordelen ved skøjtehaller er, at du kan opholde dig indendørs. Altså slipper du for at skulle tænke på vejret. Selvom det regner udenfor, kan du godt løbe på skøjter indenfor. Desuden har mange hallerne åbent det meste af året, så du er heller ikke afhængig af årstiden. Du kan skøjte stort set, når du vil.

En skøjtehal kan bruges til mange ting. Foruden de nævnte aktiviteter er der også mulighed for at deltage i isdisco nogle steder. Så hvis du er til musik og dans og samtidig vil kombinere det med sjov på isen, er dette en helt perfekt aktivitet. Oplagt selvfølgelig til at sætte gang i den ved polterabend, fødselsdage, fest med venner og veninder af enhver slags.

Er det god motion at stå på rulleskøjter?

Rulleskøjte guide

Ønsker du også at hoppe med på moden og rulle en tur i det gode vejr, men mangler et overblik over hvilke rulleskøjter der passer til dig? Så har vi her lavet en rulleskøjte guide.

Hvor tyk skal isen være før man må skøjte?

Det er sjovt at stå på skøjter og kure hen ad isen, når frosten rigtig har fat i Danmark. Men før du bevæger dig ud på isen, bør du være helt sikker på, at den kan bære - for hvis du falder igennem, kan det være vanskeligt at komme op igen.

Du bør kun gå ud på isen, hvis kommunen tillader færdsel på den. De fleste kommuner måler dagligt tykkelsen på isen på udvalgte steder og holder øje med dens bæreevne. Nogle kommuner sætter skilte op de steder, hvor det er forbudt at gå ud på isen, mens andre kommuner sætter skilte op, der fortæller, at isen er sikker. Det er derfor altid en god idé at orientere dig hos kommunen, der som regel har information på deres hjemmeside om, hvor du trygt kan færdes på isen.

Hvor meget koster det at stå på skøjter?

Sjov og hygge er omdrejningspunktet for aktiviteterne i Iscenter Nord skøjtehal. Skøjteløb er sund og sjov motion for hele familien, og er med til at vedligeholde eller styrke alles motorik. Når skøjterne er kommet på, og de første forsigtige skridt på isen er tilbagelagt, kommer smilene og de røde kinder frem.

Få en cool oplevelse på Danmarks bedste is OFFENTLIGT SKØJTNING – SÆSON 2023/2024 Tirsdag den 12.september 2023 slår vi dørene op igen for offentligt skøjteløb. Sidste dag for Offentligt skøjteløb i denne sæson bliver den 27.marts 2024

Hvor mange kalorier forbrænder man ved at skøjte?

Skrevet af Thomas Jagd Redigeret af redaktionen

Når man skal finde sit daglige vedligeholdelsesindtag rent kaloriemæssigt, tager man typisk udgangspunkt i nogle generelle formler for, hvor mange kalorier en person med en given højde og en given vægt forbrænder.